Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 102 — Lucas Scott
Mondjuk a szövetség is meggondolhatná, hogyha 3 portugál van a PSG kezdőjében, akkor lehet, hogy nem portugál sporit kellene küldeni egy ilyen meccsre.
Hogyhogynem pont egy portugálnak nem adott második sárgát kezezésért, és pont egy olyan esetnél nem vette észre a nyilvánvaló tizenegyest, ahol egy portugál rúgott kézen egy másik portugált.
Nyilván nem azt akarom mondani hogy szándékos csalás történt, de valahogy a Realnak is jobban szokott fújni a francia spori mint az átlag.
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.
Egyrészt az ilyen sztárcsapatokban van mindenféle nemzetiség, már nem nemzeti alapokon állnak ezek a klubok. Portugál játékos rengeteg csapatban van. (Meg francia, német, stb.)
Másrészt egy játékvezetőnek ugyanúgy az egyéni siker, elismertség, stb. a fontos, mint a sportolóknak. És eszerint akar jó teljesítményt nyújtani. Szerintem vastagon leszaraja egy jv., hogy mi a játékosok nemzetisége. Ez fotelszukkereknél lehet szempont, de profiknál kizárt.
Vagy ha lenne magyar top jv. (lehet van, nem tudom), akkor ő ne fújjon Liverpool meccset?
Illetve ezen logika mentén olyan mérkőzést, ahol van a kezdőkben spanyol, francia, angol, német, olasz, portugál, azt egy finn vagy görög jv. vezethessen csak?
Illetve a Bayernnél is volt portugál kezdőjátékos.
Valamint a legismertebb játékvezető csalásnak se a nemzeti elköteleződés volt a mozgatórugója. (2002 Moreno)
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor az első rosszul megítélt kezezésnél kicsúszott a meccs a kezéből, ott inkább úgy tűnt, hogy a megfelelő összhang hiányzik a jv és a partjelzők között. Mintha régen egyazon nációból összeszokott négyeseket delegáltak volna a BL meccsekre.
Dzsokijuing
amugy kiderult, hogy a Laimer 'kezezest' a negyedik jatekvezeto jelezte. A fospori o ment volna masodik sargat adni, csak odaszolt neki a negyedik, amivel az a bajom, hogy o abbol a szogbol, Laimernek hattal a felpalyanal biztosan nem lathatta, hogy Laimer kezezere vagy hasara pattan. nekem most ujranezve a felvetelt a hasanak tunt, de az az idegesito, hogy annak a sporinak a szava dontott, aki olyan szogbol latta a szitut, hogy biztosan nem tudta megitelni.
A Neves kezezes az reszemrol rendben van, csak a konzisztencia az idegesito, hogy mult heten meg ugyanazon felsorolasnal levo masik kivetelt nem alkalmaztak Daviesnek, mert hogy megnagyobbitotta a testet, ami itt ugyanigy megall.
De ez ilyen, a Real ellen meg a Bayernnek voltak kedvezo biroi dontesek.

A PSG megerdemelte, sztem a ket meccs alapjan jobbak voltak, nem sokkal, de epp annyival, amennyival kellett. En nem fanyalgok, sztem jo kis donto lesz, ket teljesen kulonbozo stilus fog osszecsapni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 863
Ehhez amúgy mennyire kell nyomorult, kicsinyes fasznak lenni?
Sebii
faszkalap ,de kirak minden adatot jo nagy hulye
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 055
Ehhez amúgy mennyire kell nyomorult, kicsinyes fasznak lenni?
1 hónapja
Beki New York Jets 2 928
A Spurs szurkerek már alkotnak

zacknorb
Majd az angol másodban alkossanak, akkor legyen nagy a pofa. 😀
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 250 — Cowboys fan

zacknorb
Az Arsenal szurkolónál csak a Spurs szurkoló nagyobb lúzer, mert simán feljelenthető
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 766 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 766 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mondjuk a szövetség is meggondolhatná, hogyha 3 portugál van a PSG kezdőjében, akkor lehet, hogy nem portugál sporit kellene küldeni egy ilyen meccsre.
Hogyhogynem pont egy portugálnak nem adott második sárgát kezezésért, és pont egy olyan esetnél nem vette észre a nyilvánvaló tizenegyest, ahol egy portugál rúgott kézen egy másik portugált.
Nyilván nem azt akarom mondani hogy szándékos csalás történt, de valahogy a Realnak is jobban szokott fújni a francia spori mint az átlag.
eaglesmcnabb
Török nélküli Realnak Cakir is jobban fújt 🤣
Viccet félre téve, a Juve-Galatan Kelly kiállítása volt igazán szar döntés, nem a tegnapiak.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 863
micsoda nevek a c ligaban.
 bunteto.com/a-delolasz-futball-ujabb-tragediaja?utm_source=index.hu&utm_medium=cimlap&utm_campaign=doboz

