Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chiesa jónak tűnik.
deyell
Az is, francnak kellett eladnunk..... legalább jó belyre ment, csak maradjon egèszsèges...
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Chiesa jónak tűnik.

choose life
2 hónapja
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Kerkez jól játszik
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
Csak kivárta Slot a 60 percet a fantasy miatt 😀
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 947
Szobonak pihennie kéne.
deyell
mi volt?
YoungZeeZee
semmi különös, csak sokat van a pályán, nem kellene minden meccset végigjátszania. más kérdés hogy ma nem is jó szerintem.
deyell
As you wish 😊
2 hónapja
Szobonak pihennie kéne.
deyell
mi volt?
YoungZeeZee
semmi különös, csak sokat van a pályán, nem kellene minden meccset végigjátszania. más kérdés hogy ma nem is jó szerintem.

choose life
2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 936 — Browns GM
Szobonak pihennie kéne.
deyell
mi volt?
YoungZeeZee
nem pihent.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
YoungZeeZee 8 565
Szobonak pihennie kéne.
deyell
mi volt?
2 hónapja
Szobonak pihennie kéne.

choose life
2 hónapja
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Szobo..ez sem volt szép
2 hónapja
Diaz nagyon éli idén
2 hónapja
wrexham 200
Ma kötelező W, gyerünk srácok!
2 hónapja
Kepa ordas nagy hiba
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
Kepa lol
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
MA pedig szintén lesz egy gigarangadó, az a meccs, ami az egész szezonnál is fontosabb.
17 óra: SzarSzkanderbég vs LACI!
zacknorb
Nagyonvigyázzámitbeszélszkiccsávó!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Chelseanek már mezszponzora sincs?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
2 hónapja
MA pedig szintén lesz egy gigarangadó, az a meccs, ami az egész szezonnál is fontosabb.
17 óra: SzarSzkanderbég vs LACI!
2 hónapja
A Nizza-Brest végre méltó vetélytársat kapott
2 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Sohasem értettem a Lopetegui hype-ot, remélem végleg kiírja magát a PL-ből, nála százszor jobb edzők nem kapnak esélyt. Konkrétan nem tudom megmondani hogy mi a Lopetegui-foci.
2 hónapja
Jacko eléggé feljavult helyzetkihasználásban
2 hónapja
part 2
 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
YoungZeeZee
Köszönöm a jelzést, hogy szellemi épségem és nyugalmam megőrzése érdekében ne kattintsak erre az írásra.
2 hónapja
YoungZeeZee 8 565
part 2
 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
2 hónapja
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez falt
- JC6
Szerintem pont hogy nem volt az, csak szimplán annyival jobban és magasabbra ugrott, hogy ő fért hozzá a lasztihoz.
Eléggé hasonlított nekem a csütörtöki Gimenez gólra a Lipcse ellen.
2 hónapja
YoungZeeZee 8 565
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellen
ozibozi
mar nem.90+3
2-2