NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Engem meglepett hogy ilyen jo a Honved, megerdemeltek.Tudunk így játszani, lásd még Mezőkövesd múlt vasárnap, de sajna hátul bármikor össze tudunk hozni 1-1 gólt. És leadni meccseket, mint a Kozármisleny ellen
beltazor
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Kerezsi jó is lett nagyon. Ha így fejlődik még egy fel év és eladjuk őt is.Őrülök, hogy nálatok van és már nem a névtolvajoknál, ahová anno el kellett adni.
Klaci79
1 hónapja
Engem meglepett hogy ilyen jo a Honved, megerdemeltek.

1 hónapja
Kerezsi jó is lett nagyon. Ha így fejlődik még egy fel év és eladjuk őt is.Őt adtuk Benczenleitnerért. Meg már Kerezsi is MTK-s. Szóval megadtuk az árát.ZUIGÉBER!!!!!!MTK nevelés! Szívesen 😂
Egyelőre igen!Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.szép jinx-kísérlet!
iktriad
Löfli
iktriad
Klaci79
iktriad
1 hónapja
alig önzőek ezek a picipestiek 😀Fiatalok.
petey
1 hónapja
Őt adtuk Benczenleitnerért. Meg már Kerezsi is MTK-s. Szóval megadtuk az árát.ZUIGÉBER!!!!!!MTK nevelés! Szívesen 😂
Egyelőre igen!Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.szép jinx-kísérlet!
iktriad
Löfli
iktriad
Klaci79
1 hónapja
Hajdú B mellett van a közelben egy szurkoló.legújabb: "úgyse fogtok feljutni az mb1-be!" 😀
Csak őt hallani, amikor csend van:
- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa
😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
ZUIGÉBER!!!!!!MTK nevelés! Szívesen 😂
iktriad
Löfli
iktriad
1 hónapja
meg se lepődöm, hogy bejött 😀😀😀Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.szép jinx-kísérlet!
iktriad
Löfli

Don't blink!
1 hónapja
ZUIGÉBER!!!!!!Egyelőre igen!Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.szép jinx-kísérlet!
iktriad
Löfli
1 hónapja
Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.szép jinx-kísérlet!
iktriad

Don't blink!
1 hónapja
Meglepőn jól tartjuk magunkat, csak tartok tőle, hogy a végén kikapunk és kiesünk, aztán vasárnap a Soroksár ellen nem lesz meg a 3 pont, mert a csapat nagy rész hulla fáradt lesz.
1 hónapja
Hajdu B a meccs elejen oriasi meglepodest tanusitott, es magyarazott, hogy a szurkolok nem anyaznak, nem szidjak az MLSZ-t sem, mi tortenik itt?Hajdú B mellett van a közelben egy szurkoló.Imádom azt is, ahogy rezignált hangon bemondják a "szarházi mlsz" kántálásoknál, hogy hát a szurkolók megint kifejezik nemtetszésüket
- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa
😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
1 hónapja
Hajdú B mellett van a közelben egy szurkoló.Imádom azt is, ahogy rezignált hangon bemondják a "szarházi mlsz" kántálásoknál, hogy hát a szurkolók megint kifejezik nemtetszésüket
- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa
😆😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Hajdú B mellett van a közelben egy szurkoló.Csak őt hallani, amikor csend van:
- a kuuurrrrrr anyád
- te buziiiiii
- lila kurrrrvaaaa
😆😆😆😆
1 hónapja
Nem mukodott a palya szelen a VAR monitor, bajnokikon mindig be van kapcsolva ezert felteteleztem. + volt egy kezzel blokk es meg sem neztek ezert voltam ebben a hitben.Van VAR? Mtk-kovesden nem volt.Elvileg kellett lenni azon is. Minden meccsen van, ahol megvannak a feltételei. De tegnap nem kellett használni emlékeim szerint, végignéztem.
beltazor
Klaci79

1 hónapja
Van VAR? Mtk-kovesden nem volt.Elvileg kellett lenni azon is. Minden meccsen van, ahol megvannak a feltételei. De tegnap nem kellett használni emlékeim szerint, végignéztem.
beltazor
1 hónapja
Ez mi, ha nem les? Csak a mixem miatt kérdezem..
1 hónapja
A Tesco budget CR gólöröm miatt érdemes Magyar Kupát nézni, ilyen sehol máshol nincs.
1 hónapja
Nagyon szép a Honvéd meze. Kicsit valamelyik Milan mezre emlékeztet, csak már nem tudom melyik szezonból.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 370
Napi Mourinho💬:klasszik
„Ibra belépett az öltözőbe és azt mondta: 'Elhagyom az Intert, Barcelonába megyek. Meg akarom nyerni a Bajnokok Ligáját.'
Olasz segítőim szoborként álltak ott, csapattársai pedig nem akarták elveszíteni egy ilyen játékost.Nélküle lehetetlen lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. Szomorú voltam, de ugyanakkor ott azt mondtam neki: 'Talán elmész és mi nyerjük meg a BL-t.'
Akkor nem hitt nekem.Később odamentem Marco Brancához [az Inter sportigazgatójához] és azt mondtam neki: „Ha Barcelonába mész, próbáld meg elhozni Eto'ót. Militóval együtt remek taktikai munkát tudnak végezni a támadásban. Ha elhozod Samuel Eto'ót, megnyerjük a Bajnokok Ligáját!”
És pontosan ez történt🏆
ozibozi
es eto volt h vedekezo volt Mou kedveert. mas edzo is kerte tole extrat de mindta csak mounak tolta igy.