Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Tessék tippelni a béellre a tipp-ly-n, ne csak nyolcan legyünk már...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Sajnos elég komoly diagnózis jött ki a vasárnapi derby után:Robin Le Normand szubdurális hematóma (vérömleny az agyban) sérülést szenvedett a hétvégi derbi alatt, ezért kimarad a Benfica elleni keretből és az orvosi stáb az ilyenkor megfelelő procedúra alapján elkezdte kezelni a játékost.
Gyors felépülést kívánunk, Robin! #AúpaAtleti
1 hónapja
magyarnemzet.hu/sport/2024/10/vasas-urblik-jozsef-nyilatkozat-komjati-andras-puskas-lajos-izso-ignac-kiss-laszlo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
amugy gulacsi nekem nem volt soha akkora huu impact a valogatottban,pedig kulfoldon nem hulyek.a tarsak a kozeg vagy a rendszer miatt itt nem volt pancel.sztem tul kevesszer hozta le a meccseket dontetlenre vagy gyozelemre.index.hu/velemeny/2024/10/01/labdarugas-futball-gulacsi-peter-magyar-valogatott-marco-rossi/?fbclid=IwY2xjawFovVlleHRuA2FlbQIxMQABHTGWjgdVTPE7BSrzQj29PwRoWIXiWOhraopFwjGLLrxdxJoiVNndtJU5gA_aem_JSOHeCUR8iLerDgWF1_AdQ"A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik az Index szerkesztőségének álláspontját."
Csak az utolsó mondatot idézném
Köszönjük, Gula! Bárhogy is alakul.
zacknorb
Negritis, a vajda
de sok ilyen "sztarunk" volt aki kulfoldon fasza volt itthon meg blama. lasd hajnalnak os ment egy idoben aztan ittthon semmi.
fura es szar lehet egy 5-0-lal elbattyogni
1 hónapja
- JC6
6 988
Ha Gazdagnak fél lába lenne, akkor is kerettag.. 😅
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
meg az utolso harom meccs nem lesz a sport tvn. elodontok dontoFun fuct nem tudom milyen vesztese vagyok az RTL ámokfutásának de ott a Sport tvn pl a Barca.....szóval.....ahogy írtam amíg jó nèhány meccs megy a Sport tvn pont letojandó hogy mit tolnak az RTL+ra vagy sem, ha esetleg nem így lesz akkor nyilván mas, de addig...Elsőre aszittem Samsung tv-d van 😊
dande2
Sztem amúgy ez a fő gond hogy nem érhető el minden nagyobb okos tv-n
Negritis, a vajda
1 hónapja
Fun fuct nem tudom milyen vesztese vagyok az RTL ámokfutásának de ott a Sport tvn pl a Barca.....szóval.....ahogy írtam amíg jó nèhány meccs megy a Sport tvn pont letojandó hogy mit tolnak az RTL+ra vagy sem, ha esetleg nem így lesz akkor nyilván mas, de addig...Elsőre aszittem Samsung tv-d van 😊
dande2
Sztem amúgy ez a fő gond hogy nem érhető el minden nagyobb okos tv-n
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
index.hu/velemeny/2024/10/01/labdarugas-futball-gulacsi-peter-magyar-valogatott-marco-rossi/?fbclid=IwY2xjawFovVlleHRuA2FlbQIxMQABHTGWjgdVTPE7BSrzQj29PwRoWIXiWOhraopFwjGLLrxdxJoiVNndtJU5gA_aem_JSOHeCUR8iLerDgWF1_AdQ"A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik az Index szerkesztőségének álláspontját."
Csak az utolsó mondatot idézném
zacknorb
1 hónapja
Fun fuct nem tudom milyen vesztese vagyok az RTL ámokfutásának de ott a Sport tvn pl a Barca.....szóval.....ahogy írtam amíg jó nèhány meccs megy a Sport tvn pont letojandó hogy mit tolnak az RTL+ra vagy sem, ha esetleg nem így lesz akkor nyilván mas, de addig...Mert most épp Bayern meccs lesz😉
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Fun fuct nem tudom milyen vesztese vagyok az RTL ámokfutásának de ott a Sport tvn pl a Barca.....szóval.....ahogy írtam amíg jó nèhány meccs megy a Sport tvn pont letojandó hogy mit tolnak az RTL+ra vagy sem, ha esetleg nem így lesz akkor nyilván mas, de addig...
1 hónapja
Azt nem mondjátok hogy Gula kimaradt????? Csak 2x volt benne a Bundesliga forduló csapataba ès a Bundesliga èllovas kapusa...de hát odakint nem èrtenek hozzá....tènyleg kezdem remèlni hogy a hollandoktól DD (dinkaDènes) kap egy kèt potyát azt nèzhet..... hihetetlen.....Kickernel eddig idén a legjobb kapus. Sztem Rossi megmondta h nem lesz kezdő és erre mondta ezt Gula.
Ja bocs most nèzem hogy ő mondta le (illetve ilyen helyzetbe is hozták)....de akkor is, amúgy teljesen èrthető.....
