Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Szóval még alternatíva sem volt Ruben helyére, well done😀 Eddig csak puszta közönyt éreztem az egykor szeretett klubom iránt, ez a tegnapi nappal átcsapott undorba. Remélem folyamatos alsóház lesz innentől. Akkor előbb utóbb megunják a szponzorok. Ahogy már tavaly is valamelyik felmondta a szerződést. Máshogy nem lehet megszabadulni a Glazerektől. Az Ineos projekt pedig a világ legnagyobb beetetése volt, csak a karvajorrúak jártak jól ezzel is, így lekerült róluk a reflektor fény😀Távol álljon tőlem védeni a Man Utd vezetését, de mondj jobb és elérhető opciókat.
esanders10
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Szóval még alternatíva sem volt Ruben helyére, well done😀 Eddig csak puszta közönyt éreztem az egykor szeretett klubom iránt, ez a tegnapi nappal átcsapott undorba. Remélem folyamatos alsóház lesz innentől. Akkor előbb utóbb megunják a szponzorok. Ahogy már tavaly is valamelyik felmondta a szerződést. Máshogy nem lehet megszabadulni a Glazerektől. Az Ineos projekt pedig a világ legnagyobb beetetése volt, csak a karvajorrúak jártak jól ezzel is, így lekerült róluk a reflektor fény😀
1 hónapja
A West Ham meg otthon bukta a kiesési rangadót a Forest ellen, a Szentléleknek lefőtt a kávé?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
A 8. nyolcaddöntő is papírforma lett az AFCONon. Ez sem a régi már, uncsi az egész.
1 hónapja
Nincs valakinek linkje a Juve meccshez? Amit múltkör küldtetek elkezdte fizetőssé tenni a meccseket.
1 hónapja
Az...Ó bazzeg, a 119. percben találnak egy gólt...Szégyen amit az algírok toltak. Az egész kezdőjük top5 bajnokságból valójátékos. Oszt ennyire futja.
warr_b
Sixo
A DK meg 2 győzelemmel és két döntetlennel, 5 lőtt és két kapott góllal kiesett.
Remélem legalább a VB-re kijutás összejön akkor már...

1 hónapja
Ó bazzeg, a 119. percben találnak egy gólt...Szégyen amit az algírok toltak. Az egész kezdőjük top5 bajnokságból valójátékos. Oszt ennyire futja.
warr_b
1 hónapja
Ó bazzeg, a 119. percben találnak egy gólt...

1 hónapja
U23-as Ázsia-kupa is elkezdődött @Löfli @Sixo

1 hónapja
Fuhh de gyatra meccs gecc. 0.07 és 0.11 xG, összesen 5 lövés 58 perc alatt. Csoda lesz, ha valaki itt gólt szerez.

1 hónapja
Ennyire meghozta a kedveteket a Chelsea meg a MU? 😀Ja csak azóta elkezdtek kiderülni a problémák.
Emlékeim szerint egy hónapja még a legnagyobb hülyeségnek tartottátok Slotot elküldeni.
dugo93
1 hónapja
Ennyire meghozta a kedveteket a Chelsea meg a MU? 😀szerintem azért lenne hülyeség mert azt mutatná hogy fingunk nincs mi történik és miért
Emlékeim szerint egy hónapja még a legnagyobb hülyeségnek tartottátok Slotot elküldeni.
dugo93
meg mert nincs elérhető egyértelmű előrelépés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ennyire meghozta a kedveteket a Chelsea meg a MU? 😀Emlékeim szerint egy hónapja még a legnagyobb hülyeségnek tartottátok Slotot elküldeni.
