NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ne mondom hogy rosszul csinalta inkabb bravur.
1 hónapja
Belerúgta😕
1 hónapja
Kurva nagy védés volt
1 hónapja
nemtom hogy csak lábbal, de fejben mindenképp lassabb mint tavalySzentségtörés, ha azt mondom, hogy Salah nem elég gyors?Annyira látványosan veszíti el szinte az összes párharcát..
nagylaza, főpohárnok
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Szobo!!"+!%"+/"!/"/"/
1 hónapja
dominik b+
1 hónapja
Szentségtörés, ha azt mondom, hogy Salah nem elég gyors?Annyira látványosan veszíti el szinte az összes párharcát..
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Szentségtörés, ha azt mondom, hogy Salah nem elég gyors?
1 hónapja
hogy a sárga jogos volt-e más kérdésEnnek a Viniciusnak sincs túl jó állóképessége, épphogy ráteszi a derekára a kezét a védő, már csúszik is összeBradley se jobb, Vini sárgát is kapott.
slowmotion
KeyG
de azért egy jó darabig volt rángatva mire esett ...
1 hónapja
Eltelt több mint 20 perc, és sehol egy Szoboszlai-Güler összecsapás?
1 hónapja
Ennek a Viniciusnak sincs túl jó állóképessége, épphogy ráteszi a derekára a kezét a védő, már csúszik is összeBradley se jobb, Vini sárgát is kapott.
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Rá kell játszani Vini 2. sárgájára,
1 hónapja
Máshol is szakadozik a kurva RTL +?Nekem is laggol pedig nem szokott. Gondolom sokan nezik, tavaly is ez volt a komolyabb meccseknel.
KeyG
1 hónapja
Máshol is szakadozik a kurva RTL +?nálam jó
KeyG
1 hónapja
Máshol is szakadozik a kurva RTL +?Nálam tökéletes
KeyG
1 hónapja
Máshol is szakadozik a kurva RTL +?
We are just the Ravens!
1 hónapja
Ennek a Viniciusnak sincs túl jó állóképessége, épphogy ráteszi a derekára a kezét a védő, már csúszik is össze
1 hónapja
Wirtz kezd Gakpo helyén, ami az egyik olyan dolog volt amit több helyen olvastam mer Cody sincs túl jó formábanmondjuk Salahnál azért jobb
1 hónapja
Nem várok Real győzelmet és igazából fontosnak se tartom.Pedig a bíróküldéssel az uefa már megtette, amit lehet
KeyG
1 hónapja
Nem várok Real győzelmet és igazából fontosnak se tartom.
We are just the Ravens!
1 hónapja
Valaki tud streamet a Liverpool-Real meccshez?live4.totalsportek07.com/Liverpool-vs-Real-Madrid/53571
nagir
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Valaki tud streamet a Liverpool-Real meccshez?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Bárány mint válogatott. ikszdé.Annyit simán nyújtana mint Varga elől, neki is eltalálná a fejét néhány véletlen labda amiből gól lesz...
petey

1 hónapja
Scottynak ma nem akar összejönni a Merinozás
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mondjuk kis Dardainaltartja azt az elvet h nem játszik nincs meghívóBárány mint válogatott. ikszdé.Szerintem marketing csupan. A foni dobalgatja a csontokat a lasd, "az NB I-bol" is lehetsz valogatott cimszora.
petey
Mint ahogy Redzic meg szerintem most sem kerult volna be, csak a bosnyak kapitany kiment a hetvegen megnezni ot, aztan egybol ide kapott egy meghivot es jatszani fog majd par percet, nehogy a bosnyakoknal jatszhasson. Amig oket nem erdekelte, Rossi is csak ilyen 35 koruli bo keretben nezegette, ahogy a bosnyakok akartak, egybol Rossi is. 😃
Mondjuk a vicces az a kis Dardai, akinek viszont a csabitgatasa tudtommal nem kevesbe fajt, aztan most mar sorozatban a masodik alkalom, hogy meghivot sem kapott. Redzic gondolom penzbe nem kerul, mert o utanpotlasban vegig magyar volt, itt is akart jatszani elsodlegesen.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.