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Azt nem mondjátok hogy Gula kimaradt????? Csak 2x volt benne a Bundesliga forduló csapataba ès a Bundesliga èllovas kapusa...de hát odakint nem èrtenek hozzá....tènyleg kezdem remèlni hogy a hollandoktól DD (dinkaDènes) kap egy kèt potyát azt nèzhet..... hihetetlen.....Ja bocs most nèzem hogy ő mondta le (illetve ilyen helyzetbe is hozták)....de akkor is, amúgy teljesen èrthető.....
Szerkesztette: dande2
1 hónapja
index.hu/velemeny/2024/10/01/labdarugas-futball-gulacsi-peter-magyar-valogatott-marco-rossi/?fbclid=IwY2xjawFovVlleHRuA2FlbQIxMQABHTGWjgdVTPE7BSrzQj29PwRoWIXiWOhraopFwjGLLrxdxJoiVNndtJU5gA_aem_JSOHeCUR8iLerDgWF1_AdQCsak az utolsó mondatot idézném
1 hónapja
Sallait nem sérülés miatt cserélték le ?rangado.24.hu/magyar_foci/2024/10/01/nemzetek-ligaja-magyar-valogatott-keret-gulacsi-peter-szucs-kornel/
ozibozi
1 hónapja
ozibozi
17 170
Sallait nem sérülés miatt cserélték le ?
1 hónapja
csipkelli
4 008
Legalább Bokta bekerült 😀
1 hónapja
ozibozi
17 170
Kommentelők és a Fidesz sikeresen elüldözte a válogatottból az egyetlen játékost aki közel tíz éve folyamatosan meghatározó játékos egy topliga top csapatában. GratulálokSimán elképzelhető hogy a Hollandok gyorsan lerendezik ezt a Dibusz gyereket is. Akkor lesz csak szép a komment Huszár ’ háború😂
csebi
1 hónapja
Kommentelők és a Fidesz sikeresen elüldözte a válogatottból az egyetlen játékost aki közel tíz éve folyamatosan meghatározó játékos egy topliga top csapatában. GratulálokEddig se nagyon erőltettem a válogatott meccseket, de ezek után mit akarunk?
csebi
Csoda hogy Wili még vállalja
1 hónapja
Nem csak Szalai, Gula, Dardai, ... És még jópár kilógott vagy most kilógTudom hogy általánosságban beszéltél, de ez utóbbi Szalaira nem jellemző, mikor a törökökkel játszott a válogatott folyékonyan nyilatkozott nekik törökül, pedig nem egy évtizedet játszott náluk, csak 2-3 évet. Többi részbe nem tudok belekötni.Az a baj hogy nem csak fizikai része van egy játékosnakscontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/461410284_18363256597116689_1835709453097939752_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=483Y9RjbHcYQ7kNvgEOIrQ0&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&_nc_gid=ArqpNlt0A4JcAKCJctWFVI4&oh=00_AYCfHghHtwMP9C5bHMa6hK7eIGX5dyIo6jZWDO4XI3IAog&oe=6701B268nem igazán kedvelik őket, mert nem elég jó játékosok. meglepő.
zacknorb
deyell
Hanem taktikai felkészültség és mentális érettség
Minden szar az átlag magyar de legalább nyelvet se beszél
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
De sajnos az átlag az siralmas
Kis lisztesrol is érdekelne hogy mi a frász megy ott
1 hónapja
1 hónapja
Kommentelők és a Fidesz sikeresen elüldözte a válogatottból az egyetlen játékost aki közel tíz éve folyamatosan meghatározó játékos egy topliga top csapatában. Gratulálok
1 hónapja
Tudom hogy általánosságban beszéltél, de ez utóbbi Szalaira nem jellemző, mikor a törökökkel játszott a válogatott folyékonyan nyilatkozott nekik törökül, pedig nem egy évtizedet játszott náluk, csak 2-3 évet. Többi részbe nem tudok belekötni.Az a baj hogy nem csak fizikai része van egy játékosnakscontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/461410284_18363256597116689_1835709453097939752_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=483Y9RjbHcYQ7kNvgEOIrQ0&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&_nc_gid=ArqpNlt0A4JcAKCJctWFVI4&oh=00_AYCfHghHtwMP9C5bHMa6hK7eIGX5dyIo6jZWDO4XI3IAog&oe=6701B268nem igazán kedvelik őket, mert nem elég jó játékosok. meglepő.
zacknorb
deyell
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Az a baj hogy nem csak fizikai része van egy játékosnakscontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/461410284_18363256597116689_1835709453097939752_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=483Y9RjbHcYQ7kNvgEOIrQ0&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&_nc_gid=ArqpNlt0A4JcAKCJctWFVI4&oh=00_AYCfHghHtwMP9C5bHMa6hK7eIGX5dyIo6jZWDO4XI3IAog&oe=6701B268nem igazán kedvelik őket, mert nem elég jó játékosok. meglepő.
zacknorb
deyell
1 hónapja
deyell
11 702
scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/461410284_18363256597116689_1835709453097939752_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=483Y9RjbHcYQ7kNvgEOIrQ0&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&_nc_gid=ArqpNlt0A4JcAKCJctWFVI4&oh=00_AYCfHghHtwMP9C5bHMa6hK7eIGX5dyIo6jZWDO4XI3IAog&oe=6701B268nem igazán kedvelik őket, mert nem elég jó játékosok. meglepő.
zacknorb
choose life