Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide.
Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Nem hetente fog hazajárni.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
Nem Németországból fog irányítani ez most a hír.
Amúgy is sokat volt már itt, kb minden meccsen.

2 hónapja
Blevi 8 978 — Lions & Cowboys fan
Negreira liga
KeyG
😀 😀 mindig azok a szemet birok
Blevi
Elche ellen meg kussba volt
remontada
mer csak akkor számít mikor az ő csapata ellen "csalnak"
mikor a javukra, az nem változtat semmin
Negritis, a vajda
Ez nem igaz, meg kell nézni hány BL-t nyert a Real és a Bőrszalonna a VAR óta. És ugyanezt a La Ligára is.
KeyG
Es ez mit igazol? Spanyorszagi dolognak mi koze a BL-hez? Amikor meg a Real javara tevednek rajtad a lathatatlanna tevo kopeny.

Negria ugy miatt nyert meg mindent a Barcelona 😀 nevetseges

Amit az elmult evwkbwn a Real Madrid Tv tol az gondolom tok oke neked 😀 hogy hergelnek minden jatekvezeto ellen nehogy a Madrid ellen merjen fujni.
2 hónapja
YoungZeeZee 9 495
Keresztes gól a Celtic ellen.
Alakul ott az a srác.
ozibozi
rendszeresen jatszik...de a valogatott kozeleben sincs nem?
pedig ok a skot bajnoksag lehet nem erosebb mint aagyar ellenben mas skillt kell megmitatni es ha vki kezdo ott az nem rossz.
nem stabil kezdonek mondom de pl balogh os mindig ott van a keretben
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 009 — #NoStress
Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?
Őszentsége Sobri Jóska
Van az 850+ km is amúgy.
csebi
Légvonalban 700 sincs.

2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 886
Keresztes gól a Celtic ellen.
Alakul ott az a srác.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 563 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
De ez nem egy sima munka. Ez egy munka, amivel milliardokat keresel, es ami olyan munkaminoseget es mennyiseget igenyel cserebe, hogy egy masik orszagbol igencsak wtf eliranyitgatni a dolgot. Es nem, a jelenlegi infok szerint ez nem kacsa, hiaba van itthon ingatlana, nem itt lakik es nem is itt fog lakni, de nem is ketnaponta fog utazgatni.

2 hónapja
Látatlanban kacsa ez így
2 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
Dárdai lesz a GM Újpesten!
Bazzani
Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?

Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni.
Stez
Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?
Mondjuk két nagyváros, repülővel 2-3 óra áterni. Ha Érden lakna és kifogna autóval egy nagyobb dugót, az is lenne vagy másfél óra.
De elég furcsa, engem zavarna ha minden alkalmazottam két országgal es többszáz km-el odébb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Van az 850+ km is amúgy.
Ha nem magan repülővel utazik akkor azért a 2-3 órára számolj rá meg plusz harmat legalább.
Raadasul vajon van-e napi járat Berlinbe?
csebi
Van, napi több is. Ryan és Wizz is jön ide.

„History is a set of lies agreed upon.”
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Bazzani

Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni.
Stez
Mondjuk két nagyváros, repülővel 2-3 óra áterni. Ha Érden lakna és kifogna autóval egy nagyobb dugót, az is lenne vagy másfél óra.
De elég furcsa, engem zavarna ha minden alkalmazottam két országgal es többszáz km-el odébb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Van az 850+ km is amúgy.
Ha nem magan repülővel utazik akkor azért a 2-3 órára számolj rá meg plusz harmat legalább.
Raadasul vajon van-e napi járat Berlinbe?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ezt a Premiere League 67 millió követővel rendelkező oldala töltötte fel az előbb.😉
Szobóról

www.facebook.com/share/r/17aKhcN5Xq/?mibextid=wwXIfr

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy jó idegenbeli Skenderbeu győzelem, kiegyenesedett a tabella, 7 pont előny féltávnál ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
az írrel hosszabbított a Fradi 😊))
NB2
Rossi effektus, innentől a kupának is annyi
Bold: nem nyernek a Panathinaikos ellen kikapnak az Forest ellen, kicsúsznak a legjobb 8-ból és emiatt összesorsolják őket egy komoly csapattal, ,
one and done, cserébe a bajnokságot sem nyerik meg mert ott nem találják meg a ritmust.

