NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Engem meglepett hogy ilyen jo a Honved, megerdemeltek.
beltazor
Tudunk így játszani, lásd még Mezőkövesd múlt vasárnap, de sajna hátul bármikor össze tudunk hozni 1-1 gólt. És leadni meccseket, mint a Kozármisleny ellen

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kerezsi jó is lett nagyon. Ha így fejlődik még egy fel év és eladjuk őt is.
Klaci79
Őrülök, hogy nálatok van és már nem a névtolvajoknál, ahová anno el kellett adni.
1 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 862 — Pfizer & Moderna fan
Engem meglepett hogy ilyen jo a Honved, megerdemeltek.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
ZUIGÉBER!!!!!!

Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.
iktriad
szép jinx-kísérlet!
Löfli
Egyelőre igen!
iktriad
MTK nevelés! Szívesen 😂
Klaci79
Őt adtuk Benczenleitnerért. Meg már Kerezsi is MTK-s. Szóval megadtuk az árát.
iktriad
Kerezsi jó is lett nagyon. Ha így fejlődik még egy fel év és eladjuk őt is.
1 hónapja
alig önzőek ezek a picipestiek 😀
petey
Fiatalok.
1 hónapja
ZUIGÉBER!!!!!!

Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.
iktriad
szép jinx-kísérlet!
Löfli
Egyelőre igen!
iktriad
MTK nevelés! Szívesen 😂
Klaci79
Őt adtuk Benczenleitnerért. Meg már Kerezsi is MTK-s. Szóval megadtuk az árát.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
alig önzőek ezek a picipestiek 😀

1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hajdú B mellett van a közelben egy szurkoló.
Csak őt hallani, amikor csend van:

- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa

😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
legújabb: "úgyse fogtok feljutni az mb1-be!" 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 586 — Csodabogár
jaj szegény Zsuzsi

1 hónapja
ZUIGÉBER!!!!!!

iktriad
szép jinx-kísérlet!
Löfli
Egyelőre igen!
iktriad
MTK nevelés! Szívesen 😂
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
iktriad
szép jinx-kísérlet!
Löfli
meg se lepődöm, hogy bejött 😀😀😀

Don't blink!
1 hónapja
ZUIGÉBER!!!!!!

iktriad
szép jinx-kísérlet!
Löfli
Egyelőre igen!
1 hónapja
iktriad
szép jinx-kísérlet!

Don't blink!
1 hónapja
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.

- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa

😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Imádom azt is, ahogy rezignált hangon bemondják a "szarházi mlsz" kántálásoknál, hogy hát a szurkolók megint kifejezik nemtetszésüket
Kampman
Hajdu B a meccs elejen oriasi meglepodest tanusitott, es magyarazott, hogy a szurkolok nem anyaznak, nem szidjak az MLSZ-t sem, mi tortenik itt?

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866

- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa

😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Imádom azt is, ahogy rezignált hangon bemondják a "szarházi mlsz" kántálásoknál, hogy hát a szurkolók megint kifejezik nemtetszésüket

1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 472

- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa

😆😆😆😆
1 hónapja
Van VAR? Mtk-kovesden nem volt.
beltazor
Elvileg kellett lenni azon is. Minden meccsen van, ahol megvannak a feltételei. De tegnap nem kellett használni emlékeim szerint, végignéztem.
Klaci79
Nem mukodott a palya szelen a VAR monitor, bajnokikon mindig be van kapcsolva ezert felteteleztem. + volt egy kezzel blokk es meg sem neztek ezert voltam ebben a hitben.

1 hónapja
beltazor
Elvileg kellett lenni azon is. Minden meccsen van, ahol megvannak a feltételei. De tegnap nem kellett használni emlékeim szerint, végignéztem.
1 hónapja

1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 472
Ez mi, ha nem les? Csak a mixem miatt kérdezem..
1 hónapja
A Tesco budget CR gólöröm miatt érdemes Magyar Kupát nézni, ilyen sehol máshol nincs.

1 hónapja
Nagyon szép a Honvéd meze. Kicsit valamelyik Milan mezre emlékeztet, csak már nem tudom melyik szezonból.

1 hónapja
YoungZeeZee 9 370
Napi Mourinho💬:
„Ibra belépett az öltözőbe és azt mondta: 'Elhagyom az Intert, Barcelonába megyek. Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.'

Olasz segítőim szoborként álltak ott, csapattársai pedig nem akarták elveszíteni egy ilyen játékost.Nélküle lehetetlen lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. Szomorú voltam, de ugyanakkor ott azt mondtam neki: 'Talán elmész és mi nyerjük meg a BL-t.'

Akkor nem hitt nekem.Később odamentem Marco Brancához [az Inter sportigazgatójához] és azt mondtam neki: „Ha Barcelonába mész, próbáld meg elhozni Eto'ót. Militóval együtt remek taktikai munkát tudnak végezni a támadásban. Ha elhozod Samuel Eto'ót, megnyerjük a Bajnokok Ligáját!”

És pontosan ez történt🏆
ozibozi
klasszik
es eto volt h vedekezo volt Mou kedveert. mas edzo is kerte tole extrat de mindta csak mounak tolta igy.
1 hónapja
Kupasorsolás egyből a Láki-Honvéd után?
warr_b
Közjegyző jelenlétében!