Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide.Nem Németországból fog irányítani ez most a hír.
Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Nem hetente fog hazajárni.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
Amúgy is sokat volt már itt, kb minden meccsen.
2 hónapja
Es ez mit igazol? Spanyorszagi dolognak mi koze a BL-hez? Amikor meg a Real javara tevednek rajtad a lathatatlanna tevo kopeny.Ez nem igaz, meg kell nézni hány BL-t nyert a Real és a Bőrszalonna a VAR óta. És ugyanezt a La Ligára is.mer csak akkor számít mikor az ő csapata ellen "csalnak"Elche ellen meg kussba voltNegreira liga😀 😀 mindig azok a szemet birok
KeyG
Blevi
remontada
mikor a javukra, az nem változtat semmin
Negritis, a vajda
KeyG
Negria ugy miatt nyert meg mindent a Barcelona 😀 nevetseges
Amit az elmult evwkbwn a Real Madrid Tv tol az gondolom tok oke neked 😀 hogy hergelnek minden jatekvezeto ellen nehogy a Madrid ellen merjen fujni.
2 hónapja
YoungZeeZee
9 495
Keresztes gól a Celtic ellen.rendszeresen jatszik...de a valogatott kozeleben sincs nem?
Alakul ott az a srác.
ozibozi
pedig ok a skot bajnoksag lehet nem erosebb mint aagyar ellenben mas skillt kell megmitatni es ha vki kezdo ott az nem rossz.
nem stabil kezdonek mondom de pl balogh os mindig ott van a keretben
2 hónapja
Légvonalban 700 sincs.Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?Van az 850+ km is amúgy.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
2 hónapja
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide.De ez nem egy sima munka. Ez egy munka, amivel milliardokat keresel, es ami olyan munkaminoseget es mennyiseget igenyel cserebe, hogy egy masik orszagbol igencsak wtf eliranyitgatni a dolgot. Es nem, a jelenlegi infok szerint ez nem kacsa, hiaba van itthon ingatlana, nem itt lakik es nem is itt fog lakni, de nem is ketnaponta fog utazgatni.
Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Egyszerűbb embereknek is van több országban ingatlana, nem nagy dolog ez ma már.
Látatlanban kacsa ez így
ozibozi
2 hónapja
Szerintem ez a bulvár része ez a nem költözik ide. Miért adná fel valaki a 30 éve felépített életét egy munkáért.
Látatlanban kacsa ez így
2 hónapja
Van, napi több is. Ryan és Wizz is jön ide.Van az 850+ km is amúgy.Dárdai lesz a GM Újpesten!Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?
Bazzani
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni.Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?
Stez
Mondjuk két nagyváros, repülővel 2-3 óra áterni. Ha Érden lakna és kifogna autóval egy nagyobb dugót, az is lenne vagy másfél óra.
De elég furcsa, engem zavarna ha minden alkalmazottam két országgal es többszáz km-el odébb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha nem magan repülővel utazik akkor azért a 2-3 órára számolj rá meg plusz harmat legalább.
Raadasul vajon van-e napi járat Berlinbe?
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
2 hónapja
Van az 850+ km is amúgy.Dárdai lesz a GM Újpesten!Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?
Bazzani
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni.Ilyenre van példa bármelyik európai bajnokságban, hogy a GM a csapattól 700 km-re dolgozik?
Stez
Mondjuk két nagyváros, repülővel 2-3 óra áterni. Ha Érden lakna és kifogna autóval egy nagyobb dugót, az is lenne vagy másfél óra.
De elég furcsa, engem zavarna ha minden alkalmazottam két országgal es többszáz km-el odébb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha nem magan repülővel utazik akkor azért a 2-3 órára számolj rá meg plusz harmat legalább.
Raadasul vajon van-e napi járat Berlinbe?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ezt a Premiere League 67 millió követővel rendelkező oldala töltötte fel az előbb.😉Szobóról
www.facebook.com/share/r/17aKhcN5Xq/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Egy jó idegenbeli Skenderbeu győzelem, kiegyenesedett a tabella, 7 pont előny féltávnál ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
az írrel hosszabbított a Fradi 😊))Rossi effektus, innentől a kupának is annyi
NB2
Bold: nem nyernek a Panathinaikos ellen kikapnak az Forest ellen, kicsúsznak a legjobb 8-ból és emiatt összesorsolják őket egy komoly csapattal, ,
one and done, cserébe a bajnokságot sem nyerik meg mert ott nem találják meg a ritmust.
Mindezt egy korai hosszabbítás miatt
😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Nem igazan tudtommal. Ezert mondom, mert engem is zavarna, foleg egy ennyire kiemelt pozicioban, amikor neki pont olyan dolgokban kell majd dontest hoznia, aminel nem art pontosan ismernie es kitapasztalnia a reszleteket. Ahelyett, hogy igy tenne, maga helyett kuld majd ugymond egy segedet, aki majd neki jelent. Csak hat ez akkor sem ugyanaz, hiszen nem a sajat szemevel latja, tapasztalja a dolgokat, ekepp nem is a sajat szakmai tudasat felhasznalva tud majd donteseket hozni. Akkor meg mit er az o egyebkent tenyleg kifejezetten nagy szakmai tudasa?Dárdai lesz a GM Újpesten!Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?
Bazzani
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Mindegy, majd kiderul.
2 hónapja
az írrel hosszabbított a Fradi 😊))
2 hónapja
Dárdai lesz a GM Újpesten!Ha az Újpest kiesik az NB1-ből akkoris?
Bazzani
Stez
2 hónapja
Azt mondod az ünnepek alatt sok időd lesz EAFCt tolni? 😅Picsát.Dárdai lesz a GM Újpesten!Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃
Bazzani
Nem vagyok biztos benne, hogy ez jo otlet amugy. Jo szakember nagyon szerintem, de az o ertekitelete nem az NB I-hez van szokva, hanem a nemet elso es masodosztalyhoz. Teljesen mas szintu jatekosokat hozott, figyelt es edzett, nem csak tudasban es ertekben, hanem hozzaallasban is. Ezek utan elegge mas lesz, hogy a felmillios targeteket kell majd figyelnie meg szerzodtetnie.
Hogy is mondjam.. nem az o vilaga.
Stez
Síma BL győzelem.
Már idén.
Bazzani
Poloska vagyok.
2 hónapja
Vagy Dardai eladja az Ujpestet a harom fiaert cserebe, es megalapitja a Dardaj FC-t, elindulnak a nemet haromban.Lehet, hogy az Újpest költözik.Jah, nem jon haza.Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.ezt most nem mondod komolyan? bohócok.
Stez
csebi
Stez
Dzsokijuing
2 hónapja
Picsát.Dárdai lesz a GM Újpesten!Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃
Bazzani
Nem vagyok biztos benne, hogy ez jo otlet amugy. Jo szakember nagyon szerintem, de az o ertekitelete nem az NB I-hez van szokva, hanem a nemet elso es masodosztalyhoz. Teljesen mas szintu jatekosokat hozott, figyelt es edzett, nem csak tudasban es ertekben, hanem hozzaallasban is. Ezek utan elegge mas lesz, hogy a felmillios targeteket kell majd figyelnie meg szerzodtetnie.
Stez
Síma BL győzelem.
Már idén.
2 hónapja
Lehet, hogy az Újpest költözik.Jah, nem jon haza.Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.ezt most nem mondod komolyan? bohócok.
Stez
csebi
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Jah, nem jon haza.Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.ezt most nem mondod komolyan? bohócok.
Stez
csebi
2 hónapja
Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.ezt most nem mondod komolyan? bohócok.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Csak miutan egy teljesen uj kategoriat kell elkezdenie scoutolni, igy idegen lesz neki is, hogy vajon kik hajlandoak tenyleg dolgozni. Raadasul haza sem jon, marad Nemetorszagban, igy felig-meddig tavmunkat fog vegezni. Egy sportigazgato, aki nem fogja megismerni az oltozoje valodi viszonyait, a jatekosait, de igazabol meg a stabot sem, hiszen nincs ott a kozelukben, nem tapasztalhatja nap mint nap, ki mit csinal es hogy csinal.másfelől ha eleve olyan játékosokat hajlandó csak szerződtetni, akik képesek és hajlandóak is dolgozni, tehát lényegében megváltoztatja az öltözői kultúrát, akkor az már fél win.Dárdai lesz a GM Újpesten!Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃
Bazzani
Stez
slowmotion
2 hónapja
plusz ha nem jönnek az eredmények akkor meg majd jön az, hogy bezzeg ha ő lenne az edző.Dárdai lesz a GM Újpesten!Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃
Bazzani
Stez
2 hónapja
másfelől ha eleve olyan játékosokat hajlandó csak szerződtetni, akik képesek és hajlandóak is dolgozni, tehát lényegében megváltoztatja az öltözői kultúrát, akkor az már fél win.Dárdai lesz a GM Újpesten!Mennyire vicci lesz, amikor a GM annyit keres majd, mint a keret fele. 😃
Bazzani
Stez
2 hónapja
YoungZeeZee
9 495
🗣️ Zlatan Ibrahimovic:a masodik konyveben szeleneirjak ezeket a sztorikat.aztan haknizik veluk,interjut ad
„A Roma elleni meccsen szabadrúgást rúghattunk. Mielőtt lőttem, Ismael Bennacer jött és azt mondta: "A tegnapi edzésen innen két gólt is lőttem, hadd próbáljam meg. ’
Mondtam neki: 'Oké, te lövöd őket edzésen, én meg lövöm őket meccsen. ’” 😁
ozibozi