Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 18., csütörtök
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Június 19., péntek
0:00 Kanada - Katar (Vancouver)
3:00 Mexikó - Dél-Korea (Guadalajara)
21:00 USA - Ausztrália (Seattle)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
Kimmich berogyasztott, a térdéről le a földre, és onnan átpattant Neuer fölöttNem láttam, hogy pattant volna, de lehetAzért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant, ezt kapus csak akkor fogja, ha az ölébe pattan
warr_b
slowmotion
warr_b
3 napja
Kedvenc olyan dombom amit hegynek hívnak.Talán Kimmichen kapott gellertNem láttam, hogy pattant volna, de lehetAzért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant, ezt kapus csak akkor fogja, ha az ölébe pattan
warr_b
slowmotion
warr_b
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 napja
Talán Kimmichen kapott gellertNem láttam, hogy pattant volna, de lehetAzért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant, ezt kapus csak akkor fogja, ha az ölébe pattan
warr_b
slowmotion
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Azért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant... Bravúr lett volna ha fogja
warr_b
Draft

3 napja
Nem láttam, hogy pattant volna, de lehetAzért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant, ezt kapus csak akkor fogja, ha az ölébe pattan
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
A melléktermék pejorativ, sokkal inkább (okosan) olyan játékosokat kerestek akiknek van kötődése a szigethez de a holland válogatottba nem férnének be. Obispo pl teljesen jó védőAmúgy gondolom ők is olyanok, mint az andorraiak meg a san marinoiak nem? Mármint nem ez a fő állásuk, hogy focisták, pékek meg hajós kapitányok meg tudom is én mi.Dehogyis, a holland futball melléktermékei
Sixo
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Valoszinuleg nem, de a nemetek erezhetoen lassitottak a jatekon, mikor a golt kaptak. Nem helyeztek igazan nyomast Curacao-ra.Ez nem lesz 1-1 barátom🤭Vajon a nemetek tolnak egy Svajcot?😂Na, arra nyugodtan mernék tenni hogy nem
Toto21
davemayer
Toto21
davemayer
3 napja
Meleg férfiaknak is van feleségük #álcaha náci lenne, nem lenne 5 néger csapattársaszedd ki bohóc náciwhat?
Löfli
Duff
NB2
Poloska vagyok.
3 napja
Kiesnének a csoportból megint de szép lenne🤣az ecuadori betonfalon nem mennek át az biztos.
remontada
built for this shit
3 napja
BeCuracaozta😁
Draft

3 napja
Curacao góóól!😀
3 napja
Azért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.#Alter
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
ha náci lenne, nem lenne 5 néger csapattársaszedd ki bohóc náciwhat?
Löfli
Duff
3 napja
Sobri tippje el is ment. 10-0 volt? 😀Sajnos az én 9-0-ás tippem is elment az első német gólnál.
Nomac
3 napja
Azért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Nagyon felremenedzselte Nagelsmann a kapus helyzetet... Lehet ez sokba fog neki fajni... Neuer mar nem a legjobb nemet kapus. Baumann-nak nagyon jo szezonja volt. Neuer meg forma melysegben is volt a szezon vege fele. Ez van, egyek meg amit foztek
warr_b
3 napja
Kiesnének a csoportból megint de szép lenne🤣
3 napja
Ez nem lesz 1-1 barátom🤭Vajon a nemetek tolnak egy Svajcot?😂Na, arra nyugodtan mernék tenni hogy nem
Toto21
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Azért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Megpattant, ezt kapus csak akkor fogja, ha az ölébe pattan
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
3 napja
szedd ki bohóc náci
Löfli
Hülye...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 napja
Amúgy gondolom ők is olyanok, mint az andorraiak meg a san marinoiak nem? Mármint nem ez a fő állásuk, hogy focisták, pékek meg hajós kapitányok meg tudom is én mi.Dehogyis, a holland futball melléktermékei
Sixo
3 napja
Azért ez foghatónak tűnt, lehet nem a 100 éves, félrokkant Neuert kéne védetni.Én raktam is
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Amúgy gondolom ők is olyanok, mint az andorraiak meg a san marinoiak nem? Mármint nem ez a fő állásuk, hogy focisták, pékek meg hajós kapitányok meg tudom is én mi.Nagyot tévedsz. Nézz utána, ezek mind profi focisták, profi körülmenyek között nevelkedve.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal