Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vargának ez volt az utolsó esélye, h nagy szerződést kapjon Európában.
Szentpéterfai ismerőseitől tudom, hogy Szaúdba nagyon nem akart most menni, mert európai kupaszereplés volt az egyik cél, a másik meg olyan lóvé, hogy 50 évig ne legyen gondjuk, illetve Laura oda nem ment volna vele.
Gondolom topligás kiesőjelölt nem volt cél, magasabb kupahelyes csapat meg nem jelentkezett v nem adott volna ennyit.

Én rosszabb döntésnek tartanék egy Getafe, Oviedo vagy Lecce szintet, mint ezt.

Jovic 26 nyarán tuti lelép, Pierrot-ot valószínűleg eladják v felbontják a szerződését, ìgy nyártól tuti, h első opció lesz, Nikolics is elégedett a helyzetel.

A görög bajnokság nem mérhető az NB1-hez ott van minimum 5 komoly csapat: Olympiacos, Pana, PAOK, AEK és Arisz. Alsó hangon 35 millió euros keretekkel.
Pont 5 eu-i kupahelyük van, a
harmadik is EL kvaliba megy. A bajnokság általában május végéig tart, aztán playoff rendszer.
Willie Parker
Elég vicces a történetben, biztos nehéz lett volna két évet kibírni ott, egy valag pénzért 😀

Érdekes lenne látni, mennyi volt a Fradiban, mennyi lett most, mit adtak volna az arabok. Lehet csak én gondolkodom úgy, inkább a Fradival érek el sikert, mint egy görög csapattal. Ha már pénzt akarok keresni, elmegyek az arabokhoz.
Nomac
Baszki, furák vagytok, ha csak magára meg a lóvéra gondol, az a baj, ha meg másokat is figyelembe vesz, akkor meg az. Van sapka, nincs sapka 😊

Amúgy bakker én se mennék a faszom sivatagba még több lóvéért se.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 262 — balazs.t85@gmail.com
Szentpéterfai ismerőseitől tudom, hogy Szaúdba nagyon nem akart most menni, mert európai kupaszereplés volt az egyik cél, a másik meg olyan lóvé, hogy 50 évig ne legyen gondjuk, illetve Laura oda nem ment volna vele.
Gondolom topligás kiesőjelölt nem volt cél, magasabb kupahelyes csapat meg nem jelentkezett v nem adott volna ennyit.

Jovic 26 nyarán tuti lelép, Pierrot-ot valószínűleg eladják v felbontják a szerződését, ìgy nyártól tuti, h első opció lesz, Nikolics is elégedett a helyzetel.

A görög bajnokság nem mérhető az NB1-hez ott van minimum 5 komoly csapat: Olympiacos, Pana, PAOK, AEK és Arisz. Alsó hangon 35 millió euros keretekkel.
harmadik is EL kvaliba megy. A bajnokság általában május végéig tart, aztán playoff rendszer.
Willie Parker
Elég vicces a történetben, biztos nehéz lett volna két évet kibírni ott, egy valag pénzért 😀

Érdekes lenne látni, mennyi volt a Fradiban, mennyi lett most, mit adtak volna az arabok. Lehet csak én gondolkodom úgy, inkább a Fradival érek el sikert, mint egy görög csapattal. Ha már pénzt akarok keresni, elmegyek az arabokhoz.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 542 — Whoops, looks like something went wrong.

Willie Parker
Jovicsnak 2027 nyaraig van szerzodese, ugyhogy nem tuti, hogy lelep. Egyaltalan nincs olyan, hogy tuti. Foleg Jovicsnal, aki vegigjart a neves csapatokat, de azok kb. minden masodik evben elpasszoltak valahova. Es ha Jovics csak kitolti a szerzodeset es marad 2027 nyaraig, akkor Varga ott mar majdnem 33 eves lesz. Marpedig ha Jovics folytatja a formajat, azert az AEK sem fogja csak ugy kussban vegignezni, hogy o a nyaron elhuz, igenis meg fogjak kerni az arat, ilyen jatekosert viszont azert aligha fog barki is sokat fizetni, mert Jovics minden masodik csapataban washed, raadasul hangulatember, aki meg top klubokban sem volt kelloen motivalt, egyaltalan nem gondolnam, hogy sorban fognak erte allni a csapatok fel ev mulva. Ot eve, a Real ota ilyen masodik-harmadik feltamadasat varja mindenki, hogy majd most, majd most, de csak nem tortenik soha semmi.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!

1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
A "nem tudod itt tartani" oldalnak abszolút igaza van, a "szakmai hiba elengedni" oldalnak nagy valószínűséggel.

Majd kiderül, hogy lesz-e Vargából Lewa 2.
slowmotion
itt a legrosszabb a szurkolóknak, mert az elmúlt 10 év leggyengébb EL mezőnye van, simán lehetne egy nagy eredményt végre villantani, de ha nem pótolják Vargát, akkor kb már rögtön kiesik a Fradi
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
A "nem tudod itt tartani" oldalnak abszolút igaza van, a "szakmai hiba elengedni" oldalnak nagy valószínűséggel.

Majd kiderül, hogy lesz-e Vargából Lewa 2.
1 hónapja
Csávó nélkül sehol sem lenne a Fradi és nem is lesz. Értem a pénz részét, de a szakmai része erősen vitatható. Kár érte..
JC6 (Mr. Miele)
Oke, de Varga menni akar, innentol nincs mirol beszelni, mint szakmai resz. Es a Fradi amugy baromi jol jar, mert az, hogy egy 31 eves jatekosert kap 4.5 milliot, akinek amugy valahol 2.5-3 millio kozott mozog a becsult erteke, az olyan, amire nem mondhat nemet.

Es szerintem igaza is van Hajnaleknak, mert igazabol van fel evuk potolni Vargat. Leven, bemennek most velhetoen egyenes agon az El-folytatasba, ahol mar azert nem realitas, hogy menniuk kell meg egy kort. De ha mennek, szerintem meg azert sem kapnanak 4.5 millio euro pluszt. Mint ahogy a mennyei meg Varga nelkul is egy olyan celkituzes, amit realisan, valljuk be, kotelezo lenne megnyerniuk. Es igazabol meg is tettek eddig is. Bode utan is volt, Varga utan is lesz elet. Most nincs ott a keretben az a csatar, akivel ez folytatodik, de amugy ezzel a sorral is siman nyerniuk kell, ennel tobbet meg a jelenlegi szezonbol meg ugysem hozhatnak ki. Tehat Varga eladasa apiron nem okozhat olyan problemat, amivel beszopja a Fradi. Gruber fog majd tobbet jatszani (mar ha hajlando lesz osszeszedni magat mentalitasban), hoznak 1 millio korul egy Baranyt, de igazabol azert mondom, hogy a nyarig siman lesz idejuk potolni Vargat, mert a jelenlegi szezon masodik feleben mar nem okozhat eredmenyek beli, ezaltal penzugyi kiesest az eladasa. Igazabol annyi van, hogy vele minusz egy magyar, ami a magyaros ajanlasnak bekavarhat, de mivel mar a telen jon Vitalis, meg gondolom a csatarsorba is jon valami Barany-fele igazolas, ezert ez sem okozhat gondot, foleg, mert Toth ugyis maradni fog a nyarig.

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 231
Csávó nélkül sehol sem lenne a Fradi és nem is lesz. Értem a pénz részét, de a szakmai része erősen vitatható. Kár érte..
JC6 (Mr. Miele)
Nem tudsz itt tartani játékost aki el akar menni
csebi
Igen, ezt az oldalát sokszor nem veszik figyelembe emberek. Menni akar, akkor el kell engedni, nyilván a legjobb ajánlatért, lehetőleg ami neki is megfelelő.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
JC6 (Mr. Miele)
Nem tudsz itt tartani játékost aki el akar menni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
1 hónapja
Szerintem az AEK egyáltalán nem előrelépés, max az időjárás meg a tengerpart, ha Laurát nézzük 😀
Miért nem maradt a Fradiban, dupla pénzért?
Ha nem szereznek Palimadarék egy gólerős csatárt, akkor le is lehet húzni a rolót.
Barni életveszély volt, értetlenül állok ezelőtt az igazolás előtt.
JC6 (Mr. Miele)
Olyan 7-800 millió lesz a fizuja, a Fradi adjon neki másfél milliárdot? És mennyit kapjon a következő legjobb játékos? És a harmadik? A fizuk nem csak úgy lógnak a levegőben, és függetlenek egymástól, ha Barnabás - teljesen indokolatlanul - másfél milliárdot keresne, a fél csapat ott állna másnap 20-30% fizu emelésért.