1 hónapja
Alapvetően taktikailag a sok változás alapvetően fejtörés, és hogy mindenkinek meglegyen a helye, az gyakran több időbe is kerül. Én emiatt még nem törnék pálcát a feje fölött, szerintem a LFC-nél se ezt teszik, az egyik legjobban működő, legrealistább klub.Teljesen egyetértek. Ez a rideg stílus nem igazán illik Liverpoolba és a játékosokat is megértem, hogy Klopp után nagyon éles a váltás. Taktikailag is látszik, hogy hiába nem működik valami, a következő meccsen is ugyanazt erőlteti 90 percen keresztül. A legszomorúbb pedig, hogy mennyire statikus, állójátékot játszat. Statisztikailag is az egyik legtöbbet sétáló csapat a Liverpool (ez amúgy nagyon bután hangzik), amikor ezeknek a játékosoknak a többsége pont a gyorsaságból élt meg, a rengeteg futásból és abból hogy fáradhatatlanul letámadtak. Így aztán a sok buszozós csapat ellen nem csoda hogy totál ötlettelenek.Állítólag Liverpoolban is sokkal komolyabb belső problémák vannak, mint amit sejteni lehetett. Hughes és Slot összekülönbözött több dologban is és nyíltan vitatkoztak is. Ha ebből bármi igaz, akkor a holland sem fogja megérni a szezon végét.Meg is erdemli Slot. Egy dolog, hogy makacs es ami taktikailag nem mukodik, ahhoz ragaszkodik a sokadik honap utan is, de szerintem legalabb annyira kerdojeles, hogy szemmel lathatoan nem egy nyitott karakter, mint volt peldaul Klopp, keveset kommunikal, kozhelyeket nyom, nem nyit az ujsagirok fele, kicsit mintha szarna mindenre es mindenkire, es ez szvsz Angliaban nem tul elonyos. Kloppot imadtak, pont azert, mert meg a nehez helyzetben is mindenkinek nyilatkozott, kozvetlen volt, vegig kiemelten fontosnak tartotta, hogy oda-vissza kommunikaljon az ujsagirokkal, egy jo kapcsolatot tartson fent. Slot nekem kicsit olyan, mintha azt mondana bassza meg mindenki, ha kotelezo megszolalni, beszelek, elmondom a kozhelyeket, de egyebkent meg letojok mindent es mindenkit.
Mikey
Es hozzateszem, talan Slot edzoi stilusa is ilyen, ami nem biztos, hogy szokaknak nem unszimpatikus. Most ha igaz, hogy peldaul Szalahval alig-alig beszelt jo ideje, akkor feltetelezem, hogy nem csak vele van ez igy, ezzel szemben Klopp peldaul erre is oriasi hangsulyt fektetett, hogy mindenkivel dumajon-dumaljon-dumaljon, allandoan. A csavo iszonyat kemeny, milyen pedagogiai erzekkel rendelkezett.
Lehet, hogy Slot kisse zarkozott stilusa is furan hat Liverpool kornyeken. De ez nyilvan csak tipp, ilyen bold agyalas. De tobb helyen is olvastam, hogy ez a fajta zarkozottsaga zavar szurkolokat, mert eleg negativ kepet mutat magarol.
Stez
Feltételezem ha lenne jobb elérhető opció, akkor már változtatott volna a klubvezetés. Persze jó eljátszani a gondolattal hogy Klopp visszatérjen, de szerintem ez nem fog megtörténni. Bármennyire is álomszerű lenne.
Gerrard is kijelentette nemrég, hogy bármikor, bármilyen kapacitásban azonnal a klub rendelkezésére állna. A világot nem váltaná meg, de a szezon végéig én megnézném a kispadon. Aztán ha a Real Madrid tényleg kirakja Alonsót, akkor le lehet rá csapni. Gyanítom egyébként, hogy erre is várnak Hughesék.
Mikey
Ami szerintem Slotnak egy nagy ugrás volt idén, az az hogy hogyan reagál és kommunikál amikor nem a tökéletes szezon fut alatta, hanem vannak problémák, kihívások előtte. Nyilván Klopp tényleg más szint, de meg se tudta közelíteni.
