Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 111
ezt valaki magyarázza már el..
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 343 — nabege2@yahoo.com
-1
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 128 — Kinek mit intézett a kormánya
WTF?

Poloska vagyok.
1 hónapja
lövés pillanata nem les, utána atletico játékosról pattan Lewara
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
Atletico jatèkostól került Lewara onnan Cubarsi elè ezen mit nèznek 🤷🤷🤷
1 hónapja
ezen mit kell ennyit nézni???
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 548 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez sehol nem volt les
1 hónapja
Egy
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 343 — nabege2@yahoo.com
4-1
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 144
Szerintem most kell megrakni hogy továbbmegy a Barca.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 128 — Kinek mit intézett a kormánya
Azt hittem ma már nem lesz szexvideó
zacknorb
Ez azert messze van a konszenzualistol 😀
Szarazon megraknak
Blevi
Mièrt, szerintem Flick a taktikájával simán konszenzuált ès már várható volt hogy egyszer vkinek kijön a lèpès 😃
dande2
Ez olyan mint a lányok. Attól hogy "kirívóan" öltözik fel, ha megbaszod az nem feltétlenül konszenzus.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Nyíl gecinagy játékos volt, de már nem kéne neki a TVzést erőltetni

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb
Szarazon megraknak
Blevi
Mièrt, szerintem Flick a taktikájával simán konszenzuált ès már várható volt hogy egyszer vkinek kijön a lèpès 😃
1 hónapja
Blevi 9 020 — Lions & Cowboys fan
zacknorb
Szarazon megraknak
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Megnézem én azt a győzelmet, Szobo nélkül, pihenés nelkül a kurva masszív Sunderland ellen
davemayer
Hogy tetszett?
Zolika
Csak az összefoglalót láttam, volt egy kapufája a poolnak aztan egy 11est nem adtak meg a sunderlandnek. Lehetett tudni h aki az elsőt lövi az vszinű megnyeri, bemákolta a pool, ennyi.
davemayer
linkeld már be pls azt az összefoglalót, kíváncsi lennék arra a meg nem adott tizire
slowmotion
 youtu.be/VSb2w2XvBTA?si=6ODaDU2xMsGqso9B

Ha ez a konate eset az, akkor az vicc

De volt egy lerantas ami már véleményesebb, de az se volt az
Negritis, a vajda
Nem tudom mert csak itt tudod megnezni. Amúgy igen a lerantas Brobbey-n a felido elott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Blevi 9 020 — Lions & Cowboys fan
Huha ez szarul nez ki
1 hónapja
legalább nyugodtan nézhetem dartsot
1 hónapja
Ha Kiesne a Barca a Real után akkor az arabok kb cseszhetik a 4es Szuperkupájukat amit szerveznek sokpénzért’ 😀
ozibozi
Miért?
Fix bajnoki 1-2 lesznek
Lesz egy Atleti meg egy baszk megint

Poloska vagyok.
1 hónapja
Ha Kiesne a Barca a Real után akkor az arabok kb cseszhetik a 4es Szuperkupájukat amit szerveznek sokpénzért’ 😀
ozibozi
Mèg pont nem, a Barca belefèrne, de amúgy kijárna nekik....
1 hónapja
ozibozi
szuperliga után szuperkupa bojkott 😀

Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Akkor ennyi meg a bambi....
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 186
1 hónapja
Nem lehet minden èvben mindent megnyerni na, van ilyen 😄🤪
1 hónapja
Elfelejtettem hogy Itt van visszavágó is, szóval 1 gól és nyílt megint a visszavágó.
ozibozi
Oké, de ezzel a Casado Lewa cserével fix lesz átrohanás párszor.

Poloska vagyok.