Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
YoungZeeZee 9 370
megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.

amugy mai szemmel nezve is jo iramu meccs

Szerkesztette: YoungZeeZee
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 332 — LIGHTS OUT!

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 852 — Lucas Scott
Nemet kupában meg jön a VAR light vszeg a hétközi hibák miatt.
Tv felvételek ipaden 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 110
Azért így ahogy a Wrexham elkalapálta a Coventry csapatát, lehet hogy nem a kiesés ellen fognak játszani, bár tavasszal még lehetnek furcsaságok, de elég masszívnak tűnnek
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 426 — Kinek mit intézett a kormánya
Nagyon nem kell izgulnom a hétvégi NB1-es mixem miatt, köszi Várda hogy nem rugtok egyet…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Erre Molnár Gabó király majdnem betekerte.

Poloska vagyok.
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 471
Nagyon nem kell izgulnom a hétvégi NB1-es mixem miatt, köszi Várda hogy nem rugtok egyet…
😆
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 426 — Kinek mit intézett a kormánya
Palmeiras-Flamengo dél-amerikai BL döntő. Alex Sandro, Danilo, Emerson Royal és Jorginho is ott van a Flamengoban.
Sixo
Hajrá Flamengo
Filipe Luis az edző

Poloska vagyok.
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 332 — LIGHTS OUT!
Palmeiras-Flamengo dél-amerikai BL döntő. Alex Sandro, Danilo, Emerson Royal és Jorginho is ott van a Flamengoban.

1 hónapja

zacknorb
remelem Kubi ezt nem kezdte kritizalni baszki ...
csebi
Pedig már most remeg hogy összejöhet a Paks elleni szokásos döntő
remontada
dehogyis. FTC-Soroksar lesz az.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 312

zacknorb
csebi
Pedig már most remeg hogy összejöhet a Paks elleni szokásos döntő
1 hónapja

zacknorb

1 hónapja

zacknorb
ez buzis, sokkal jobb volt, amíg minden kör után volt sorsolás
Löfli
Nyilván.
Meg hát ugye lehetne olyan is hogy az alacsony osztályú játszik otthon.
Vagy ha már nem, mint Angliában, akkor instant legyen a jegybevétel felezve, bár az nálunk nem akkora tétel 🤣🤣🤣

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

zacknorb
ez buzis, sokkal jobb volt, amíg minden kör után volt sorsolás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Jogo Bonito Zalaegerszeg ellen mehetünk
zacknorb
Utána viszont az eldöntő simán meglehetne.
DEAC/Soroksár

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pisont István, aki a Honvédnél dolgozik, kihúzza a Honvédnak a két MB3-as csapatból az egyiket, ráadásul hazai pályán. alig gyanús!!4!
Löfli
A legnagyobb c...ny
zacknorb
"Megáll a bár előtt egy nagy Kombi Mercedes.
Na, ki ül benne? Hát nem vegyészmérnök, az biztos.
Övé a környék, ismerem.
Ő még Pisont Istvánnál is nagyobb király.
Pedig Pisont István a legnagyobb király."

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
ágrajzokat minek húzzák ki? booo
Löfli
Az hagyján, de kiírni már nem tudják.
Erre megy el évi kurvasok pénzünk.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ágrajzokat minek húzzák ki? booo

Don't blink!
1 hónapja
Jogo Bonito Zalaegerszeg ellen mehetünk

Poloska vagyok.
1 hónapja
Pisont István, aki a Honvédnél dolgozik, kihúzza a Honvédnak a két MB3-as csapatból az egyiket, ráadásul hazai pályán. alig gyanús!!4!
Löfli
A legnagyobb c...ny

Poloska vagyok.
1 hónapja

Don't blink!
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Zui is örök ígéret volt nálunk, de mindig kölcsön kellett adni nb2-be, sok volt neki a első osztály. Persze lehet benne bízni, hogy “beleérik” és hatalmas tehetség volt. Sajnos ott apuka eléggé elvitte a srácot rossz irányba. Ezt sokat emlegették nálunk.
Klaci79
Most azt hiszem vezeti a góllövő listát az NB II-ben. A házit biztos, már 7-nél jár.
iktriad
Na igen “már” 22 is. Budafok, Dorog, Szeged, Budafok. Ennyit volt kölcsön. Igazából lehet túl korán jött neki, hogy felkapott lett, most jó korban van, aztán kiderül mire lesz ez elég a mennyiben.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Zui is örök ígéret volt nálunk, de mindig kölcsön kellett adni nb2-be, sok volt neki a első osztály. Persze lehet benne bízni, hogy “beleérik” és hatalmas tehetség volt. Sajnos ott apuka eléggé elvitte a srácot rossz irányba. Ezt sokat emlegették nálunk.
Klaci79
Most azt hiszem vezeti a góllövő listát az NB II-ben. A házit biztos, már 7-nél jár.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Az a baj, hogy Feczkó tipikusan az az edző, aki 1-1 idényre jó, aztán teljesen szétesik alatta a csapat. 0 erőlét és semmi változtatási ötlet. Mondjuk nb2-ben tökéletes a pali, de mb1-re egy rakás szar a pali. Sajnos élénk emlékeim vannak róla.
Klaci79
Igen tudom, hogy ő sajna addig lesz jó, amíg fel nem kerülünk, ott már jönnek majd a bajok, ha ő marad a HC. Bár pl. Zuigébert ő kérte a nyáron, mert anno ismerte az MTK-ból.
iktriad
1 hónapja
Az a baj, hogy Feczkó tipikusan az az edző, aki 1-1 idényre jó, aztán teljesen szétesik alatta a csapat. 0 erőlét és semmi változtatási ötlet. Mondjuk nb2-ben tökéletes a pali, de mb1-re egy rakás szar a pali. Sajnos élénk emlékeim vannak róla.
Klaci79
Igen tudom, hogy ő sajna addig lesz jó, amíg fel nem kerülünk, ott már jönnek majd a bajok, ha ő marad a HC. Bár pl. Zuigébert ő kérte a nyáron, mert anno ismerte az MTK-ból.

Szerkesztette: iktriad