NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 820 — Cowboys fan
pusztuljon Kádár népe!!! 😀
petey
Anyád él még?
ozibozi
Nem kell ez, kis zrika, belefér 😊
warr_b
különben is, nemsokára kétszáz éves a szagszervezet, közel az újabb bajnoki cím!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 752 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
pusztuljon Kádár népe!!! 😀
petey
Anyád él még?
ozibozi
Nem kell ez, kis zrika, belefér 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 539 — beers & Packers
M4 sport Facebookon kinn vannak a szituk, azok alapján Milán sehol nem kezezett, a tizi még mindig erős kérdőjel bár itt legalább már az esetleges műesés lehetőségét értem, amit helyszínen nem láttam mert takarva volt.
zacknorb
Kezezés nem volt, az fix. Ami a műesést illeti: megnéztem legalább nyolcszor, az első ismétlésben úgy tűnik, hogy a védő eltalálta a lábat, a másodikban viszont úgy, hogy nem. Többször direkt csak a játékvezetőt figyeltem: nem állt messze, és pont akkor, amikor az eset történt, lehajolt, hogy jól lásson. Egyébként Simut se különösebben reklamált.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya

A Vasas most az a csapat, aminek az emberek az Arsenalt akarják láttatni.
Ha ez szezon végi 2. helyet jelent most azonnal aláírom!

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
M4 sport Facebookon kinn vannak a szituk, azok alapján Milán sehol nem kezezett, a tizi még mindig erős kérdőjel bár itt legalább már az esetleges műesés lehetőségét értem, amit helyszínen nem láttam mert takarva volt.

Poloska vagyok.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tizi
zacknorb
Még meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
nagylaza, főpohárnok
ne az legyen a mérce hogy miért ad sárgát 😀 a szemben levő kamerán látszott, hogy volt kontakt. Simut megtolta és ha kapura fordul azt el tudja lőni. értelmetlen volt elesni.
petey
Mert Radó pl nem csinált már százszor ilyet, hogy gólhelyzetben inkább elesik 😄
warr_b
de az Radóbandi, neki ez a signature move.
mondjuk egy ismétlést basznak mutatni róla.

1 hónapja
grat warr

Szerkesztette: petey

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 752 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
Még meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
nagylaza, főpohárnok
ne az legyen a mérce hogy miért ad sárgát 😀 a szemben levő kamerán látszott, hogy volt kontakt. Simut megtolta és ha kapura fordul azt el tudja lőni. értelmetlen volt elesni.
petey
Mert Radó pl nem csinált már százszor ilyet, hogy gólhelyzetben inkább elesik 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
zacknorb
nagylaza, főpohárnok

1 hónapja
zacknorb
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez így mi a fasz?

empty taxi
Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Sixo
Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.
Kampman
Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.
Sixo
Ezt mondjuk mokas volt olvasni valakitol, akinek a kedvenc csapatat Agnelliek birtokoljak es Andrea tizenevig ugy iranyitotta a klubot, hogy mindennel mokolt, a maffiatol kezdve a szurkolokig az egyeb szovetsegekig. 🤣 A csavohoz kepest meg Bartomeu is egy szent volt.

1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
szóval egy kezezős gól Vasanak, ez meg nem tizi. ok.

1 hónapja
A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.
nagylaza, főpohárnok
Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
Kampman
nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.

Radót?
petey
Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.

Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.

Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.
Stez
ennyit nem kellett volna írni, csak az újpesti videót idéztem 😀

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Radót?
petey
Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.

Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.

Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 333 — LIGHTS OUT!
Ez így mi a fasz?

empty taxi
Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Sixo
Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.
Kampman
Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Radót?
petey
Majd most kiderül, jön.
zacknorb
el is esett az eslő kontakttól 😀

mondjuk már azt vártam tőle az első lépésnél elesik.

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Radót?
petey
Majd most kiderül, jön.

Poloska vagyok.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Radót?

1 hónapja
"Mindkét csapaton érződik a vérszagnak a fogása." Mi van?!
1 hónapja
Az oké, hogy meccs közben kiírják a "nemzeti konzultációt", meg jön az 1 perces is, de nem kevés ez? Nem kellene legalább ápolási szünetekben bevágni néhány idézetet Vityától, vagy pár ütős felvételt a Békemenetről?
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
nagylaza, főpohárnok

1 hónapja
1 hónapja
bazdmeg Dani, kapuval szemben 3 méter. erre elesik.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Igazi MNF vibe, óriási meccs