Soccer
41 feliratkozó
6 perce
eeeees el is indultak a Rossi-Rebrov csere koruli pletykak.rosszabb nem lesz tőle az emberanyag
Kenny
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
22 perce
A karma dolgozikEz van ha kifütyülöd az ukrán himnusztezt sosem értettem kinek okoz ez örömet
JC6 (Mr. Miele)
Josszi
24 perce
Ez van ha kifütyülöd az ukrán himnusztezt sosem értettem kinek okoz ez örömet
JC6 (Mr. Miele)
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
27 perce
Ez van ha kifütyülöd az ukrán himnuszt
32 perce
És Mbappé visszamegy Madridba, mert megsérült a saját meccsén.
46 perce
Ezek a meccsvégi nyilatkozatok.... Vicc
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
52 perce
Egyre kellemenetlenebb hallgatni Marco-tRemelem
Talán meg kellett volna ragadni azt a pillanatot amikor még emelt fővel távozhatott volna. Ez így csúnya lesz.
gamerkr
58 perce
Kihagytuk a helyzeteinket.SOFAScore ugyanez
Az eredmenyek.com szerint big chances: 1 vs 3
Willie Parker
1 órája
Nüanszok, balszerencse, drágább jàtékosaik vannak - bazmeg
1 órája
kihagyunk harom ziccert ureskapura es elkezdunk transfermarktozni. menjetek mar a picsaba.
1 órája
Kihagytuk a helyzeteinket.Az eredmenyek.com szerint big chances: 1 vs 3
1 órája
Egyre kellemenetlenebb hallgatni Marco-tTalán meg kellett volna ragadni azt a pillanatot amikor még emelt fővel távozhatott volna. Ez így csúnya lesz.
1 órája
Tehat Rossi nem latta, nem tudja, mi tortent, de az ukranok kezdtek. 😁Állampolgárság mehet xdd
Stez
1 órája
Tehat Rossi nem latta, nem tudja, mi tortent, de az ukranok kezdtek. 😁
1 órája
Engem kurvara idegesit hogy pont azt jatszatja vele Rossi amint mi csinaltunk ifiben a legjobb jatekosunkkal. Legyel mindig ott hogyha mas elbassza te majd megoldod.Szeretem Szob nyilatkozatait mert ha nem mond semmit akkor is mond valamit. Sikideg latszik de bevedte a csapatot ugy hogy nem magyarazkodott, szerintem egy CSK-nak pont ez a dolga.Mondjuk jobban örültem volna, ha a pályán CSK és nem a kamerák előtt.
JéBé
JC6 (Mr. Miele)
1 órája
Rossi interjú?Majd az osszefoglalo utan, azt meg le kell forditani. Fokeg, ha ot percig megint tok masrol beszel, nem meccsrol. Xd
gamerkr
1 órája
Ez a Jurek volt az egyetlen akinek a cserék közül a mozgása legalább nem volt zavaró
1 órája
"kis bizonytalanság a gólnál"öhm
"minden gólt hiba előz meg", köszönjük Bozsik bácsi
1 órája
Szektorba is volt magyar vs ukrán, secu intézkedett