NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nagyon elfogy a tudomány a 16oshoz érve...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEM

Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.

Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Nem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.

Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Gyurcsány?
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
bazz ott volt a fölény, lehetett volna helyzet
de szar az átforgatás, szar az átvétel
elpattan a labda, lassú a gondolkozás és pontatlan a passz

más szint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Azon vívódom, jó lenne-e a Fradinak ilyen szobafestő mintás 2-3. mez

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Thx Werner, nem gúnyolódásból
Gergőbácsi
elképesztő ez a pali, hogy még mindig ilyen szinten fizeti egy csapat és nem Bundesliga 2-ben van
1 hónapja
Thx Werner, nem gúnyolódásból

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
csipkelli 4 008
Gurigázd el a szögletet, te okos.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szöglet
Heisman nádor
Olvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre
Gergőbácsi
Asszem ilyen egykét tized százalékot tud is növelni a sikerességen.
Bár a legtöbbet még mindig a kisszöglet emeli.
1 hónapja
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szöglet
Heisman nádor
Olvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre

1 hónapja

1 hónapja
Szerintem a 70. perc környékére elfárad a Fradi.
A Spurs folyamatosan próbálja gyorsítani a labdakihozást, hogy minél kevesebb idejük legyen pihenni.
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏
dande2
én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
Klaci79
Saldanha ha nem lott volna eddig ennyi golt mar futyulnek mint Mmaeet.
Labdaval zseni a pali, mezonyben viszont egy nulla. Hisztizik ha nem kap passzt, teatralisan csapkod. Tipik toxikus brazil.

Szerkesztette: Kenny

1 hónapja
Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
Klaci79
És még így is oktatja az NB1-et
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
zacknorb
Hát igen...ez az elit az nb1-ben...de nem is kell több, mert így is kurva sokba kerül
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
Klaci79
És még így is oktatja az NB1-et
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
Klaci79
Èn se lepődöm meg, puszta megállapítás 😊 mondjuk most láttam a gólt, na az kabarè🤪
1 hónapja
dande2
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Ez egy zsidó összeesküvés
- JC6
Toró te vagy az?

1 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 988
Ez egy zsidó összeesküvés
1 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Sarr a helyzet

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Lesvótakrvaanyádat ez is akkó b+, mondja mellettem a szurkoló

1 hónapja
Védő világát se tudja, komoly 😀

1 hónapja
hát ehhez a meccshez eddig nem sok köze volt a Spursnek, de így is jó
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Mocskos csaló geci uefa

BEARS BABY!

Sir Alex immortal