Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Akkor meg teljesen felesleges a nyűglődés a döntő a tvben lesz mindenképp, azt nem tudják megvariálni. Ebből látszik, hogy én is pl mennyire "telített" vagyok meccsekkel, hogy már pont nem érdekel annyira (mondjuk lehet az is benne van, hogy kb 35 éve mióta követem sok mindent láttam, átéltem már a csapataimmal kapcsolatban 😛)Sport tv is közvetít vagy 200 meccset igenCSak azért se!!!! Egyébként a sport tvn továbbra lesznek meccsek nem? A Barcát elég ha a döntőben (se) látom 😛 Az bőven elég!www.digitalhungary.hu/media/Az-europai-csucsfutball-az-RTL-Premiumon-folytatodik/25823/Nézhetjük streamen a Liverpool meccseket 😅
zacknorb
Nomac
dande2
kapitnono
2 hónapja
Hát ja, az Ígölszösök el vannak kényeztetve a minden héten TV-s meccsel xdd😀😀CSak azért se!!!! Egyébként a sport tvn továbbra lesznek meccsek nem? A Barcát elég ha a döntőben (se) látom 😛 Az bőven elég!www.digitalhungary.hu/media/Az-europai-csucsfutball-az-RTL-Premiumon-folytatodik/25823/Nézhetjük streamen a Liverpool meccseket 😅
zacknorb
Nomac
dande2
2 hónapja
Sport tv is közvetít vagy 200 meccset igenCSak azért se!!!! Egyébként a sport tvn továbbra lesznek meccsek nem? A Barcát elég ha a döntőben (se) látom 😛 Az bőven elég!www.digitalhungary.hu/media/Az-europai-csucsfutball-az-RTL-Premiumon-folytatodik/25823/Nézhetjük streamen a Liverpool meccseket 😅
zacknorb
Nomac
dande2
2 hónapja
CSak azért se!!!! Egyébként a sport tvn továbbra lesznek meccsek nem? A Barcát elég ha a döntőben (se) látom 😛 Az bőven elég!www.digitalhungary.hu/media/Az-europai-csucsfutball-az-RTL-Premiumon-folytatodik/25823/Nézhetjük streamen a Liverpool meccseket 😅
zacknorb
Nomac
2 hónapja
www.digitalhungary.hu/media/Az-europai-csucsfutball-az-RTL-Premiumon-folytatodik/25823/Nézhetjük streamen a Liverpool meccseket 😅
zacknorb
2 hónapja
ozibozi
17 172
Azután mikor világossá vált, hogy a megkérdezése nélkűl igazolnak játékosokat, holott szóban megegyeztek előtte, hogy még ha nem is kötelességük, de egyeztetnek vele. Ezt rúgták fel év elején, utána ment már a hiszti valóban.Én speciel ezzel sem értek egyet teljesen, menni akart Rebrov is.Köszönöm, így már árnyaltabb a kép.Talált már jó párat.Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.
Rebrov el lett üldözve, most itt van Jansen akinek vagy idő kell, vagy más felfogású keret/emberek.
zacknorb
Itt volt az esély egy magabiztos játékra, ahol jól támadva meg lehetett volna nyerni még egy idegenbeli meccset is. Erre játszatja ezt a kivárásos szart, gyakorlatilag játszottunk egy felszopó meccset az Anderlechtnek.
Saldanha meg ha nincs még erőnlétileg ott hogy 90et bírjon akkor is felteszem a kezdőbe és lehozom a 60.-ban 0-2nél... vicc, ez a csapat egy 4-3-3ban traore-varga-Saldanha-val elöl ezt a meccset megnyeri.
Ja és ami az igazi vicc: láttam szinte a teljes alkmaari pályafutását és pont ez volt rá jellemző amit leírtam, nem értem mi ez a szánalmas szar.
davemayer
Ezzel együtt tartom, hogy itt volt Rebrov, akit ártatlan szemmel üldözött el Hajnal (türürürű.... mindenki ismeri a dallamot 😀)
zacknorb
davemayer
2 hónapja
Én speciel ezzel sem értek egyet teljesen, menni akart Rebrov is.Köszönöm, így már árnyaltabb a kép.Talált már jó párat.Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.
Rebrov el lett üldözve, most itt van Jansen akinek vagy idő kell, vagy más felfogású keret/emberek.
zacknorb
Itt volt az esély egy magabiztos játékra, ahol jól támadva meg lehetett volna nyerni még egy idegenbeli meccset is. Erre játszatja ezt a kivárásos szart, gyakorlatilag játszottunk egy felszopó meccset az Anderlechtnek.
