Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Hagyjad már magad. Azt hitted a bal alsóra, hogy Portugál - Ír meccset rendeznek.Jó, hát Sixon kívül ez mindenkinek alap.16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
Löfli
warr_b
1 hónapja
Jó, hát Sixon kívül ez mindenkinek alap.16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
szerintem egy Bundesliga felsőházas csapat lenne neki jó ugrás elsőre, de azok meg kevesebbet adnának a fagyinak
1 hónapja
Dortmund, Leverkusen, Leipzig, Juventus, Pool, Newcastle, Brighton volt rumour, Bayernt nem hinném.Sztem ez a Fradinak jó. Varganak meglátjuk de ha emel az AEK játékán akkor simán lehet BL csoportkör ebből.Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?mls-be nem akart menni, akkor ugy tunt marad, de jott ez az ajanlat ami mindenkinek jo es megy.
JC6 (Mr. Miele)
Kubatov 20 millio eurot akar kapni Vargabol es Tothbol.
igy meg is lesz jo esellyel.
Kenny
Tóth Alexert melyik klub jöhet szoba?
csebi
1 hónapja
Sztem ez a Fradinak jó. Varganak meglátjuk de ha emel az AEK játékán akkor simán lehet BL csoportkör ebből.Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?mls-be nem akart menni, akkor ugy tunt marad, de jott ez az ajanlat ami mindenkinek jo es megy.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Tóth Alexert melyik klub jöhet szoba?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?mls-be nem akart menni, akkor ugy tunt marad, de jott ez az ajanlat ami mindenkinek jo es megy.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
csöbörből vödörbeMost azt mondják a Strasbourg edzője, Liam Rosenior a legesélyesebb. 41 éves, 4. évét kezdte el, mint vezető edző. 2 év csempó a Hull Cityvel és ez a 2. éve a Ligue1ben.Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo
Löfli
Dzsokijuing
Sixo
1 hónapja
Most azt mondják a Strasbourg edzője, Liam Rosenior a legesélyesebb. 41 éves, 4. évét kezdte el, mint vezető edző. 2 év csempó a Hull Cityvel és ez a 2. éve a Ligue1ben.Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo
Löfli
Dzsokijuing
1 hónapja
erre a BL főtáblára nem fogadnék az AEK esetében, túl vékony a keretük az Olympiakoshoz képest, ami a szezon végére ki fog jönni.Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
Beki
r.baggio
chemicals keep me under control
1 hónapja
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?A te forrásaiddal én ilyet nem mernék írni, csak csendben lapítanék.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Lassan elfáradok ebben az edzőkeringőben, végre volt egy HC-nk, aki stabilitást hozott.Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Jovic keres heti 51 ezer fontot, a többség heti 20-27 ezer között.Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
MC12
Nomac
A maximum heti 22,5 millió, havi 90 millió forint, a minimum heti 10 millió, havi 40 millió.
Az edzőjük amúgy Marko Nikolic.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Legalább a liga kör végét megvárhatnánk, hogy egy kanyarral később essünk ki nélküle tavasszal 😛
1 hónapja
Gazdasági részről igen. Az a kérdés mennyi a fizetés amit kap, ha megadta volna neki a Fradi, én maradtam volna inkább, Fradiban fejezem be, mint a görögöknél. Az a kérdés a Fradi mennyire akart belőle pénzt csinálni..nekem kicsit fáj.Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
MC12
1 hónapja
Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..Egy 31 éves csatár - idén 32 - , aki amúgy is menni akart? Ez egy remek deal. A görög bajnokság vagy 10-15 hellyel van feljebb mint a magyar - és ez is csak a Fradi nemzetközi eredményei miatt van ott ahol - , szóval Magyarországról azért óvatosabban minősíteném a görög bajnokságot. Jó döntés volt ez mindenkitől.
Nomac
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
tobb penz, melegebb van, jobb a bajnoksag, asszony is szeretni fogja AthentCsak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
Beki
r.baggio
4-5 millio kozott kapunk erte.
done deal
1 hónapja
Maresca előbb megy mint Amorim erre se sokan tettek volna 😏
1 hónapja
Screenshot 😉16 😛Egy Burkina Faso - Tanzánia döntő nagyot menne.Jó ki játék lehetne ki mennyit ismer fel a zászlók alapján az országok közül, nekem kb 11-12 sikerült 😛
Sixo
dande2
Löfli
1 hónapja
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varga részéről értem, nem akkora szintugrás most hirtelen, ősszel meg jöhet a bl-főtábla, a kinizsinek pedig valószínűleg kell a pénz, Tóth Alex is byealex lesz hamarosan.
Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Csak en nem ertem h miert kell eladnia a Fradinak europai meneteles kozepette a legjobbjat? Raadasul 4.5m csak?Varganak is miert jo h gorogbe megy pont?
1 hónapja
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.úgy könnyű csapatot építeni, ha 2 évente más edződ van
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Varga Barni..ennyiért? És a görögökhöz? Elég nagy csalódas..
1 hónapja
Azt mondja Romano, hogy Löfli és Maresco végleg szakítottak és a City ellen már más edző lesz.
1 hónapja
Kenny te aszontad Varga nem megy sehova. Most akkor mivan?