Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Egyenlítői-Guinea a 2. félidő elején emberhátrányba került egy randa falt után.hát igen, az volt a baj, hogy megszerezték a vezetést, nekik hátrányból megy jól, akkor tudnak egyenlíteni
A 85. percben mégis megszerezték a vezetést Burkina Faso ellen.
Majd a 95. és a 98. percben is bekaptak 1-1 gólt.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Egyenlítői-Guinea a 2. félidő elején emberhátrányba került egy randa falt után.A 85. percben mégis megszerezték a vezetést Burkina Faso ellen.
Majd a 95. és a 98. percben is bekaptak 1-1 gólt.
2 hónapja
"A címer nem dísz, hanem kötelezettség." bakker 2025 van, ez már nem a Minarik Edék focijaazt felejtitek el a képletből, hogy ő nekik ez vallás, ők a fizetésük jelentős részét a klubra költik, ők szeretnék ha azt látnák, hogy a játékosok megdöglenek a pályánNem az a baj, hogy peticiot irnak, sztrajkolnak, sirnak, ezzel szerintem semmi baj sincs. Szamomra a hangnem meg stilus, ami nevetsegesse teszi az egeszet. Kicsit sokat hisz magarol a tarsasag, ami megfogalmazta.
nyilván amíg nem piaci alapon működnek a dolgok a szurkoló kb senkit nem érdekel, de ha majd megszűnik a jólét...
NB2
Szerintem ha a Haladasnal egy ilyet megirnak, azt mondom, oke, mert a szurkolok is komoly penzeket raktak oda egy eve, hogy ne szunjon meg a klub, konkretan az osszefogasnak koszonheto, hogy letezik meg, anelkul Schaferhez sem jut el az egesz hirveres. De hogy Diosgyorben nekiallnak kicsapni a brokit ebben a stilusban, az szerintem kicsit eros.
Igen, ertem a problemajuk, igen, egyebkent szerintem nehany dologban igazuk van, szerintem is akadnak emberek, akiknek reg nem szabadna ott lenniuk, ezert nem is vitatkozom a level tartalmaval nagyjabol. Csak ez a stilus...
Stez
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
YoungZeeZee
9 493
haat en kulfoldit vartam.marad a posvanynot the hero we wanted but the hero we deserveSzélesi lesz a megmentőnk állítólag. Hát ez nem az a hír amit vártam.Nem az a hír, amit vártál, de kb. az, amire számítani lehetett.
Bazzani
Kampman
Löfli
2 hónapja
Szentesete előtt egy nappal a kis Jesus is visszatér az Arsenal kezdőbe. 😀😀😀Na, csak nem hagynak ki mindent.
Tony Adams
Poloska vagyok.
2 hónapja
Szentesete előtt egy nappal a kis Jesus is visszatér az Arsenal kezdőbe. 😀😀😀
2 hónapja
Robbannak ma a HVG-k. Echeverri kölcsönbe Girona.
Füllkrug Milan.
Enrick Lyon kölcsön.
2 hónapja
1 ballábas, lassú belső védőnél csak az a jobb, ha 2 van 😎🍾Reméljük.Állítólag Szalai Attila szerződését felbontja a török klubjafel labbal mar a kilencedik keruletben van.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
Bazzani
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Kongó győzelemmel rajtolt, micsoda karácsonyi ajándék nekem és @warr_b -nekÍgy is van 😊
Löfli
Mondjuk nem pont Bongondától vártam a gólt, de egye fene.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Kongó győzelemmel rajtolt, micsoda karácsonyi ajándék nekem és @warr_b -nek

Don't blink!
2 hónapja
not the hero we wanted but the hero we deserveSzélesi lesz a megmentőnk állítólag. Hát ez nem az a hír amit vártam.Nem az a hír, amit vártál, de kb. az, amire számítani lehetett.
Bazzani
Kampman

Don't blink!
2 hónapja
Szélesi lesz a megmentőnk állítólag. Hát ez nem az a hír amit vártam.Nem az a hír, amit vártál, de kb. az, amire számítani lehetett.
Bazzani
2 hónapja
Szélesi lesz a megmentőnk állítólag. Hát ez nem az a hír amit vártam.Én már nem várok semmit, onnan legalább nem lehet megint koppani.
Bazzani
2 hónapja
Reméljük.Állítólag Szalai Attila szerződését felbontja a török klubjafel labbal mar a kilencedik keruletben van.
JC6 (Mr. Miele)
Kenny
2 hónapja
Szélesi lesz a megmentőnk állítólag. Hát ez nem az a hír amit vártam.
2 hónapja
Állítólag Szalai Attila szerződését felbontja a török klubjafel labbal mar a kilencedik keruletben van.
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Isak műtét 😕És még olcsón megúszta, ki is kellett volna állítani, amiért berúgott Van De Ven lábai közé
www.espn.co.uk/football/story/_/id/47392583/liverpool-alexander-isak-indefinitely-surgery
Negritis, a vajda
2 hónapja
Isak műtét 😕www.espn.co.uk/football/story/_/id/47392583/liverpool-alexander-isak-indefinitely-surgery
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Állítólag Szalai Attila szerződését felbontja a török klubja
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Salah a hős
2 hónapja
Stankovic komoly karriert futott a Fradi padja után, mondjuk azokból az aláírási pénzekből ellennék egy darabig.
2 hónapja
Ha az Alavés elleni Vini bokán rúgást és a Raphina elleni tegnapi 11-est megnézzük sok minden kiderül.Ha szerinted nem volt tizi és nem volt piros akkor eléggé más meccset nézünk. Senki nem mondta hogy Viniciusé nem volt tizi ez a ti siránkozásotok amikor ellenetek fújnak, amikor meg nektek kedvez a bíró akkor lapítás van. Nem emlékszem hogy az amatőrök elleni kupa meccsen bőszen bólogattál volna a kamu tizire.. inkább azzal kellene foglalkozni miért hulla szar a csapat játéka. Teknőc nem lenne EL helyen se lennének. Felesleges hergelni folyamatosan a másikat ahogy a don papa teszi. Két bitesek bíróznak meccsről meccsre. Egyszer ezt dobja aztán azt a gép. Hosszú távon kiegyenlítődik mindig
Arról ne is beszéljünk Marcao mire kapott sárgát amíg Veiga mire pirosat. És Francót kell itt olvasgatni.
KeyG
2 hónapja
Ha az Alavés elleni Vini bokán rúgást és a Raphina elleni tegnapi 11-est megnézzük sok minden kiderül. Arról ne is beszéljünk Marcao mire kapott sárgát amíg Veiga mire pirosat. És Francót kell itt olvasgatni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!