Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
ozibozi
17 170
Mert ezt ‘barátilag’ mondta, ha nem volt világos, nem a sajtónak.Megkérdezték Pintér mestert ‘barátilag’Ezzel szemben meccs előtt azt nyilatkozta, hogy a Vasas tele van értelmes játékosokkal. Valami itt nem stimmel.
Mi lesz ezekkel a radókkal meg a többi kényelmes nímanddal, és erre aszonta, hogy ezek legalább értik mit kellene csinálni,
Mi a taktika, csak nem nagyon tudják megvalósítani, a többi
—főleg a fiatalok— nem is értik mi az amit meg kellene csinálniuk, így azt sem értik sokszor mit Csesznek el. 😂
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Istenem
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
ozibozi
17 170
Jova 😂
1 hónapja
Jova😂
1 hónapja
Nyilvánosság felé védi őket. Még.Megkérdezték Pintér mestert ‘barátilag’Ezzel szemben meccs előtt azt nyilatkozta, hogy a Vasas tele van értelmes játékosokkal. Valami itt nem stimmel.
Mi lesz ezekkel a radókkal meg a többi kényelmes nímanddal, és erre aszonta, hogy ezek legalább értik mit kellene csinálni,
—főleg a fiatalok— nem is értik mi az amit meg kellene csinálniuk, így azt sem értik sokszor mit Csesznek el. 😂
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kampman
28 326
Nekem az előző nyilatkozata őszintébbnek tűnik.Megkérdezték Pintér mestert ‘barátilag’Ezzel szemben meccs előtt azt nyilatkozta, hogy a Vasas tele van értelmes játékosokkal. Valami itt nem stimmel.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Megkérdezték Pintér mestert ‘barátilag’Ezzel szemben meccs előtt azt nyilatkozta, hogy a Vasas tele van értelmes játékosokkal. Valami itt nem stimmel.
ozibozi
1 hónapja
ozibozi
17 170
Megkérdezték Pintér mestert ‘barátilag’Mi lesz ezekkel a radókkal meg a többi kényelmes nímanddal, és erre aszonta, hogy ezek legalább értik mit kellene csinálni,
1 hónapja
A 35. percben sikerült valamiféle helyzetszerűséget összehozni.Szarházi megélhetési gecik ezek mind edzőstül, tulajostúl.Már csak Karsai Dani emléke miatt is illene nyerni. Ehhez képest...Picsába.Remélem nem maradtál le a Kövesd gólról.
Már a büfében is árulnak Vasas sálat.
Majdnem vettem egyet véletlenül egy perec helyett.
zacknorb
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Embékettes fodbalisták, a faszomat má'...
warr_b
1 hónapja
Időzítés lvl 100Picsába.Remélem nem maradtál le a Kövesd gólról.
zacknorb
warr_b
Mindig a Thunder Angyalföld versionnél állok a büfésor 5. helyén.
Így a Vasas indulónál már a helyemen vagyok.
1 hónapja
Szarházi megélhetési gecik ezek mind edzőstül, tulajostúl.Már csak Karsai Dani emléke miatt is illene nyerni. Ehhez képest...Picsába.Remélem nem maradtál le a Kövesd gólról.
zacknorb
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Embékettes fodbalisták, a faszomat má'...
1 hónapja
Már csak Karsai Dani emléke miatt is illene nyerni. Ehhez képest...Picsába.Remélem nem maradtál le a Kövesd gólról.
zacknorb
warr_b
1 hónapja
Picsába.Remélem nem maradtál le a Kövesd gólról.
zacknorb
1 hónapja
Picsába. Már a büfében is árulnak Vasas sálat.
1 hónapja
Radó, Jova szokás szerint kezdő. Hát a faszomat, azt.
1 hónapja
the show must go on"kevés előfizető" ezt hogy tapasztalja meg a néző? 😀
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/a-nezok-a-vesztesei-az-rtl-amokfutasanak
elkepeszto mik vannak leirva.
YoungZeeZee
edit:
Munkatársunktól
innen lehet tudni hogy a Rogán művek köpedékével van dolgunk 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
the show must go onwww.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/a-nezok-a-vesztesei-az-rtl-amokfutasanak
elkepeszto mik vannak leirva.
Szerkesztette: YoungZeeZee
1 hónapja
Ja, hát nem mindeki tudja tartani a homo sapiens sapiens lét jellemzőinek kimerítő tempójátÉn erre azt mondtam, hogy azért basszus lejöttünk már jópárezer éve a fáról, ember nem dobálja már egymást szarral.Mondjuk az, hogy valaki magával visz egy szatyrot a meccsre, belecsavar egy ordenáré brióst és megpróbálja hozzávágni az ellenfél kapusához, egyszerre kibaszott undorító, vicces és ötletes. Remélem nem terjed el 😀Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Hanni
zacknorb
Néhány Pool és mu "szurkoló" között is ment München és Hillsborough éltetése, mondjuk a kérdéses személyek azóta a hazai meccsekre már nem nagyon tudnak kimenni, legalábbis az előbbiek biztosan nem
Szerkesztette: slowmotion
1 hónapja
Én erre azt mondtam, hogy azért basszus lejöttünk már jópárezer éve a fáról, ember nem dobálja már egymást szarral.Mondjuk az, hogy valaki magával visz egy szatyrot a meccsre, belecsavar egy ordenáré brióst és megpróbálja hozzávágni az ellenfél kapusához, egyszerre kibaszott undorító, vicces és ötletes. Remélem nem terjed el 😀Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Hanni
1 hónapja
nem is biztos hogy mindet vitteMondjuk az, hogy valaki magával visz egy szatyrot a meccsre, belecsavar egy ordenáré brióst és megpróbálja hozzávágni az ellenfél kapusához, egyszerre kibaszott undorító, vicces és ötletes. Remélem nem terjed el 😀Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Hanni
lehet ott vette
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mondjuk az, hogy valaki magával visz egy szatyrot a meccsre, belecsavar egy ordenáré brióst és megpróbálja hozzávágni az ellenfél kapusához, egyszerre kibaszott undorító, vicces és ötletes. Remélem nem terjed el 😀Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
1 hónapja
Oké, csak ebből megint az szűrődik le, hogy egy-két idióta miatt jön általánosító utálat. Mint ahogy a CB-vel is sokaknak van baja, az Atleti szurkolók nagy részének is ezekkel a barmokkal.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.2016 BL elodonto Munchen. megyunk metroval az Allianzba, epp egy Atleticos szurkolokkal teli kocsiban. vagyunk paran BM mezben, salban, megy az enekles, cukkolas. Atleti szurkolok vmi Pep ragalmazo dalt enekelnek, jo hangulat.
KeyG
egyik megalloban ott all egy BM mezes srac, aki a kozpontba megy gondolom vmi kivetitonel nezni a meccset, ott is megy a cukkolas kozte es az Atleti szurkolok kozt, mutogatas stb. erre mikor megszolal a jel, hogy zarodik az ajto, egyik idiota Atleti szurkolo fogja es a soros kosaraval fejbe dobja a sracot, akinek jol fel is szakadt a homloka, omlott a sor meg a ver. ezutan kb 6 megalloig siri csend, kb senki sem szolalt meg. Atleti szurkolok is kerdore vontak azt a hulyet, akire mar amugy a vegallomason vart a rendeszet, el is vittek szepen ...
annak ellenere, hogy imadom az Atleticot FT9 miatt, hat a szurkoloikkal en sem igazan vagyok egy platformon. csurhe.
csebi
1 hónapja
Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.2016 BL elodonto Munchen. megyunk metroval az Allianzba, epp egy Atleticos szurkolokkal teli kocsiban. vagyunk paran BM mezben, salban, megy az enekles, cukkolas. Atleti szurkolok vmi Pep ragalmazo dalt enekelnek, jo hangulat.
KeyG
egyik megalloban ott all egy BM mezes srac, aki a kozpontba megy gondolom vmi kivetitonel nezni a meccset, ott is megy a cukkolas kozte es az Atleti szurkolok kozt, mutogatas stb. erre mikor megszolal a jel, hogy zarodik az ajto, egyik idiota Atleti szurkolo fogja es a soros kosaraval fejbe dobja a sracot, akinek jol fel is szakadt a homloka, omlott a sor meg a ver. ezutan kb 6 megalloig siri csend, kb senki sem szolalt meg. Atleti szurkolok is kerdore vontak azt a hulyet, akire mar amugy a vegallomason vart a rendeszet, el is vittek szepen ...
annak ellenere, hogy imadom az Atleticot FT9 miatt, hat a szurkoloikkal en sem igazan vagyok egy platformon. csurhe.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
bogjosi
1 496
Ma is tanultam valamit, kösz 😀Endríki? Komolyan így kell mondani az Endrick-et? Endríííki?Igen.
bogjosi
SixoDe ez a fele ilyen, fele olyan a létező legrosszabb opció szerintem, mert ha ennyire fontosnak tartjuk ezt, akkor a sztárok neve lenne az, amivel lehetne ezt úgymond tanító szándékkal csinálni.
— Ellenbruch Zsolti (@ellenbruch) September 29, 2024
zacknorb
(feltételeztem, hogy lehet valóságalapja, hisz tapasztalt szakkom volt tegnap, de rettentően furán hangzott, gondoltam azért rákérdezek...)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Endríki? Komolyan így kell mondani az Endrick-et? Endríííki?Igen.
bogjosi
Sixo
De ez a fele ilyen, fele olyan a létező legrosszabb opció szerintem, mert ha ennyire fontosnak tartjuk ezt, akkor a sztárok neve lenne az, amivel lehetne ezt úgymond tanító szándékkal csinálni.
— Ellenbruch Zsolti (@ellenbruch) September 29, 2024