Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
de ettől még sárga jogos lett volna, ami ugye a második lett volnaNem volt DOGSO, a belső védő bezárt volna a kapu elé, ráadásul tényleg labdára ment Mosquera, csak Kvara belépett elé.Legalább Európa legjobb piacról működő csapata lettünk 😀Azt gondoltam, h a bajnoki cím után a BL döntős vereség után nem leszek csalódott, de így kikapni baromira fájó.
Heisman nádor
Számítottam rá, h bukunk, de nem ífmgy, azt hittem, hogy egy góllal alulmaradunk és nem egy tizin múlik.
Mosquera hülyeséget csinàlt, az akciót úgyis elrontották volna, ha nem kalimpál oda.
A pirosat még meg is úszta, gondolom a spori tudta, h milyen első sárgàt adott neki, amit aztán utána meg sokaknak elfelejtett felmutatni.
Willie Parker
slowmotion
csak ezt VARozni nem lehet
2 hónapja
You can hear the moment PSG won the UCL Final around #RolandGarros 🤯🏆 pic.twitter.com/cM4manKtpa
— TNT Sports U.S. (@TNTSportsUS) May 30, 2026
2 hónapja
Köszönjétek meg Orbán Viktornak, hogy nézhettétek itthon a BL döntőt!www.reddit.com/r/hungary/comments/1tsacp7/k%C3%B6sz%C3%B6nj%C3%BCk_sz%C3%A9pen_a_mindenhat%C3%B3_orb%C3%A1nnak_hogy_a_k%C3%A9t/
2 hónapja
Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.Amióta eligazolt Munchenbol esett a teljesítménye. Már nem jobb
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Nem volt DOGSO, a belső védő bezárt volna a kapu elé, ráadásul tényleg labdára ment Mosquera, csak Kvara belépett elé.Legalább Európa legjobb piacról működő csapata lettünk 😀Azt gondoltam, h a bajnoki cím után a BL döntős vereség után nem leszek csalódott, de így kikapni baromira fájó.
Heisman nádor
Számítottam rá, h bukunk, de nem ífmgy, azt hittem, hogy egy góllal alulmaradunk és nem egy tizin múlik.
Mosquera hülyeséget csinàlt, az akciót úgyis elrontották volna, ha nem kalimpál oda.
A pirosat még meg is úszta, gondolom a spori tudta, h milyen első sárgàt adott neki, amit aztán utána meg sokaknak elfelejtett felmutatni.
Willie Parker
2 hónapja
530 komment és 6 oldal egy teljesen felejthető BL döntő miatt 😀Nem egy Texans Wildcard PO meccs az tény. Bár ott se nagyobb általában a színvonal a pályán.
Nemes samu09
2 hónapja
530 komment és 6 oldal egy teljesen felejthető BL döntő miatt 😀április 12 politika topic, guiness rekord gyanús, ahhoz képest ez a mostani smafu 😊
Nemes samu09
2 hónapja
530 komment és 6 oldal egy teljesen felejthető BL döntő miatt 😀Én 23 oldalt olvastam vissza
Nemes samu09
2 hónapja
A lányaimétAzért a biztonság kedvéért kibasztam a tévét az udvarraKölcsöntévét, remélem
Willie Parker
Kampman
Úgy is kapnak helyette
Szerkesztette: Willie Parker
2 hónapja
Legalább Európa legjobb piacról működő csapata lettünk 😀Azt gondoltam, h a bajnoki cím után a BL döntős vereség után nem leszek csalódott, de így kikapni baromira fájó.
Heisman nádor
2 hónapja
530 komment és 6 oldal egy teljesen felejthető BL döntő miatt 😀
2 hónapja
van ez így hvg.hu/elet/20260530_egy-psg-szurkolo-bukarestbe-utazott-budapest-helyett-a-bajnokok-ligaja-dontore
Szerkesztette: atapapa
2 hónapja
+világbajnokLucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.4 BL döntő 3 csapatattal, 3 győzelem. 2 döntőn nem is játszott egyáltalán, egyen a 109.ben másikon a 79.ben cserélték be. Az ember tud helyezkedni.
Sixo
Sixo
2 hónapja
Legalább Európa legjobb piacról működő csapata lettünk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Vagyis ő az európai fociban Darian Kinnard. Akinek a beceneve ugye "gyűrűmágnes".Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.4 BL döntő 3 csapatattal, 3 győzelem. 2 döntőn nem is játszott egyáltalán, egyen a 109.ben másikon a 79.ben cserélték be. Az ember tud helyezkedni.
Sixo
Sixo
2022-ben draftolták, azóta 3 gyűrű. A sorozat megszakadt a legutolsó igazolása miatt 😀
2 hónapja
Sőt, történelmileg a BL címre leginkább veszélyes csapatot kapta szét.Dro 4 hónapja van a PSG-nél, de már BL győztes.Mbappé meg még mindig nem az - továbbra is ő a PSG MVP-je azzal, hogy nem ott bomlasztja tovább a csapategységet. 😀
Sixo
iktriad
2 hónapja
Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.4 BL döntő 3 csapatattal, 3 győzelem. 2 döntőn nem is játszott egyáltalán, egyen a 109.ben másikon a 79.ben cserélték be. Az ember tud helyezkedni.
Sixo
2 hónapja
Dro 4 hónapja van a PSG-nél, de már BL győztes.Mbappé meg még mindig nem az - továbbra is ő a PSG MVP-je azzal, hogy nem ott bomlasztja tovább a csapategységet. 😀
Sixo
2 hónapja
Amúgy ha úgy nézzük hogy az Arsenal ledominalta a PSG játékát, a másik oldalról azt is hozzá kell tenni hogy a Párizsiak minimalizálták kb az Arsenal erősségeit, a pontrugasokat.. nem tudom idén rúgtak e ilyen kevés szögletet, de szerintem nem, pár szabadrúgás volt de azt is jól levedekeztek..
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
2 hónapja
Lucas Hernandez 3szoros BL győztes ezzel.... Csebi megint jöhet a hülyeségével, hogy jobb, mint a tesója.
2 hónapja
Na az alatt negyed óra alatt mígátjöttem Monorra az alatt szèpet toltatok 😛
2 hónapja
Inkább csöcsöket toljatok mint majmokat meg ókori HOMÀRoszokat..😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Tehat ha mindenki a masik utan csokolgatja a trofeat, akkor a legelson kivul mindenki meleg a csapatban.Ezek soccer játékosok. Alapból buzik.
Stez