Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Haha ez a nyomorék nem állította ki Kovacicot tavaly?Neked semmi sem jó. Tavaly nem akarta befolyásolni a meccset, nem tetszett. Idén befolyásolni akarja, az sem tetszett. Nem értelek én, most akkor mit csináljon szegény bíró sporttárs?? 😀😀😀
Heisman nádor
2 hónapja
wrexham
200
Annyit látok hogy időhúzást írtak eredményekenNyugi nem láttam. Kimentem wcre😃 mi történt?Trossard kiállítva egy erősen vitatható 2. sárgával
wrexham
Löfli
2 hónapja
Haha ez a nyomorék nem állította ki Kovacicot tavaly?Ki más mint Oliver. Akkor a jogos pirossal nem akart belenyúlni 😀
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Nyugi nem láttam. Kimentem wcre😃 mi történt?Trossard kiállítva egy erősen vitatható 2. sárgával
wrexham
2 hónapja
wrexham
200
Nyugi nem láttam. Kimentem wcre😃 mi történt?
2 hónapja
shagi0206
10 947
lesz is bőven hiszti 😀 Mondjuk én az 1. kommentet nem tudom megerősíteni, kb a félidő végére kapcsolódtam be, de a city megkapta a győzelem kulcsát ezzel a kiállítással.Parancsolj 😀 😀Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?Amiket elenged ezen a meccsen a vendégeknek a bíró, ha ez fordított esetben lenne, akkor megint arról szólna 3 oldalnyi komment, hogy habzó szájjal vonyít mindenki, hogy mindig ellenünk fújnak. Most legalább csönd lesz egy darabig remélem.
davemayer
wrexham
Nomac
2 hónapja
Haha ez a nyomorék nem állította ki Kovacicot tavaly?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Engem mint semleges szurkoló basz fel hogy miért kell belenyúlni a meccsbe? Mert ez nem más volt...
2 hónapja
esanders10
539
Akkor most mondja azt nekem valaki hogy nem Emirátusbeli zsebben van a PL.
2 hónapja
Sebii
3 536
rosszul öregedő kommentek mai nyerteseEz mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?Amiket elenged ezen a meccsen a vendégeknek a bíró, ha ez fordított esetben lenne, akkor megint arról szólna 3 oldalnyi komment, hogy habzó szájjal vonyít mindenki, hogy mindig ellenünk fújnak. Most legalább csönd lesz egy darabig remélem.
davemayer
wrexham
2 hónapja
Parancsolj 😀 😀Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?Amiket elenged ezen a meccsen a vendégeknek a bíró, ha ez fordított esetben lenne, akkor megint arról szólna 3 oldalnyi komment, hogy habzó szájjal vonyít mindenki, hogy mindig ellenünk fújnak. Most legalább csönd lesz egy darabig remélem.
davemayer
wrexham
2 hónapja
wrexham
200
Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?Amiket elenged ezen a meccsen a vendégeknek a bíró, ha ez fordított esetben lenne, akkor megint arról szólna 3 oldalnyi komment, hogy habzó szájjal vonyít mindenki, hogy mindig ellenünk fújnak. Most legalább csönd lesz egy darabig remélem.
davemayer
2 hónapja
Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
hoppácska 1-2
2 hónapja
remélem nem mi leszünk a tavalyi Pécs
2 hónapja
Ricsi fiú!
2 hónapja
Hubazmeeg
2 hónapja
wrexham
200
Ez egy újabb season ending ACL..
2 hónapja
Sebii
3 536
Ez Rodrinak lehet season ending.
2 hónapja
Puskás meccsen mi ez a sok néző? Fehérváriak?
2 hónapja
Úgy látom, csak a második félidőben fogjuk porrá alázni a Soroksárt...A szokásos lóf*sz kezdő Jovával, RadóvalRadó oktat közben 😊
warr_b
ozibozi
2 hónapja
Nem lehet azzal vádolni, hogy csak gyenge csapatok ellen talál be csak.
2 hónapja
wrexham
200
Hogy kezdődik ez a City-Arsenal xDAsszongya a kommentátor nem volt szándékos Havertz mozdulata xD
Sixo