Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:

„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
A jól ismert közeg csúcsterméke.
Csak ne engedd határon túlra.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 813 — Cowboys fan
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
YoungZeeZee
Isten ments
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azèrt ez egèszen zseniális lesz ha megint így "mentik" meg Fradit.....🤦 Ehhez tehetsèg kell....

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/a-skotok-szerint-robbie-keane-a-celtic-kispad-egyik-varomanyosa-sajtohir
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:

„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez mondjuk jó fejség

www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155
warr_b
Hát hamár 1.5 éve csak tizikkel ejtették ki őket 😀

Poloska vagyok.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 746 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez mondjuk jó fejség

www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
YoungZeeZee 9 370
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 108
 www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Mondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
zacknorb
Béla örök
1 hónapja
ozibozi
Mondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀

Poloska vagyok.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 312
Spalletti Juve?
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
ozibozi
És Béla még mindig aktív, az Union Pizza & Baguette Haag 1947 csapatában, az osztrák ötöd?/hatod?/heted? osztályban.

1 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/349123304_124639477384600_8416866066405427716_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=f4080e&_nc_ohc=aj6neT2eVhUQ7kNvwGZw9QN&_nc_oc=AdlmCWAYXtbgdDEhR2k04-P0EuOoJCWpx2whxIZFBRRDRF8UxDnCoLtVJHvy5_zp994&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=qmmFLR0-1tQNRRqaDJ5CIg&oh=00_AflAkojYD7bZ7E2MQQ1dzsnyZ4Jl0oLWuVBooIwWpD4_mQ&oe=693789E4
712.504 Aufrufe · 16.484 Reaktionen | Bizony 21 éve ma.. | Hajdú B.István Rajongói oldala
Bizony 21 éve ma..
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
Nem lesz MNF😭
zacknorb
Valami kapcsolószekrény zárlatos lett.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Turkish football has been rocked by a massive betting scandal: A probe revealed that 371 of 571 active referees had betting accounts, and 152 of them were actively gambling 😳

Poloska vagyok.
1 hónapja
Mikor jutunk legalább a közelébe ennek?
Amikor a későbbi világbajnok hazain bírói segítséggel tud csak nyerni.
Ez nem volt gyengébb csapat mint a 86-os.😉
Nyilasi-Törőcsik és a többi komoly playa

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/548977487_2624962171185811_83708422053521122_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=0jjhDDAqyyIQ7kNvwHTB0Go&_nc_oc=AdloyHovanry_855p9aaQolLGp_08nBsTzATy_Etcr5H8M7ICUlPMaGNlFn4G1EyWdQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=ywEmxw-sRsciCDTj0Nu1Wg&oh=00_AflDsR9gsIvJA_S2lG5vkpd1zADCfqrfm7UvgxxGn7xzgw&oe=693789F7
416.484 Aufrufe · 3.407 Reaktionen | #fblifestyle ১৯৭৮ বিশ্বকাপ জয়ের সূচনা এই ম্যাচ থেকে শুরু 🏆🇦🇷 | R Sports 508
#fblifestyle ১৯৭৮ বিশ্বকাপ জয়ের সূচনা এই ম্যাচ থেকে শুরু 🏆🇦🇷
1 hónapja
Nem lesz MNF😭

Poloska vagyok.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 370
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/osztalyozo-az-nb-i-ben-a-klubok-ezt-szeretnek
warr_b
jo feltevest olvastan. a feltetelek nem ugyanazok. az nb1jatekoskeret vs nb2jatekoskeret.
vhol lehet legios vhol is csak a penz bukta.
a 12 csapat jo.az osztalyzokat is kedveltem
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 746 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/osztalyozo-az-nb-i-ben-a-klubok-ezt-szeretnek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Sixo örül?

Tudor lapát
NB2
Mar kinevezni is vetek volt. Mondjuk ez a rezsim az elmult evekben a Juventusnal eleg idiota, ugyhogy nem volt meglepo.

1 hónapja
Mondjuk 2 nap múlva bajnoki, 11 nap alatt 4 meccs. Eléggé sűrű időszakban rúgták ki, után lett volna 2 hét válogatott szünet. De mondjuk könnyű meccsek jönnek legalább.
Sixo
De így ártani sem tud már
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 330 — LIGHTS OUT!

1 hónapja
Mondjuk 2 nap múlva bajnoki, 11 nap alatt 4 meccs. Eléggé sűrű időszakban rúgták ki, után lett volna 2 hét válogatott szünet. De mondjuk könnyű meccsek jönnek legalább.

1 hónapja
Sixo örül?

Tudor lapát
NB2
Hogy a fenébe ne. Vele nem lett volna meg a top10.