Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ezért kellene végre megnyomni a reset gombot, hozni Carricket v van Nistelrooyt vagy vissza OGS-t, eladni a selejtet aztan epíteni vmi újat.Ez egy jó napJon a ketnapos remenykedes, majd a csalodast kelto uj kinevezes, akit hamar magaval rant a klub a melybe. 😀
davemayer
Stez
Amúgy ha ennek csak annyi haszna lesz hogy elfelejtjük ezt a balfasz taktikát + Mainoo marad már megérte mind1 ki lesz. Amúgy őszintén lehet ennél szarabbul managelni egy klubot, hát milyen eredményeket ért el Amorim?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Szegény Karlt a tegnapi interjúja után nagyon "szeretik" a Bayern szurkolók, először csak a hírekben olvastam, aztán megnéztem magam is, hogy a FB, Insta oldalán a normálisabbak csak azonnal elküldenék, vagy padra raknák, az elvetemültek egyenesen a halálát kívánják. Valahogy nem bírom megérteni hogy egy jövőre menő kijelentés miatt miért kell így viselkedni....

1 hónapja
Hoppá, Amorim OUT 😮Ez most elég a semmiből jött. Jó, annyi látszott azért, hogy nincs minden rendben a vezetőség felé, mert Amorim beszólogatott nekik a sajtón keresztül is.
Fletcher az interim.
bogjosi
Mindenestre ez egy elég nagy hiba (újra), szerintem.
1 hónapja
Hoppá, Amorim OUT 😮A tegnapi magabiztos nyilatkozata után ez felettébb megmosolyogtató.
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be.Ahhoz előbb meg kell nyerni a bajnokságot. 😉
www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
Nomac
1 hónapja
Ha a csillagok nagyon szépen állnának, a Fradi akár selejtező nélkül bejuthatna a BL-be. www.facebook.com/photo/?fbid=122233105748101188&set=a.122096126366101188
1 hónapja
Na, Varga 1.5 millat fog keresni. Igy lassan 32 eves kora elott nyilvan nem rossz summa ez, a jovoben mar nemigen kell aggodnia neki sem a penzert (nem mintha a Fradiban kellett volna xd)
1 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Kamuzol itt, nem volt semmiféle athéni járat a görög légtérzár miatt 😂😜😉
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Te adtad neki a sálat? 😄
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊Odüsszeusz?
r.baggio
1 hónapja
Na vajon kivel találkoztam a mai athéni járaton? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Hát ez eldőlt, remélem azért nem lesz kiütés a vége.
1 hónapja
Egyedül Ravaglia miatt nem 5-0 ez a meccs az Internek.
1 hónapja
Remélem a Bologna több örömöt okoz ma, mint a Liverpool. Andiamo Rossoblù!
1 hónapja
csoda!na eddig volt érdekes a City meccsPedig Devin Booker a végén egyenlített
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
na eddig volt érdekes a City meccsPedig Devin Booker a végén egyenlített
Löfli
1 hónapja
Sziti is ezzel nyerte.meg '19-ben, Lejcseszter játékosok úgy gondolták, minek kilépni Kompanyra huszonöt méteren. A többit ismerjük.még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀most mondták a szagértők, hogy nem kellett volna rá kimenni
Toto21
szerintem meg de, vazze 18 liverpooli volt bent a 16-oson, egy valaki azért letámadhatta volna a játékost
NB2
1 hónapja
na eddig volt érdekes a City meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
épp ez az, ki kell annyira lépni, hogy zavard a lövésnél, ezen nincs mit magyarázni.még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀most mondták a szagértők, hogy nem kellett volna rá kimenni
Toto21
szerintem meg de, vazze 18 liverpooli volt bent a 16-oson, egy valaki azért letámadhatta volna a játékost
NB2
1 hónapja
még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀most mondták a szagértők, hogy nem kellett volna rá kimenni
Toto21
1 hónapja
Gakpo hátán az a sérülés kezels miatt van?Köpölyözés lesz az
Negritis, a vajda
1 hónapja
még szerencse, hogy Slot behozott egy extra védőt! Talán nem ártott volna letámadni a labdás játékost 😀