NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
különben is, nemsokára kétszáz éves a szagszervezet, közel az újabb bajnoki cím!Nem kell ez, kis zrika, belefér 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Anyád él még?
petey
ozibozi
warr_b
1 hónapja
Nem kell ez, kis zrika, belefér 😊pusztuljon Kádár népe!!! 😀Anyád él még?
petey
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
M4 sport Facebookon kinn vannak a szituk, azok alapján Milán sehol nem kezezett, a tizi még mindig erős kérdőjel bár itt legalább már az esetleges műesés lehetőségét értem, amit helyszínen nem láttam mert takarva volt.Kezezés nem volt, az fix. Ami a műesést illeti: megnéztem legalább nyolcszor, az első ismétlésben úgy tűnik, hogy a védő eltalálta a lábat, a másodikban viszont úgy, hogy nem. Többször direkt csak a játékvezetőt figyeltem: nem állt messze, és pont akkor, amikor az eset történt, lehajolt, hogy jól lásson. Egyébként Simut se különösebben reklamált.
zacknorb
1 hónapja

A Vasas most az a csapat, aminek az emberek az Arsenalt akarják láttatni.
Ha ez szezon végi 2. helyet jelent most azonnal aláírom!
Poloska vagyok.
1 hónapja
M4 sport Facebookon kinn vannak a szituk, azok alapján Milán sehol nem kezezett, a tizi még mindig erős kérdőjel bár itt legalább már az esetleges műesés lehetőségét értem, amit helyszínen nem láttam mert takarva volt.
Poloska vagyok.
1 hónapja
de az Radóbandi, neki ez a signature move.Mert Radó pl nem csinált már százszor ilyet, hogy gólhelyzetben inkább elesik 😄ne az legyen a mérce hogy miért ad sárgát 😀 a szemben levő kamerán látszott, hogy volt kontakt. Simut megtolta és ha kapura fordul azt el tudja lőni. értelmetlen volt elesni.Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tiziMég meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
petey
warr_b
mondjuk egy ismétlést basznak mutatni róla.
1 hónapja
Mert Radó pl nem csinált már százszor ilyet, hogy gólhelyzetben inkább elesik 😄ne az legyen a mérce hogy miért ad sárgát 😀 a szemben levő kamerán látszott, hogy volt kontakt. Simut megtolta és ha kapura fordul azt el tudja lőni. értelmetlen volt elesni.Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tiziMég meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
ne az legyen a mérce hogy miért ad sárgát 😀 a szemben levő kamerán látszott, hogy volt kontakt. Simut megtolta és ha kapura fordul azt el tudja lőni. értelmetlen volt elesni.Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tiziMég meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tiziMég meg fogom nézni újra. A szpíker szerint is erősen véleményes volt, de a spori aligha véletlenül adott sárgát színészkedésért. Lehet, hogy olyan szögben állt, ahonnan jól látta, hogy nem talált lábat a védő.
zacknorb
1 hónapja
Ezt mondjuk mokas volt olvasni valakitol, akinek a kedvenc csapatat Agnelliek birtokoljak es Andrea tizenevig ugy iranyitotta a klubot, hogy mindennel mokolt, a maffiatol kezdve a szurkolokig az egyeb szovetsegekig. 🤣 A csavohoz kepest meg Bartomeu is egy szent volt.Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
— Milan Posts (@MilanPosts) November 3, 2025
empty taxi
Sixo
Kampman
Sixo
1 hónapja
Megmondom őszintén én itt kinn nem vágom ez hogy nem tizi
Poloska vagyok.
1 hónapja
ennyit nem kellett volna írni, csak az újpesti videót idéztem 😀Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.
Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.
Stez
1 hónapja
Kar, hogy szegeny annyira buta, hogy tizig nem tud elszamolni. Meg az is, hogy extra volt, aztan az oriasi pofaja miatt senkinek sem kellett meghatarozo jatekoskent, elintezte maganak a stabil cserepadot es mindezek utan a csavo legutobb 2021-2022-ben volt kepes ertekelheto focira, azota barhova megy, meg a legszarabb NB I-es csapatba is max arcoskodott munka helyett, emiatt sehol sem kertek belole komolyan, max cserekent kuldtek be. Szoval volt benne extra, valoban, csak az negy eve. Azota meg a masodosztalyban sem tud stabil lenni es teljesiteni.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Neki pont egy Vidi kellett egyebkent, ahol a penzugyi szar miatt kikukazott jatekosokra telt csak, meg ilyenekre, mint Zsoter, aki kijatszotta magat mindenhonnan, de egy ilyen keretbe viszont legalabb stabilan jatszhat, mert a Vidi sem teheti meg, hogy ne igazolja le es o sem teheti meg, hogy fasz legyen es innen is kijatssza magat, mert ez mar tenyleg az utolso utani eselye.
Ettol fuggetlenul Zsoter szerintem is mar harom eve NB II-es szintre sullyedt, nincs helye feljebb. Meg egy Vasasba sem ferne be szvsz, ami az elso es a masodosztaly hatara.
1 hónapja
Igen amikor a Milantól levontak 6(?) pontot meg az Inter fizetett a bírók szövetségének, hogy kit hova küldjenek csak őket elfelejtették megbüntetni.Tényleg, lassan 20 éves jubileuma lesz a tudjukminek.Ez így mi a fasz?Mindenki utálja a Milanosokat. Megérdemelte. Mi fizettük a bírót.
Marco Guida the referee from yesterday’s match was seen kicking Saelemaekers 😳pic.twitter.com/iqvjfwdi82
— Milan Posts (@MilanPosts) November 3, 2025
empty taxi
Sixo
Kampman
1 hónapja
el is esett az eslő kontakttól 😀Majd most kiderül, jön.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
zacknorb
mondjuk már azt vártam tőle az első lépésnél elesik.
1 hónapja
Majd most kiderül, jön.nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
petey
Poloska vagyok.
1 hónapja
nincs igazad, Zsótért az extra húzásai teszik kiemelkedő játékossá.A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Radót?
1 hónapja
"Mindkét csapaton érződik a vérszagnak a fogása." Mi van?!
1 hónapja
Az oké, hogy meccs közben kiírják a "nemzeti konzultációt", meg jön az 1 perces is, de nem kevés ez? Nem kellene legalább ápolási szünetekben bevágni néhány idézetet Vityától, vagy pár ütős felvételt a Békemenetről?
1 hónapja
A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.Így 30 előtt ő is szépen beleolvadt az NB2-be, már-már radói életút
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
A Sors igazságtalansága lenne, ha Zsótér gólt szerezne.