Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
ez a Wolverhampton menthetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Guler koszi
1 hónapja
Guler nagy marha
1 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a bajEz egy nagyon fiatal csapat. Sok ideje van meg mindenkinek. Bar a Real penzugyi folenye miatt ez kib nehez lesz.
Klaci79
1 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a baj
1 hónapja
Az pont volt, csak negatívYamal ugyes gyerek de remelem beno a feje lagya. Ez a meccs elotti pofazas nagyon antipatikus. Momentuma nincs eddigNem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
de ez most nem az a meccs.
Kenny
Blevi
Plusz ahogy tudom a MILFek rajongójaként biztos élné Cseh Katkát
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Yamal ugyes gyerek de remelem beno a feje lagya. Ez a meccs elotti pofazas nagyon antipatikus. Momentuma nincs eddigNem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
Kenny
1 hónapja
Nem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
1 hónapja
megérdemelt vezetés a Realnál
1 hónapja
Nagy les volt🤦
1 hónapja
hát... abban a pillanatban amikor megállították, még nem is passzolt Güler. 😀
1 hónapja
Nem tudom meddig nézik vissza, mert a les előtt meg kéz volt a Barca védőnél és akkor meg szabad befelé.
1 hónapja
ketMondjuk tartok tőle csak ideig óráig segít....
jo VAR itelet, orulet.
Kenny
1 hónapja
Vagy ugy is lehet ertelmezni hogy Yamal szerelni igyekvo labat rugta el Vini.lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
bogjosi
1 hónapja
Ezt a mázlit......
1 hónapja
Mondom körülbelül erre szamítottam hogy úgyis bekehibázunk....mèg három ilyet
1 hónapja
lendítette lövésre a lábát Vini, Yamal meg lefaultolta, mert labdához köze nem volt....most az, hogy földön volt a lába és így statikus volt...hagyjuk már.Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
Nah, mind1, hozzácsapok mégegyet az évek óta növekvő "nem értem a mai szabályokat/játékvezetést" listához..
bogjosi
gdavid
közben GÓL, yay!
update: vagy mégsem 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Szerintem sima bukó lesz így is de ez "mókás" tizi lett volna...🥴
1 hónapja
Szerintem a kezdetek óta szabálytalan, ha belerúgnak valakibe.Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
bogjosi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
1 hónapja
Vini lendíti lábát lövésre, Yamalnak meg köze nem volt a labdához..ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
Poloska vagyok.