Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
ez hogy nem tizi? 😀Úgy hogy Vini belerúgott Yamal földön lévő lábába, nem fordítva.
bogjosi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jogos.Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
Kampman
De megérdemelné az összes, hogy hülyére vernék őket.
1 hónapja
Ennél nagyobb edzőbuktatás nem létezik.A Vaduz elleni sokkal direktebb volt.
Bazzani
1 hónapja
Ahogy nézem, a lilák kifutották magukat a múlt héten. Hamar visszatérnek a heti szurkolói ankétok 😀

1 hónapja
tudja, hogy vege az ujpesti palyafutasanak.na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
Bazzani
1 hónapja
na mizu Krisztofer?Amúgy annak mi értelme, hogy a legjobban játszó játékost viszi le ez a kókler?
Kenny
1 hónapja
Vegyétek le a mezt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatniAz egész csapat formán kívül van...
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Pedig mellettem egy tag el is ment pisilni, hogy akkor majd lesz gól.na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀Nem ettél eleget akkor
Löfli
Sixo
Erre Milán kihagyta a tizit.
Poloska vagyok.
1 hónapja
na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀Nem ettél eleget akkor
Löfli
1 hónapja
Milyen hogy Balin az egyik sofőr kérdezi meg tőlem hogy ismerem e Szoboszlait, mondja hogy milyen jól játszott a Portugálok ellen, elkérte Ronaldo mezét, mert ő volt a példaképe.
1 hónapja
na örülök, hogy egy futball-gyilkos 0-0-t sikerült lehozni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Megéri húzni az időt. 5 perc a hosszabbítás, úgy, hogy csak az elmúlt 20 percben legalább ennyit csalta a BVSC a játékot.
1 hónapja
Az adta az első gólpasszt akinek már a pályán sem szabadott volna lennie....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ahogy olvasom a Győr meccs MVPje a bíróAmíg el nem kezdtük becserélni a vakokat osztálykülönbség volt. Jelenleg pályán levő 11 ember az megye 3 szint, ezen az elmaradt piros sajnos nem változtat.
zacknorb
1 hónapja
engem az előző 3 napi back-to-back-to-back 12 órás műszak fárasztott le, na meg a hajnalig tartó WSvisszaadom a BVSC ultra jelvényemet, nem mentem ki a mai Vasas elleni rangadóra, de a tavalyi epikus végjátékot úgyse lehet überelni 😀Én is úgy döntöttem, hogy a PEAC mai NB3-as rangadója nem az a szint, amit esőben, hidegben, egy rothadó stadion fedetlen lelátóin szívesen végigfagyoskodnék.
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Szopatják a Celticet is
1 hónapja
igen, megtaláltam 😊BVSC-Vasas. Tóth Milán kihagyott egy tizit.Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatniilyenkor mindig neki kell állnom megkeresni hogy melyik meccsről van szó 😊
ozibozi
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
BVSC-Vasas. Tóth Milán kihagyott egy tizit.Mindig szerencsés kritikus helyzetben formán kívüli játékossal büntetőt rugatniilyenkor mindig neki kell állnom megkeresni hogy melyik meccsről van szó 😊
ozibozi
Negritis, a vajda