NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
17
9
23:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 551
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Na vajon ma bajnok lesz a Liverpool?nem bánom ha igen, de remélem inkább a hétvégén hazai pályán
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
M4sport.hun RTL+ reklám geci nagy fless.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
en is elhoztam mindig, mint Csokat a Wimbledonbol😃Barni de okos.Varju meg milyen hülye …
Kenny
Pedig emlékszem vmeik régi fm mentésben oktatott
csebi
8 hónapja
Barni de okos.Varju meg milyen hülye …
Kenny
Pedig emlékszem vmeik régi fm mentésben oktatott
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Még most is megy a szájbakúrt kormánypropaganda. Társadalmi célú reklámként.
8 hónapja
Ezt a bombát! Mi lett volna ha Ramirez nem csúszik el loves pillanatában
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
van bent erte egy ajanlat, kicsit helyre kell tenni az agyat.szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.Varga Barni hogyan küzdötte ki magát a kezdobol?
Kenny
csebi
8 hónapja
1-1, eddig tartott
8 hónapja
szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.Varga Barni hogyan küzdötte ki magát a kezdobol?
Kenny
8 hónapja
szerencsere a vasarnapi meccs csak egy kisiklas volt, ujra nezhetetlen fos a jatekunk.
8 hónapja
Bazzz gólvonalról
8 hónapja
Azon kluboknak, akiknek a licenckérelme az április 23-i ülésen nem került jóváhagyásra, van még lehetőségük arra, hogy licencet kapjanak, ugyanis a klublicenc alapeljárás ütemezésében meghatározottaknak megfelelően április 25–től május 2-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.hoppáMármint az mb2-re SE.A Barcika megkapta az NB1-es licenszetLöfliék viszont nem
zacknorb
NB2
warr_b
Löfli
8 hónapja
hoppáMármint az mb2-re SE.A Barcika megkapta az NB1-es licenszetLöfliék viszont nem
zacknorb
NB2
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
az mi támadás volt a libásoktól. szopórollerre rakták a fradi D-t
8 hónapja
Mármint az mb2-re SE.A Barcika megkapta az NB1-es licenszetLöfliék viszont nem
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Carlo fél a Getafetől, Endrick, Güler és Brahim is kezdő.Vagy csak akár Dögös Robi a 14-esre, Carlo a kupadöntőre tette fel az életét.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Az jó, Estevezt a 10. percben kellett sérülés miatt becserélni, majd a második félidőre már nem jött ki sérül miatt.
8 hónapja
Gula és Orbán is jelölt a Bundesliga TOTS-ra, Gula, akárcsak a PL-ben Milos, szerintem abszolút oda tartozik.Gula határeset lehet elérhetőségben.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Na vajon ma bajnok lesz a Liverpool?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May