Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
A VAR vajon mi?
1 hónapja
Wirtz gól plusz Musiala gólra tettem, jó lenne egy minél hamarabbi Musiala gól, mert mindent is el fog vállalni, amíg be nem akad egy.
1 hónapja
Már most sajnálom szegényeket mennyit fognak kapniKb 4 vagy 5-0 utan johet egy sorcsere meg garbage time.
remontada
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Francba, ezek rá akarnak menni a gólrekordunkra.
1 hónapja
Varj, akkor.... nem ertem miert nem Undav jatszik! Undav > HavertzEgyebkent Stiller > Nmecha... nem ertem Nagelsamann miert mellozi ennyire...Nice jynx
Toto21
zacknorb
1 hónapja
Curacao mentsége az lesz, hogy sokat ittak
1 hónapja
Már most sajnálom szegényeket mennyit fognak kapni
1 hónapja
Hát ez szêp vót
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Egyebkent Stiller > Nmecha... nem ertem Nagelsamann miert mellozi ennyire...Nice jynx
Toto21
1 hónapja
Egyebkent Stiller > Nmecha... nem ertem Nagelsamann miert mellozi ennyire...😊
Toto21
1 hónapja
Hopp, egy gól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Jó emlékeket ébreszt ez a német mez. Az egyik kedvencem evör.A hazai mezeik mindig jók. Sajnos a második mezeik most már régóta gyengék, alig tolják pl. zöldben, de még feketében se nagyon.
Matthew99
1 hónapja
Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatértCsöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
gamerkr
warr_b
1 hónapja
Jó emlékeket ébreszt ez a német mez. Az egyik kedvencem evör.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Elsö Curacao vagy 5-ik nemet gol utan. 😃Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatértCsöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
gamerkr
warr_b
1 hónapja
Egyebkent Stiller > Nmecha... nem ertem Nagelsamann miert mellozi ennyire...
1 hónapja
jó, de kinek?3-0Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatértCsöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
gamerkr
warr_b
Kampman
1 hónapja
Kuroszavának fekszik a meleg, hajrá, holland B!A légkondis NRG stadionban meleg?
Dzsokijuing
1 hónapja
3-0Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatértCsöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
gamerkr
warr_b
1 hónapja
Kuroszavának fekszik a meleg, hajrá, holland B!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatértCsöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
gamerkr

1 hónapja
Ha Pep maradt volna, már jönne a “hírvígó” 😎nagyon fog ugrani az amúgy sem kis értéke. 50 misi a transfermarkt szerintegyértelmű,egészen elképesztőt melózott a srác. mindenben kimagaslót hozott, nagy ádi legszebb napjait idéztea 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
deyell
peach
remontada
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatért
1 hónapja
Hajrá Curacao!

1 hónapja
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Nem igazán értem ezeket a sirámokat. Amikor Európában van a VB, akkor meg a többi kontinensnek nem fekszik az időpont. A helyi idő a mérvadó mindig. Délben kezdenek, aztán 15, 19 és 21 órakor van meccs az adott város időzónája alapján. Mi ezzel a gond, én nem értem.
ozibozi
Ha nálunk lenne a meccs és hajnali 4-kor kellene játszani, hogy máshol esti idősávba essen, gondolom az érthető lenne azoknak, akik emiatt sírnak.