Soccer
41 feliratkozó
19 perce
Jó lenne ha a Fradi mondjuk azért a Fradi pénzéből menetelne, a polgárokét meg visszaadná 😀Miből gondolod hogy fideszes vagyok? sosem szavaztam rájuk. kibaszott szánalmas lehet így élni ,hogy mindenről a fidesz vagy tisza(vagy régebben gyurcsányék) jutnak eszedbe. További jó Fradifóbiát, mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
És ebben teljesen igaza van fóbia nélkül is.
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
NB2
pfefe8
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
34 perce
Gyerekként, kamaszként Vasas-drukker voltam (most is de semennyire se követem a magyar bajnokságokat, ami meccset láttam az elmút 3 évtizedben mind ergya és unalmas volt), meccsekre is jártam, de a haverok fradistak voltak, így a Simon, Telek, Keller, Lipcsei féle Fradi meccsekre sokat jártam az Üllőire, Zavadszkyval is egy társaságba jártunk, fociztunk is együtt, ráadásul a régi idők játékosai közül Czibor, Dalnoki nagy kedvenceim voltak (all time magyar gombfociválogatottam oszlopos tagjai), az utóbbi évek európai meccseit ha tudtam néztem, és drukkoltam is nekik, mégiscsak magyar csapat, mégha sok magyar momentumra nem is emlékszem, de ettől még a NER általi elfoglalásuk, a DPK-s agyhalottkodás, a tróger pénzmosoda eléggé gáz, fradistaként még inkább lehangoló lehet, de most talán van lehetőség ezeket kibeszélni, meghaladni, továbblépni. Ezt próbalja Kele is, nem a Fradi ellen, hanem a magyar fociért.Jól esik a dicséret és az is hogy felnézel a Fradira.Miből gondolod hogy fideszes vagyok?Ebből mi másra gondoljon:
pfefe8
mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊De szerintem nem vagy fideszes. Hülyén viselkedni és ostobaságokat írogatni nem a fideszesek kiváltsága, ezt Polgár Judit lejuditkázásakor már látványosan demonstráltad.
pfefe8
Kele meg jó újságíróként minden szarkuapcra rávilágít, fradifóbiásnak max attól tűnhet, hogy ennek a neres magyar foci szemétdombnak a Fradi a legcsillogóbb ékköve, a Fradi veri leginkább vissza a fényt.
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
Látod, nem minden fekete vagy fehér.
47 perce
Jól esik a dicséret és az is hogy felnézel a Fradira.Miből gondolod hogy fideszes vagyok?Ebből mi másra gondoljon:
pfefe8
mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊De szerintem nem vagy fideszes. Hülyén viselkedni és ostobaságokat írogatni nem a fideszesek kiváltsága, ezt Polgár Judit lejuditkázásakor már látványosan demonstráltad.
pfefe8
Kele meg jó újságíróként minden szarkuapcra rávilágít, fradifóbiásnak max attól tűnhet, hogy ennek a neres magyar foci szemétdombnak a Fradi a legcsillogóbb ékköve, a Fradi veri leginkább vissza a fényt.
Őszentsége Sobri Jóska
Steelers fan
51 perce
Miből gondolod hogy fideszes vagyok?Ebből mi másra gondoljon:
pfefe8
pfefe8
59 perce
Miből gondolod hogy fideszes vagyok? sosem szavaztam rájuk. kibaszott szánalmas lehet így élni ,hogy mindenről a fidesz vagy tisza(vagy régebben gyurcsányék) jutnak eszedbe. További jó Fradifóbiát, mi meg menetelünk a ti pénzetekből😊vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
NB2
Steelers fan
59 perce
Az már a klubtörténelem több mint egyharmada 😊vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????Ezt am nem a Fidesz építette fel.
NB2
A Fradinak a kibaszott DNSében van a rendszer ellenünk van, mert egy erős 45 évük tényleg ilyen volt, meg a 00s évtizedükben is volt erre példa.
zacknorb
1 órája
vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????Ezt am nem a Fidesz építette fel.