Mindezt egy korai hosszabbítás miatt
😂✌️

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Bazzani

Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Nem igazan tudtommal. Ezert mondom, mert engem is zavarna, foleg egy ennyire kiemelt pozicioban, amikor neki pont olyan dolgokban kell majd dontest hoznia, aminel nem art pontosan ismernie es kitapasztalnia a reszleteket. Ahelyett, hogy igy tenne, maga helyett kuld majd ugymond egy segedet, aki majd neki jelent. Csak hat ez akkor sem ugyanaz, hiszen nem a sajat szemevel latja, tapasztalja a dolgokat, ekepp nem is a sajat szakmai tudasat felhasznalva tud majd donteseket hozni. Akkor meg mit er az o egyebkent tenyleg kifejezetten nagy szakmai tudasa?

Mindegy, majd kiderul.

2 hónapja
NB2 New England Patriots 28 097 — nabege2@yahoo.com
az írrel hosszabbított a Fradi 😊))
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 009 — #NoStress
Bazzani

Stez

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 652 — Kinek mit intézett a kormánya
Bazzani
Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃

Nem vagyok biztos benne, hogy ez jo otlet amugy. Jo szakember nagyon szerintem, de az o ertekitelete nem az NB I-hez van szokva, hanem a nemet elso es masodosztalyhoz. Teljesen mas szintu jatekosokat hozott, figyelt es edzett, nem csak tudasban es ertekben, hanem hozzaallasban is. Ezek utan elegge mas lesz, hogy a felmillios targeteket kell majd figyelnie meg szerzodtetnie.

Hogy is mondjam.. nem az o vilaga.
Stez
Picsát.
Síma BL győzelem.
Már idén.
Bazzani
Azt mondod az ünnepek alatt sok időd lesz EAFCt tolni? 😅

Poloska vagyok.
2 hónapja
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.
Stez
ezt most nem mondod komolyan? bohócok.
csebi
Jah, nem jon haza.
Stez
Lehet, hogy az Újpest költözik.
Dzsokijuing
Vagy Dardai eladja az Ujpestet a harom fiaert cserebe, es megalapitja a Dardaj FC-t, elindulnak a nemet haromban.

2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Bazzani

Nem vagyok biztos benne, hogy ez jo otlet amugy. Jo szakember nagyon szerintem, de az o ertekitelete nem az NB I-hez van szokva, hanem a nemet elso es masodosztalyhoz. Teljesen mas szintu jatekosokat hozott, figyelt es edzett, nem csak tudasban es ertekben, hanem hozzaallasban is. Ezek utan elegge mas lesz, hogy a felmillios targeteket kell majd figyelnie meg szerzodtetnie.

Stez
Picsát.
Síma BL győzelem.
Már idén.

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 080 — Saturday Night Lights
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.
Stez
csebi
Jah, nem jon haza.
Stez
Lehet, hogy az Újpest költözik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Stez
csebi
Jah, nem jon haza.

2 hónapja
Stez

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Bazzani

Stez
másfelől ha eleve olyan játékosokat hajlandó csak szerződtetni, akik képesek és hajlandóak is dolgozni, tehát lényegében megváltoztatja az öltözői kultúrát, akkor az már fél win.
slowmotion
Csak miutan egy teljesen uj kategoriat kell elkezdenie scoutolni, igy idegen lesz neki is, hogy vajon kik hajlandoak tenyleg dolgozni. Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.

2 hónapja
Bazzani

Stez
plusz ha nem jönnek az eredmények akkor meg majd jön az, hogy bezzeg ha ő lenne az edző.

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
Bazzani

Stez
másfelől ha eleve olyan játékosokat hajlandó csak szerződtetni, akik képesek és hajlandóak is dolgozni, tehát lényegében megváltoztatja az öltözői kultúrát, akkor az már fél win.
2 hónapja
YoungZeeZee 9 495
🗣️ Zlatan Ibrahimovic:

„A Roma elleni meccsen szabadrúgást rúghattunk. Mielőtt lőttem, Ismael Bennacer jött és azt mondta: "A tegnapi edzésen innen két gólt is lőttem, hadd próbáljam meg. ’

Mondtam neki: 'Oké, te lövöd őket edzésen, én meg lövöm őket meccsen. ’” 😁
ozibozi
a masodik konyveben szeleneirjak ezeket a sztorikat.aztan haknizik veluk,interjut ad