Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Hát az,de attól még 4 védő el se jobb a helyzet😂Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magamLacey-tol is ez ritka nacy butasag volt...
manuszka86
Toto21
Nagyon hiányzik De Ligt….viszont Sesko elkapja a fonalat az jó
1 hónapja
Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magamLacey-tol is ez ritka nacy butasag volt...
manuszka86
1 hónapja
Fúú ezt a Diogo Dalot-ot bottal kellene kirúgdalni Manchesterből….ehh már lassan fel se idegesítem magam
1 hónapja
Kane is elég jól megtalálta a helyét a németeknél. Ez a gól meg nem kicsi volt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
ez az olise nagyon tud focizni
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
@OfficialSSLazio, an attempt is being made to close the deal for Toth: there is confidence. The biancocelesti are offering 10 million + bonuses, Ferencvaros is asking for 12 + bonuses. On the outgoing side, progress is being made on the transfer of Nuno Tavares to Besiktas.már majdnem jók az összegek.
Nem Romano, de egy másik megbizható olasz guru írta
Beki
1 hónapja
@OfficialSSLazio, an attempt is being made to close the deal for Toth: there is confidence. The biancocelesti are offering 10 million + bonuses, Ferencvaros is asking for 12 + bonuses. On the outgoing side, progress is being made on the transfer of Nuno Tavares to Besiktas.Nem Romano, de egy másik megbizható olasz guru írta
1 hónapja
Varga milyen szinten beszél angolul? azt lehet tudni? mert van egy sejtésemAz AEK milliárdos tulaja lenyomott egy Varga-show-t: "Mindent megtettem, hogy boldoggá tegyem a Ferencvárost" - videó
Ahogy az elnök is mondta, beszéltünk a szünet alatt, és ahogy ő is fogalmazott, az egy elég tüzes megbeszélés volt, és szerintem abszolút egy húron pendültünk. Éreztem rajta, hogy mindenképpen engem szeretne idehozni. Úgyhogy emiatt is döntöttem az AEK mellett.
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/az-aek-milliardos-tulaja-lenyomott-egy-varga-show-t-mindent-megtettem-hogy-boldogga-tegyem-a-ferencvarost-video
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
22 év elég volt ahhoz hogy ezt megszokjam, szóval nekem már egy ilyen sem üti meg az ingerküszöbömet.Bradley befejezte erre a szezonra, meg kell műteni a térdét. Szerencsére nincs térdszalagszakadása, de anélkül is elég komoly a sérülése.Jaja. Hogy ver minket az a gyönyörű kurvaélet...
Pedig de jó játékos lehetne belőle, ha nem lenne porcelánból. 😕
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Tóth Bazsi ismét a Blackburn kapujában
Poloska vagyok.
1 hónapja
Bradley befejezte erre a szezonra, meg kell műteni a térdét. Szerencsére nincs térdszalagszakadása, de anélkül is elég komoly a sérülése.Jaja. Hogy ver minket az a gyönyörű kurvaélet...
Pedig de jó játékos lehetne belőle, ha nem lenne porcelánból. 😕
Mikey
1 hónapja
Bradley befejezte erre a szezonra, meg kell műteni a térdét. Szerencsére nincs térdszalagszakadása, de anélkül is elég komoly a sérülése.Pedig de jó játékos lehetne belőle, ha nem lenne porcelánból. 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Igen, ezt vágom, de valaki el is hitte ez alapján, hogy a Comoba megy és a Lazio offolta?Egy kommentelő írta Trollfocin, hogy ne menjen a Lazioba, inkább Comoba, majd ezt meglovagolták és most ezt pörgetik orrba-szájba.TóthA mégicsak a Lazioba megy és nem Como-ba?Miért menne a Comoba, csak mert a Trollfoci azt mondja?
Matthew99
Amúgy is, nem ők ugattak eddig hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy ki hova igazol?
zacknorb
ervinator
Poloska vagyok.
1 hónapja
Egy kommentelő írta Trollfocin, hogy ne menjen a Lazioba, inkább Comoba, majd ezt meglovagolták és most ezt pörgetik orrba-szájba.TóthA mégicsak a Lazioba megy és nem Como-ba?Miért menne a Comoba, csak mert a Trollfoci azt mondja?
Matthew99
Amúgy is, nem ők ugattak eddig hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy ki hova igazol?
zacknorb
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
TóthA mégicsak a Lazioba megy és nem Como-ba?Miért menne a Comoba, csak mert a Trollfoci azt mondja?
Matthew99
Poloska vagyok.
1 hónapja
Guenduzi 3 nappal utolsó meccse után a Lazioban. góllal mutatkozott be a Fener színeiben. 2-0ra legyőzték a Super-Kupa döntőben a listavezető, Sallai Rolival felálló Galatát.
1 hónapja
TóthA mégicsak a Lazioba megy és nem Como-ba?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Hato bomba a Charlton ellen.Tosin kettő, átérek a Panthers showdownra.
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Hato bomba a Charlton ellen.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Hányszoros szorzó volt a Macclesfield-re?12-re emlékszem.
JC6 (Mr. Miele)
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Hányszoros szorzó volt a Macclesfield-re?
1 hónapja
Indult az Egyiptom-Elefántok egy 2-0 vezetéssel
1 hónapja
City egy szolid 10est gurított, 9 különböző ember szerezte a gólokat, bár volt közötte 2 öngól.
1 hónapja
A mai Macclesfield - Crystal Palace elé: youtu.be/cn899VE2flM?si=r-vRZhHh-i1DEaPVMajdnem 600 millió forint a HETI fizetése a CP játékosainak, szerintem van a csoda kategória, meg van a Vadúz-Újpest 4:0, aminek egyszerűen csak nem lenne szabad megtörténnie.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal