NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ezt nem értem. Ha a spori (vagy az asszisztens) látta a szabálytalanságot, akkor miért csak sárga Zsótérnak?
1 hónapja
kb akkor minden Vasas meg Előre volt.Egy kis wiki:ami mindig is volt. leszarja mindenki a többit 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
petey
A klub 1941-ben alakult, Székesfehérvári Vadásztölténygyár SK néven. 1950. március 10-én újjáalapították a klubot, Vadásztölténygyári Vasas néven.
Ha már:
A Videoton első magyar NB I-es mérkőzését elveszítette a Bp. Vasas ellen, 6–1 arányban.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
én nem hallottam ilyet 😀elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár.Érdekes módon lemaradt hogy a Fasszopó Angyalföld zengett az elején, de már megszoktuk.
M4-en is a kiírás FEH. pfff.
közben egy kezezés de gól.
petey
zacknorb
1 hónapja
Egy kis wiki:ami mindig is volt. leszarja mindenki a többit 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
petey
A klub 1941-ben alakult, Székesfehérvári Vadásztölténygyár SK néven. 1950. március 10-én újjáalapították a klubot, Vadásztölténygyári Vasas néven.
Ha már:
A Videoton első magyar NB I-es mérkőzését elveszítette a Bp. Vasas ellen, 6–1 arányban.
1 hónapja
elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár.Érdekes módon lemaradt hogy a Fasszopó Angyalföld zengett az elején, de már megszoktuk.
M4-en is a kiírás FEH. pfff.
petey
Poloska vagyok.
1 hónapja
elegáns a Vasas szurkerektől ez a faszszopó Fehérvározás, meg utálunk szar Fehérvár. M4-en is a kiírás FEH. pfff.
1 hónapja
Ezért nem kell annyit faszszopózni...
1 hónapja
Ezaz Milu, végre 1.5 hónap után tudsz valamit csinálni
Poloska vagyok.
1 hónapja
ami mindig is volt. leszarja mindenki a többit 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
1 hónapja
Nekem ez a derbi mindig Danubius Hotels vs Vadásztölténygyár leszpusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey
warr_b
1 hónapja
pusztuljon Kádár népe!!! 😀Várjál, mi is most éppen a nevetek? 😂
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Az Ilves döntetlenjével az utolsó fordulótól függetlenül bajnok a KuPS

1 hónapja
Kovács vezeti a vasas-vidit, borítékolható a hazai győzelem.Hétfői tévés meccsen amúgy is mindig nyerünk.
Kenny

1 hónapja
Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
— Milan Posts (@MilanPosts) November 3, 2025
empty taxi
Sixo
1 hónapja
Kovács vezeti a vasas-vidit, borítékolható a hazai győzelem.
1 hónapja
Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
empty taxi
1 hónapja
Elkezdődött az U17-es VB

1 hónapja
Ez így mi a fasz?Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
ja, fiam is szívott miatta. majd jövőre előfizetek a pluszra gondolom.A PO-ból asszem 3.Azért ez kurvára nem igazAz egész NASCAR Playoffot csak neten adták a tét nélküli foci bajnokik miatt, erős lenne, ha a döntőt se adnák élőben egy random bajnoki meccs miatt.Gondolom a kutya nem nézte a Ligue1t, és még az a kis pénz se érte meg.Studio lehetne akkor NFL meccseken, de hat gondolom az se fer bele. Na mindegy akkor nezzuk a nascart vegtelenitve.
Plusz talán Szabó Chris mondott valamit hogy full más irányba ment a Ligie1 közvetítés, de ezt nem vágom.
zacknorb
Hendrix
Jughead
10ből 7-8 verseny TVs volt.
zacknorb
Én csak tévében nézem a NASCART, minden vasárnap este rápróbáltam és heteken át nem volt.
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
5/9, az nem egy jó arány azért egy PO-nál.Hát ha az első 3 verseny nem vasárnap este a klasszikus időben volt, úgy nehéz 😅A PO-ból asszem 3.Azért ez kurvára nem igazAz egész NASCAR Playoffot csak neten adták a tét nélküli foci bajnokik miatt, erős lenne, ha a döntőt se adnák élőben egy random bajnoki meccs miatt.Gondolom a kutya nem nézte a Ligue1t, és még az a kis pénz se érte meg.Studio lehetne akkor NFL meccseken, de hat gondolom az se fer bele. Na mindegy akkor nezzuk a nascart vegtelenitve.
Plusz talán Szabó Chris mondott valamit hogy full más irányba ment a Ligie1 közvetítés, de ezt nem vágom.
zacknorb
Hendrix
Jughead
zacknorb
Én csak tévében nézem a NASCART, minden vasárnap este rápróbáltam és heteken át nem volt.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy csekkoltam, 10/6 volt az arány.
zacknorb
1 hónapja
Ha csekkoltad elfogadom, mégse 7-8. 😉Hát ha az első 3 verseny nem vasárnap este a klasszikus időben volt, úgy nehéz 😅A PO-ból asszem 3.Azért ez kurvára nem igazAz egész NASCAR Playoffot csak neten adták a tét nélküli foci bajnokik miatt, erős lenne, ha a döntőt se adnák élőben egy random bajnoki meccs miatt.Gondolom a kutya nem nézte a Ligue1t, és még az a kis pénz se érte meg.Studio lehetne akkor NFL meccseken, de hat gondolom az se fer bele. Na mindegy akkor nezzuk a nascart vegtelenitve.
zacknorb
Hendrix
Jughead
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
1 hónapja
Hát ha az első 3 verseny nem vasárnap este a klasszikus időben volt, úgy nehéz 😅A PO-ból asszem 3.Azért ez kurvára nem igazAz egész NASCAR Playoffot csak neten adták a tét nélküli foci bajnokik miatt, erős lenne, ha a döntőt se adnák élőben egy random bajnoki meccs miatt.Gondolom a kutya nem nézte a Ligue1t, és még az a kis pénz se érte meg.Studio lehetne akkor NFL meccseken, de hat gondolom az se fer bele. Na mindegy akkor nezzuk a nascart vegtelenitve.
zacknorb
Hendrix
Jughead
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 hónapja
A PO-ból asszem 3.Azért ez kurvára nem igazAz egész NASCAR Playoffot csak neten adták a tét nélküli foci bajnokik miatt, erős lenne, ha a döntőt se adnák élőben egy random bajnoki meccs miatt.Gondolom a kutya nem nézte a Ligue1t, és még az a kis pénz se érte meg.Studio lehetne akkor NFL meccseken, de hat gondolom az se fer bele. Na mindegy akkor nezzuk a nascart vegtelenitve.
zacknorb
Hendrix
Jughead
zacknorb