NB2
A Fradinak a kibaszott DNSében van a rendszer ellenünk van, mert egy erős 45 évük tényleg ilyen volt, meg a 00s évtizedükben is volt erre példa.
1 órája
Ez mondjuk egy hatalmas baromság, pont ő emelt szót a teljes rendszer teljes szarsága ellen, csak mivel most a Fradi a forró téma, ezért arról ír.Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
Az meg hogy a Fradistáknak szimplán DNS szinten van szüksége arra hogy ellenséget keressenek és mindenkit fradifóbnak deklaráljanak egészen szórakoztató.
1 órája
vajon mikor fogtok kijózanodni már ebből a kibaszott alternatív valóságból amit ez a kurva Fidesz felépített a fejetekben????Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
pfefe8
1 órája
Dehogy Fradifóbiás a jancsika😊 vidi mtk, puskás és a többi csapat mutyija, lopásai nem érdeklik csak a Fradi. Szar lehet így élni.hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
Steelers fan
1 órája
Kele jancsit állítólag térdig szaros gatyában látták a duna parton. Remélem vigyáznak rá.
Steelers fan
1 órája
hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között,Kelének nem "a Fradival" van baja, hanem azzal a trógerség-és mutyikupaccal, amivé az FTC vált, amit jelentett, ahogy a NER használta az elmúlt évtizedben.
Kenny
1 órája
Cadu zsebretette No Salad-ot 💪Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀Biglájk, gondolom leírják hogy mákunk volt.
Kenny
Jó volt ma ez, több gólt is lőhettünk volna, nekik egy 100%-os helyzetük volt a kapufa, ennyi. Raemakers-Gomez kettős kiválóan működött, Cadu is Borbély alatt kezd összeállni.
El-selejtezőből ilyen sorsolással elérni a csoportkört nem kis fegyvertény lenne.
davemayer
Az idény egyik “igazolása” eddig, Corbuval.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 órája
hidd el Kelénél nagyobb Fradifóbiás nincs az újságírók között, még Somogyi is korrektebb a Fradival, pedig..baromsagokat irtok.Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀Biglájk, gondolom leírják hogy mákunk volt.
Kenny
Jó volt ma ez, több gólt is lőhettünk volna, nekik egy 100%-os helyzetük volt a kapufa, ennyi. Raemakers-Gomez kettős kiválóan működött, Cadu is Borbély alatt kezd összeállni.
El-selejtezőből ilyen sorsolással elérni a csoportkört nem kis fegyvertény lenne.
davemayer
nincs a fradi ellen, se senki ellen, csak legyenek korrektek dolgok, mert nem azok
most nyiltan mondhatjuk h a nepcsapata, mivel a kormany extra penzebol 38 jatekost vettek 😀
szoval ez a siker mindenkie. HAJRA MAGYAROK
YoungZeeZee
1 órája
Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀Vannak ezzel páran…
Kenny
index.hu/sport/futball/2026/08/20/fradivaros-ferencvaros-fradi-uefa-kubatov-gabor-europa-liga-trabzonspor/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 órája
YoungZeeZee
9 976
baromsagokat irtok.Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀Biglájk, gondolom leírják hogy mákunk volt.
Kenny
davemayer
nincs a fradi ellen, se senki ellen, csak legyenek korrektek dolgok, mert nem azok
most nyiltan mondhatjuk h a nepcsapata, mivel a kormany extra penzebol 38 jatekost vettek 😀
szoval ez a siker mindenkie. HAJRA MAGYAROK
1 órája
A második félidőt láttam, kb. két egyazon szintű (európai mércével) kis/középcsapat meccse volt, simán továbbmehet a Fradi is, semmivel se jobb/rosszabb.
1 órája
Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀Biglájk, gondolom leírják hogy mákunk volt.
Kenny
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 órája
Kele és Szalai remélem markolászta a karfát a meccs közben 😀
1 órája
Na Boldom Fradi része jött a többi nagyon nem😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 órája
Osváthra nagyon nagy ez a kabát ami itt van.Nagy Olivér néhány meccs és a kispadra küldi
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
1 órája
Pina eddig jól játssza meg a szűk területeket.Mucival 😎
Cubehor
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern