Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
YoungZeeZee
9 370
megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.amugy mai szemmel nezve is jo iramu meccs
Szerkesztette: YoungZeeZee
1 hónapja
🇨🇦 Canada were losing to England in the 87th minute of a #U17WC match...
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) October 31, 2025
and then goalkeeper Quillan Roberts scored from nearly 70 yards to tie the game! pic.twitter.com/xi02PjQj41
1 hónapja
Nemet kupában meg jön a VAR light vszeg a hétközi hibák miatt.Tv felvételek ipaden 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Azért így ahogy a Wrexham elkalapálta a Coventry csapatát, lehet hogy nem a kiesés ellen fognak játszani, bár tavasszal még lehetnek furcsaságok, de elég masszívnak tűnnek
1 hónapja
Nagyon nem kell izgulnom a hétvégi NB1-es mixem miatt, köszi Várda hogy nem rugtok egyet…Erre Molnár Gabó király majdnem betekerte.
😆
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nagyon nem kell izgulnom a hétvégi NB1-es mixem miatt, köszi Várda hogy nem rugtok egyet…😆
1 hónapja
Palmeiras-Flamengo dél-amerikai BL döntő. Alex Sandro, Danilo, Emerson Royal és Jorginho is ott van a Flamengoban.Hajrá Flamengo
Sixo
Filipe Luis az edző
Poloska vagyok.
1 hónapja
Palmeiras-Flamengo dél-amerikai BL döntő. Alex Sandro, Danilo, Emerson Royal és Jorginho is ott van a Flamengoban.
1 hónapja
dehogyis. FTC-Soroksar lesz az.Pedig már most remeg hogy összejöhet a Paks elleni szokásos döntőremelem Kubi ezt nem kezdte kritizalni baszki ...
zacknorb
csebi
remontada
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Pedig már most remeg hogy összejöhet a Paks elleni szokásos döntőremelem Kubi ezt nem kezdte kritizalni baszki ...
zacknorb
csebi
1 hónapja
remelem Kubi ezt nem kezdte kritizalni baszki ...
zacknorb
1 hónapja
Nyilván.ez buzis, sokkal jobb volt, amíg minden kör után volt sorsolás
zacknorb
Löfli
Meg hát ugye lehetne olyan is hogy az alacsony osztályú játszik otthon.
Vagy ha már nem, mint Angliában, akkor instant legyen a jegybevétel felezve, bár az nálunk nem akkora tétel 🤣🤣🤣
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
ez buzis, sokkal jobb volt, amíg minden kör után volt sorsolás
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
"Megáll a bár előtt egy nagy Kombi Mercedes.Pisont István, aki a Honvédnél dolgozik, kihúzza a Honvédnak a két MB3-as csapatból az egyiket, ráadásul hazai pályán. alig gyanús!!4!A legnagyobb c...ny
Löfli
zacknorb
Na, ki ül benne? Hát nem vegyészmérnök, az biztos.
Övé a környék, ismerem.
Ő még Pisont Istvánnál is nagyobb király.
Pedig Pisont István a legnagyobb király."
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
ágrajzokat minek húzzák ki? boooAz hagyján, de kiírni már nem tudják.
Löfli
Erre megy el évi kurvasok pénzünk.
Poloska vagyok.
1 hónapja
ágrajzokat minek húzzák ki? booo

Don't blink!
1 hónapja
Jogo Bonito Zalaegerszeg ellen mehetünk
Poloska vagyok.
1 hónapja
Pisont István, aki a Honvédnél dolgozik, kihúzza a Honvédnak a két MB3-as csapatból az egyiket, ráadásul hazai pályán. alig gyanús!!4!A legnagyobb c...ny
Löfli
Poloska vagyok.
1 hónapja
Pisont István, aki a Honvédnél dolgozik, kihúzza a Honvédnak a két MB3-as csapatból az egyiket, ráadásul hazai pályán. alig gyanús!!4!

Don't blink!
1 hónapja
Na igen “már” 22 is. Budafok, Dorog, Szeged, Budafok. Ennyit volt kölcsön. Igazából lehet túl korán jött neki, hogy felkapott lett, most jó korban van, aztán kiderül mire lesz ez elég a mennyiben.Zui is örök ígéret volt nálunk, de mindig kölcsön kellett adni nb2-be, sok volt neki a első osztály. Persze lehet benne bízni, hogy “beleérik” és hatalmas tehetség volt. Sajnos ott apuka eléggé elvitte a srácot rossz irányba. Ezt sokat emlegették nálunk.Most azt hiszem vezeti a góllövő listát az NB II-ben. A házit biztos, már 7-nél jár.
Klaci79
iktriad
1 hónapja
Zui is örök ígéret volt nálunk, de mindig kölcsön kellett adni nb2-be, sok volt neki a első osztály. Persze lehet benne bízni, hogy “beleérik” és hatalmas tehetség volt. Sajnos ott apuka eléggé elvitte a srácot rossz irányba. Ezt sokat emlegették nálunk.Most azt hiszem vezeti a góllövő listát az NB II-ben. A házit biztos, már 7-nél jár.
Klaci79
1 hónapja
Zui is örök ígéret volt nálunk, de mindig kölcsön kellett adni nb2-be, sok volt neki a első osztály. Persze lehet benne bízni, hogy “beleérik” és hatalmas tehetség volt. Sajnos ott apuka eléggé elvitte a srácot rossz irányba. Ezt sokat emlegették nálunk.Az a baj, hogy Feczkó tipikusan az az edző, aki 1-1 idényre jó, aztán teljesen szétesik alatta a csapat. 0 erőlét és semmi változtatási ötlet. Mondjuk nb2-ben tökéletes a pali, de mb1-re egy rakás szar a pali. Sajnos élénk emlékeim vannak róla.Igen tudom, hogy ő sajna addig lesz jó, amíg fel nem kerülünk, ott már jönnek majd a bajok, ha ő marad a HC. Bár pl. Zuigébert ő kérte a nyáron, mert anno ismerte az MTK-ból.
Klaci79
iktriad
1 hónapja
Az a baj, hogy Feczkó tipikusan az az edző, aki 1-1 idényre jó, aztán teljesen szétesik alatta a csapat. 0 erőlét és semmi változtatási ötlet. Mondjuk nb2-ben tökéletes a pali, de mb1-re egy rakás szar a pali. Sajnos élénk emlékeim vannak róla.Igen tudom, hogy ő sajna addig lesz jó, amíg fel nem kerülünk, ott már jönnek majd a bajok, ha ő marad a HC. Bár pl. Zuigébert ő kérte a nyáron, mert anno ismerte az MTK-ból.
Klaci79
Szerkesztette: iktriad