Soccer
41 feliratkozó
27 napja
Ez az, legalább izgalmas lesz a vasárnapi meccs. Kar hogy nincs jegyem 😃Amúgy szép gesztus, hogy a Giants-GB-re tekintettel du. 3-ra tették.
JC6 (Mr. Miele)
27 napja
ertem en hogy szegeny ceronaldo szerint a szaudi bajnoksag a legerosebb a vilagon, de az egeszen nevetseges, hogy ilyen kerettel 4 db kezdojatekos van abbol a ligabol. joao felix in the big 2025? leao meg ul a padon.ezzel a jatekosanyaggal a VB cimert kellene menni, ehhez kepest irorszagot megvertek a 91. percben hazai palyan, idegenben cumi, a magyarok ellen pedig egy kesoi gollal tudtak egy meccset nyerni nagy nehezen.
roberto martinezzel megint a 8 kozott lesz bucsu, teljesen komolytalan edzo erre a szintre.
27 napja
RTL Plusz kuponkód 50% OFF két hónapra Prémium előfizubólrtlfoci50
itt lehet aktiválni: www.rtlplusz.hu/premium/aktivalo-kod
27 napja
Nem tudom, melyik fog bejönni: harmadik gól hazai, vagy a vendégcsapat nem szerez gólt?
Szerkesztette: slowmotion
27 napja
Ez az, legalább izgalmas lesz a vasárnapi meccs. Kar hogy nincs jegyem 😃
27 napja
Értitek, mi húzzuk a szánkat Dibusz miatt, ez a portugál kapus nettó emberhátrány, és pont azon a helyen, ahol már nincs lehetőség korrigálni.És hát a két belső védőt is csak az nem futja le, aki nem akarja.
27 napja
Olyan van, hogy a pályának csak azt a felét locsolják, ahova a második félidőben a portugálok támadnak?
27 napja
Az sajnos lehetetlen hogy az örmènyek verjèk rinyáldóèkat szóval ez csak nekünk szívás......
27 napja
Ez a jó mentalítás 😀Megyünk a csoportelsőségért.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
Dzsokijuing
27 napja
Megyünk a csoportelsőségért.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
27 napja
Nincs baj, nem szabad kikapni, ennyi.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
27 napja
Tetszettek volna megnyerni a hazai meccset a portugálok ellen. Vagy a dublinit nem elbaszni.Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
27 napja
Mit vártatok a köcsög luzitánoktól? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
27 napja
Hihetetlen! 2-0.baj van
nagylaza, főpohárnok
27 napja
Hihetetlen! 2-0.
27 napja
Ír kapufa.
27 napja
Mondjuk egy valogatott eseteben, ahol Martinez a kapitany, az lenne varatlan, ha lenne taktika.A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
slowmotion
27 napja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
27 napja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄
27 napja
Erre nem gondoltam.Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
remontada
27 napja
Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
27 napja
Baj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
27 napja
Baj van Béláim