Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.

1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...
bogjosi
a MINDENKIt nem tudom, nem tudjuk
de sokat költöttek a kedvéért és elbaszta
de kit dobnál be helyette hogy dögöljön meg?
Negritis, a vajda
jogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljon
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását

utána lehet szépen alkotni
Negritis, a vajda
Irány a jo drafthely?
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 160 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️
Mondjuk futott vagy 250 métert

Továbbra sem értem, hogy a szerb bajnokságból érkezve miért ilyen a kondija…de úgy tűnik ez Fradi brazil specialitás.
Sinisa
ha lenne zseb a gatyán a kezdőkörben sétálgatna zsebre dugott kézzel 😀
Kenny
Galaschek Peti 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
csipkelli 4 008
Temus Firmino elég jól halad a beígért 25 gól felé 😀
Bálesz
itthon oriasi kiraly, de szerdan azert kiderult, hogy ilyen edzettsegi allapotban semmire nem eleg meg egy Anderlect ellen se.
Kenny
Eddzen az, aki nem tud focizni!
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
itt a baj az, hogy MINDENKIT megkapott akit akart, és az, hogy a keret szar, az csak és kizárólag az ő érdeme...
bogjosi
Negritis, a vajda
jogos, mindenkit lehet, hogy nem, de 3 átigazolási szezonban 650M euroból azért lehetett volna csapatszerűt alkotni. (és ebből közel 100M Antony volt, aki 11 gól+ 4 assisttal áll 3. szezonja kezdetén)
kérdésedre: hát, meg kellett néznem transfermarkt-on, hogy ki FA...Tuchel kb az egyedüli értelmesebb név...de igazából megtenném Ruud-ot és neki hagynék időt. Klublegenda, szurkolók imádják, tisztelik, neki elnéznék, ha még várni kéne a megváltásra pár évet...szerintem.
bogjosi
sztem ez a szezon el van engedve és azon dolgozik a vezetőség hogy akit lehet elpateroljon
meg megvárni Maguire és tsi szerződésének lejárását

utána lehet szépen alkotni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 496
bogjosi
Negritis, a vajda

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
Pár hete még védtem eth-t. Azt visszaszívom.

1 hónapja
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️

Továbbra sem értem, hogy a szerb bajnokságból érkezve miért ilyen a kondija…de úgy tűnik ez Fradi brazil specialitás.
Sinisa
Kenny
Várom az interjút Vele.
A kondijánál csak az angolja jobb. 😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
bogjosi

1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️

Sinisa

1 hónapja
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Tescos Firmino ⚽️⚽️⚽️

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
Bálesz
itthon oriasi kiraly, de szerdan azert kiderult, hogy ilyen edzettsegi allapotban semmire nem eleg meg egy Anderlect ellen se.

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 496
ten hag hogy akar nyerni a kecske nélkül?!
Negritis, a vajda
Ten Hagnak még van állása??
ulpianus
haverral azt beszéltük hogy ki a tökömet tudnál hozni?
a keret még mindig gyenge tele nem jó karakterrel
amíg azokat nem pucolod ki bárkit megesznek kb

ettől még én is megnéznék mást nyilván
Negritis, a vajda
továbbá, hogy elkezdi a 3. szezonját, és még mindig nem látod a koncepciót, amit szeretne játszatni.
én türelmes vagyok, meg is értem, hogy néha idő kell, míg beindul a dolog, de egyszerűen nem látható semmilyen progress, zero...így meg jogosnak érzem a Ten Hag takarodj rigmust 🤷‍♂️

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló

1 hónapja
Saldanha nem magyar hőfokon ég.

1 hónapja
Negritis, a vajda
ulpianus
haverral azt beszéltük hogy ki a tökömet tudnál hozni?
a keret még mindig gyenge tele nem jó karakterrel
amíg azokat nem pucolod ki bárkit megesznek kb

ettől még én is megnéznék mást nyilván

1 hónapja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Negritis, a vajda

Állat vagyok, ami enni kér...
1 hónapja
YoungZeeZee 8 561
A Honvéd nyílegyenesen menetel... az NB 3 felé. Ha belegondolok, hogy a nyáron 6-0-ra verték ezt a BVSC-t, amitől most otthon vesztésre állnak... Nagyon jót tett a HC és tulajdonosváltás a csapatnak. Ja nem ide.
iktriad
szegyen,pedig meg koki kornyeken tok jo focis hangulat van a sok kispest ultras graffity miatt..tiszta gorogorszag.
1 hónapja

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 837 — Kinek mit intézett a kormánya
Eldönti a Spurs
Heisman nádor
Könnyed felkészülési meccs a Fradira 😀
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Honvéd nyílegyenesen menetel... az NB 3 felé. Ha belegondolok, hogy a nyáron 6-0-ra verték ezt a BVSC-t, amitől most otthon vesztésre állnak... Nagyon jót tett a HC és tulajdonosváltás a csapatnak. Ja nem ide.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eldönti a Spurs
Heisman nádor
Meglepő lesz ha tènyleg nyerünk 😏
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Eldönti a Spurs

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
ennyire unalmas fos focit talán Stöger alatt játszottunk.
Nézhetetlen, siralmas.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez nálam se volt piros...mindenesetre jól játszik a Spurs -Werner, aki nem értem mit keres itt