Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ter Stegen is kieshet hosszú időre
2 hónapja
remélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
a fradi költségvetésével ha nem lenne esély se a BLre az iszonyat blama lenne
mondjuk geci messze vagyunk a Görögöktől szal olyan sosé lesz 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Bálesz
2 hónapja
Barca meccsen meg gyors gólváltás megint, jó lesz az is
2 hónapja
Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda
Löfli
2 hónapja
Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda
2 hónapja
ebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéigEngem amúgy meglepett az első félidő, bár a Gunnersnek kellett mennie
zavi27
Sima 0-0 volt ide írva nekem ceruzával.
2 hónapja
ebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.
2 hónapja
Tetszetős ez az írás számomraVezetnek az ovisok is Villareal ellenAz baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
wrexham
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
shagi0206
2 hónapja
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéig
2 hónapja
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...Engem nem zavar. Várom innentől minden meccsen a sárgát ha valaki elpöcköli a labdát mint Rice vagy lendületből elrúgja mint Trossard. Szórni fogják mint bolond a lisztet...
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
shagi0206
10 947
Vezetnek az ovisok is Villareal ellenAz baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
wrexham
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
2 hónapja
wrexham
200
Vezetnek az ovisok is Villareal ellen
2 hónapja
wrexham
200
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodniAz igaz
Heisman nádor
2 hónapja
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Teljesen igaza van Kemenes Szabinak Rántott Calafiori góljáról. Azt ő baszta el, vissza kellett volna fújnia még az elején amikor elrúgták a szabadot.
2 hónapja
wrexham
200
Én Arsenalnam szurkolok ezen a meccsen nem kérdés számomraBármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...Én elfogulatlanul mondom azt, hogy az első ütközés az nálam semmi, a gól meg nyilván meg lett adva, mert ez a bírói felfogás a PL-ben évek óta, és ha 2 éve ezt folyamat engedik, itt is engedjék.
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham
zacknorb
2 hónapja
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...Én elfogulatlanul mondom azt, hogy az első ütközés az nálam semmi, a gól meg nyilván meg lett adva, mert ez a bírói felfogás a PL-ben évek óta, és ha 2 éve ezt folyamat engedik, itt is engedjék.
wrexham
2 hónapja
Figyelem, hivatalos indoklás:#MCIARS 45+7'
— Premier League Match Centre (@PLMatchCentre) September 22, 2024
The referee issued a second yellow card to Leandro Trossard for delaying the restart.
Mondjuk ez így WTF
2 hónapja
Küzdünk Soroksáron az egyenlítésért. (2-3) Igazán szép! És biztató!
2 hónapja
wrexham
200
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
2 hónapja
Nézd meg újraNyugi nem láttam. Kimentem wcre😃 mi történt?Trossard kiállítva egy erősen vitatható 2. sárgával
wrexham
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ez mióta szabályos? Elzárni testtel meg karral a kapust az ötösön belül?Egy ideje nem szabálytalan. Legalább is sose fújják be,akkor meg tényleg használd ki, mert akkor vagy okos és jó. Tavaly a 3. szögletgól után ebben maradtam, de legalább konzisztensen nem fújják be.
davemayer
Trossard meg am eléggé buta volt, ha van sárgád ne kezdj pofázni, főleg a Rice eset után.
2 hónapja
Engem mint semleges szurkoló basz fel hogy miért kell belenyúlni a meccsbe? Mert ez nem más volt...Én rühellem a shittyt de itt Trossard mire gondolt amúgy? Izomból leütközte Silvat úgy h mar van sargaja
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal