Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 459 — Cowboys fan
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2026/02/14/liverpool-szoboszlai-dominik-real-madrid-marco-rossi-nyilatkozat/

Igaznak igaz, de attól még fogja már be a lepcses pofáját, miszter!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 127 — Kinek mit intézett a kormánya
Kassa ultrák xdd

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 709 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

profilkép gyanús 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 581 — I like the Texans, I like who we are
A fagyi pont mint a fidesz,
ugyanannyi idő alatt azzal a rengeteg pénzzel valami igazán értelmesen maradandót is lehetett volna alkotni. —egy kis szakértelemmel.
ozibozi
Így Így. Lehetett volna értelmes csapatot, a klub hírnevéhez méltó programot összerakni, de hát ahhoz dolgozni kellett volna. Mellé jön még az arroganca, majd az áldozat szerep.
Még örülnék is a Fradinak, ha egy világszínvonalú csapatot pénzelnek össze értelmes programmal. De így remélem nb2nél nem kerülnek feljebb amikor bukik ez a retkes rendszer.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 186
Kerkez milyen keresztlabdát tett át SalAhnak
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 817
ugyanannyi idő alatt azzal a rengeteg pénzzel valami igazán értelmesen maradandót is lehetett volna alkotni. —egy kis szakértelemmel.
ozibozi
A hasonlóság nem véletlen. Ugyanaz a galeri irányítja mindkettőt.
1 hónapja
Salah végre passzolt 😂
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
A PSG nem az első helyen áll a Lens gólja óta
ozibozi
Maradjon is így 🙂 egyèbkènt volt mar így a szezonban csak sikerült elszúrni. De újra sjat kèzben a lehetőség (a Lens a franciáknál a kedvencem, ideje újra vmit alkotni 😄)
1 hónapja
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 078
juj de bajnokot akar ak csinalni a Gyorbol😃
Kenny
Tessenek edzot szerezni a csapat elere es ne koklert, csokolom. Amugy meg a Fradi ezt megkoszonheti Cissenek, ennyire irgalmatlanul buta ember azert sok nincs az NB I-ben, pedig sok kihivo akad.
Stez
Fradi egy belülről rohadó valami lett az elmúlt években sajnos. 😕 Nem lehet már nekik szurkolni. A Fradin és Puskáson kívül nekem mind1 ki nyeri a bajnokságot. Ha a Fradi egy salzburgi mintát követne, akkor elfogadnám a külföldi játékosokat is, de így kizárt.
1 hónapja
A PSG nem az első helyen áll a Lens gólja óta
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 225 — LIGHTS OUT!
Ezt nem hiszem el, hogy a második sárgát nem lehet visszanézni VAR-al, és egy ilyen kamu homorítós 2. sárga miatt kell több, mint egy félidőt emberhátrányba játszani. A játékvezető visszahozta a meccsbe az Intert.

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 942 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny
Tessenek edzot szerezni a csapat elere es ne koklert, csokolom. Amugy meg a Fradi ezt megkoszonheti Cissenek, ennyire irgalmatlanul buta ember azert sok nincs az NB I-ben, pedig sok kihivo akad.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 993
Elképesztő spanyolban mikért jár 11-es
1 hónapja
Arnold gólpasszából könnyed García egy Raulos gól.
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 078
Juve hetente bemutatja, hogyan lehet egy csapatnak gólt kapnia, viccesebbnél viccesebb módon 😀
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 739 — "Montoya por favor!"
Kutyatov ma sírás megvolt 2 propi között?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
Komolyan nem értem miért kell Tóth Barnanak nonstop a pályán lennie. Úgy mozog, mint egy csuklós busz.
rob3r7o
Haraszti nincs, Hahn üveg, Ádám 5 percet bír, Böde sérült.
Matthew99
Ádámon megint van jó pár felesleges kiló
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 041
Nemtom Kenny, a piros az volt, a tizi véleményes, először a bal kezét érintette, de nem volt gólhelyzet..
Az viszont tényleg gáz hogy eléggé jóllakott óvodás FC van megint…
Amúgy meg innen is látszik hogy Keane szar edző.
Ráadásul ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, vérig sértődik és már a sajttájra sem megy el. Vicces

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 336 — Invisible man
Komolyan nem értem miért kell Tóth Barnanak nonstop a pályán lennie. Úgy mozog, mint egy csuklós busz.
rob3r7o
Haraszti nincs, Hahn üveg, Ádám 5 percet bír, Böde sérült.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 953

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 757 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kenny
Zöld-fehér ez is az is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 127 — Kinek mit intézett a kormánya
Villa cserekapus 30 yardra a 16-ostól szépen elkaszálta a Castle játékost 😀
Löfli
MARCO
BIZOT

Ezt Emery hangnembe olvassa mindenki

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 709 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Villa cserekapus 30 yardra a 16-ostól szépen elkaszálta a Castle játékost 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan