Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.
1 hónapja
Irány a jo drafthely?sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljonjogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
de sokat költöttek a kedvéért és elbaszta
de kit dobnál be helyette hogy dögöljön meg?
Negritis, a vajda
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását
utána lehet szépen alkotni
Negritis, a vajda
1 hónapja
Galaschek Peti 😀Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️ha lenne zseb a gatyán a kezdőkörben sétálgatna zsebre dugott kézzel 😀
Mondjuk futott vagy 250 métert
Továbbra sem értem, hogy a szerb bajnokságból érkezve miért ilyen a kondija…de úgy tűnik ez Fradi brazil specialitás.
Sinisa
Kenny
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
csipkelli
4 008
Eddzen az, aki nem tud focizni!Temus Firmino elég jól halad a beígért 25 gól felé 😀itthon oriasi kiraly, de szerdan azert kiderult, hogy ilyen edzettsegi allapotban semmire nem eleg meg egy Anderlect ellen se.
Bálesz
Kenny
1 hónapja
sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljonjogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
Negritis, a vajda
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását
utána lehet szépen alkotni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
bogjosi
1 496
jogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Várom az interjút Vele.Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️ha lenne zseb a gatyán a kezdőkörben sétálgatna zsebre dugott kézzel 😀
Továbbra sem értem, hogy a szerb bajnokságból érkezve miért ilyen a kondija…de úgy tűnik ez Fradi brazil specialitás.
Sinisa
Kenny
A kondijánál csak az angolja jobb. 😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
bogjosi
1 hónapja
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️ha lenne zseb a gatyán a kezdőkörben sétálgatna zsebre dugott kézzel 😀
Sinisa
1 hónapja
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️Mondjuk futott vagy 250 métert
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
Temus Firmino elég jól halad a beígért 25 gól felé 😀itthon oriasi kiraly, de szerdan azert kiderult, hogy ilyen edzettsegi allapotban semmire nem eleg meg egy Anderlect ellen se.
Bálesz
1 hónapja
bogjosi
1 496
itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...haverral azt beszéltük hogy ki a tökömet tudnál hozni?ten hag hogy akar nyerni a kecske nélkül?!Ten Hagnak még van állása??
Negritis, a vajda
ulpianus
a keret még mindig gyenge tele nem jó karakterrel
amíg azokat nem pucolod ki bárkit megesznek kb
ettől még én is megnéznék mást nyilván
Negritis, a vajda
továbbá, hogy elkezdi a 3. szezonját, és még mindig nem látod a koncepciót, amit szeretne játszatni.
én türelmes vagyok, meg is értem, hogy néha idő kell, míg beindul a dolog, de egyszerűen nem látható semmilyen progress, zero...így meg jogosnak érzem a Ten Hag takarodj rigmust 🤷♂️
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
haverral azt beszéltük hogy ki a tökömet tudnál hozni?ten hag hogy akar nyerni a kecske nélkül?!Ten Hagnak még van állása??
Negritis, a vajda
ulpianus
a keret még mindig gyenge tele nem jó karakterrel
amíg azokat nem pucolod ki bárkit megesznek kb
ettől még én is megnéznék mást nyilván
1 hónapja
ten hag hogy akar nyerni a kecske nélkül?!Ten Hagnak még van állása??
Negritis, a vajda
Állat vagyok, ami enni kér...
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
A Honvéd nyílegyenesen menetel... az NB 3 felé. Ha belegondolok, hogy a nyáron 6-0-ra verték ezt a BVSC-t, amitől most otthon vesztésre állnak... Nagyon jót tett a HC és tulajdonosváltás a csapatnak. Ja nem ide.szegyen,pedig meg koki kornyeken tok jo focis hangulat van a sok kispest ultras graffity miatt..tiszta gorogorszag.
iktriad
1 hónapja
ten hag hogy akar nyerni a kecske nélkül?!
1 hónapja
Eldönti a SpursKönnyed felkészülési meccs a Fradira 😀
Heisman nádor
1 hónapja
A Honvéd nyílegyenesen menetel... az NB 3 felé. Ha belegondolok, hogy a nyáron 6-0-ra verték ezt a BVSC-t, amitől most otthon vesztésre állnak... Nagyon jót tett a HC és tulajdonosváltás a csapatnak. Ja nem ide.
1 hónapja
Eldönti a SpursMeglepő lesz ha tènyleg nyerünk 😏
Heisman nádor
1 hónapja
Eldönti a Spurs
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
ennyire unalmas fos focit talán Stöger alatt játszottunk.Nézhetetlen, siralmas.
1 hónapja
Klaci79
22 221
Ez nálam se volt piros...mindenesetre jól játszik a Spurs -Werner, aki nem értem mit keres itt