meg az a ban is szerepeltek 10 eve
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 123 — Saturday Night Lights
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.
Egyrészt az ilyen sztárcsapatokban van mindenféle nemzetiség, már nem nemzeti alapokon állnak ezek a klubok. Portugál játékos rengeteg csapatban van. (Meg francia, német, stb.)
Másrészt egy játékvezetőnek ugyanúgy az egyéni siker, elismertség, stb. a fontos, mint a sportolóknak. És eszerint akar jó teljesítményt nyújtani. Szerintem vastagon leszaraja egy jv., hogy mi a játékosok nemzetisége. Ez fotelszukkereknél lehet szempont, de profiknál kizárt.
Vagy ha lenne magyar top jv. (lehet van, nem tudom), akkor ő ne fújjon Liverpool meccset?
Illetve ezen logika mentén olyan mérkőzést, ahol van a kezdőkben spanyol, francia, angol, német, olasz, portugál, azt egy finn vagy görög jv. vezethessen csak?
Valamint a legismertebb játékvezető csalásnak se a nemzeti elköteleződés volt a mozgatórugója. (2002 Moreno)
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor az első rosszul megítélt kezezésnél kicsúszott a meccs a kezéből, ott inkább úgy tűnt, hogy a megfelelő összhang hiányzik a jv és a partjelzők között. Mintha régen egyazon nációból összeszokott négyeseket delegáltak volna a BL meccsekre.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 561 — #NoStress
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 502 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
gondolom majd azért a zöldek is aktivizálják magukat, főleg, hogy a PSG szurkerek között igencsak sok nem fehér csóka van, szóval a rendőrséget nem irigylem
NB2
nem sok készenlétis fog vidéken maradni, kb minden vitézt IS felvezényelnek a nemzet székesfővárosába.
1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
gondolom majd azért a zöldek is aktivizálják magukat, főleg, hogy a PSG szurkerek között igencsak sok nem fehér csóka van, szóval a rendőrséget nem irigylem
NB2
Hát de a gyoziket meg a grófot sem verik el..

Just Win Baby!
1 hónapja
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
JC6 (Mr. Miele)
Reszemrol ironia volt😊 Hetek ota probalok jegyet szerezni, nyilvan lehetetlen (oke 1,5 millaert lattam…), ki meg nem sorsoltak…
Foldesi26
Nereseknek meg biztos jutott böri előtt ..

Just Win Baby!
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 162 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 352
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
JC6 (Mr. Miele)
Reszemrol ironia volt😊 Hetek ota probalok jegyet szerezni, nyilvan lehetetlen (oke 1,5 millaert lattam…), ki meg nem sorsoltak…
1 hónapja
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana
csebi
Lothar a szakértő..mr varazsgomb
Raider89
Szakerto o. Szerintem annak ellenere, hogy alapbol Nemetorszagban elt, Magyarorszag noi lakossaganak a felet felprobalta, szoval a _labdak_ szakertoje. 🙂
Stez
Hát ja, de Robi Carlosnak is van sztem innen 8 gyereke...😆

Just Win Baby!
1 hónapja
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana
csebi
Raider89
Szakerto o. Szerintem annak ellenere, hogy alapbol Nemetorszagban elt, Magyarorszag noi lakossaganak a felet felprobalta, szoval a _labdak_ szakertoje. 🙂
Stez
végülis Magyarországon viszonylag nehéz labdarúgó világbajnokot fogni, lehet a hölgyek kihagyhatatlan alkalomnak ítélték
1 hónapja
Bevillannak emlékek BL döntőről meg angol szurkolorol... Amikor kiszoptunk a Barcatol BL döntőben, utána beindultunk a városba haverokkal, morrisonsbol kibasztak olyan gatya voltam.. aztán ott lespanoltam angol utd szurkolókkal, ittunk meg ilyenek, ordibaltuk a körúton hogy glory glory...aztán elkezdtek kirakatokat betörni meg hooligankodni.. akkor inkább hazamentem 😆😆 de ott atereztem mi az az angol football "szurkolás". Remélem nem lesz egész Bp szarrá torve azért 😆
Raider89
igazából tegnap óta ilyen szempontból nincs jó kimenetel, az angol és francia szurkolók éppen úgy rühellik egymást, mint az angolok és a németek
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 264 — Whoops, looks like something went wrong.
csebi
Raider89

1 hónapja
Bevillannak emlékek BL döntőről meg angol szurkolorol... Amikor kiszoptunk a Barcatol BL döntőben, utána beindultunk a városba haverokkal, morrisonsbol kibasztak olyan gatya voltam.. aztán ott lespanoltam angol utd szurkolókkal, ittunk meg ilyenek, ordibaltuk a körúton hogy glory glory...aztán elkezdtek kirakatokat betörni meg hooligankodni.. akkor inkább hazamentem 😆😆 de ott atereztem mi az az angol football "szurkolás". Remélem nem lesz egész Bp szarrá torve azért 😆

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fiam, aki ugye Arsenal drukker már ősszel áhítozott a budapesti döntő BL jegyről, már akkor mondtam, hogy esélytelen, pedig lehet lennének kapcsolatok.....így egy kicsit még jobban fáj most a szíve, de ha nyernek talán nem bánja majd...nekem sajna szintén b2b érdektelen döntő....a PSG-t nagyon nem bírom, viszont Spurs drukkerként....(max a fiam miatt)
1 hónapja
csebi

Just Win Baby!
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 102 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Jó lesz hazajönni melóból, majdnem a puskasnal lakok... 😆

Just Win Baby!