Saldanha meg ha nincs még erőnlétileg ott hogy 90et bírjon akkor is felteszem a kezdőbe és lehozom a 60.-ban 0-2nél... vicc, ez a csapat egy 4-3-3ban traore-varga-Saldanha-val elöl ezt a meccset megnyeri.
Ja és ami az igazi vicc: láttam szinte a teljes alkmaari pályafutását és pont ez volt rá jellemző amit leírtam, nem értem mi ez a szánalmas szar.
davemayer
Ezzel együtt tartom, hogy itt volt Rebrov, akit ártatlan szemmel üldözött el Hajnal (türürürű.... mindenki ismeri a dallamot 😀)
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Latom nem hallgattak Döbrögire, hogy Brüsszelt a sajat otthonaban kell legyőzni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
2 hónapja
Tomika azt hitte, hogy a bab is hús, majd ő a GM-székből a BL-ben tartja a csapatot, és akkor Rebrov nem viszi el a BL-pénzt prémiumként.Köszönöm, így már árnyaltabb a kép.Talált már jó párat.Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.
zacknorb
davemayer
zacknorb
Well... things did not exactly go as planned.
2 hónapja
csipkelli
4 008
Jansen egy balfasz. Ha még egyszer kirakja Traorét a bal szélre, azonnal ki kell rúgni.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 561
lehet a jatekosok szarok hozzaKöszönöm, így már árnyaltabb a kép.Talált már jó párat.Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.
zacknorb
davemayer
zacknorb
2 hónapja
Köszönöm, így már árnyaltabb a kép.Talált már jó párat.Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.
zacknorb
davemayer
2 hónapja
kurva nagy minden fradi vereség után a halálra vált stúdió a sápadt arcokkal. szegény Henrik próbál becsempészni kis korrektséget, de nagyon szenved hogy ne mondja ki, hogy ez kibaszott szar volt.Henriket nem szabadna értelmes szerkesztőnek Fradi meccsre behívni, hiszen Fradi alkalmazott.
helyette megy a fake igen ezt a paszzt jól csinálták és ha jobban beadja akkor más az eredmény blablabla.
petey
2 hónapja
Ezért a gólért Gulácsi mit kapna?úgy dőlt el mint a rohadt nád.
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Ne haragudj de ezt már nem lehet mondani.Ezt a fost, amit művel Jansen... hihetetlen, hogy nem tud egy ekkora költségvetésű csapat egy normális edzőt találni...Talált már jó párat.
- JC6
zacknorb
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Rebrov volt a legjobb, dehát Hajnalban még a nap is más...Ezt a fost, amit művel Jansen... hihetetlen, hogy nem tud egy ekkora költségvetésű csapat egy normális edzőt találni...Talált már jó párat.
- JC6
zacknorb
2 hónapja
kurva nagy minden fradi vereség után a halálra vált stúdió a sápadt arcokkal. szegény Henrik próbál becsempészni kis korrektséget, de nagyon szenved hogy ne mondja ki, hogy ez kibaszott szar volt. helyette megy a fake igen ezt a paszzt jól csinálták és ha jobban beadja akkor más az eredmény blablabla.
2 hónapja
Ezt a fost, amit művel Jansen... hihetetlen, hogy nem tud egy ekkora költségvetésű csapat egy normális edzőt találni...Talált már jó párat.
- JC6
2 hónapja
- JC6
6 988
Ezt a fost, amit művel Jansen... hihetetlen, hogy nem tud egy ekkora költségvetésű csapat egy normális edzőt találni...
2 hónapja
A faragásra, a műesésekre és a sírásokra gondoltamEz vajon még moyesi, vagy már lopetegui-i karakter a londoni vasasnál?nem úgy indult a meccs hogy ez lesz a vége
slowmotion
de a kezdőt nézve pont azt beszéltem haverokkal hogy azt a csapatot se lenne rossz nézni és mint mag jobb lenne mint jópár csapatunk 10-15 környékén
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ez vajon még moyesi, vagy már lopetegui-i karakter a londoni vasasnál?nem úgy indult a meccs hogy ez lesz a vége
slowmotion
de a kezdőt nézve pont azt beszéltem haverokkal hogy azt a csapatot se lenne rossz nézni és mint mag jobb lenne mint jópár csapatunk 10-15 környékén
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ez vajon még moyesi, vagy már lopetegui-i karakter a londoni vasasnál?
2 hónapja
Ja minden nemzetközi meccs előtt, hátha 😁Valahogy nem jönnek be nekünk ezek a meccseink előtti edzőváltások, már vagy a 3. csapat amelyik ellen így szívunk 🤪meg kellene tiltatni 😏Vagy nekünk kellene egy edzőcserével próbálkozni.
dande2
SBL
2 hónapja
kimegyek sloziraerre beállt és gólt szerez Salah
meg emberelőny is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!