Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-n

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Anyád DembeleHamar jott a mixed🤣
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Franciák lőnek mindenhonnan, mint a szàzéves háborúban
26 napja
Anyád Dembele
26 napja
Tűzijàtékkal fogják ünnepelniRemélem, abból nem lesz gond, ha a túlnyomórészt síita Irán kikerül majd 2034-es vébére, amit a túlnyomórészt szunnita Szaúd-Arábiában rendeznek.most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Ahol évtizedek óta minden évben van ez az "LMBTQ propi", VB-meccs homofób országok között meg most először. Vagyis nem ők kapják direkt ajándékba, hanem ők mennek házhoz alófaszért
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
26 napja
Ez az iraki védelem valami kriminális.
26 napja
A norvég szurkolók azt kiabálják, hogy Viva bowl.hu
26 napja
Angol bírót végig lehetett hallani, ahogy megtárgyalta a VAR-szobával az esetet, aztán profin be is jelentette angolul.
26 napja
Az irakiaknál lesz egy varos piros lap is mindjárt.
26 napja
Igen, ezt néztem én is, hogy pl. egy nagy osztrák győzelem Algéria ellen segítene.Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közéOnnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közéOnnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.
Kampman
26 napja
Jól értem hogy a norvégok inkább a brazilokkal játszanának, mint a németekkel??? Nekem ez picit fura, de ők tudják.sztem ez jó döntés
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közé
26 napja
És megy majd az erőteljes szunnita propi direkt az ő meccsük előtt?Remélem, abból nem lesz gond, ha a túlnyomórészt síita Irán kikerül majd 2034-es vébére, amit a túlnyomórészt szunnita Szaúd-Arábiában rendeznek.most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Ahol évtizedek óta minden évben van ez az "LMBTQ propi", VB-meccs homofób országok között meg most először. Vagyis nem ők kapják direkt ajándékba, hanem ők mennek házhoz alófaszért
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hm, erre nem gondoltam, de ez legyen az ő bajuk.
26 napja
Nem a meccsükön történik.De az csak merő véletlen, hogy ez nem Katar, vagy Szaúd Arábia valamelyik meccsén történik....🤮most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Tony Adams
Hanem minden évben ott és ilyenkor történik, Pride hónap van és ez Seattle.
És van ott egy soccermeccs is, na bumm.
Eléggé bigott énközpontú homofób fasznak kell lenni ahhoz, hogy azt gondolják, hogy miattuk törtenik.
26 napja
Remélem, abból nem lesz gond, ha a túlnyomórészt síita Irán kikerül majd 2034-es vébére, amit a túlnyomórészt szunnita Szaúd-Arábiában rendeznek.most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
De az csak merő véletlen, hogy ez nem Katar, vagy Szaúd Arábia valamelyik meccsén történik....🤮most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttEz van ha kimerészkednek a közepkorból, és szembejön a valóság.
NB2
Ahol évtizedek óta minden évben van ez az "LMBTQ propi", VB-meccs homofób országok között meg most először. Vagyis nem ők kapják direkt ajándékba, hanem ők mennek házhoz a
26 napja
Mi ez a norvég kezdő? Elég nekik a csoport második helye is, hogy két legjobbjuk nem is játszik?1 ember maradt a Szenegál elleni kezdőből.
kapitnono
26 napja
Mi ez a norvég kezdő? Elég nekik a csoport második helye is, hogy két legjobbjuk nem is játszik?

26 napja
Jól értem hogy a norvégok inkább a brazilokkal játszanának, mint a németekkel??? Nekem ez picit fura, de ők tudják.98-ban már verték őket 😀
Tony Adams
26 napja
Jól értem hogy a norvégok inkább a brazilokkal játszanának, mint a németekkel??? Nekem ez picit fura, de ők tudják.
26 napja
és amúgy hónapok óta megy is a hisztimost olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttNem mintha nem honapok ota tudhato lenne😄
NB2
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
26 napja
most olvasom, hogy morcik az irániak és az egyiptomiak, hogy erőteljes LMBTQ propi lesz a meccsük előttNem mintha nem honapok ota tudhato lenne😄
NB2