Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Akkor tessék az optionsnél belőni a 197-et és mehet a gyakorlásEgy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
world-geography-games.com/en/flags_world.html
| Benin nem volt még sajnos |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
1 hónapja
1 hónapja
1 hónapja
Mi meccs ez a Gabon-Elefántcsontpart

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
🚨⚠️ Enzo Maresca’s future under discussion at Chelsea, tense situation with doubts intensifying.JÓZSIT VISSZA !
Club and manager assessing the recent results and general situation.
Beki
1 hónapja
🚨⚠️ Enzo Maresca’s future under discussion at Chelsea, tense situation with doubts intensifying.Club and manager assessing the recent results and general situation.
1 hónapja
Alysson -> Aston VillaAz ki?
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
ez a szelesi mint uj hc nalam vicc.ő fog a padon ülni, tavasszal---ezt nyilatkozta
mindig mondom a hirek erdekesebbek mint a bajnoksag.
dardaitol vartam egy nyugati edzot.nem felsopolcosot de vmi tobb potenciallal telit.
esku meg storck is jobb lett volna
YoungZeeZee
egy komoly ember ezt nem viselné, ezért hozott maga alá két szolgát, nyáron meg eldönti az irányt
--ahogy most kinéz
egyenlőre még azt csinál amit akar
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
YoungZeeZee
9 493
ez a szelesi mint uj hc nalam vicc.mindig mondom a hirek erdekesebbek mint a bajnoksag.
dardaitol vartam egy nyugati edzot.nem felsopolcosot de vmi tobb potenciallal telit.
esku meg storck is jobb lett volna
1 hónapja
Dibu xddMondjuk ezek az Arsenal kapus elzarasok az ötösön belül sztem lazán szabalytalanok, csak nem fújják le.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ma is volt minden, kapufa, lesgól, Sesko fantommesterhármas - erre 1-1... ha csak Fernandest még betettük volna simán hozzák ezt is annyira gyenge ez a wolves.Kb igen Fernandes ezt egyedül megoldotta volna. Zirkzee bazmeg saját tizenhatosunkon belül,nem tudja hogy kell kifejelni labdákat,és ez már nem az első meccs amin ajándékokat ad. Marhára hiányzott Mount is most
davemayer
1 hónapja
azért otthon nem legyőzni a már szinte kiesett Wolvest, művészet...Ez a united nem bírja el hogy 5 kezdője hiányzik + 4 kreativ jatekosabol 3. Nem mondom hogy nem lett volma még így is hozható de ez már a wolvest "dicséri"
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Ma is volt minden, kapufa, lesgól, Sesko fantommesterhármas - erre 1-1... ha csak Fernandest még betettük volna simán hozzák ezt is annyira gyenge ez a wolves.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
azért otthon nem legyőzni a már szinte kiesett Wolvest, művészet...
1 hónapja
Úgy játszik a MU mintha vezetnének 2 góllalNincs egy darab középpályás aki fazont és kreativitást adni így ez totyogás…igaz Sesko ma rúghatott volna hármat de elbaszta az összeset
ozibozi
Szerkesztette: manuszka86
1 hónapja
Úgy játszik a MU mintha vezetnének 2 góllal
1 hónapja
DÓNDE ESTÁS UNAI EMERY? UNAI EMERY DÓNDE ESTÁS?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Lammens hatalmas dupla védés…ehh bakker hogy fogunk itt mi még gólt lőni
1 hónapja
cirkuszban is felléphetne a Chelsea védelme olyan mozdulatokat csinálnak néha...Egyre kevésbé látom, hogy hova tart, ha egyáltalán tart valahová, ez az egész Chelsea projekt.
Toto21
Az egész egy egy helyben toporgás. Ilyen tehetség, olyan tehetség. Három jó meccs soroztaban, aztán öt rossz.
1 hónapja
Köcsög Neverton viszi a mixem, Nottingham egykapuzik és 0-2, vicc