NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ha valaki kihasználnáÉn kihasználtam ezt bevallom őszintén, mert a Real-City is 90% hogy itt fog menni. Nekem ennyit megért.
NEM, NEM KÖVETEK ILYEN OLDALAKAT
Kedves Szurkolótársak! A Liverpool - Real Madrid mérkőzés apropóján az RTL jóvoltából az RTL+ Premium Reklámokkal szolgáltatást most az RMADRID50 kuponkóddal regisztrálva kedvezményesen vehetitek igénybe: az első két hónapot 50% kedvezménnyel, 1495 Ft-ért kapjátok meg.
Regisztráció: www.rtlplusz.hu/premium/aktivalo-kod
További részletek: rtl.hu/rtlfoci50-kupon
zacknorb
A kiesés szakaszra meg úgy is előfizetek már kevesebb mint féláron.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Bárány mint válogatott. ikszdé.Azt se értem sokszor hogy mit keres a Lokinál. Aztán mégis valahogy bemákol egy gólt. Hátha a válogatottban is.
petey
1 hónapja
Ha valaki kihasználnáNEM, NEM KÖVETEK ILYEN OLDALAKAT
Kedves Szurkolótársak! A Liverpool - Real Madrid mérkőzés apropóján az RTL jóvoltából az RTL+ Premium Reklámokkal szolgáltatást most az RMADRID50 kuponkóddal regisztrálva kedvezményesen vehetitek igénybe: az első két hónapot 50% kedvezménnyel, 1495 Ft-ért kapjátok meg.
Regisztráció: www.rtlplusz.hu/premium/aktivalo-kod
További részletek: rtl.hu/rtlfoci50-kupon
Poloska vagyok.
1 hónapja
Indonézia - Zambia 1:3, Észak Korea - El Salvador 4:0, Anglia - Venezuela 0:3, Haiti - Egyiptom 1:4. Mi meccsek vannak itt az U17es vb-n.
1 hónapja
Waltnernek is lassan nehezebb összeszámolni hány csapata volt mint góljait
1 hónapja
Hahh, fujj.lehet Victoriat is levarrhattad volna néha 😊Hogyisne. Büszkeség is van a világon 😁Nem hogy tamogattad volna es most barmikor kerhetnel kolcson Davidtol, meg hagyna, hogy a bentleyjevel jarj.A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi
warr_b
Stez
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
lehet Victoriat is levarrhattad volna néha 😊Hogyisne. Büszkeség is van a világon 😁Nem hogy tamogattad volna es most barmikor kerhetnel kolcson Davidtol, meg hagyna, hogy a bentleyjevel jarj.A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi
warr_b
Stez
warr_b
1 hónapja
Hát nem egy Szivacski, de azért na...Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Bárány mint válogatott. ikszdé.Szerintem marketing csupan. A foni dobalgatja a csontokat a lasd, "az NB I-bol" is lehetsz valogatott cimszora.
petey
Mint ahogy Redzic meg szerintem most sem kerult volna be, csak a bosnyak kapitany kiment a hetvegen megnezni ot, aztan egybol ide kapott egy meghivot es jatszani fog majd par percet, nehogy a bosnyakoknal jatszhasson. Amig oket nem erdekelte, Rossi is csak ilyen 35 koruli bo keretben nezegette, ahogy a bosnyakok akartak, egybol Rossi is. 😃
Mondjuk a vicces az a kis Dardai, akinek viszont a csabitgatasa tudtommal nem kevesbe fajt, aztan most mar sorozatban a masodik alkalom, hogy meghivot sem kapott. Redzic gondolom penzbe nem kerul, mert o utanpotlasban vegig magyar volt, itt is akart jatszani elsodlegesen.
1 hónapja
redzic majd beall ket percre, hogy ne legyen bosnyak valogatott aztan majd megint jon Toth Barna?valogatasi logikaja a kopasznak egeszen komikus.
Molnar Rajmund?
1 hónapja
Azt megvenne neked David. 🤣Hogyisne. Büszkeség is van a világon 😁Nem hogy tamogattad volna es most barmikor kerhetnel kolcson Davidtol, meg hagyna, hogy a bentleyjevel jarj.A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi
warr_b
Stez
warr_b
1 hónapja
Hogyisne. Büszkeség is van a világon 😁Nem hogy tamogattad volna es most barmikor kerhetnel kolcson Davidtol, meg hagyna, hogy a bentleyjevel jarj.A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi
warr_b
Stez

1 hónapja
Nem hogy tamogattad volna es most barmikor kerhetnel kolcson Davidtol, meg hagyna, hogy a bentleyjevel jarj.A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi
warr_b
1 hónapja
A húgom volt beleszerelmesedve a 90-es évek közepén, szóval alap hogy utáltam és folyton fikáztam 🤣budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
csebi

1 hónapja
budosDavid.Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Múlt héten a videón, amin kertészkedik, beszartam a röhögéstől 😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez
1 hónapja
Én utálom, mint a szart, a Múúúval együtt 😂😆Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
Stez

1 hónapja
Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊Jah, Beckham gyerekkori kedvencem nekem is. Es o az, akinek a fiatalkori nehany dolga e sbalheja utan azt hittem, hogy egy igazi primadonna lesz, ehelyett ket-harom hulyesege utan benott a feje lagya, nem szallt el a hirnevtol es sztarkent, az osszes csapataban, majd az azt koveto civil eleteben is mindig megmaradt szereny, jo embernek. Allandoan jotekonykodik, nulla nagy pofa, o az, akit mindenki szeret.
dugo93
1 hónapja
Közben Beckhamet lovaggá ütötték. Egyik gyerekkori hősöm és így idősebb korában is egy rohadtul szerethető figura. 😊
1 hónapja
Kozben Parizsban all a bal. a rendorseg utolso pillanatban korlatozasokat vezetett be. A szurkoloi buszoknak varoson kivul kell varakozniuk, illetve akik nem szurkoloi buszokkal erkezeknek azok csak es kizarolag tomegkozlekedessel mehetnek. Raadasul a meccs utan rendorseg fogja kikiserni a buszokat, ami azt jelenti, hogy a buszok nagyjabol hajnal 5kor indulhatnak majd el vissza Munchenbe ...
Bayern nyilvan tiltakozast nyujtott be, es ha jol ertem a PSG is tiltakozik a rendorsegnel (ne felejtsuk el, hogy a ket klub vezetese jo kapcsolatokat apol, ugye szuperliga ellen is egyutt leptek fel).
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Így is van, előre a hetedikért!különben is, nemsokára kétszáz éves a szagszervezet, közel az újabb bajnoki cím!Nem kell ez, kis zrika, belefér 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Anyád él még?
petey
ozibozi
warr_b
slowmotion