Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

19 perce
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 374 — "Montoya por favor!"
hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,
Kenny
Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
És ebben teljesen igaza van fóbia nélkül is.
Őszentsége Sobri Jóska
Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.
pfefe8
vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????
NB2
Miből gondolod hogy fideszes vagyok? sosem szavaztam rájuk. kibaszott szánalmas lehet így élni ,hogy mindenről a fidesz vagy tisza(vagy régebben gyurcsányék) jutnak eszedbe. További jó Fradifóbiát, mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊
pfefe8
Jó lenne ha a Fradi mondjuk azért a Fradi pénzéből menetelne, a polgárokét meg visszaadná 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
34 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 127 — #NoStress
Miből gondolod hogy fideszes vagyok?
pfefe8
Ebből mi másra gondoljon:
mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊
pfefe8
De szerintem nem vagy fideszes. Hülyén viselkedni és ostobaságokat írogatni nem a fideszesek kiváltsága, ezt Polgár Judit lejuditkázásakor már látványosan demonstráltad.

Kele meg jó újságíróként minden szarkuapcra rávilágít, fradifóbiásnak max attól tűnhet, hogy ennek a neres magyar foci szemétdombnak a Fradi a legcsillogóbb ékköve, a Fradi veri leginkább vissza a fényt.
Őszentsége Sobri Jóska
Jól esik a dicséret és az is hogy felnézel a Fradira.
pfefe8
Gyerekként, kamaszként Vasas-drukker voltam (most is de semennyire se követem a magyar bajnokságokat, ami meccset láttam az elmút 3 évtizedben mind ergya és unalmas volt), meccsekre is jártam, de a haverok fradistak voltak, így a Simon, Telek, Keller, Lipcsei féle Fradi meccsekre sokat jártam az Üllőire, Zavadszkyval is egy társaságba jártunk, fociztunk is együtt, ráadásul a régi idők játékosai közül Czibor, Dalnoki nagy kedvenceim voltak (all time magyar gombfociválogatottam oszlopos tagjai), az utóbbi évek európai meccseit ha tudtam néztem, és drukkoltam is nekik, mégiscsak magyar csapat, mégha sok magyar momentumra nem is emlékszem, de ettől még a NER általi elfoglalásuk, a DPK-s agyhalottkodás, a tróger pénzmosoda eléggé gáz, fradistaként még inkább lehangoló lehet, de most talán van lehetőség ezeket kibeszélni, meghaladni, továbblépni. Ezt próbalja Kele is, nem a Fradi ellen, hanem a magyar fociért.
Látod, nem minden fekete vagy fehér.

47 perce
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 356
pfefe8
pfefe8
De szerintem nem vagy fideszes. Hülyén viselkedni és ostobaságokat írogatni nem a fideszesek kiváltsága, ezt Polgár Judit lejuditkázásakor már látványosan demonstráltad.

Kele meg jó újságíróként minden szarkuapcra rávilágít, fradifóbiásnak max attól tűnhet, hogy ennek a neres magyar foci szemétdombnak a Fradi a legcsillogóbb ékköve, a Fradi veri leginkább vissza a fényt.
Őszentsége Sobri Jóska
Jól esik a dicséret és az is hogy felnézel a Fradira.

Steelers fan
51 perce
pfefe8
pfefe8

59 perce
Kenny
Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Őszentsége Sobri Jóska
Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.
pfefe8
vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????
NB2
Miből gondolod hogy fideszes vagyok? sosem szavaztam rájuk. kibaszott szánalmas lehet így élni ,hogy mindenről a fidesz vagy tisza(vagy régebben gyurcsányék) jutnak eszedbe. További jó Fradifóbiát, mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊

Steelers fan
59 perce
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 972
NB2
Ezt am nem a Fidesz építette fel.
A Fradinak a kibaszott DNSében van a rendszer ellenünk van, mert egy erős 45 évük tényleg ilyen volt, meg a 00s évtizedükben is volt erre példa.
zacknorb
Az már a klubtörténelem több mint egyharmada 😊
1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 184 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
NB2
Ezt am nem a Fidesz építette fel.
A Fradinak a kibaszott DNSében van a rendszer ellenünk van, mert egy erős 45 évük tényleg ilyen volt, meg a 00s évtizedükben is volt erre példa.
1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 184 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
Ez mondjuk egy hatalmas baromság, pont ő emelt szót a teljes rendszer teljes szarsága ellen, csak mivel most a Fradi a forró téma, ezért arról ír.
Az meg hogy a Fradistáknak szimplán DNS szinten van szüksége arra hogy ellenséget keressenek és mindenkit fradifóbnak deklaráljanak egészen szórakoztató.
1 órája
NB2 New England Patriots 29 725 — nabege2@yahoo.com
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
1 órája
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska

Steelers fan
1 órája
Kele jancsit állítólag térdig szaros gatyában látták a duna parton. Remélem vigyáznak rá.

Steelers fan
1 órája
Kenny

1 órája
Sinisa New England Patriots 3 243 — Gràcies Pep!
Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀
Kenny
Biglájk, gondolom leírják hogy mákunk volt.

Jó volt ma ez, több gólt is lőhettünk volna, nekik egy 100%-os helyzetük volt a kapufa, ennyi. Raemakers-Gomez kettős kiválóan működött, Cadu is Borbély alatt kezd összeállni.

El-selejtezőből ilyen sorsolással elérni a csoportkört nem kis fegyvertény lenne.
davemayer
Cadu zsebretette No Salad-ot 💪
Az idény egyik “igazolása” eddig, Corbuval.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 órája
Kenny Atlanta Falcons 11 860 — Omar's Coming Yo!
Kenny

Jó volt ma ez, több gólt is lőhettünk volna, nekik egy 100%-os helyzetük volt a kapufa, ennyi. Raemakers-Gomez kettős kiválóan működött, Cadu is Borbély alatt kezd összeállni.

El-selejtezőből ilyen sorsolással elérni a csoportkört nem kis fegyvertény lenne.
davemayer
baromsagokat irtok.
nincs a fradi ellen, se senki ellen, csak legyenek korrektek dolgok, mert nem azok
most nyiltan mondhatjuk h a nepcsapata, mivel a kormany extra penzebol 38 jatekost vettek 😀
szoval ez a siker mindenkie. HAJRA MAGYAROK
YoungZeeZee
hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között, még Somogyi is korrektebb a Fradival, pedig..

1 órája
Kenny
Vannak ezzel páran…
 index.hu/sport/futball/2026/08/20/fradivaros-ferencvaros-fradi-uefa-kubatov-gabor-europa-liga-trabzonspor/

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 órája
YoungZeeZee 9 976
Kenny

davemayer
baromsagokat irtok.
nincs a fradi ellen, se senki ellen, csak legyenek korrektek dolgok, mert nem azok
most nyiltan mondhatjuk h a nepcsapata, mivel a kormany extra penzebol 38 jatekost vettek 😀
szoval ez a siker mindenkie. HAJRA MAGYAROK
1 órája
A második félidőt láttam, kb. két egyazon szintű (európai mércével) kis/középcsapat meccse volt, simán továbbmehet a Fradi is, semmivel se jobb/rosszabb.

1 órája
davemayer Chicago Bears 15 714 — "Grammar maci"
Kenny

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 órája
Nandito Tennessee Titans 3 369 — Titans fan
ki ez a szpíker?
petey
B.Németh Péter

Music City Miracle
1 órája

1 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 966 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na Boldom Fradi része jött a többi nagyon nem😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája
Osváthra nagyon nagy ez a kabát ami itt van.
Kenny
Nagy Olivér néhány meccs és a kispadra küldi

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

1 órája
Pina eddig jól játssza meg a szűk területeket.
Cubehor
Mucival 😎

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

1 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 852 — Csodabogár
ki ez a szpíker?

1 órája
Osváthra nagyon nagy ez a kabát ami itt van.