Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 008
Fájdalmasan ötlettelen a támadójáték. Inkább mentem volna jégkorong meccsre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
ahogy várható volt a kutya nem nézi a 6 másodperces szabályt
Leno csak 10-12 másodpercig sétált vele

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ezek a Kerkez "beadások" iszonyat szarok
Negritis, a vajda
Szarul is van használva Milos az is tény, de nem is játszik rosszul amikor 1-2 lehetősége lenne. Technikailag a keret egyik legképzetlenebb játékosa sajnos - ha szaladgálhatnak fel-alá nem lenne annyira baj ez se de hát továbbra is nem fekszik neki a szerepkör, teljesen mást kell csináljon mint a Bornemouthban sajnos

Liverpool Fc
1 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
0 szélsővel a kezdőben, 5 középpályással. Nem tudom Frimpontot a terhelés miatt hagyta-e ki Slot (ha igen akkor megértem) de az ő sebessége és széljátéka nagyon üdítő volt a Leeds ellen, kellett volna ma is a pályára.
alatriste
sztem a baloldal rendben lesz a Kerkez-Wirtz duóval

a jobbszél már érdekesebb kérdés, de ha Maccat 10esbe akarjuk játszatni akkor talán így a legjobb
Negritis, a vajda
Toljuk jobbra ballra a labdát de haladni nem tud a csapat. A szélen lévők is bent vannak mindenki lábra kéri. 1000 passzunk is lehet a meccs végére de kapura semmi veszély nincs. Frimpong jöhet jobbra, Rio balra amint csak lehet. 10 ember áll és várja a labdát így nem lesz nemhogy 2, 1 gól se.

Liverpool Fc
1 hónapja
ezek a Kerkez "beadások" iszonyat szarok

1 hónapja
feltenném a kérdést hogy akkor könyökkel érvényes elütni a lasztit?
meg mondjuk azt is hogy miért Gravenberch volt a kapura törő emberrel és Konaté mi a faszt csinált?

1 hónapja
Az egykori liverpooli...

1 hónapja
ez inkább nem volt les ...

1 hónapja
nem volt triviálisan könnyű, de azért ezt befejehette volna góllal Cody

1 hónapja
0 szélsővel a kezdőben, 5 középpályással. Nem tudom Frimpontot a terhelés miatt hagyta-e ki Slot (ha igen akkor megértem) de az ő sebessége és széljátéka nagyon üdítő volt a Leeds ellen, kellett volna ma is a pályára.
alatriste
sztem a baloldal rendben lesz a Kerkez-Wirtz duóval

a jobbszél már érdekesebb kérdés, de ha Maccat 10esbe akarjuk játszatni akkor talán így a legjobb

1 hónapja
a meccset miért csúsztatják?
Negritis, a vajda
A nézőtéren valaki rosszul lett.

Ennyi faszságot beszélni a stúdióban, édes istenem...
Mikey
Én addig néztem kicsit a Spurs meccset. Fel nem foghatom az Aréna hogy engedheti meg magának ezt a stúdiót. Sport TV-s Hegyi Ivánék régen is beszéltek sok faszságot de ezek a Viliék mélyen alájuk mennek szinvonalban.

Liverpool Fc
1 hónapja
És akkor még a kommentátor is ez a szerencsétlen...

1 hónapja

Liverpool Fc
1 hónapja
Negritis, a vajda

Mikey
köszi
ránéztem hogy kik vannak és inkább instant némítottam mint hogy megvárjam miről van szó
nem volt kedvem egy bognár féle nagyotmondáshoz

1 hónapja
Negritis, a vajda

1 hónapja
nem érdekelnek a telibeszart búvárruhák a studióban

Szerkesztette: Negritis, a vajda

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 542 — Whoops, looks like something went wrong.
AI szerint :”A 2026 eleji adatok alapján a liga általános jellemzői:
A kapusok átlaga: 28,8 és 29,33 év között mozog globálisan a top ligákban, a spanyol bajnokság pedig hagyományosan a rutinosabb kapusokat részesíti előnyben.
A bajnokság egésze: A La Liga az egyik "legidősebb" az öt európai topliga közül, a játékosok átlagéletkora összesítve 27,3 év.”

Most Pique csapatában legalább szem előtt van azért. Jobb mintha 3. Számú kapusként nem véd meccsszámot
ozibozi
Azert csaloka a harmadik szamu kapus, mert Wojciech Szczesny 36 lesz, raadasul 2024-ben tulajdonkeppen a visszavonulas szelerol jott vissza, amugy meg nala is barmikor benne van, hogy sporolnak rajta, mert kb. 3 millios fizetest irnak nala, tehat azon is sporolhat a vezetoseg, ha nagyon kellene. Yaako sokat nem fog keresni, es igazabol szinte a masodik szamu kapuskent kell varnia a lehetoseget, hogy jatszhasson, vagy Garcia hibazzon. Marpedig azert a Barcelonanal sokaig divat volt, hogy azert a masodik szamu kapus is kap szezononkent 15-20 meccset, a cserek meg a stabilan fasza Ter Stegen mellett is ugy ahogy kaptak lehetoseget.
Áron 10 éves kora óta kint él, sok kárt így nem tehetett benne a magyar foci.
Biztonság kedvéért játszatni kellene egy felnőtt válogatott meccsen, mert a grúz és izraeli vonal ott figyel a háttérben, hiába mondja azt ma, hogy csak a magyar színekért dobog a szíve😎
Biztos ami zicher
ozibozi
Nem irtam, hogy kart tesz, a megitelese teljesen mas egy spanyol vagy egy angol jatekosnak, ok alapbol sokszorosan tul vannak ertekelve becsult osszegben, mint egy magyar vagy sok mas egyeb jatekos. Ez divat lett a futballvilagban, plusz ugye a Barcelonanal foleg lenyeges, hogy az utanpotlasbol kiemelkedni nagyobb eselyed lehet spanyolkent, azert onnan szallingoztak mar evekkel ezelottrol is pletykak, hogy jobbara hatranyban vannak a kulfoldiek, elegge toljak a hazai fiatalokat.
Stez
Gula pont ellenkezőleg vélekedik a könyvében. Anno nála is mondták, hogy azért nem került közel a pool kezdőhöz mert magyar. De szerinte nincs így. A top fociban egy edzo azt rakja a kezdobe akivel szerinte a legnagyobb esélye van nyerni. Ezen a szinten senki nem fog padoztatni egy játékost egy nála tehetségtelenebb miatt csak mert nem spanyol/angol/magyar/német stb.
Nemes samu09
Csak en nem errol a szintrol beszelek, hanem az utanpotlasrol. Es ott de, siman van ezekre pelda. A Barca utanpotlasarol meg azert foleg lehetett hallani ilyeneket, hogy elonyben reszesitik a hazai jatekosokat. Nyilvan nem Messikrol beszelunk, hanem az atlag jatekosokrol, akik kozul ha ketten hasonlo szinten vannak, akkor nem a kulfoldit, hanem a hazait fogjak elonyben reszesiteni. Aminek nyilvan lehet tobb oka, akar uzleti, akar sima edzoi gondolkodas es szimpatia, etc. Mint ahogy Yaakobishvili jo ideje nagyon jol ved, stabil es megbizhato, es szerintem ha o spanyol lenne, akkor mar hamarabb felkerult volna a felnottekhez, es akar lehetoseget is kapott volna egy-egy meccsen, nem pedig Szczesny-fele veteranokat hivnak vissza a visszavonulas szelerol. Alapvetoen teljesen termeszetes, hogy a hazait maskent kezelik, a klubnak is abbol szarmazik nagyobb elonye, ha minel tobb hazai sztart nevel ki, mert ertuk a szovetsegtol is kapja a lovet.

