NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
206
12
22:05
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
184
27
22:25, ARENA4
Arizona Cardinals - Detroit Lions
30
7
22:25, NET4+
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Dehogy vagyunk csórók, ez egy általános tévhit. Ennyi rombolás után is még mindig annyi pénzt termel a brand világszerte hogy az elképesztő, csak a buzi zsidó kopaszék kiveszik belőle a pénzt. Ez megy kb 10 éve. Nem véletlenül írom hogy egy ilyen keret feltöltés mint ami a spursnél van nálunk elképzelhetetlen lenne, de nem azért mert nincs pénz hanem mert a köcsögök nem invesztálnak a klubba.Mi a cél?Persze igazad van,csak szerintem csórók is vagyunk valszeg,azért az ablakon kidobott milliárdok visszaütnek. Pénzügyileg perpill szerintem okosnak kell lenniük mert másképp nem megy. Itt ha top 5 lesz az is boldogság szerintem
Ha a pl győzelem a cél, akkor nekünk 3-4 100 vagy többet érő igazolás kell(ett volna). Erre a keretre kb 500 milliót kellett volna költeni hogy azt lehessen mondani hogy esélyes.
Ha a tisztes helytállás és az abból való építkezés a cél akkor viszont nem szabad elvárni hogy a bl-ben továbbjutás legyen vagy hogy top 6 legyen a bl-ben. Elég megnézni mit csinál idén a tottenham, lefőtt a keretük, költöttek is szépen. Ezen a szinten ha azonnali minőségbeli ugrást akarsz azt csak így teheted meg.
davemayer
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Azt nem értem hogy most komolyan mit akarunk Seskoval. Pátyolgatni kell egy fiatal srácot hogy nehogy újra lesérüljön, vagy Carrick nem bízik benne? Vagy elengedte ezt a meccset máris?Valszeg kurvára messze van attól hogy focizzon még. Azért erre a sérülésre kíváncsi lennék
Mert ok, lehozza Dorgut, nem volt nehéz kitalálni hogy nem lesz pályán a második félidőben de most 2-0nál mire vár?! Nincs target man középen hahó
davemayer
1 hónapja
Normál esetben az kéne hogy legyen, de hát látod...FFP mellett 500 milliót mission impossible egy offseasonben költeni szvsz.Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddigMi a cél?
manuszka86
Ha a pl győzelem a cél, akkor nekünk 3-4 100 vagy többet érő igazolás kell(ett volna). Erre a keretre kb 500 milliót kellett volna költeni hogy azt lehessen mondani hogy esélyes.
Ha a tisztes helytállás és az abból való építkezés a cél akkor viszont nem szabad elvárni hogy a bl-ben továbbjutás legyen vagy hogy top 6 legyen a bl-ben. Elég megnézni mit csinál idén a tottenham, lefőtt a keretük, költöttek is szépen. Ezen a szinten ha azonnali minőségbeli ugrást akarsz azt csak így teheted meg.
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Azt nem értem hogy most komolyan mit akarunk Seskoval. Pátyolgatni kell egy fiatal srácot hogy nehogy újra lesérüljön, vagy Carrick nem bízik benne? Vagy elengedte ezt a meccset máris?Mert ok, lehozza Dorgut, nem volt nehéz kitalálni hogy nem lesz pályán a második félidőben de most 2-0nál mire vár?! Nincs target man középen hahó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
? Spurs ezen a nyáron majdnem annyinál jár.FFP mellett 500 milliót mission impossible egy offseasonben költeni szvsz.Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddigMi a cél?
manuszka86
davemayer
empty taxi
1 hónapja
Mi a cél?Persze igazad van,csak szerintem csórók is vagyunk valszeg,azért az ablakon kidobott milliárdok visszaütnek. Pénzügyileg perpill szerintem okosnak kell lenniük mert másképp nem megy. Itt ha top 5 lesz az is boldogság szerintem
davemayer
1 hónapja
FFP mellett 500 milliót mission impossible egy offseasonben költeni szvsz.Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddigMi a cél?
manuszka86
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddigMi a cél?
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Bah de rossz ez az MU. Heaven azt sem tudja, melyik a jobb keze, Dorgu meg... Ertekelhetetlen. Ahogy az is, hogy nem kepes a vezetoseg olyat igazolni, aki kicsit is leader lehetne. Ket-harom kivetellel tucatjatekosok tomkelege.
1 hónapja
Azért a MU a biztos bentmaradást nem a Hull City szintű kőzépcsapatok ellen kell kivívja, pláne nem idegenbeli bravúrokkal, hanem a Coventryt, Ipswichet, Tottenhamet kell üzembiztosan verni otthon, meg nem kikapni a többi, a táblázat alsó felére predesztinált csapattól.
1 hónapja
Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddig
1 hónapja
Kb, plusz hozzátesszük a kettős terhelést és ott is vagyunk hogy novemberben ő lesz a szar mert csak 8. a plben meg közepes max a blben. Aztán minden megerősítést igénylő posztra kb az ötödik számú jelöltet sikerült elhozni, vagy nem is hoztak senkit (szélső hátvéd posztok hahó)Csak a szokásos. Egy középszerű edzőről elhiszik ő a megváltó..A keret se fér be nálam 7-8-ba se a PL-be.
Decemberre megint edző csere lesz
remontada
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Sesko nélkül nincs aki fent megtartsa a labdát vagy érdemben mélységet keressen,vagy akár érkezzen a beívelésre. Mondjuk 0 perccel a lábában nyilván nem lehetett kezdő,de látszik is hogy nincs helyette senki
Szerkesztette: manuszka86
1 hónapja
Andrey Santos es Tielemans csak allnak, nem mozognak... Bruno es Mbuemo az egyedüli ertekelheto jatekos a palyan...Sesko meg valaki a szélre Dorgu helyére félidőben,akár Cunha ki és Mainoo fel vagy Dorgu helyett Rashford félve írom ezt😂
Mainoo, Martinez es Sesko elegge hianyoznak
Toto21
1 hónapja
A United elhull?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Csak a szokásos. Egy középszerű edzőről elhiszik ő a megváltó..A keret se fér be nálam 7-8-ba se a PL-be.
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Csak a szokásos. Egy középszerű edzőről elhiszik ő a megváltó..Volt bőven hogy bejött neki egy ilyen kezdő tavasszal
remontada
Majd rájön hogy ilyenkor ki kell rakni már az elején a brét az asztalra. Hozzáteszem hogy Sesko-Mainoo-Martinezzel ez nagyon máshogy fog kinézni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Andrey Santos es Tielemans csak allnak, nem mozognak... Bruno es Mbuemo az egyedüli ertekelheto jatekos a palyan...Mainoo, Martinez es Sesko elegge hianyoznak
1 hónapja
Csak a szokásos. Egy középszerű edzőről elhiszik ő a megváltó..Decemberre megint edző csere lesz
1 hónapja
Dorgut kár feltenni a pályára olyan csapat ellen ahol védelmet kell bontani meg egy az egy ellen megverni valakit. Ja hát meg csatár se ártana
1 hónapja
Azért két beívelésből két gólt kapni az már tehetség….nagyon gyengék vagyunk
1 hónapja
Ha a Hull ellen ennyire szenvedünk akkor ez egy hosszu szezon lesz...
1 hónapja
Ilyen nincs... Casemiro légi fölénye ennyire hiányozna?
1 hónapja
Nem alázza meg a félidő előtti cserével, de meglepne ha Dorgu kijönne a második félidőre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Ez a védelem nagyon karcsú ma, most akkor tényleg kell Dalot... atyaégTavaszhoz jellemző módon érdekes kezdőt tett fel Carrick, mintha már most pihentetni kellene 🤣
Seskot azért csak betettem volna Dorgu helyett, ez a mai meccs fontosabb sokkal mint azt gondolják sokan szvsz. Novemberi hajtásban ez ok lenne, első meccsen kéne a win mindenáron.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal