Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
26 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 401 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-n

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 571 — je suis poloska
Anyád Dembele
zacknorb
Hamar jott a mixed🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 042
Franciák lőnek mindenhonnan, mint a szàzéves háborúban
26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 029 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Anyád Dembele
26 napja
most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előtt
NB2
Ez van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
Ahol évtizedek óta minden évben van ez az "LMBTQ propi", VB-meccs homofób országok között meg most először. Vagyis nem ők kapják direkt ajándékba, hanem ők mennek házhoz a faszért
Őszentsége Sobri Jóska
Remélem, abból nem lesz gond, ha a túlnyomórészt síita Irán kikerül majd 2034-es vébére, amit a túlnyomórészt szunnita Szaúd-Arábiában rendeznek.
nagylaza, főpohárnok
Tűzijàtékkal fogják ünnepelni
26 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Ez az iraki védelem valami kriminális.
26 napja
A norvég szurkolók azt kiabálják, hogy Viva bowl.hu
26 napja
Angol bírót végig lehetett hallani, ahogy megtárgyalta a VAR-szobával az esetet, aztán profin be is jelentette angolul.
26 napja
Az irakiaknál lesz egy varos piros lap is mindjárt.
26 napja
Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közé
Kampman
Onnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, ezt néztem én is, hogy pl. egy nagy osztrák győzelem Algéria ellen segítene.
26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 937 — #NoStress
Kampman
Onnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.

26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 029 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A Dohánybolt klipforgatási helyszínén nézem a meccset. Bár a kanapé ki lett baszva és 2 babzsák van

Szerkesztette: zacknorb
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 797 — The Mathematician
Jól értem hogy a norvégok inkább a brazilokkal játszanának, mint a németekkel??? Nekem ez picit fura, de ők tudják.
Tony Adams
sztem ez jó döntés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja
26 napja
most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előtt
NB2
Ahol évtizedek óta minden évben van ez az "LMBTQ propi", VB-meccs homofób országok között meg most először. Vagyis nem ők kapják direkt ajándékba, hanem ők mennek házhoz a faszért
Őszentsége Sobri Jóska
Remélem, abból nem lesz gond, ha a túlnyomórészt síita Irán kikerül majd 2034-es vébére, amit a túlnyomórészt szunnita Szaúd-Arábiában rendeznek.
nagylaza, főpohárnok
És megy majd az erőteljes szunnita propi direkt az ő meccsük előtt?
Hm, erre nem gondoltam, de ez legyen az ő bajuk.

26 napja
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
De az csak merő véletlen, hogy ez nem Katar, vagy Szaúd Arábia valamelyik meccsén történik....🤮
Tony Adams
Nem a meccsükön történik.
Hanem minden évben ott és ilyenkor történik, Pride hónap van és ez Seattle.
És van ott egy soccermeccs is, na bumm.
Eléggé bigott énközpontú homofób fasznak kell lenni ahhoz, hogy azt gondolják, hogy miattuk törtenik.

26 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 062 — beers & Packers
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 935 — Colts Fan
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
De az csak merő véletlen, hogy ez nem Katar, vagy Szaúd Arábia valamelyik meccsén történik....🤮
26 napja
NB2

26 napja
Mi ez a norvég kezdő? Elég nekik a csoport második helye is, hogy két legjobbjuk nem is játszik?
kapitnono
1 ember maradt a Szenegál elleni kezdőből.
26 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Mi ez a norvég kezdő? Elég nekik a csoport második helye is, hogy két legjobbjuk nem is játszik?

26 napja
Jól értem hogy a norvégok inkább a brazilokkal játszanának, mint a németekkel??? Nekem ez picit fura, de ők tudják.
Tony Adams
98-ban már verték őket 😀
26 napja
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 797 — The Mathematician
NB2
Nem mintha nem honapok ota tudhato lenne😄
Toto21
és amúgy hónapok óta megy is a hiszti

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja
Toto21 Chicago Bears 8 839
NB2
Nem mintha nem honapok ota tudhato lenne😄