Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
Elesik és büntwtőt lőhetett volna Szobo

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.

Sixo
Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
dande2
16 😛
Löfli
Jó, hát Sixon kívül ez mindenkinek alap.
warr_b
Hagyjad már magad. Azt hitted a bal alsóra, hogy Portugál - Ír meccset rendeznek.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sixo
Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
dande2
16 😛
Löfli
Jó, hát Sixon kívül ez mindenkinek alap.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
szerintem egy Bundesliga felsőházas csapat lenne neki jó ugrás elsőre, de azok meg kevesebbet adnának a fagyinak
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?
JC6 (Mr. Miele)
mls-be nem akart menni, akkor ugy tunt marad, de jott ez az ajanlat ami mindenkinek jo es megy.

Kubatov 20 millio eurot akar kapni Vargabol es Tothbol.
igy meg is lesz jo esellyel.
Kenny
Sztem ez a Fradinak jó. Varganak meglátjuk de ha emel az AEK játékán akkor simán lehet BL csoportkör ebből.

Tóth Alexert melyik klub jöhet szoba?
csebi
Dortmund, Leverkusen, Leipzig, Juventus, Pool, Newcastle, Brighton volt rumour, Bayernt nem hinném.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
JC6 (Mr. Miele)
mls-be nem akart menni, akkor ugy tunt marad, de jott ez az ajanlat ami mindenkinek jo es megy.

Kenny
Sztem ez a Fradinak jó. Varganak meglátjuk de ha emel az AEK játékán akkor simán lehet BL csoportkör ebből.

Tóth Alexert melyik klub jöhet szoba?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
JC6 (Mr. Miele)

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 829
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.
Sixo
úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Löfli
Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.
Dzsokijuing
Most azt mondják a Strasbourg edzője, Liam Rosenior a legesélyesebb. 41 éves, 4. évét kezdte el, mint vezető edző. 2 év csempó a Hull Cityvel és ez a 2. éve a Ligue1ben.
Sixo
csöbörből vödörbe
1 hónapja
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.
Sixo
Löfli
Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.
Dzsokijuing
Most azt mondják a Strasbourg edzője, Liam Rosenior a legesélyesebb. 41 éves, 4. évét kezdte el, mint vezető edző. 2 év csempó a Hull Cityvel és ez a 2. éve a Ligue1ben.

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 326 — buhloone mindstate
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?
Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
Beki
Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
r.baggio
erre a BL főtáblára nem fogadnék az AEK esetében, túl vékony a keretük az Olympiakoshoz képest, ami a szezon végére ki fog jönni.

chemicals keep me under control

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 231
JC6 (Mr. Miele)
A te forrásaiddal én ilyet nem mernék írni, csak csendben lapítanék.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 080 — Saturday Night Lights
Sixo
Löfli

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..
Nomac
Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
MC12
Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.
Nomac
Jovic keres heti 51 ezer fontot, a többség heti 20-27 ezer között.
A maximum heti 22,5 millió, havi 90 millió forint, a minimum heti 10 millió, havi 40 millió.

Az edzőjük amúgy Marko Nikolic.

Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább a liga kör végét megvárhatnánk, hogy egy kanyarral később essünk ki nélküle tavasszal 😛
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 262 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
MC12
Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.
1 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 390
Nomac

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?
Beki
Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
r.baggio
tobb penz, melegebb van, jobb a bajnoksag, asszony is szeretni fogja Athent
4-5 millio kozott kapunk erte.
done deal

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Maresca előbb megy mint Amorim erre se sokan tettek volna 😏
1 hónapja

Sixo
dande2
16 😛
Löfli
Screenshot 😉
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 791 — no es importante
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Beki New York Jets 2 310
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 262 — balazs.t85@gmail.com
1 hónapja

1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869