Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
kéne még egy gól, mert 5-0-t tippeltünk 😊
1 hónapja
Kevés szörnyűbb van a fociban, mint egy már az első félidőben eldőlt spanyol meccs…
1 hónapja
Konkrétan az vanOtt már majdnem az van.1001. meccs, és pont Szaud-Arábia játszik 😊De nem éjszaka.
NB2
szaba
Kampman
1 hónapja
Ott már majdnem az van.1001. meccs, és pont Szaud-Arábia játszik 😊De nem éjszaka.
NB2
szaba
1 hónapja
Ez a Ferran Torres is...
1 hónapja
1001. meccs, és pont Szaud-Arábia játszik 😊
1 hónapja
Kampman főnöke bealudtÉn nem tudom te honnan ismered, de ezek szerint jobban, mint én.
Löfli
1 hónapja
Kampman főnöke bealudt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
egyébként úgy vettem észre, hogy az "emberi" időben lévő meccseket a kintiek közvetítik, az éjjeli meccseket meg az itthoniakSzeretnéd Jenőt főműsoridőben?
pedig a józan ész azt diktálná, hogy aki Pesten van, az közvetíti az esti meccset és éjjeli meg a kintieké
NB2
1 hónapja
egyébként úgy vettem észre, hogy az "emberi" időben lévő meccseket a kintiek közvetítik, az éjjeli meccseket meg az itthoniakpedig a józan ész azt diktálná, hogy aki Pesten van, az közvetíti az esti meccset és éjjeli meg a kintieké
1 hónapja
kukuriq gólÖngol lesz. Kaous vedett es onnan pattant a sajat csapatarsara.
NB2
1 hónapja
Mazli
1 hónapja
kukuriq gól
1 hónapja
500Ooops, something went wrong? 😆Tippli csak nálam nem megy?meccs közben gyakran lefagy, ugyanazon a szerveren fut, mint a bowlhu a 2010-es évek végén
warr_b
Löfli
warr_b
Szerver hiba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Oyarzabal💔🥺🥲 mar most lejön
1 hónapja
Hidraszünez előtti és utáni eredmény😊aszittem a spanyoloknak elég lesz a 3 gólos győzelem és bedobtam a 3-0Az első negyedet eltaláltad. Tényleg lehet már negyedekre fogadni soccerben? 😀
hát ez se lesz teli
Negritis, a vajda
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A török kommentátor mondjuk überelhetetlen"Túl sok volt a fehér"Gec Hajdú B egész meccsen Baneat mond Baena helyett, tényleg sok volt neki a fehér
zacknorb
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ooops, something went wrong? 😆Tippli csak nálam nem megy?meccs közben gyakran lefagy, ugyanazon a szerveren fut, mint a bowlhu a 2010-es évek végén
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Tippli csak nálam nem megy?meccs közben gyakran lefagy, ugyanazon a szerveren fut, mint a bowlhu a 2010-es évek végén
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Tippli csak nálam nem megy?nálam se
warr_b
pedig meccs elején még volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tippli csak nálam nem megy?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Arábiai Lawrence sem lesz boldogElőre leadtam inkább a tippet az összesre, mert közben biztosan elfelejtettem volna.még szegényebb Kampman5-2t tippelt 😀
NB2
Negritis, a vajda
Kampman
1 hónapja
"Túl sok volt a fehér"Gec Hajdú B egész meccsen Baneat mond Baena helyett, tényleg sok volt neki a fehér
zacknorb
1 hónapja
"Túl sok volt a fehér"