Gerrardot egyébként rosszmájúan én is megnézném a padon hogy a szezon végéig a maximum a konfettiért harcoljon a Pool, az tényleg a törölközőt jelentené 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
hát nem presszingelünk ezerrel, az tuti. mondjuk így nem is fogunk kifingani szezon végére, pontosabban fogunk, csak nem úgy - a védelem fog elfogyni. tavaly azért szerencsére hamar eldőltek a dolgok, mert szezon végére leálltak a hajtóművek, és szerencsére be tudtunk vitorlázni az első helyre.Teljesen egyetértek. Ez a rideg stílus nem igazán illik Liverpoolba és a játékosokat is megértem, hogy Klopp után nagyon éles a váltás. Taktikailag is látszik, hogy hiába nem működik valami, a következő meccsen is ugyanazt erőlteti 90 percen keresztül. A legszomorúbb pedig, hogy mennyire statikus, állójátékot játszat. Statisztikailag is az egyik legtöbbet sétáló csapat a Liverpool (ez amúgy nagyon bután hangzik), amikor ezeknek a játékosoknak a többsége pont a gyorsaságból élt meg, a rengeteg futásból és abból hogy fáradhatatlanul letámadtak. Így aztán a sok buszozós csapat ellen nem csoda hogy totál ötlettelenek.Állítólag Liverpoolban is sokkal komolyabb belső problémák vannak, mint amit sejteni lehetett. Hughes és Slot összekülönbözött több dologban is és nyíltan vitatkoztak is. Ha ebből bármi igaz, akkor a holland sem fogja megérni a szezon végét.Meg is erdemli Slot. Egy dolog, hogy makacs es ami taktikailag nem mukodik, ahhoz ragaszkodik a sokadik honap utan is, de szerintem legalabb annyira kerdojeles, hogy szemmel lathatoan nem egy nyitott karakter, mint volt peldaul Klopp, keveset kommunikal, kozhelyeket nyom, nem nyit az ujsagirok fele, kicsit mintha szarna mindenre es mindenkire, es ez szvsz Angliaban nem tul elonyos. Kloppot imadtak, pont azert, mert meg a nehez helyzetben is mindenkinek nyilatkozott, kozvetlen volt, vegig kiemelten fontosnak tartotta, hogy oda-vissza kommunikaljon az ujsagirokkal, egy jo kapcsolatot tartson fent. Slot nekem kicsit olyan, mintha azt mondana bassza meg mindenki, ha kotelezo megszolalni, beszelek, elmondom a kozhelyeket, de egyebkent meg letojok mindent es mindenkit.
Mikey
Es hozzateszem, talan Slot edzoi stilusa is ilyen, ami nem biztos, hogy szokaknak nem unszimpatikus. Most ha igaz, hogy peldaul Szalahval alig-alig beszelt jo ideje, akkor feltetelezem, hogy nem csak vele van ez igy, ezzel szemben Klopp peldaul erre is oriasi hangsulyt fektetett, hogy mindenkivel dumajon-dumaljon-dumaljon, allandoan. A csavo iszonyat kemeny, milyen pedagogiai erzekkel rendelkezett.
Lehet, hogy Slot kisse zarkozott stilusa is furan hat Liverpool kornyeken. De ez nyilvan csak tipp, ilyen bold agyalas. De tobb helyen is olvastam, hogy ez a fajta zarkozottsaga zavar szurkolokat, mert eleg negativ kepet mutat magarol.
Stez
Feltételezem ha lenne jobb elérhető opció, akkor már változtatott volna a klubvezetés. Persze jó eljátszani a gondolattal hogy Klopp visszatérjen, de szerintem ez nem fog megtörténni. Bármennyire is álomszerű lenne.
Gerrard is kijelentette nemrég, hogy bármikor, bármilyen kapacitásban azonnal a klub rendelkezésére állna. A világot nem váltaná meg, de a szezon végéig én megnézném a kispadon. Aztán ha a Real Madrid tényleg kirakja Alonsót, akkor le lehet rá csapni. Gyanítom egyébként, hogy erre is várnak Hughesék.