Igazából végiggondolva, mind Varga, mind a Fradi lehúzták az AEK-et.
MC12
Pláne annak függvényében hogy ez az utolsó átigazolása pályafutása során amikor még pénzt kapsz érte, ehhez képest a 4.5M euro egy nb1es futballistáért kifejezetten sok (még úgyis ha hozzáveszem azt hogy Varga milyen veszélyes volt az elmúlt 1.5 évben)
Fradi és a játékos is jól járt, nem értem a fanyalgókat. Szakmailag természetesen hiányozni fog, de ha Tóth Alexet mindenképp eladjuk télen (elég valószínű, ráadásul nb1 rekordért magasan) + Keita nincs már(még?) itt mit is akarnánk tavasszal az ELben?! Úgy hogy meg ha együtt is maradt volna ez a keret jó eséllyel nem jutna be a legjobb 4be.
Anyagilag és szakmailag is teljesen megindokolhatóak ezek az üzletek.
davemayer
Azert az tulzas, hogy ez sok, Varga nem az NB I-ben ontja a golokat evek ota, hanem minden europai kupaselejtezot meg csoportmeccset osszeadva 35 meccsen van 26 golja (es meg het golpassza, ami szinten fontos), ami egy brutalisan jo mutato. Az elozo El-idenyben nyolc meccsen volt hat golja, a jelenlegiben hat meccsen negy golja. Es ezek fontos szamok, mert ramutatnak, hogy Varga konstans es kiegyensulyozott, emellett fejjel meg olyan, hogy jelenleg a vilagon nincs nala ot, fejjel jobb tamado.

Es Varga nem egy gyors jatekos, az o jatekeleme oszton es bemozgas, kis teruleten valo beindulas, ugyhogy persze, 31 eves, de igazabol siman kepes 35 eves koraig ilyen szinten teljesiteni.

En egyebkent tovabbra is tartom, hogy nem tartom jo dontesnek szakmai szempontbol ezt az igazolast Varganal, mert amilyen formaban van o ket es fel-harom eve, siman vinne topligas csapat. Es ebbol a szempontbol a turelmetlenseget hibanak tartom. De nyilvan egy 31 eves jatekos eseteben nem az van, mint Dzsudzsaknal, hogy erthetetlen, jo korban, az abszolut prime-jaban menni csak es kizarolag a penz utan, a jatekostemetobe. Varganal nyilvan ertheto az is, hogy nem var, nem mer kockaztatni annyiban sem, hogy a telen igenis megerkezik erte a topligas ajanlat is (szerintem megerkezne fixen), de azert valahol nekem megis kicsit keseru ez, mert ritka, hogy egy magyar jatekos itthon is, meg az europai kupakban is ennyire stabil es meghatarozo tud lenni. Sokkalta inkabb, mint volt peldaul Uzuni, aki 27 eves volt emlekeim szerint, amikor telen el tudott menni a La Ligaba. Persze, tabella vegen levo csapatba, de ha o neki, sot, meg Nikitschernek is osszejott ez anno, akkor nehez elhinnem, hogy Varganak ez nem johetett volna ossze siman. Ezert van picit keseru szajizem. De mondom, ertem Vargat es valahol meg is ertem, nyilvan az o koraban tokeletesen elfogadhato.

Az viszont egyaltalan nem teny, hogy kezdo lesz, mert van mellette harom olyan csatar, akik rohogve kijatszhatjak ot. Egyik sem szar jatekos, raadasul Nikolics egy csatarral szeret jatszani, ami valoszinuleg Jovics lesz, miutan egyreszt Jovicsra lehet epiteni, leven 28 eves, baromi jol jatszik a gorogoknel, es ha mar csak az lenne a cel, hogy egy fasza szezon utan tovabbadjak dragan (foleg, hogy ingyen szereztek a vilag legerosebb csapatatol, a Milantol xd), igy tobb szempontbol is az az erdekuk, hogy o legyen az egyertelmu #1 kilences. Ez pont egy olyan szagu transzfer, mint volt Szalaie, aki kva jo volt a torokoknel, azt gondoltuk tok joggal, hogy egy Hoffenheimben is kezdo lesz, aztan igazabol fel ev utan kiderult, hogy nem tudja magat beverekedni es stabilizalni az allando jatekat.

Ertem az Athentol Varga igazolasat, mert az egyik muksojuk epp Afrikazik, a masik meg serult, es egyelore kerdes, mikor jatszhat, ettol fuggetlenul az eleg bold varakozas, hogy Varga kezdo lesz. Nikolics ha nem valtoztat es marad az egy csatar, akkor neki aligha lesz eleg mozgekony Varga, neki Jovics az idealis (viszont Jovics is sokat volt serult az elmult eveiben). Nyilvan tud forgatni, ami jo, mert az Athen a Konferencia-ligaban is tovabbment, tobb fronton is talpon van, ettol fuggetlenul azert a 4.5 milliot egy 31 eves, szamukra inkabb backup tamadora kiadni szerintem butasag, de hat ok tudjak.

