Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

18 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 973 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 18., csütörtök
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Június 19., péntek
0:00 Kanada - Katar (Vancouver)
3:00 Mexikó - Dél-Korea (Guadalajara)
21:00 USA - Ausztrália (Seattle)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 088 — Cowboys fan
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
ozibozi
az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 568 — Kinek mit intézett a kormánya
A törökök konkrétan Dél-Afrika szerűen mutattak rá arra, hogy mi a gyengeségük (türelmetlenek low block ellen, centernélküliség miatt Aktürkoglu kényszerűen van ott és nem jönnek ki az erényei)

Poloska vagyok.
4 napja
remontada San Francisco 49ers 1 548
Öröm volt nézni ahogy a kenguruk taknyosra szopatták a nagyképű törököket. A kicsi Gülüke túl sok Robben highlightot nézett. Próbálkozott szegényem de a legközelebbi próbálkozása 6 méterrel ment fölé
4 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 840 — The Mathematician
 www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/
Matthew99
kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.
Matthew99
sztem ő még análóg módon kezdte 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 391
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
Mondta is a marokkói HC a tegnapi meccs előtti interjúban, hogy 2022-ben voltak underdogok, most már többet akarnak.
4 napja
peach Atlanta Falcons 15 965 — a new hope (again)
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 napja
Bozontron Denver Broncos 558
Isten óvja az AT&T stadionban pályára lépőket!
4 napja
ozibozi New York Giants 21 712
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
4 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 213 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Haiti - Skócia 3 perces összefoglalóba nyilván be kell vágni, hogy becserélik Josephet, köszi emnéty

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 611
Melyik tegnapi meccset érdemes hosszabban megnéznem?
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.
deyell
Borzasztó meccsek voltak,még összefoglaló szinten is majdnem elaludtam.

A svájciak elszórakozták. Eleve a tizi előtt majdnem biztosan lesen volt a támadójuk. Vargasnak volt két ziccere, meg lövöldöztek távolról, eredmény nélkül. Elképzelés nélkül jàtszottak, megérdemelték, h a végén gólt kaptak.

A marakkói-brazil meccs hajtós volt, jó irammal, de a gólokon kívül szinte nem volt nagyobb helyzet. A széleken kialakított létszàmfölényből adódtak ilyen kisodródott lehetőségek.
A marokkói gólnál a két brazil CB nagyon bealudt és a kapussal sem volt összhang. Vini gólja szép volt, de szinte semmi kreativitás nem volt a meccsben.

Haiti megérdemelt volna egy ikszet, több minőségi helyzetük volt. A skót gól elég mákos volt, ill volt egy McTominay kapufa, azon kìvül bunkereztek. Pierrotnak volt 3 nagyobb lehetősége.

Az auszi kontrák életveszélyesek voltak, de a kapusuk legalább 5 nagy védést mutatott be.
Az első góljuk egy veszélyes török szabadrúgásból indult, meg volt a távoli lövésük.
A törököknél Güler, Aktürkoglu és Celik is hagyott ki ziccert, meg volt a Calhanoglu szabi, amit a kapus kiszedett. Nàlam ő volt a meccs embere.
4 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 478 — Invisible man
Matthew99
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 722 — Poloska confirmed
Matthew99
slowmotion
4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 088 — Cowboys fan
Matthew99
4 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 820 — Sworn to the Dark
nekem Ausztrália tetszett eddig legjobban a vb-n, már ami a felkészültséget és a szervezettséget illeti. A védelmük rendkívül fegyelmezett, szervezett volt, fizikailag is domináltak. hiába volt a törököknél végig a labda a második félidőben, nem találták a rést, nem tudtak helyzeteket kialakítani. Az ausztrál kontrák nagyon hatékonyak voltak, itt jön jól hogy ott van náluk Irankunda, akit a breakout játékosok listámban is írtam, mint gyors robbanékony technikás játékos , aki képes villanásokból gólt szerezni. törnek még borsot az ellenfelek orra alá. négy éve is kellemetlen ellenfél voltak, csak a végső győztes Argentína tudta őket megállítani, most is továbbjutnak a csoportból.

built for this shit

4 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 930 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés.
Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.
csi77
A kuraszóiakban nem hiszel?
Kötschögök, tokoschok, mi ez a nagy szeretet Musialáék felé? 😀

4 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 820 — Sworn to the Dark
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.

built for this shit

4 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 611
4 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.82787-15/722075425_18597704500022076_6981600542324624124_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1108x634&ctp=p600x600&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=U4WO3Onv6FMQ7kNvwGaGGj4&_nc_oc=AdqDeMfNQ_LZsTjJ8ub7CakBsCpntnVQA65N2t2JoGyMgrxoitsp7ugQRnlEVVtVprM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=KenzWxicZxbGMBPXWBWLhQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af_QoC_hDUAeQpsB6YJ2pt7DdMlzuCgTF7EjPP0L6-OVPA&oe=6A34617A
BenchWarmers
Angela White supporting her country in the World Cup just like any other fan 🇦🇺🥵⚽🔥

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 013 — Saturday Night Lights
2 kapuralövés, 2 gól
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Há' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer
És még a Soros is benne van.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
NB2 New England Patriots 28 935 — nabege2@yahoo.com
Kezdek örülni, hogy nem vagyunk kint 😊 A hazai sajtó tuti már előre továbbjuttatta volna a válogatottat, aztán jól lebőgve jöttünk volna haza csoport4.ként 😊
4 napja
warr_b Washington Commanders 30 245 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát eddig az öt európaiból csak a skótok tudtak nyerni, ők is szűken, elég ciki a kontinensre nézve... Pedig nem argentínával meg másik európaival játszottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 383 — Bears & Illinois fan
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés.
Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 906 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 kapuralövés, 2 gól
Há' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄
Matthew99
Seattletől, ahol szintén megfordult Vancouver csak 1 köpésre van.
4 napja
2 kapuralövés, 2 gól
davemayer
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄

4 napja
davemayer Chicago Bears 15 628 — "Grammar maci"
2 kapuralövés, 2 gól

BEARS BABY!

Sir Alex immortal