Mikey
ettől függetlenül Gravenberch megint szinte végig játszik, aztán csodálkozunk, hogy elfárad mentálisan, meg a meccsek végére fizikálisan is. Szoboszlai is érzékeny állat, egy meccsre kiesett a hajtásból, aztán vissza is esett játékban.
1 hónapja
Teljesen egyetértek. Ez a rideg stílus nem igazán illik Liverpoolba és a játékosokat is megértem, hogy Klopp után nagyon éles a váltás. Taktikailag is látszik, hogy hiába nem működik valami, a következő meccsen is ugyanazt erőlteti 90 percen keresztül. A legszomorúbb pedig, hogy mennyire statikus, állójátékot játszat. Statisztikailag is az egyik legtöbbet sétáló csapat a Liverpool (ez amúgy nagyon bután hangzik), amikor ezeknek a játékosoknak a többsége pont a gyorsaságból élt meg, a rengeteg futásból és abból hogy fáradhatatlanul letámadtak. Így aztán a sok buszozós csapat ellen nem csoda hogy totál ötlettelenek.Állítólag Liverpoolban is sokkal komolyabb belső problémák vannak, mint amit sejteni lehetett. Hughes és Slot összekülönbözött több dologban is és nyíltan vitatkoztak is. Ha ebből bármi igaz, akkor a holland sem fogja megérni a szezon végét.Meg is erdemli Slot. Egy dolog, hogy makacs es ami taktikailag nem mukodik, ahhoz ragaszkodik a sokadik honap utan is, de szerintem legalabb annyira kerdojeles, hogy szemmel lathatoan nem egy nyitott karakter, mint volt peldaul Klopp, keveset kommunikal, kozhelyeket nyom, nem nyit az ujsagirok fele, kicsit mintha szarna mindenre es mindenkire, es ez szvsz Angliaban nem tul elonyos. Kloppot imadtak, pont azert, mert meg a nehez helyzetben is mindenkinek nyilatkozott, kozvetlen volt, vegig kiemelten fontosnak tartotta, hogy oda-vissza kommunikaljon az ujsagirokkal, egy jo kapcsolatot tartson fent. Slot nekem kicsit olyan, mintha azt mondana bassza meg mindenki, ha kotelezo megszolalni, beszelek, elmondom a kozhelyeket, de egyebkent meg letojok mindent es mindenkit.
Mikey
Stez
Szerkesztette: Mikey
1 hónapja
mondjuk én meg tudom érteni hogy milyen a médiával meg a közeggel Slotmert Kloppot például ez alapvetően kimerítette és amiatt is döntött úgy hogy elég (FA is nem csak a média, de mind2 sok volt neki)
ettől még az hogy ilyen pletykák vannak nem mutatnak jól, főleg Salah és Macca nyilatkozatai mellett
1 hónapja
Állítólag Liverpoolban is sokkal komolyabb belső problémák vannak, mint amit sejteni lehetett. Hughes és Slot összekülönbözött több dologban is és nyíltan vitatkoztak is. Ha ebből bármi igaz, akkor a holland sem fogja megérni a szezon végét.Meg is erdemli Slot. Egy dolog, hogy makacs es ami taktikailag nem mukodik, ahhoz ragaszkodik a sokadik honap utan is, de szerintem legalabb annyira kerdojeles, hogy szemmel lathatoan nem egy nyitott karakter, mint volt peldaul Klopp, keveset kommunikal, kozhelyeket nyom, nem nyit az ujsagirok fele, kicsit mintha szarna mindenre es mindenkire, es ez szvsz Angliaban nem tul elonyos. Kloppot imadtak, pont azert, mert meg a nehez helyzetben is mindenkinek nyilatkozott, kozvetlen volt, vegig kiemelten fontosnak tartotta, hogy oda-vissza kommunikaljon az ujsagirokkal, egy jo kapcsolatot tartson fent. Slot nekem kicsit olyan, mintha azt mondana bassza meg mindenki, ha kotelezo megszolalni, beszelek, elmondom a kozhelyeket, de egyebkent meg letojok mindent es mindenkit.