A Fradi jol jar penzugyileg, az tuti, mondjuk azt egyelore nem latom, hogy Varga clutch goljait hogy fogjak potolni. Rohognek, ha tenyleg elhoznak baranyt Debrecenbol, o nagyon nem az a stilusu csatar szerintem, aki kellene a jelenlegi Fradi stilusaba. De ki tudja.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
Most nézem az AEK Athén keretét. Biztos, hogy kezdőbe megy? 1 csatáros rendszert tolnak és ott van náluk Luka Jovic. Az elmúlt 4 meccsen 6 gól, köztük egy mesterhármas a Panathinaikosnak.

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
Nem lepednék meg ha az a 4,5 millió nem lenne annyi csak csak bizonyos feltételekkel,

2025-ös évben viszonylag kevés, 31 év feletti játékos igazolt európai csapathoz a Premier League-en kívül, a megadott, 4,5 millió eurónál magasabb átigazolási díjért.
Íme a lista azokról, akik megfeleltek a feltételeknek:
Aymeric Laporte (31 éves): A spanyol védő az Al-Nassr csapatától tért vissza Európába, az Athletic Clubhoz. Az átigazolási díja körülbelül 10 millió euró volt.
Pierre-Emile Højbjerg (30 évesen írt alá, 2025-ben véglegesítették): A dán középpályást a Tottenham Hotspurtől szerezte meg a francia Marseille egy olyan megállapodás keretében, amely 20 millió eurós (kb. 17 millió font) kötelező vételi opciót tartalmazott.

Más jelentős, 31 év feletti játékosok ingyen, vagy a megadott összeghatár 4,5 M alatti díjért váltottak klubot a PL kívűl és európai csapatba.

Az AI-válaszokban előfordulhatnak hibák.

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
Szerintem az AEK egyáltalán nem előrelépés, max az időjárás meg a tengerpart, ha Laurát nézzük 😀
Ha nem szereznek Palimadarék egy gólerős csatárt, akkor le is lehet húzni a rolót.
JC6 (Mr. Miele)
Olyan 7-800 millió lesz a fizuja, a Fradi adjon neki másfél milliárdot? És mennyit kapjon a következő legjobb játékos? És a harmadik? A fizuk nem csak úgy lógnak a levegőben, és függetlenek egymástól, ha Barnabás - teljesen indokolatlanul - másfél milliárdot keresne, a fél csapat ott állna másnap 20-30% fizu emelésért.

MC12
Pláne annak függvényében hogy ez az utolsó átigazolása pályafutása során amikor még pénzt kapsz érte, ehhez képest a 4.5M euro egy nb1es futballistáért kifejezetten sok (még úgyis ha hozzáveszem azt hogy Varga milyen veszélyes volt az elmúlt 1.5 évben)
Fradi és a játékos is jól járt, nem értem a fanyalgókat. Szakmailag természetesen hiányozni fog, de ha Tóth Alexet mindenképp eladjuk télen (elég valószínű, ráadásul nb1 rekordért magasan) + Keita nincs már(még?) itt mit is akarnánk tavasszal az ELben?! Úgy hogy meg ha együtt is maradt volna ez a keret jó eséllyel nem jutna be a legjobb 4be.
Anyagilag és szakmailag is teljesen megindokolhatóak ezek az üzletek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
csak mert múltkor annyira tetszett nektek 😊

