Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
City egy szolid 10est gurított, 9 különböző ember szerezte a gólokat, bár volt közötte 2 öngól.
1 hónapja
A mai Macclesfield - Crystal Palace elé: youtu.be/cn899VE2flM?si=r-vRZhHh-i1DEaPVMajdnem 600 millió forint a HETI fizetése a CP játékosainak, szerintem van a csoda kategória, meg van a Vadúz-Újpest 4:0, aminek egyszerűen csak nem lenne szabad megtörténnie.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Úgy látom ez egy ilyen időszak a kedvenc csapataimnak...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Jaj hát Vitík is több kárt okoz, mint ami hasznosat csinál...Visszavonták a tizenegyest, de ettől még igaz.
Szerkesztette: Mikey
1 hónapja
Se Laci, de Skenderbeu a nyolc között, mindkettő hosszabbításban esett ki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
CAMBIAGHI okosan.Ez a könyökös már sokkal kevésbé volt okos. 🤦♂️
Mikey
1 hónapja
CAMBIAGHI okosan.
1 hónapja
Wayne Rooney öccse az edző, sírva nyilatkozott, de a liverpooli akcentusa miatt semmit se lehetett érteni 😀már a lefújás előtt is majdnemvolt pályára berohanás a végén?2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman
Löfli
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
már a lefújás előtt is majdnemvolt pályára berohanás a végén?2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman
Löfli
1 hónapja
Na még a végén kirúgják Glasnert. Gyanús nekem a csávó, nem rokona Glázer Róbertnek?2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman
1 hónapja
volt pályára berohanás a végén?2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ezen a szinten ez van, talán csak az első 4 osztályban kötelező teljes munkaidős profi játékosokat alkalmazni.Barátaink élnek itt, mesélik, hogy a csapat egy része az Aldiban árufeltöltő.2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman
Dzsokijuing
1 hónapja
Barátaink élnek itt, mesélik, hogy a csapat egy része az Aldiban árufeltöltő.2-0, óriási sztorivégül is 2-1 lett, csoda
Kampman
Kampman
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Na mindjárt Como-Bologna meccs, hat nyeretlen bajnoki után jöhetne végre egy W.Andiamo Rossoblù!
1 hónapja
Aki ráadásul a címvédőA mai Macclesfield - Crystal Palace elé: youtu.be/cn899VE2flM?si=r-vRZhHh-i1DEaPV54. perc, vezet a hatodosztályú csapat a Premier League csapat ellen
Dzsokijuing
Kampman
Poloska vagyok.
1 hónapja
A mai Macclesfield - Crystal Palace elé: youtu.be/cn899VE2flM?si=r-vRZhHh-i1DEaPV54. perc, vezet a hatodosztályú csapat a Premier League csapat ellen
Dzsokijuing
1 hónapja
A Liverpool honlapja külön foglalkozik Kerkez játékával, a kinti szurkolói kommentek is kezdenek átfordulni, idáig kifejezetten rossz volt a sajtója, és a ez most kicsit változottwww.facebook.com/share/r/14T5jFF7JLJ/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
YoungZeeZee
9 492
kapufa a legrosszabb abbol johet a kontra.Ilyenek ezek a futball statisztikák. Amelyik lövés egy 7,32x2,44m-es kapu felületét éri az kapura tartó lövés a többi nem.Igen, ez igaz (eltekintve a megpattanó, nem kapura menő, de mégis bepattanó labdától), ráadásul én is lövéspárti vagyok (cselezgetést, passzolgatást legtöbbször értelmetlennek, hatékonytalannak tartom), de ettől meg ez egy hülye statisztika, mert nem arról ad valós képet, hogy mennyire agresszív vagy effektív egy csapat támadójátéka.van az a mondás, hogy csak az lehet gól ami kapura megyEgy kis adalék a tegnapi "bíztató" játékhoz: több mint 600 bajnoki meccs után sikerült azt a bravúrt végrehajtani tegnap, hogy 0, azaz nulla kapura tartó lövése volt a Liverpoolnak.Ez csak egy hülye statisztika.
...
Mikey
Szoboszlai szabadrúgása is kapuratartó volt, megküldte, csak nem találta el, két arasszal fölé ment.
Nem találta el a kapu felületét, így kiesik ebből a statból.
Ha lazán beleemeli a kapus kezébe, akkor meg kaput eltaláló lövés.
...
Őszentsége Sobri Jóska
nem véletlen
egy kapufa ugyanúgy mellé mintha kirúgja valaki taccsra
csak idegesítőbb
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
nem szabad 2-0ra vezetni se kapufat loni. ennyi
1 hónapja
A mai Macclesfield - Crystal Palace elé: youtu.be/cn899VE2flM?si=r-vRZhHh-i1DEaPV
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Ilyenek ezek a futball statisztikák. Amelyik lövés egy 7,32x2,44m-es kapu felületét éri az kapura tartó lövés a többi nem.Igen, ez igaz (eltekintve a megpattanó, nem kapura menő, de mégis bepattanó labdától), ráadásul én is lövéspárti vagyok (cselezgetést, passzolgatást legtöbbször értelmetlennek, hatékonytalannak tartom), de ettől meg ez egy hülye statisztika, mert nem arról ad valós képet, hogy mennyire agresszív vagy effektív egy csapat támadójátéka.van az a mondás, hogy csak az lehet gól ami kapura megyEgy kis adalék a tegnapi "bíztató" játékhoz: több mint 600 bajnoki meccs után sikerült azt a bravúrt végrehajtani tegnap, hogy 0, azaz nulla kapura tartó lövése volt a Liverpoolnak.Ez csak egy hülye statisztika.
...
Mikey
Szoboszlai szabadrúgása is kapuratartó volt, megküldte, csak nem találta el, két arasszal fölé ment.
Nem találta el a kapu felületét, így kiesik ebből a statból.
Ha lazán beleemeli a kapus kezébe, akkor meg kaput eltaláló lövés.
...
Őszentsége Sobri Jóska
nem véletlen
egy kapufa ugyanúgy mellé mintha kirúgja valaki taccsra
csak idegesítőbb
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
És a portugál kalmárok megint lehúztak egy balfaszt. Várható volt, hogy egy lufi a csávó.Érthetetlen hogy Jesust fixen hamarabb küldi mint Eze-t...
Sebii
zacknorb
1 hónapja
Wrexham csak továbbment tizikkel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!