Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
ez a Richarlison a PL legnagyobb suttyoja
2 hónapja
Mennyire szenvedős ez a Pool. Ráadásul ez a patkányfejű brazil talál be.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
😀 😀 😀Gól utáni sárga, pipa.Lehet inkább Most kéne egy finom visszahúzás vagy labda elrúgás hogy a liga utolsó ellen letudja a sárgás eltiltást.Mondjuk a vagány egy gól utáni mezlevétel lenne 😊
ozibozi
ozibozi
nagir
2 hónapja
Gól utáni sárga, pipa.Lehet inkább Most kéne egy finom visszahúzás vagy labda elrúgás hogy a liga utolsó ellen letudja a sárgás eltiltást.Mondjuk a vagány egy gól utáni mezlevétel lenne 😊
ozibozi
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ja, ha még nem tűnt volna fel, akkor 12 perces csúszással nézem a második félidőt. A második gól én visszafújtam volna, más kérdés, hogy nem ìgy, nem ekkor kapja meg a Spurs - de megkapja -, ha nem marad el a második piros.
2 hónapja
Lehet inkább Most kéne egy finom visszahúzás vagy labda elrúgás hogy a liga utolsó ellen letudja a sárgás eltiltást.Mondjuk a vagány egy gól utáni mezlevétel lenne 😊
ozibozi
2 hónapja
Lehet inkább Most kéne egy finom visszahúzás vagy labda elrúgás hogy a liga utolsó ellen letudja a sárgás eltiltást.
2 hónapja
Tottenhamnak azért a VAR megkegyelmezett, ez pirosabb volt, mint Simons megmozdulása
2 hónapja
Ez nagyon season endingnek tűnik 😕Könnyen carrier ending is lehet, ebből nem mindig jönnek vissza a korábbi szintre
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ez nagyon season endingnek tűnik 😕
2 hónapja
Szegény Isakot már én is sajnálom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Igen, ez tiszta…lehetett adni.Nem, azon múlt, hogy belelépett az Achillesébe, és bár szándékosnak nem volt szándékos, de veszélyesnek veszélyes.Ezen múlik? Ha a közelben lett volna csak sárga? Így hogy távol volt, piros? Ezt a szabályt meg nem hallottam, nem lepne meg persze.Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
Nomac
Klaci79
Narancssárga, és onnan a bírói felfogás dönti el, hogy merre mozdul.
slowmotion
2 hónapja
Nem, azon múlt, hogy belelépett az Achillesébe, és bár szándékosnak nem volt szándékos, de veszélyesnek veszélyes.Ezen múlik? Ha a közelben lett volna csak sárga? Így hogy távol volt, piros? Ezt a szabályt meg nem hallottam, nem lepne meg persze.Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
Nomac
Klaci79
Narancssárga, és onnan a bírói felfogás dönti el, hogy merre mozdul.
2 hónapja
Simmons idiota volt, adhato a piros, bar sztem kicsit eros. De megint zseni a birok konzisztenciaja. https://www.reddit.com/r/soccer/s/O6VQk4QlP7Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
Nomac
2 hónapja
Ezen múlik? Ha a közelben lett volna csak sárga? Így hogy távol volt, piros? Ezt a szabályt meg nem hallottam, nem lepne meg persze.Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
Nomac
2 hónapja
Igaz, de akkor is erősnek érzem, nem jogtalannak...Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
Nomac
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ezt mostt nagyon erősnek értem, talán a sárga is elég lett volna...Labda a közelbe nem volt.
nagir
2 hónapja
Ezt most nagyon erősnek érzem, talán a sárga is elég lett volna...
Szerkesztette: nagir

2 hónapja
Az meg a másikMar par napja lehozta Pearce is, hogy nem sulyos a serules, mar a Spurs ellen is van sansz ra, de azt meg az utolso edzes utan dontik el. Ez alapjan az eleg biztos volt, hogy ha most nem is, legkozelebb mar jatszana.Hát Slot mondta a múlt heti meccs után, hogy nem.nézett ki szépen a bokája, de egyébként valóban célszerűbb megvárni a tényleges sérülésjelentéstNem. Azt egy kamuprofilrol terjesztettek.Bradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Liverpool: Alisson, Van Dijk, Konate, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Bradley, Jones, Ekitike, Gravenberch.
Subs: Mamardashvili, Isak, Chiesa, Robertson, Frimpong, Nyoni, Ramsay, Ngumoha, Lucky.
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
slowmotion
Stez
2 hónapja
Mar par napja lehozta Pearce is, hogy nem sulyos a serules, mar a Spurs ellen is van sansz ra, de azt meg az utolso edzes utan dontik el. Ez alapjan az eleg biztos volt, hogy ha most nem is, legkozelebb mar jatszana.Hát Slot mondta a múlt heti meccs után, hogy nem.nézett ki szépen a bokája, de egyébként valóban célszerűbb megvárni a tényleges sérülésjelentéstNem. Azt egy kamuprofilrol terjesztettek.Bradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Liverpool: Alisson, Van Dijk, Konate, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Bradley, Jones, Ekitike, Gravenberch.
Subs: Mamardashvili, Isak, Chiesa, Robertson, Frimpong, Nyoni, Ramsay, Ngumoha, Lucky.
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
slowmotion
2 hónapja
Hát Slot mondta a múlt heti meccs után, hogy nem.nézett ki szépen a bokája, de egyébként valóban célszerűbb megvárni a tényleges sérülésjelentéstNem. Azt egy kamuprofilrol terjesztettek.Bradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Negritis, a vajda
Sixo
Stez
2 hónapja
Nem. Azt egy kamuprofilrol terjesztettek.Bradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Negritis, a vajda
Sixo
2 hónapja
Majd ha most rásérülBradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Negritis, a vajda
Sixo
2 hónapja
Bradley kezdNem az volt, hogy ki kell Szobinak hagynia jópár hetet?
Negritis, a vajda