Az Ultras Diósgyőr közleménye:
Bojkottot hirdet az Ultras Diósgyőr!
Szurkolótársaink!
Mint ahogyan azt jeleztük a petíciónkban, amennyiben Radenkovic és stábja marad a helyén, úgy az Ultras Diósgyőr és a Szervezett Szurkolói Csoportok tagjai távol tartják magukat a hazai és idegenbeli mérkőzésektől.
A klub mai napon kiadott közleménye szerint marad a vezetőedző és a szakmai stábban is csak felettébb érdekes változások történnek, ezért az Ultras Diósgyőr bojkottot hirdet!
A hangunkat viszont, hallatni fogjuk!
A bojkott csak akkor ér valamit, ha teljes és következetes. Ne legyen kifogás, ne legyen kivétel, ne legyen „majd legközelebb”. Most kell nemet mondani arra, ami ide vezetett bennünket. Ez a bojkott nem ellenünk van, hanem értünk – a szeretett klubunkért, a címerért, a jövőért. Amíg nem lesz valódi szakmai munka és valódi eredmény, addig nincs asszisztálás a középszerűséghez és a kudarchoz. Csak az egységes kiállásnak van ereje. Ezért felkérünk minden diósgyőri érzelmű szurkolót, aki egyetért a Szervezett Diósgyőri Szurkolói Csoportok véleményével, hogy álljatok mellénk, tartsátok a bojkottot, és kényszerítsük ki közösen a változást!
Petrán Vilmos:
„A Szervezett Szurkolói Csoportok a DVTK család nagyon fontos tagjai, tiszteljük a véleményüket, de a szakmai döntéseket továbbra is szakemberek hozzák a klubban.”
— ez itt a baj… ha a szakmai döntéseket tényleg szakemberek hoznák, nem itt tartanánk!
MOSD LE AZ ÁTKOT! MI VAGYUNK A DIÓSGYŐR!
🔴Ultras Diósgyőr⚪️
📆 2026.01.02.
1 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 390
JC6 (Mr. Miele)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
JC6 (Mr. Miele)
Egy helyen éves 1,8 millió euro + 500 ezer euro bónuszt olvastam éves fizuként, az olyan évi 720 millió forint + 200 millió bónusz.
Nem gondolom, h havi 60 milliót fizetne a Fradi.
1 hónapja
📊 így néz ki a Fizz Liga “feketelistája” az MLSZ és a FEB 2025-ös büntetései alapján:
🏆Újpest - 31.500.000.- Ft
🥈Diósgyőr - 17.800.000.- Ft
🥉Debrecen - 11.700.000.- Ft
4. Ferencváros - 11.000.000.- Ft
5. Zalaegerszeg - 5.900.000.- Ft
6. Győri ETO - 4.000.000.- Ft
7. Nyíregyháza - 3.000.000.- Ft
8. Paksi FC - 100.000.- Ft
9. Felcsút - 100.000.- Ft
10. Kisvárda - 0 Ft
11. MTK - 0 Ft
12. Kazincbarcika - 0 Ft
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/p/18RKVdKHgz/

Poloska vagyok.
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
sztem meg előrelépés, mert stabilitást jelent hogy a kövi szezonban is megkapja fixen a pénzt és nem omlik le a csapat körülötte
itthon azért a politika sokkal jobban átszövi a sportot és egy kormányváltással sokat bukhatnak
Negritis, a vajda
Szerinted Peti meg Kubi nem haverok? Nem oldják meg okosba?
Egy lehetséges kormányváltással sok minden változni fog, de a magyar foci pont nem.
Öngyilkosság belenyúlni.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 403 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)
sztem meg előrelépés, mert stabilitást jelent hogy a kövi szezonban is megkapja fixen a pénzt és nem omlik le a csapat körülötte
itthon azért a politika sokkal jobban átszövi a sportot és egy kormányváltással sokat bukhatnak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 010
Ayoube Amaimouni-Echghouyab az Eintracht Frankfurt legújabb igazolása.

Először azt hittem elírták a nevét.
A harmadosztályból jön, 21 éves, azt hiszem nem kell egyből megtanulni a nevét.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
Varga esetében nincs már elsietett döntés, mert jön egy kisebb sérülés vagy bármi és oda a tavasz stb, (utána a következő bajnokságban ő már a 32-33 éves kategóriában lesz)
Azt sem kellene elfelejteni, hogy neki már nincs ideje megküzdeni a helyéért sem fél szezonokat a csapatba kerülésért egy sokkal jobb csapatban, erősebb keretekben.
Ide kezdőnek viszik, és fizikailag sem lesz akkora ugrás.

Nagy rizikót vállal bárki aki leigazol egy ilyen öreg játékost,
az ilyeneknek a görög-török élcsapatok optimális választás,
teltházas meccsek, dollár milliók,
(ráadásul mi tudjuk mekkora atomfizikus is mellette)
Tegyük hozzá hogy a nemzetközi meccseken az iramot sem bírta 90 percet --már itthon sem, akkor mit keresne egy bajban lévő csapatnál egy erősebb bajnokságban? max Csereként jutna szóhozn vagy lecserélnék főleg, mert nem bírna ő már fizikailag bundás v olasz szerda-szombatokat.
Innen még egy évre akár az arabokhoz is el tud menni, ha itt nem ég meg, vagy sérül le.

Szerkesztette: ozibozi