Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2026/02/14/liverpool-szoboszlai-dominik-real-madrid-marco-rossi-nyilatkozat/Igaznak igaz, de attól még fogja már be a lepcses pofáját, miszter!
1 hónapja
profilkép gyanús 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
A fagyi pont mint a fidesz,Így Így. Lehetett volna értelmes csapatot, a klub hírnevéhez méltó programot összerakni, de hát ahhoz dolgozni kellett volna. Mellé jön még az arroganca, majd az áldozat szerep.
ugyanannyi idő alatt azzal a rengeteg pénzzel valami igazán értelmesen maradandót is lehetett volna alkotni. —egy kis szakértelemmel.
ozibozi
Még örülnék is a Fradinak, ha egy világszínvonalú csapatot pénzelnek össze értelmes programmal. De így remélem nb2nél nem kerülnek feljebb amikor bukik ez a retkes rendszer.
1 hónapja
Kerkez milyen keresztlabdát tett át SalAhnak
1 hónapja
A fagyi pont mint a fidesz,A hasonlóság nem véletlen. Ugyanaz a galeri irányítja mindkettőt.
ugyanannyi idő alatt azzal a rengeteg pénzzel valami igazán értelmesen maradandót is lehetett volna alkotni. —egy kis szakértelemmel.
ozibozi
1 hónapja
Salah végre passzolt 😂
1 hónapja
A PSG nem az első helyen áll a Lens gólja ótaMaradjon is így 🙂 egyèbkènt volt mar így a szezonban csak sikerült elszúrni. De újra sjat kèzben a lehetőség (a Lens a franciáknál a kedvencem, ideje újra vmit alkotni 😄)
ozibozi
1 hónapja
A fagyi pont mint a fidesz,ugyanannyi idő alatt azzal a rengeteg pénzzel valami igazán értelmesen maradandót is lehetett volna alkotni. —egy kis szakértelemmel.
1 hónapja
Fradi egy belülről rohadó valami lett az elmúlt években sajnos. 😕 Nem lehet már nekik szurkolni. A Fradin és Puskáson kívül nekem mind1 ki nyeri a bajnokságot. Ha a Fradi egy salzburgi mintát követne, akkor elfogadnám a külföldi játékosokat is, de így kizárt.juj de bajnokot akar ak csinalni a Gyorbol😃Tessenek edzot szerezni a csapat elere es ne koklert, csokolom. Amugy meg a Fradi ezt megkoszonheti Cissenek, ennyire irgalmatlanul buta ember azert sok nincs az NB I-ben, pedig sok kihivo akad.
Kenny
Stez
1 hónapja
A PSG nem az első helyen áll a Lens gólja óta
1 hónapja
Ezt nem hiszem el, hogy a második sárgát nem lehet visszanézni VAR-al, és egy ilyen kamu homorítós 2. sárga miatt kell több, mint egy félidőt emberhátrányba játszani. A játékvezető visszahozta a meccsbe az Intert.
1 hónapja
juj de bajnokot akar ak csinalni a Gyorbol😃Tessenek edzot szerezni a csapat elere es ne koklert, csokolom. Amugy meg a Fradi ezt megkoszonheti Cissenek, ennyire irgalmatlanul buta ember azert sok nincs az NB I-ben, pedig sok kihivo akad.
Kenny
1 hónapja
Elképesztő spanyolban mikért jár 11-es
1 hónapja
Arnold gólpasszából könnyed García egy Raulos gól.
1 hónapja
Juve hetente bemutatja, hogyan lehet egy csapatnak gólt kapnia, viccesebbnél viccesebb módon 😀
1 hónapja
Kutyatov ma sírás megvolt 2 propi között?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ádámon megint van jó pár felesleges kilóKomolyan nem értem miért kell Tóth Barnanak nonstop a pályán lennie. Úgy mozog, mint egy csuklós busz.Haraszti nincs, Hahn üveg, Ádám 5 percet bír, Böde sérült.
rob3r7o
Matthew99
1 hónapja
Nemtom Kenny, a piros az volt, a tizi véleményes, először a bal kezét érintette, de nem volt gólhelyzet..Az viszont tényleg gáz hogy eléggé jóllakott óvodás FC van megint…
Amúgy meg innen is látszik hogy Keane szar edző.
Ráadásul ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, vérig sértődik és már a sajttájra sem megy el. Vicces
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Komolyan nem értem miért kell Tóth Barnanak nonstop a pályán lennie. Úgy mozog, mint egy csuklós busz.Haraszti nincs, Hahn üveg, Ádám 5 percet bír, Böde sérült.
rob3r7o

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Komolyan nem értem miért kell Tóth Barnanak nonstop a pályán lennie. Úgy mozog, mint egy csuklós busz.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
1 hónapja
juj de bajnokot akar ak csinalni a Gyorbol😃Zöld-fehér ez is az is
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Villa cserekapus 30 yardra a 16-ostól szépen elkaszálta a Castle játékost 😀MARCO
Löfli
BIZOT
Ezt Emery hangnembe olvassa mindenki
Poloska vagyok.
1 hónapja
Villa cserekapus 30 yardra a 16-ostól szépen elkaszálta a Castle játékost 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
🗣️ Unai Emery asked about Emi Martinez and simply repeats Marco Bizot's name.👀 pic.twitter.com/op6xQI1X69
— Ben Jacobs (@JacobsBen) August 31, 2025