Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
YoungZeeZee
8 563
Ó bakker most nèzem mi lett Ter Stegennel (amúgy nem nèztem a meccset) mikor vègre megkapta a válogatottat is...😔a magyar srac johet elorebb most a padra?!
dande2
2 hónapja
Milan győzelemről semmi? Pedig hatalmas win volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ez a Guardiola tud valamit. RvP-t is így szórták ki ellene amikor egy gólos hátrányba volt a csapata.This is probably the frame where the whistle goes. He’s in the action of kicking, he’s back to referee so can’t see he’s stopped and wanting to clear the ball before the city player gets to it (he hasn’t stopped playing either) thinking he didn’t make a foul. https://t.co/fXp6l1OtmP pic.twitter.com/bOiADoA4wW
— Scott Willis (@scottjwillis) September 22, 2024
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Ó bakker most nèzem mi lett Ter Stegennel (amúgy nem nèztem a meccset) mikor vègre megkapta a válogatottat is...😔
2 hónapja
Nyert az ETO
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
2 hónapja
wrexham
200
Stegen 7-9 hónap OFF
2 hónapja
wrexham
200
Kíváncsian várom Bellingham kap e eltiltást amiért elmondta a véleményét a sporinak. Lewandowski ha jól emlékszem 3 meccset kapott mutogatásértmi a gecinek vannak a VAR szobaban?De hát nekünk csalnak ne mondjáá ilyeeet há mit kèpzelsz....
Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
Kenny
dande2
2 hónapja
Kellemetlen Oliver barátom:Jeremy Doku kicks the ball away stopping a quick restart without receiving a yellow card 😶 pic.twitter.com/YZv4KU6LkY
— AFCnewsroom (@TheAFCnewsroom) September 22, 2024
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
mi a gecinek vannak a VAR szobaban?De hát nekünk csalnak ne mondjáá ilyeeet há mit kèpzelsz....
Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
Kenny
2 hónapja
mi a gecinek vannak a VAR szobaban?Egyertelmuen vadasznak Yamalra.
2 hónapja
wrexham
200
Raphinha amúgy marhára underratednála az a baj nagyon inkonzisztens. amikor jó akkor nagyon, de amikor nem megy neki, akkor én is játszhatnék helyette annyira gyenge
zacknorb
2 hónapja
Klaci79
22 221
Raphinha amúgy marhára underratedjó ez a szerep, amit Flick talált neki
zacknorb
2 hónapja
Raphinha amúgy marhára underrated
2 hónapja
wrexham
200
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.szép és jó csak elviszi az esélyt a kupára a sérülés bogár
Kenny
2 hónapja
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.
2 hónapja
A Barca offside trap viszont zseni
2 hónapja
Volt már,. hogy megint 93.ben nyert a Leverkusen?kilencvenedikben akartam kivenni a 6,5 under tippemet, csak elkalandoztam másfelé. amikor visszakapcsoltam, akkor rúgták a gólt. köcsögök.
Sixo
2 hónapja
wrexham
200
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂Barcanak mindig csalnak tudjuk. Bezzeg a Realt mindig báncsák a bírók
FLZOLI
2 hónapja
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂
2 hónapja
Willie Parker
15 384
Egész jól nyomtuk 10 emberrel, az utolsó pillanatért kár, ott nem figyeltek a szögletnél.Hatalmas nyomást kaptunk, de valódi nagy helyzet alig volt, ezért grat a csapatnak.
2 hónapja
keretbe kerül a meccsChelsea szempontból a legjobb eredmény született.
Löfli
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)