Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Tudtam hogy ez lesz hogyha Cherki a Citybe megy. Kibaszott nagy spíler.nem véletlen akarták sokan a nyáron
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tudtam hogy ez lesz hogyha Cherki a Citybe megy. Kibaszott nagy spíler.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Fű ennek a Csobothnak is aranyasó plasztik cica lesz a felesége, bár sosem az eszéről volt híres a srác.nem is kell felfognod, mert nem neked kell hogy tetszen
Fel nem foghatom mi tetszik egy férfinak ezekben az agyon botoxolt, kacsacsőrű szilikonmellű nőkben..
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Fű ennek a Csobothnak is aranyasó plasztik cica lesz a felesége, bár sosem az eszéről volt híres a srác.Fel nem foghatom mi tetszik egy férfinak ezekben az agyon botoxolt, kacsacsőrű szilikonmellű nőkben..
1 hónapja
Még padon sincs Szobo?
látod! kikerült a pixisből, túl szar, kiéget
| 5 sárga miatti eltiltás | Matthew99
1 hónapja
Eltiltották

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Még padon sincs Szobo?
Negritis, a vajda

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
1 hónapja
Wow Fernandes nélkül meccset nyertünk ilyen se volt még😂Nem volt szép meccs,de kiküzdötték a srácok. Abból kell főzni ami van de csak a győzés számít.
1 hónapja
ez a Wrexham - Sheffield United is komoly lehetett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem adnak meg a dél-afrikaiaknak egy teljesen egyértelmű tizenegyest.Maradt is az 1-0, ezzel Egyiptom tovább is jutott.
Az egyiptomi a tizenhatoson belül kezezett, de ők kapnak szabadrúgást.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nem adnak meg a dél-afrikaiaknak egy teljesen egyértelmű tizenegyest.Az egyiptomi a tizenhatoson belül kezezett, de ők kapnak szabadrúgást.
1 hónapja
Angola csak ikszelt Zimbabwevel, nekik kb akkor ennyi volt. Egyiptom Szalah büntetőjével vezet félidőben Dél-Afrika ellen.

1 hónapja
Sevillai játékos 6 meccses eltiltást kapott bíró inzultálása miatt.. érdekes, amikor a banán zabálók dobálóztak meg mutogattak kinyírunk ott egy ember elvitte a balhét aki amúgy is sérülés miatt műteni kellett.. don bácsi megint intézkedett
1 hónapja
a nap meccsét már lejátszották AusztráliábanTetszett ahogy a 6. gólnál a gyereket felhasználta a gólörömében, mint egy köpenyt.
Löfli
1 hónapja
a nap meccsét már lejátszották Ausztráliában
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
YoungZeeZee
9 493
nso,partjelzo.ki irta ezt?"....Korábban 149 játékvezetőt és partjelzőt..."
1 hónapja
Afrikai Nemzetek Kupáját semmi nem adja?En radion hallgatom.
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Understand Oliver Glasner plans not to sign new deal at Crystal Palace. 🇦🇹Austrian manager made his decision with next steps to follow + focused on continuing his excellent work this season.
1 hónapja
A 2026os VB-n debütál az új 11es rendszer. Itt már nem lesz szükség mezőny játékosokra.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) December 24, 2025
1 hónapja
Afrikai Nemzetek Kupáját semmi nem adja?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Miután a Samp x-elt a Serie B hétvégi fordulójában és a Nagy Ádit foglalkoztató Spezia meg kikapott, így a Genovai csapat elkerült a fixen kieső helyről hosszú idő után.
1 hónapja
Algéria - Szudán, az algériai kapuban Luca Zidane.Csapata LaLiga2ben kieső helyen áll. Pedig anno még fater alatt a Reálban is védett.
Kampman
1 hónapja
Kár az utolsóért, 1-1-et tippeltem.Egyenlítői-Guinea a 2. félidő elején emberhátrányba került egy randa falt után.hát igen, az volt a baj, hogy megszerezték a vezetést, nekik hátrányból megy jól, akkor tudnak egyenlíteni
A 85. percben mégis megszerezték a vezetést Burkina Faso ellen.
Majd a 95. és a 98. percben is bekaptak 1-1 gólt.
Kampman
Löfli