Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
A jól ismert közeg csúcsterméke.🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
Őszentsége Sobri Jóska
Csak ne engedd határon túlra.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣Isten ments
YoungZeeZee
1 hónapja
Azèrt ez egèszen zseniális lesz ha megint így "mentik" meg Fradit.....🤦 Ehhez tehetsèg kell....www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/a-skotok-szerint-robbie-keane-a-celtic-kispad-egyik-varomanyosa-sajtohir
1 hónapja
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:Bognár az elmúlt évtized legszimpatikusabb, legkoherensebb, legösszeszedettebb magyar edzője. Pályán is, azon kívül is.
„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
zacknorb
Persze annak, aki szeret embereket megbélyegezni, egy botlásukból általánosítani, annak maradhat Kaszinós Gyuri, de objektíven nézve tartom, hogy ebben a közegben ő a top.
1 hónapja
🗣️Bognár György a @paksfm vendége volt, ahol szóba került Hornyák Zsolt MTK elleni nyilatkozata:„Hát nézd, ez egy nevetséges dolog volt, ezt nem szabadott volna, kinevettették sajnos magukat. Ez a szabály tökéletesen és egyértelműen le volt írva már a szezon elején is, én legalábbis olvastam. Szóval ilyen hibát mi itt Pakson nem követünk el a kispadon. A kispadon egyértelműen tudni kellett volna ezt a szabályt a technikai vezetőnek és a vezetőedzőnek is. Szakmai kérdésben nyilván képben kell, hogy legyünk.”
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez mondjuk jó fejségHát hamár 1.5 éve csak tizikkel ejtették ki őket 😀
www.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155
warr_b
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez mondjuk jó fejségwww.vasasfc.hu/hirek/nem_csak_az_illovszky-stadionban_latjuk_vendegul_a_mezoorsot-10155

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
YoungZeeZee
9 370
rodgers szabad.mehetne a poolhoz ujra🤣
1 hónapja
Béla örökwww.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrMondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
ozibozi
zacknorb
1 hónapja
www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrMondjuk ennek már több, mint 2 hónapja 😀
ozibozi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Spalletti Juve?
1 hónapja
www.facebook.com/share/v/1BHbkpjdN6/?mibextid=wwXIfrÉs Béla még mindig aktív, az Union Pizza & Baguette Haag 1947 csapatában, az osztrák ötöd?/hatod?/heted? osztályban.
ozibozi
1 hónapja
1 hónapja
Nem lesz MNF😭Valami kapcsolószekrény zárlatos lett.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Turkish football has been rocked by a massive betting scandal: A probe revealed that 371 of 571 active referees had betting accounts, and 152 of them were actively gambling 😳
Poloska vagyok.
1 hónapja
1 hónapja
YoungZeeZee
9 370
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/osztalyozo-az-nb-i-ben-a-klubok-ezt-szeretnekjo feltevest olvastan. a feltetelek nem ugyanazok. az nb1jatekoskeret vs nb2jatekoskeret.
warr_b
vhol lehet legios vhol is csak a penz bukta.
a 12 csapat jo.az osztalyzokat is kedveltem
1 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/10/osztalyozo-az-nb-i-ben-a-klubok-ezt-szeretnek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Sixo örül?Mar kinevezni is vetek volt. Mondjuk ez a rezsim az elmult evekben a Juventusnal eleg idiota, ugyhogy nem volt meglepo.
Tudor lapát
NB2
1 hónapja
Mondjuk 2 nap múlva bajnoki, 11 nap alatt 4 meccs. Eléggé sűrű időszakban rúgták ki, után lett volna 2 hét válogatott szünet. De mondjuk könnyű meccsek jönnek legalább.De így ártani sem tud már
Sixo
1 hónapja
Mondjuk 2 nap múlva bajnoki, 11 nap alatt 4 meccs. Eléggé sűrű időszakban rúgták ki, után lett volna 2 hét válogatott szünet. De mondjuk könnyű meccsek jönnek legalább.
1 hónapja
Sixo örül?Hogy a fenébe ne. Vele nem lett volna meg a top10.
Tudor lapát
NB2