Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
"A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap."Nem paraszt?Az ügyeletes hülye én vagyok ő a faszkalap😁Neee kerlek. Elakadt a szavam, nem tudok erre mit írni, megsemmisítettél 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
Bár sztem jobb lenne még ma, bmeik surgossegin szívesen fogadnak már ma is!
csebi
remontada
csebi
Utolsó cserkész után szabadon 😁😁😁
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
remontada
1 hónapja
Na ugye hogy ugyeNeee kerlek. Elakadt a szavam, nem tudok erre mit írni, megsemmisítettél 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
csebi
remontada
csebi
1 hónapja
Nem paraszt?Az ügyeletes hülye én vagyok ő a faszkalap😁Neee kerlek. Elakadt a szavam, nem tudok erre mit írni, megsemmisítettél 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
csebi
remontada
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Az ügyeletes hülye én vagyok ő a faszkalap😁Neee kerlek. Elakadt a szavam, nem tudok erre mit írni, megsemmisítettél 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
csebi
remontada
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Tuchel szerintem direkt a bronzért jött, hogy legyen mit túlszárnyalnia.remélem emiatt nem marad TuchelEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márTegnap ert veget, angol vb-gyozelemmel.
Toto21
Stez
Toto21
Ha egyből vébét nyer, akkor csak bukhat.
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Neee kerlek. Elakadt a szavam, nem tudok erre mit írni, megsemmisítettél 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
csebi
remontada
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mindig is az voltMég nem ért véget, de szar az egész.Nem is lètezett sose ez csak a látszat egy dèlibábEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márSorsolás pillanatában véget ért
Toto21
remontada
dande2
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ez a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márAfrikai néger vagy, hogy a végére már nem tudsz koncentrálni?!
Toto21
1 hónapja
Még nem ért véget, de szar az egész.Nem is lètezett sose ez csak a látszat egy dèlibábEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márSorsolás pillanatában véget ért
Toto21
remontada
dande2
1 hónapja
Szerintem az EBig kibírják vele vhogy ha csak az öltözőt el nem vesztetteremélem emiatt nem marad TuchelEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márTegnap ert veget, angol vb-gyozelemmel.
Toto21
Stez
Toto21
1 hónapja
remélem emiatt nem marad TuchelEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márTegnap ert veget, angol vb-gyozelemmel.
Toto21
Stez
1 hónapja
Nem is lètezett sose ez csak a látszat egy dèlibábEz a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márSorsolás pillanatában véget ért
Toto21
remontada
1 hónapja
Ez a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márSorsolás pillanatában véget ért
Toto21
1 hónapja
Ez a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márTegnap ert veget, angol vb-gyozelemmel.
Toto21
1 hónapja
2022 megelőzve, 2021 EB-re nincs esélyA felèt (2/3d-t?) lehetne törölni nyugodtan 😏
halkan megjegyzem jóval több meccs, így nem nehéz, viszont nincsenek magyarok, ez így azért nem segít a hozzászólásokban
NB2
1 hónapja
2022 megelőzve, 2021 EB-re nincs esélyhalkan megjegyzem jóval több meccs, így nem nehéz, viszont nincsenek magyarok, ez így azért nem segít a hozzászólásokban
1 hónapja
Ez a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért már
1 hónapja
Ki emlékszik már Rivaldo fetrengésére 2002-ből mi? 😀Itt agyalni hogy melyik mozdulat mennyire természetes amikor 8k-ban negyven szögből vannak szuperlassítva a dolgok, nyilván amikor ott vagy a pályán akkor a mp tört része alatt biztos mindig szándékkal cselekszik mindenki naja 😀
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Jó de fogta a mezét, akkor vissza lehet ütni 😃Majd ha ezzel megvagytok, akkor ki kéne beszélnetek a Messi piros lapot az első meccsen.az volt
Matthew99
gamerkr
1 hónapja
Majd ha ezzel megvagytok, akkor ki kéne beszélnetek a Messi piros lapot az első meccsen.az volt
Matthew99
1 hónapja
Nem tudom, szóba került-e már: szerintetek csalni fognak ma este Argentínának?Igen, de már a tegnapin is csaltak nekik
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Nem tudom, szóba került-e már: szerintetek csalni fognak ma este Argentínának?
1 hónapja
Szeretnék én olyan "hülye" lenni mint ő. 😊Na megjött az ügyeletes hülye isElmegyek szemészetre holnap.VÉGRE!!!
remontada
csebi
remontada
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers