Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Endríki? Komolyan így kell mondani az Endrick-et? Endríííki?Igen.
bogjosi
1 hónapja
Toto21
5 959
Nemcsak, hogy nem rugtad ki, de meg adtal neki egy 1 eves hosszabitast... Nonsense...nyilván, csak ha nyáron nem cseréltél akkor sztem már mind1 nyárigSokan mondták hogy kijöjjön ETH helyett. Bárki. Induljon valami projekt, valami terv. Ez jelenleg annyira középgyenge, hogy bármi is jobb.Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Mennie kell a koklernek!
1 hónapja
Courtoist holnap tesztelik izomsérülésre
1 hónapja
A továbbra is veretlen csapatok idén a Top 4 ligában:PL (6 meccs) : Man City, Arsenal
LL (8 meccs) : Real Madrid, Atlético Madrid
SA (6 meccs) : Juventus, Empoli
BL (5 meccs) : Bayern, Leipzig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Plusz még egyszer kiemelném, ilyen jó spanyol fújást nem igazán láttam még.
1 hónapja
nyilván, csak ha nyáron nem cseréltél akkor sztem már mind1 nyárigSokan mondták hogy kijöjjön ETH helyett. Bárki. Induljon valami projekt, valami terv. Ez jelenleg annyira középgyenge, hogy bármi is jobb.Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
Negritis, a vajda
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A játékosok alapján reális eredmény.De ezután mint Atleti szurkoló követelek pár fordulóra szektorbezárást.
1 hónapja
megérdemeltük, egy fokkal se voltunk jobbak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Látod Tebas, jó a technológia, azt a gólvonalasat is meg kéne venni apróért
1 hónapja
bogjosi
1 496
Endríki? Komolyan így kell mondani az Endrick-et? Endríííki?
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Sokan mondták hogy kijöjjön ETH helyett. Bárki. Induljon valami projekt, valami terv. Ez jelenleg annyira középgyenge, hogy bármi is jobb.Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Nem tudom mi bajotok van ETH-val. Nekem tetszett amit ma láttam a MU-tól.én se bánom mikor ilyen teljesítményt képesek letenni az asztalra
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....Ezek nem szurkolók, ez párszáz idióta.
ThundersNFL a Paraszt
1 hónapja
Matracos szurkolók ugyanakkora parasztok mind az edzőjük ....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Kicsit off, de a 2021-es EB-n kintvoltam a magyar-francia meccsen. Csigások úgy gondolták jó ötlet megdobálni Gulát... A felettük ülő magyarok pedig megszórták őket mint a rohadt élet 😀A 2 ezer idiótával foglalkozhatna az elnök úr tekintve hogy “B középből” dobálták a kapust.Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
Nem tudnak semmi mást, csak cigánykodni meg halált kívánni másoknak.
KeyG
Mintha mindenki azt csinálná és nem lenne tele ugyanúgy a faszuk ezekkel az idiótákkal.
zacknorb
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 511
A 2 ezer idiótával foglalkozhatna az elnök úr tekintve hogy “B középből” dobálták a kapust.Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
KeyG
Mintha mindenki azt csinálná és nem lenne tele ugyanúgy a faszuk ezekkel az idiótákkal.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Ugyanitt, várom mikor lesz ez megcsinálva magyar válogatott meccsen
1 hónapja
Ja, de megint 2ezer idióta miatt van szidva 70 ezer ember.A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 511
A bíró teljesen jól vezette a meccset, erre szatyorban valamivel dobálják Courtoist.Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
zacknorb
1 hónapja
Ez ugyanaz a szitu, mint amikor 55ezer ember az 5ezer feketepolos idióta miatt szív
1 hónapja
Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.Gyere.
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 511
Utálom az Atlético szurkolóakt, bármelyikkel találkoznék egy sötét sikátorban. Undorító férgek.
1 hónapja
Végre ez normális spanyol bíró.A Frente meg még mindig idióta.