Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 185 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Legalább Európa legjobb piacról működő csapata lettünk 😀
Heisman nádor
Azt gondoltam, h a bajnoki cím után a BL döntős vereség után nem leszek csalódott, de így kikapni baromira fájó.
Számítottam rá, h bukunk, de nem ífmgy, azt hittem, hogy egy góllal alulmaradunk és nem egy tizin múlik.
Mosquera hülyeséget csinàlt, az akciót úgyis elrontották volna, ha nem kalimpál oda.
A pirosat még meg is úszta, gondolom a spori tudta, h milyen első sárgàt adott neki, amit aztán utána meg sokaknak elfelejtett felmutatni.
Willie Parker
Nem volt DOGSO, a belső védő bezárt volna a kapu elé, ráadásul tényleg labdára ment Mosquera, csak Kvara belépett elé.
slowmotion
de ettől még sárga jogos lett volna, ami ugye a második lett volna
csak ezt VARozni nem lehet
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 239 — LIGHTS OUT!

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 727 — nabege2@yahoo.com
Köszönjétek meg Orbán Viktornak, hogy nézhettétek itthon a BL döntőt!

www.reddit.com/r/hungary/comments/1tsacp7/k%C3%B6sz%C3%B6nj%C3%BCk_sz%C3%A9pen_a_mindenhat%C3%B3_orb%C3%A1nnak_hogy_a_k%C3%A9t/
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 625 — Lucas Scott
Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.
Sixo
Amióta eligazolt Munchenbol esett a teljesítménye. Már nem jobb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 536 — Cowboys fan
Heisman nádor
Azt gondoltam, h a bajnoki cím után a BL döntős vereség után nem leszek csalódott, de így kikapni baromira fájó.
Számítottam rá, h bukunk, de nem ífmgy, azt hittem, hogy egy góllal alulmaradunk és nem egy tizin múlik.
Mosquera hülyeséget csinàlt, az akciót úgyis elrontották volna, ha nem kalimpál oda.
A pirosat még meg is úszta, gondolom a spori tudta, h milyen első sárgàt adott neki, amit aztán utána meg sokaknak elfelejtett felmutatni.
Willie Parker
Nem volt DOGSO, a belső védő bezárt volna a kapu elé, ráadásul tényleg labdára ment Mosquera, csak Kvara belépett elé.
2 hónapja

2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 633 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
530 komment és 6 oldal egy teljesen felejthető BL döntő miatt 😀
Nemes samu09
Nem egy Texans Wildcard PO meccs az tény. Bár ott se nagyobb általában a színvonal a pályán.
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 727 — nabege2@yahoo.com
Nemes samu09
április 12 politika topic, guiness rekord gyanús, ahhoz képest ez a mostani smafu 😊
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 159
Nemes samu09
Én 23 oldalt olvastam vissza
2 hónapja
Azért a biztonság kedvéért kibasztam a tévét az udvarra
Willie Parker
Kölcsöntévét, remélem
Kampman
A lányaimét

Úgy is kapnak helyette

Szerkesztette: Willie Parker
2 hónapja
Heisman nádor
2 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 700 — I like the Texans, I like who we are
2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 524 — #neverpunt
van ez így
 hvg.hu/elet/20260530_egy-psg-szurkolo-bukarestbe-utazott-budapest-helyett-a-bajnokok-ligaja-dontore

Szerkesztette: atapapa

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 185 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.
Sixo
4 BL döntő 3 csapatattal, 3 győzelem. 2 döntőn nem is játszott egyáltalán, egyen a 109.ben másikon a 79.ben cserélték be. Az ember tud helyezkedni.
Sixo
+világbajnok
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 374 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sixo
4 BL döntő 3 csapatattal, 3 győzelem. 2 döntőn nem is játszott egyáltalán, egyen a 109.ben másikon a 79.ben cserélték be. Az ember tud helyezkedni.
Sixo
Vagyis ő az európai fociban Darian Kinnard. Akinek a beceneve ugye "gyűrűmágnes".
2022-ben draftolták, azóta 3 gyűrű. A sorozat megszakadt a legutolsó igazolása miatt 😀

2 hónapja
Dro 4 hónapja van a PSG-nél, de már BL győztes.
Sixo
Mbappé meg még mindig nem az - továbbra is ő a PSG MVP-je azzal, hogy nem ott bomlasztja tovább a csapategységet. 😀
iktriad
Sőt, történelmileg a BL címre leginkább veszélyes csapatot kapta szét.

2 hónapja
Sixo

2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 633 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sixo
Mbappé meg még mindig nem az - továbbra is ő a PSG MVP-je azzal, hogy nem ott bomlasztja tovább a csapategységet. 😀
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 976 — C-lver'N'Blacc
Amúgy ha úgy nézzük hogy az Arsenal ledominalta a PSG játékát, a másik oldalról azt is hozzá kell tenni hogy a Párizsiak minimalizálták kb az Arsenal erősségeit, a pontrugasokat.. nem tudom idén rúgtak e ilyen kevés szögletet, de szerintem nem, pár szabadrúgás volt de azt is jól levedekeztek..

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
2 hónapja

2 hónapja

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 761 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na az alatt negyed óra alatt mígátjöttem Monorra az alatt szèpet toltatok 😛
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 976 — C-lver'N'Blacc
Inkább csöcsöket toljatok mint majmokat meg ókori HOMÀRoszokat..😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 13 169
Tehat ha mindenki a masik utan csokolgatja a trofeat, akkor a legelson kivul mindenki meleg a csapatban.
Stez
Ezek soccer játékosok. Alapból buzik.