Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Dembele nem szarral gurigázikde szerintem Mbappé most már mindent el fog önzőzni, mert ő is gólt akar rúgni 😊
2 hónapja
Ez ilyen csaló fifa kombó?
2 hónapja
voltam budin 3200 m-en is Marokkóban203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Remélem, h a magaslati wc-n jó a nyomás
Willie Parker
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Norvégiában jó sajtok vannak?
2 hónapja
Isten áldja VargotGojira vs Dimmu Borgir volt ma a lejátszási listàmon
Willie Parker
Kampman
2 hónapja
113 dkg kbkurikban mérikTe szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Kampman
2 hónapja
Az Budapesten kb. a Szemlő-hegy.203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
2 hónapja
kurikban mérikTe szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
2 hónapja
Gojira vs Dimmu Borgir volt ma a lejátszási listàmon
2 hónapja
Te szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
2 hónapja
azért Mbappé lerántásáért jól elmaradt a sárga
2 hónapja
203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
2 hónapja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
És mit szkenneltél, Tesla részvényeket?
2 hónapja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Mint a régi fradimeccseken
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Szerkesztette: Willie Parker
2 hónapja
Ok hogy feka mindkettő, de csak megkülönböztethetné Csuamenit Olisétől.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez az iraki védelem valami kriminális.USA ellen jobban megy nekik
Kampman
2 hónapja
Jo ez a meccs, kar hogy nem 3-3at tippeltem.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Osztrákok támadójátéka baromi ötlettelen volt eddigIgen, ezt néztem én is, hogy pl. egy nagy osztrák győzelem Algéria ellen segítene.Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közéOnnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
2 hónapja
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-n

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Anyád DembeleHamar jott a mixed🤣
zacknorb
2 hónapja
Franciák lőnek mindenhonnan, mint a szàzéves háborúban