Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ok, hogy eddig Curaçao kapusa az MVP, de eddig ez a meccs azt mutatja, hogy nem azt a 7-1-et bárki megrúgná ellenük.Ezek a meccsek az első gólig számítanak, ha Valencia belövi a ziccerét a 3.percben lehet ez is 5-6-7 gólos meccs. Ma nem lehet mondani hogy ecuador nem alakított ki elég helyzetet...
0-0 félidőben.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Elég jó kis szórakoztató 0:0 lett ez a hajnali meccs, érzésre az ecuadoriak 10-es xG-re lőttek 0 gólt.Curacao ha veri Elefántcsontpartot simán továbbjut.
1 hónapja
remélem ennyi maradCuraçao W-t akarok! 😀
Löfli
1 hónapja
Az ecuadori HC is hozza ezt a "25 évvel ezelőtti kérészéletű fiúcsapat másodénekese" vonalat
1 hónapja
remélem ennyi marad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem is tudtam h Pintér Tenya az edző
1 hónapja
Jenő: Kansas Chiefsbekapcsolom a streamet, meghallom, hogy Krézy van, kikapcsolom a streamet
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
De furcsa ez a kék-sárga Arrowhead.GEHA helyett IKEA Field. 😀
Kampman
1 hónapja
De furcsa ez a kék-sárga Arrowhead.
1 hónapja
Jenő: Kansas ChiefsMindent tudunk mennyire ismeri az NFL-t.
Kampman
1 hónapja
Az Arrowhead a Kansas Chiefs otthona. Köszi az infót Crazy J. Legalább nem Kaiser Chiefst mondott. 😀
1 hónapja
Jenő: Kansas Chiefs
1 hónapja
A kuraszaói himnusz elmehetne valami 80-as évekbeli C kategóriás sorozat tengerparti jelenet aláfestő zenéjeként.
1 hónapja
Igazad van, Frings helyett jöjjön ő!Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Az hogy végre a majdnem legjobb összeállításban játszott a nemet csapat.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
1 hónapja
Én szinte csak ezzel találkoztam, főleg Madridista haverok körében. Ugyanez volt Busquets is. Az ilyen játékosokat nagyrészt akkor értékelik amikor nincsenek már. Akkor derül ki megkora hatásuk is volt..Sosem gondoltam ezt, de sokak igen. Ésszel játszott és ésszel vonult vissza, primejában.Érdekes az ő megítélése. Mindenki szidta alibi foci, alibi passzok és társai, amióta nincs meg isten király. Tipikus az a játékos akit akkor értékelsz amikor nincs.Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
remontada
KeyG
1 hónapja
Hoenessek legnagyobb hibája volt h nem adtak meg neki a fizut.Sosem gondoltam ezt, de sokak igen. Ésszel játszott és ésszel vonult vissza, primejában.Érdekes az ő megítélése. Mindenki szidta alibi foci, alibi passzok és társai, amióta nincs meg isten király. Tipikus az a játékos akit akkor értékelsz amikor nincs.Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
remontada
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Sosem gondoltam ezt, de sokak igen. Ésszel játszott és ésszel vonult vissza, primejában.Érdekes az ő megítélése. Mindenki szidta alibi foci, alibi passzok és társai, amióta nincs meg isten király. Tipikus az a játékos akit akkor értékelsz amikor nincs.Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Érdekes az ő megítélése. Mindenki szidta alibi foci, alibi passzok és társai, amióta nincs meg isten király. Tipikus az a játékos akit akkor értékelsz amikor nincs.Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Német fociban valami megtört. Ennyi tucat játékos még akkor se volt a válogatottban amikor sorra beégtek a csoportkörökben
1 hónapja
Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Neuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
1 hónapja
Coach amúgy ezerszer szimpatikusabban nyilatkozik mint a teljes m4 stáb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Szimpátiatizenegy, nem szakmai alapon válogattam senkit 😀Akkor viszont Müller es vagy Kroos is hianyzikCsak azokból indultam ki, akik az én életemben játszottak.Beckenbauer-t kihagyni... nelkule nincs legjobb nemet 11KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
Toto21
Kampman
Toto21
Meg aki nagyjából eszembejutott
1 hónapja
Akkor viszont Müller es vagy Kroos is hianyzikCsak azokból indultam ki, akik az én életemben játszottak.Beckenbauer-t kihagyni... nelkule nincs legjobb nemet 11KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff