Soccer
41 feliratkozó
37 perce
Jelenleg komoly játékos nem vágyhat abba a szarkupacba. Maximum ha Kloppot valahogy sikerül meggyőzni a visszatérésről a nyugdíjbólGravenberch is elég húzós lóvét kapott, szóval azzal szerintem nem lesz gond.Mar targyalgatnak, de Szobo allitolag eleg huzos penzt szeretne. Viszont en a helyeben kivarnek mindenkepp a nyarig, hogy lassa, ki lesz az edzo, mert ha Slot maradna, en lepnek a Liverpooltol, de ha Xabi jonne, akkor maradnek. Viszont neki ugye a Real a gyerekkori alma, ugyhogy ha komolyan gondolja, akkor en peldaul kivarnek meg. Bar o nem fog, ha megadjak neki a 300K fontot hetente, alair szvsz.Gravenberch meghosszabbítva, remélem Dominik is sorra kerül majdAz a terv.
meg persze Konaté ...
www.nytimes.com/athletic/7096662/2026/03/07/ryan-gravenberch-new-liverpool-contract/
Negritis, a vajda
A Bayernes szezonja után nem gondoltam volna hogy ennyire fontos emberré nővi ki magát a holland.
Mikey
Stez
Az már inkább ha menni akar mindenki álmai csapatába.
Mikey
43 perce
Gravenberch is elég húzós lóvét kapott, szóval azzal szerintem nem lesz gond.Mar targyalgatnak, de Szobo allitolag eleg huzos penzt szeretne. Viszont en a helyeben kivarnek mindenkepp a nyarig, hogy lassa, ki lesz az edzo, mert ha Slot maradna, en lepnek a Liverpooltol, de ha Xabi jonne, akkor maradnek. Viszont neki ugye a Real a gyerekkori alma, ugyhogy ha komolyan gondolja, akkor en peldaul kivarnek meg. Bar o nem fog, ha megadjak neki a 300K fontot hetente, alair szvsz.Gravenberch meghosszabbítva, remélem Dominik is sorra kerül majdAz a terv.
meg persze Konaté ...
www.nytimes.com/athletic/7096662/2026/03/07/ryan-gravenberch-new-liverpool-contract/
Negritis, a vajda
A Bayernes szezonja után nem gondoltam volna hogy ennyire fontos emberré nővi ki magát a holland.
Mikey
Stez
Az már inkább ha menni akar mindenki álmai csapatába.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 órája
Mar targyalgatnak, de Szobo allitolag eleg huzos penzt szeretne. Viszont en a helyeben kivarnek mindenkepp a nyarig, hogy lassa, ki lesz az edzo, mert ha Slot maradna, en lepnek a Liverpooltol, de ha Xabi jonne, akkor maradnek. Viszont neki ugye a Real a gyerekkori alma, ugyhogy ha komolyan gondolja, akkor en peldaul kivarnek meg. Bar o nem fog, ha megadjak neki a 300K fontot hetente, alair szvsz.Gravenberch meghosszabbítva, remélem Dominik is sorra kerül majdAz a terv.
meg persze Konaté ...
Negritis, a vajda
Mikey
1 órája
Gravenberch meghosszabbítva, remélem Dominik is sorra kerül majdAz a terv.
meg persze Konaté ...
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 órája
Juve ma is jó nagy pisaJavítva
remontada
Poloska vagyok.
12 órája
Gravenberch meghosszabbítva, remélem Dominik is sorra kerül majdmeg persze Konaté ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Juve ma jó nagy pisa
13 órája
EllenIktriad my ass. 😀na szép, tizikre legalább hazaérekElkiabáltad. Mostanában alig van büntetőpárbaj. :/
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
13 órája
na szép, tizikre legalább hazaérekElkiabáltad. Mostanában alig van büntetőpárbaj. :/
Löfli
13 órája
na szép, továbbjutásra legalább hazaérekJavítva!
Löfli
13 órája
Ezt elveszik les miatt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
na szép, tizikre legalább hazaérek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 órája
Jobb lenne, ha Fiola többet nem lepne palyara...ez a komment csak 10 évet késett 😀
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Jobb lenne, ha Fiola többet nem lepne palyara...
13 órája
Előnyben a Chelsea!
14 órája
ez piros kell hogy legyenAz is lett.
Nomac
14 órája
ez piros kell hogy legyen
14 órája
Guiut miért hívja Gujunak? Az katalánul Giu.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
15 órája
Löfli biztos megint pottyantott egyet.😀Benny Hill zene.Vagy nemHa kiesünk a Wrexham ellen, nem nézek több Halottmedence filmet.Pedig kifogtok úgy néz ki
Dzsokijuing
remontada
zacknorb
Dzsokijuing
15 órája
Benny Hill zene.Vagy nemHa kiesünk a Wrexham ellen, nem nézek több Halottmedence filmet.Pedig kifogtok úgy néz ki
Dzsokijuing
remontada
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
15 órája
Vagy nemHa kiesünk a Wrexham ellen, nem nézek több Halottmedence filmet.Pedig kifogtok úgy néz ki
Dzsokijuing
remontada
Poloska vagyok.