Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 864 — Kinek mit intézett a kormánya
Ter Stegen is kieshet hosszú időre
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
ebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.
petey
sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
a fradi költségvetésével ha nem lenne esély se a BLre az iszonyat blama lenne

mondjuk geci messze vagyunk a Görögöktől szal olyan sosé lesz 😀
Negritis, a vajda
Puskásnak meg bőven elég a konfetti
Löfli
Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.
Bálesz
remélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 864 — Kinek mit intézett a kormánya
Barca meccsen meg gyors gólváltás megint, jó lesz az is
2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
petey

Negritis, a vajda
Löfli
Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.

2 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
petey

Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
petey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéig
zavi27
Engem amúgy meglepett az első félidő, bár a Gunnersnek kellett mennie
Sima 0-0 volt ide írva nekem ceruzával.
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

2 hónapja
Vezetnek az ovisok is Villareal ellen
wrexham
Az baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
shagi0206
Tetszetős ez az írás számomra
2 hónapja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéig
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham
Engem nem zavar. Várom innentől minden meccsen a sárgát ha valaki elpöcköli a labdát mint Rice vagy lendületből elrúgja mint Trossard. Szórni fogják mint bolond a lisztet...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 947
wrexham
Az baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
2 hónapja
wrexham 200
2 hónapja
wrexham 200
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodni
Heisman nádor
Az igaz
2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Teljesen igaza van Kemenes Szabinak Rántott Calafiori góljáról. Azt ő baszta el, vissza kellett volna fújnia még az elején amikor elrúgták a szabadot.

2 hónapja
wrexham 200
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham
Én elfogulatlanul mondom azt, hogy az első ütközés az nálam semmi, a gól meg nyilván meg lett adva, mert ez a bírói felfogás a PL-ben évek óta, és ha 2 éve ezt folyamat engedik, itt is engedjék.
zacknorb
Én Arsenalnam szurkolok ezen a meccsen nem kérdés számomra
2 hónapja
YoungZeeZee 8 564
a kispest lassan malagai "magassagokban"
dikh mi van ott?.
2 hónapja
wrexham
Én elfogulatlanul mondom azt, hogy az első ütközés az nálam semmi, a gól meg nyilván meg lett adva, mert ez a bírói felfogás a PL-ben évek óta, és ha 2 éve ezt folyamat engedik, itt is engedjék.
2 hónapja
Figyelem, hivatalos indoklás:
Mondjuk ez így WTF
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 290 — beers & Packers
Küzdünk Soroksáron az egyenlítésért. (2-3) Igazán szép! És biztató!
2 hónapja
wrexham 200
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nyugi nem láttam. Kimentem wcre😃 mi történt?
wrexham
Trossard kiállítva egy erősen vitatható 2. sárgával
Löfli
Nézd meg újra

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?
davemayer
Egy ideje nem szabálytalan. Legalább is sose fújják be,akkor meg tényleg használd ki, mert akkor vagy okos és jó. Tavaly a 3. szögletgól után ebben maradtam, de legalább konzisztensen nem fújják be.

Trossard meg am eléggé buta volt, ha van sárgád ne kezdj pofázni, főleg a Rice eset után.
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Engem mint semleges szurkoló basz fel hogy miért kell belenyúlni a meccsbe? Mert ez nem más volt...
Nomac
Én rühellem a shittyt de itt Trossard mire gondolt amúgy? Izomból leütközte Silvat úgy h mar van sargaja

BEARS BABY!

Sir Alex immortal