1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 536 — I like the Texans, I like who we are
Biztonság kedvéért játszatni kellene egy felnőtt válogatott meccsen, mert a grúz és izraeli vonal ott figyel a háttérben, hiába mondja azt ma, hogy csak a magyar színekért dobog a szíve😎
Biztos ami zicher
ozibozi
Nem irtam, hogy kart tesz, a megitelese teljesen mas egy spanyol vagy egy angol jatekosnak, ok alapbol sokszorosan tul vannak ertekelve becsult osszegben, mint egy magyar vagy sok mas egyeb jatekos. Ez divat lett a futballvilagban, plusz ugye a Barcelonanal foleg lenyeges, hogy az utanpotlasbol kiemelkedni nagyobb eselyed lehet spanyolkent, azert onnan szallingoztak mar evekkel ezelottrol is pletykak, hogy jobbara hatranyban vannak a kulfoldiek, elegge toljak a hazai fiatalokat.
Stez
Gula pont ellenkezőleg vélekedik a könyvében. Anno nála is mondták, hogy azért nem került közel a pool kezdőhöz mert magyar. De szerinte nincs így. A top fociban egy edzo azt rakja a kezdobe akivel szerinte a legnagyobb esélye van nyerni. Ezen a szinten senki nem fog padoztatni egy játékost egy nála tehetségtelenebb miatt csak mert nem spanyol/angol/magyar/német stb.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
AI szerint :”A 2026 eleji adatok alapján a liga általános jellemzői:
A kapusok átlaga: 28,8 és 29,33 év között mozog globálisan a top ligákban, a spanyol bajnokság pedig hagyományosan a rutinosabb kapusokat részesíti előnyben.
A bajnokság egésze: A La Liga az egyik "legidősebb" az öt európai topliga közül, a játékosok átlagéletkora összesítve 27,3 év.”

Most Pique csapatában legalább szem előtt van azért. Jobb mintha 3. Számú kapusként nem véd meccsszámot

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Ó jaj, az egyetlen érdemben gólveszélyes játékos -- Ekitiké -- sem játszik ma a Fulham ellen egy kisebb sérülés miatt. Lesznek gondok ma is.

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 542 — Whoops, looks like something went wrong.
Biztos ami zicher
ozibozi

1 hónapja
ez a Lewin fejes nem sokon múlt

1 hónapja
Biztos ami zicher
ozibozi
helyében ránéznék arra mi lett Gulával és gyorsan húznék a faszba

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Víctor Valdes szerintem egy nagyon alulértékelt kapus.
Lábbal a maga idejében top3-5 volt, ill. a az 1:1 szitukban meg konkrétan a legjobb.
Sinisa
abban egyetertek, hogy labbal forradalmasitotta a kapusok jatek es az 1 az 1 elleni szituaciokban is kiemelkedo volt, de voltak hianyossagai is.
joan garcia egy komplett kapus, latvanyos hianyossagok nelkul.
magas, robbanekony, jo a helyezkedese, nagyon magabiztos a magas labdaknal, kivalo labbal, a reflexei megkockaztatom, hogy a legjobbak a vilagon jelenleg. es tegyuk hozza, meg mindig csak 24 eves.
nala egy kerdes maradt szerintem, hogy mire lesz kepes a BL/VB/EB igazan fontos, egyenes kieseses meccsein.

abbol kiindulva, milyen nyugodtan kezelte azt, hogy tegnap 40 ezren szidtak az anyjat, futyultek minden egyes labdaerintesnel, valamint a meccset megelozo heten is uzengettek neki a szurkolok… aztan a meccs legjobbja volt es lehozta a barcanak a 3 pontot.

nagyon fenyes jovo elott all.
mate93
Valojaban ha Yaakobishvili neve mellett egy spanyol zaszlo lenne es nem magyar, mar ott lenne a Barca felnottkereteben es rohogve arrol beszelnenek sokan, hogy o a jovo es nem Garcia. Csak hat a Barca felnottbe azert brutalisan nehez felkerulni, ha nem spanyol vagy, kiveteles tehetsegnek kell lenned hozza. Mint ahogy ha Yaako spanyol lenne, kb. haromszor annyi lenne a becsult erteke, mint ami.
Stez
Igen ezt èn is akartam mèg írni, hogy bár örülök Garcianak pech hovy ezzel pont Yaakoval "szúrnak" ki. Pedig picit álmodtam róla hátha 😏
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
Biztos ami zicher