NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
nalam a lakers fura,ok tudjak.arra próbáltam utalni hogy ha a Lakersnek ami egy premium brand nem derogál a pénzért felvarrni a Wish-tezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
és hát ha eleget fizetsz akkor a te labdádat használják, nem azt ami a legjobb
Lakers gond nélkül rávarrta a mezre hogy "wish"
Negritis, a vajda
ez olyan mint a suzuki swift,nem reklamozod a 2.keruletben.
foleg h kipstat nem latsz mashol,attol fuggetlenul mint move a reszukrol nem rossz kert tessek feltunt nekem,de nekem nem onazonos az uefaval.
YoungZeeZee
szted az uefa ami egy korrupt geci aminek nem kell figyelnie az optikára kb mert nincs kivel versenyeznie simán bepucsít a pénzért
ami érdekes nekem inkább hogy a decathlon képes volt az adidas, nike és a többit túllicitálni
Negritis, a vajda
es pont ez is lepett meg.nincs adidas,se nike se puma...
de ugye a biro ruhak sem adidas evek ota hanem macron vagy mi.
nalam a lidl is fura,de nem akarok jobban belemenni
www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/0291-1bd66b674296-03e6de1410f0-1000--decathlon-to-supply-europa-league-and-uefa-conference-lea/
1 hónapja
arra próbáltam utalni hogy ha a Lakersnek ami egy premium brand nem derogál a pénzért felvarrni a Wish-tezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
foleg h kipstat nem latsz mashol,attol fuggetlenul mint move a reszukrol nem rossz kert tessek feltunt nekem,de nekem nem onazonos az uefaval.
YoungZeeZee
szted az uefa ami egy korrupt geci aminek nem kell figyelnie az optikára kb mert nincs kivel versenyeznie simán bepucsít a pénzért
ami érdekes nekem inkább hogy a decathlon képes volt az adidas, nike és a többit túllicitálni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
ezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
1 hónapja
attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
1 hónapja
1 hónapja
ozibozi
17 170
Amúgy basszus, az Anderlecht most idegenben verte a Sociedadot, és kikapott a Betis is. Eddig eléggé gyalázatos hét a spanyol csapatoknak.Akkor sikerült /majdnem
zacknorb
1 hónapja
ozibozi
17 170
Fagyi szopásra 2,5 én jött 😕Így már szopás a 2,5 gól 😕Over még jöhet
ozibozi
Willie Parker
Mind1😕
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
semmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
1 hónapja
Konfettiben közben volt Csoboth Kevin és Tokmac gól is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Harry Maguire megbosszulva a sok éves bullyingot tartja meg ETH munkáját
1 hónapja
Sajna Raul Gustavonak kulcscsont törés meg szalagszakadás.
1 hónapja
Ilyen defensive transition megint a MU-nál... Onana megvédte a picsájukat. Rossz nézni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
1 hónapja
EL és EKL nem, mert a nagy része tényleg a lőtéri kutyát sem, a Fradi meg nem lehet nálukezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀RTL+
Negritis, a vajda
United, Roma, Chelsea fix
de amúgy meg ott van a kismillió stream
zacknorbmondjuk ha az összes EL, EKL, BL meccs van az RTL+-n az nem egy rossz dealezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀EL/EKL már tavaly is RTL+-on ment, egy tévés volt, amég volt a Fagyi az ment a királyin, aztán ők válaszottak meccset pl Pool Szobi miatt, szóval heti 1-2 meccsnél nem volt több
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Most United, Roma, Lyon, Frankfurt, és Chelsea megy.
1 hónapja
ezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀RTL+
Negritis, a vajda
zacknorb
mondjuk ha az összes EL, EKL, BL meccs van az RTL+-n az nem egy rossz dealezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀EL/EKL már tavaly is RTL+-on ment, egy tévés volt, amég volt a Fagyi az ment a királyin, aztán ők válaszottak meccset pl Pool Szobi miatt, szóval heti 1-2 meccsnél nem volt több
Negritis, a vajda
Heisman nádor
1 hónapja
ezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀EL/EKL már tavaly is RTL+-on ment, egy tévés volt, amég volt a Fagyi az ment a királyin, aztán ők válaszottak meccset pl Pool Szobi miatt, szóval heti 1-2 meccsnél nem volt több
Negritis, a vajda
1 hónapja
ezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀RTL+
Negritis, a vajda
1 hónapja
ezeket adja valami magyar csatorna amúgy? 😀
1 hónapja
Közben felébredt a PortoDiogo Costa a hollanddal van (mindenesetre csak remélhetik a szurkolók hogy nem egy random meccs dönt)Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?porto v mu? 😀
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Heisman nádor
1 hónapja
Diogo Costa a hollanddal van (mindenesetre csak remélhetik a szurkolók hogy nem egy random meccs dönt)Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?porto v mu? 😀
Heisman nádor
Negritis, a vajda
1 hónapja
Amúgy basszus, az Anderlecht most idegenben verte a Sociedadot, és kikapott a Betis is. Eddig eléggé gyalázatos hét a spanyol csapatoknak.
1 hónapja
SBL
2 215
Ezek szerint egyet levittek, a törökök meg becseréltek kettőt.es 2-2 lettaz a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekeswww.espn.com/soccer/lineups/_/gameId/720528
Klaci79
itt nézve 3 van a pályán
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
1 hónapja
Megint csak a biszembaszom, közben megy a St Josephs-Magpies rangadó Gibraltáron.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta