Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Chiesa jónak tűnik.Az is, francnak kellett eladnunk..... legalább jó belyre ment, csak maradjon egèszsèges...
deyell
2 hónapja
Kerkez jól játszik
2 hónapja
Csak kivárta Slot a 60 percet a fantasy miatt 😀
2 hónapja
shagi0206
10 947
As you wish 😊semmi különös, csak sokat van a pályán, nem kellene minden meccset végigjátszania. más kérdés hogy ma nem is jó szerintem.Szobonak pihennie kéne.mi volt?
deyell
YoungZeeZee
deyell
2 hónapja
deyell
11 702
semmi különös, csak sokat van a pályán, nem kellene minden meccset végigjátszania. más kérdés hogy ma nem is jó szerintem.Szobonak pihennie kéne.mi volt?
deyell
YoungZeeZee
choose life
2 hónapja
nem pihent.Szobonak pihennie kéne.mi volt?
deyell
YoungZeeZee
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Szobo..ez sem volt szép
2 hónapja
shagi0206
10 947
Diaz nagyon éli idén
2 hónapja
wrexham
200
Ma kötelező W, gyerünk srácok!
2 hónapja
shagi0206
10 947
Kepa ordas nagy hiba
2 hónapja
Kepa lol
2 hónapja
MA pedig szintén lesz egy gigarangadó, az a meccs, ami az egész szezonnál is fontosabb.Nagyonvigyázzámitbeszélszkiccsávó!
17 óra: SzarSzkanderbég vs LACI!
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Dárdai Palkó goal! 🔥
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) September 21, 2024
Unfortunately, under the new Hertha head coach, he doesn't have the same role as last season but hopefully this goal can give him some momentum!
🎥: @goals_zone1
pic.twitter.com/oAZPHsHd6i
2 hónapja
Chelseanek már mezszponzora sincs?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
2 hónapja
MA pedig szintén lesz egy gigarangadó, az a meccs, ami az egész szezonnál is fontosabb.17 óra: SzarSzkanderbég vs LACI!
2 hónapja
A Nizza-Brest végre méltó vetélytársat kapott— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 20, 2024
2 hónapja
Sohasem értettem a Lopetegui hype-ot, remélem végleg kiírja magát a PL-ből, nála százszor jobb edzők nem kapnak esélyt. Konkrétan nem tudom megmondani hogy mi a Lopetegui-foci.
2 hónapja
Jacko eléggé feljavult helyzetkihasználásban
2 hónapja
part 2Köszönöm a jelzést, hogy szellemi épségem és nyugalmam megőrzése érdekében ne kattintsak erre az írásra.
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
8 565
part 2 www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/09/bl-van-az-a-penz-szollosi-gyorgy-jegyzete
2 hónapja
Mondjuk Varga szépen megmászta a védőt, sok helyen ez faltSzerintem pont hogy nem volt az, csak szimplán annyival jobban és magasabbra ugrott, hogy ő fért hozzá a lasztihoz.
- JC6
Eléggé hasonlított nekem a csütörtöki Gimenez gólra a Lipcse ellen.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 565
Uzuni góllal megy a Granada a vége előtt a Malaga ellenmar nem.90+3
ozibozi
2-2