NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Nagyon elfogy a tudomány a 16oshoz érve...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Willie Parker
15 384
Gyurcsány?ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.
Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
1 hónapja
bazz ott volt a fölény, lehetett volna helyzetde szar az átforgatás, szar az átvétel
elpattan a labda, lassú a gondolkozás és pontatlan a passz
más szint
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Azon vívódom, jó lenne-e a Fradinak ilyen szobafestő mintás 2-3. mez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Klaci79
22 221
Thx Werner, nem gúnyolódásbólelképesztő ez a pali, hogy még mindig ilyen szinten fizeti egy csapat és nem Bundesliga 2-ben van
Gergőbácsi
1 hónapja
Thx Werner, nem gúnyolódásból
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
csipkelli
4 008
Gurigázd el a szögletet, te okos.
1 hónapja
Asszem ilyen egykét tized százalékot tud is növelni a sikerességen.Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szögletOlvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre
Heisman nádor
Gergőbácsi
Bár a legtöbbet még mindig a kisszöglet emeli.
1 hónapja
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szögletOlvastam egyszer valahol, hogy sokan a támadók közül jobban kedvelik a kifelé csavarodót, mert nagyobb kontakt/sebesség tehető a fejesbe, pláne ha mozgásból "robban" rá, valamint a kapus esélye is kisebb a kijövetelre
Heisman nádor
1 hónapja
Beszarás, a Spurs legnagyobb gyengesége a pontrúgások, erre kifelé csavarodó szöglet
1 hónapja
Klaci79
22 221
Szerintem a 70. perc környékére elfárad a Fradi.A Spurs folyamatosan próbálja gyorsítani a labdakihozást, hogy minél kevesebb idejük legyen pihenni.
1 hónapja
Saldanha ha nem lott volna eddig ennyi golt mar futyulnek mint Mmaeet.Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
Klaci79
Labdaval zseni a pali, mezonyben viszont egy nulla. Hisztizik ha nem kap passzt, teatralisan csapkod. Tipik toxikus brazil.
Szerkesztette: Kenny
1 hónapja
Klaci79
22 221
Hát igen...ez az elit az nb1-ben...de nem is kell több, mert így is kurva sokba kerülSaldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez keményÉs még így is oktatja az NB1-et
Klaci79
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
zacknorb
1 hónapja
Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez keményÉs még így is oktatja az NB1-et
Klaci79
Na, közben 1 perces, ezektől is elszoktam szerencsére, thx RTL+
1 hónapja
Èn se lepődöm meg, puszta megállapítás 😊 mondjuk most láttam a gólt, na az kabarè🤪Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
Klaci79
1 hónapja
Klaci79
22 221
Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏én ezen azért nem lepődnék meg...Saldanha ezzel a sebességgel csilliókért, azért ez kemény
dande2
1 hónapja
Sajna 3 osztálynyi különbség van, sebessègben mindenkèpp 😏
1 hónapja
- JC6
6 988
Ez egy zsidó összeesküvés
1 hónapja
Sarr a helyzet
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Lesvótakrvaanyádat ez is akkó b+, mondja mellettem a szurkoló
1 hónapja
Védő világát se tudja, komoly 😀
1 hónapja
Klaci79
22 221
hát ehhez a meccshez eddig nem sok köze volt a Spursnek, de így is jó