Mikey
1 hónapja
Miutan ugye 2024 nyaran Ten Hag teljesen kinyirta a jatekosokat a nevetseges felkeszulesevel (ugye a Leverkusennel kva nagy balhe lett, hogy a pali allitolag valami totalisan vakon volt az edzesekkel es felkeszules folyamataval es menetevel kapcsolatban), azert az valahol termeszetes volt szerintem, hogy az MU kerete meg kb. 2025 nyaraig washed lesz felepites szempontjabol. Es ha megnezed, Amorim zakoinak a nagyja azert meg ebbol az idoszakbol jott. Ezert gondolom azt, hogy ezek a szazalekos mutatok csalokak, mert ilyen lenyeges reszletekkel nem foglalkoznak, csak a fekete-feher gyozelem-dontetlen-vereseg aranyokkal.Annyi, hogy ez mar 25 nyaran tortent, epp fel eve 😊
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
pontosan, es alapvetoen nem tudom hibaztatni. talan el kellene gondolkodni azon, hogy vajon a nemet tehetsegeknek mar miert nem a Bayern a karrier vegcelpont.Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....ne haragudj, de az is egy fasz aki egy szurkoloi összejövetelen egy ilyen kérdést feltesz, majd elkürtöli a világnak.
kapitnono
Ugye a kérdés az volt a Bayern-en kívül melyik klubban játszana, hát istenem mit mondjon egy 17 éves srác. Hagyják békén inkább azt a szurkolót találják már meg.
Nem értek egyet kicsit sem velük.
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Melyikőtök a Celtic fan? Kibaszták Nancyt.Hát én csak socialban futottam össze a Celtic drukkerek ezt követelő drapijaival, bár azért ez szakmailag indokolható kibaszás.
Sixo
Poloska vagyok.
1 hónapja
Rosenior aláírt a Chelsea-hez. Kíváncsian várom, mennyi időt adnak neki...
1 hónapja
Állítólag Liverpoolban is sokkal komolyabb belső problémák vannak, mint amit sejteni lehetett. Hughes és Slot összekülönbözött több dologban is és nyíltan vitatkoztak is. Ha ebből bármi igaz, akkor a holland sem fogja megérni a szezon végét.
1 hónapja
Alex FERGUSON többször isAz ok, csak emlékeztem hogy az Aberdeen is volt a 80as évekbenIgen a Hearts volt 196085/86bsn volt AberdeenFontos ki lesz, mert 65 év!!! utàn féltávnál pici esély adódik hogy a Hearts bajnok lehet.Melyikőtök a Celtic fan? Kibaszták Nancyt.Szeltik? senki.
Sixo
visszajött O'Neill beugrónak, aki amúgy beugró edző volt addig, amíg megtalálták Rodgers helyére azt a csávót, akit most basztak ki. faszikám nem nagyon tudja élvezni a nyugdíjaséveket.
slowmotion
Azóta csak a 2 nagy volt bajnok
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
Valami filmben hangzik el
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Az ok, csak emlékeztem hogy az Aberdeen is volt a 80as évekbenIgen a Hearts volt 196085/86bsn volt AberdeenFontos ki lesz, mert 65 év!!! utàn féltávnál pici esély adódik hogy a Hearts bajnok lehet.Melyikőtök a Celtic fan? Kibaszták Nancyt.Szeltik? senki.
Sixo
visszajött O'Neill beugrónak, aki amúgy beugró edző volt addig, amíg megtalálták Rodgers helyére azt a csávót, akit most basztak ki. faszikám nem nagyon tudja élvezni a nyugdíjaséveket.
slowmotion
Azóta csak a 2 nagy volt bajnok
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
Valami filmben hangzik el