NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 861 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ez a páros kapus interjú rohadt jó ötlet és kivitelezés is az M4en, bravó
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 385
Bódog elég keményen nyilatkozik... De sajnos igaza van
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 222
 www.facebook.com/share/r/19PeFtmujz/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Meglátjuk, haraptak már nem is egyszer az aszfaltba a millwallos srácok. minden pofon jó helyre fog menni.
pfefe8
Kb a sutyerák angolok között is a kegsuttyóbb proli banda 😆
Remélem a Hammers fanok jól helyre teszik őket.
warr_b
A 90-es évek közepén volt egy Milwall-Fradi kupameccs, akkor Budapestre is megérkeztek a Doktorok, ez egy olyan ultra csoport volt, akik fehér köpenyben késeltek.
Dzsokijuing
2004-ben volt
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 123 — Sworn to the Dark
ozibozi
Meglátjuk, haraptak már nem is egyszer az aszfaltba a millwallos srácok. minden pofon jó helyre fog menni.
pfefe8
warr_b
A 90-es évek közepén volt egy Milwall-Fradi kupameccs, akkor Budapestre is megérkeztek a Doktorok, ez egy olyan ultra csoport volt, akik fehér köpenyben késeltek.
Dzsokijuing
Akkor már nagyobb volt a füst mint a láng a budapesti kirándulásukkor. Azóta pedig végképp megváltozott a helyzet. Amikor kilépnek a szigetükről(bármelyik brigádjuk is jön a kontinensre) megkapják a beosztásukat. A lengyel eb-n és utána a franciák rendezte eb-n volt ez csúcsponton. a francia eb- például a ruszki brigádok(francia logisztikai segítséggel) verték szét őket.
pfefe8
az angol huligánok nem lépnek ki, mert utazási tilalom (football banning order) alatt vannak, akkor amikor az angol válogatott játszik külföldön. ilyen részeges kocsmatöltelék angol chavokat vertek meg az oroszok 2016-ban, nem szervezett huligánbandákat.

gats we bust, backs we crush

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 861 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Szájbaqrt Vasas mindig ezt csinálja folyamatosan már vagy 40 éve.
Mikor elhiszed hogy vlm, akkor összeszarják magukat.
Mikor kimennek azok is akiknek van jobb dolguk mint a heti szurkolás, jó idő, jónak kinéző meccs, cserébe belehugyoznak a szurkolók szájába.
ozibozi
Mondjuk most nem értem mibe hugyoznak, amikor dominálnak a listavezető ellen és masszív helyzetetek teremtenek?
1 hónapja
Fasza, harmadik piros az ötödik meccsen.
nagylaza, főpohárnok
De milyen kamu szar piros lap volt ez a semmire... amúgy teljesen jók voltunk, kb 3-1-re kéne vezetnünk.
warr_b
nincs koránt sem teljes rálátásom az összes európai bajnokságokra, de biztosan állítom hogy magyar bírói kar a legszarabb európában szakmailag.
pfefe8
Elég ránézni a heti UEFA meccsek bíróküldéseire, 1 magyar van, ergo tragikusnak ítéli az UEFA is a helyzetet.
1 hónapja
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 434
nagylaza, főpohárnok
De milyen kamu szar piros lap volt ez a semmire... amúgy teljesen jók voltunk, kb 3-1-re kéne vezetnünk.
warr_b
nincs koránt sem teljes rálátásom az összes európai bajnokságokra, de biztosan állítom hogy magyar bírói kar a legszarabb európában szakmailag.

Steelers fan
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
RIP

index.hu/belfold/2026/08/22/lakat-t-karoly-nap-tv-sportujsagiro-foszerkeszto-halalhir/
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 573 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mikor kimennek azok is akiknek van jobb dolguk mint a heti szurkolás, jó idő, jónak kinéző meccs, cserébe belehugyoznak a szurkolók szájába.
ozibozi
magyar foci, 30 éve ez megy

Steelers fan
1 hónapja
ozibozi New York Giants 22 483
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 453 — beers & Packers
1 hónapja
ozibozi
pfefe8
warr_b
Dzsokijuing
Akkor már nagyobb volt a füst mint a láng a budapesti kirándulásukkor. Azóta pedig végképp megváltozott a helyzet. Amikor kilépnek a szigetükről(bármelyik brigádjuk is jön a kontinensre) megkapják a beosztásukat. A lengyel eb-n és utána a franciák rendezte eb-n volt ez csúcsponton. a francia eb- például a ruszki brigádok(francia logisztikai segítséggel) verték szét őket.

Steelers fan
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 847 — Saturday Night Lights
ozibozi
pfefe8
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Koszta még hány helyzetet akar kihagyni?
1 hónapja
Rossz előérzetem van. Nagyon remélem, hogy tévedek.
1 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 686 — Patriots fan
Remek színvonalas meccs volt, mi a tökömnek ülök le meccset nézni. Ennyire homályok ennyi éven keresztül bazmeg nem lehetünk….mi volt a meccsre az elképzelés az rejtély így laikusként

1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 7 051
Ezt nem igazán kell elemezni, hiszen ez a biztos 20. Hull, akiknél kb. a negatív pontrekord elkerülése a cél. Igazi anomália a meccs, ennyire nem gyenge ez a csapat. 😊

Szerkesztette: Jughead
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 349 — The Mathematician
úgy tudom nagy adóssága van a klubnak, amit törleszteni kell.
Toto21
a Glasnerék elég szépen fejik a csapatot az biztos
 www.bbc.com/sport/football/articles/cd9lwdegxvxo

www.nytimes.com/athletic/7354178/2026/06/12/manchester-united-debt-glazers/?eafs_enabled=false

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
De az bazmeg hogy kisebb csapatok ellen mindig szarok vagyunk az felfoghatatlan. Mindig csak felcseszik az ember agyát, Mbuemo helyzet volt egyedüli értelmes 90 perc alatt

Szerkesztette: manuszka86

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 385
Mi a cél?

Ha a pl győzelem a cél, akkor nekünk 3-4 100 vagy többet érő igazolás kell(ett volna). Erre a keretre kb 500 milliót kellett volna költeni hogy azt lehessen mondani hogy esélyes.

Ha a tisztes helytállás és az abból való építkezés a cél akkor viszont nem szabad elvárni hogy a bl-ben továbbjutás legyen vagy hogy top 6 legyen a bl-ben. Elég megnézni mit csinál idén a tottenham, lefőtt a keretük, költöttek is szépen. Ezen a szinten ha azonnali minőségbeli ugrást akarsz azt csak így teheted meg.
davemayer
Persze igazad van,csak szerintem csórók is vagyunk valszeg,azért az ablakon kidobott milliárdok visszaütnek. Pénzügyileg perpill szerintem okosnak kell lenniük mert másképp nem megy. Itt ha top 5 lesz az is boldogság szerintem
manuszka86
Dehogy vagyunk csórók, ez egy általános tévhit. Ennyi rombolás után is még mindig annyi pénzt termel a brand világszerte hogy az elképesztő, csak a buzi zsidó kopaszék kiveszik belőle a pénzt. Ez megy kb 10 éve. Nem véletlenül írom hogy egy ilyen keret feltöltés mint ami a spursnél van nálunk elképzelhetetlen lenne, de nem azért mert nincs pénz hanem mert a köcsögök nem invesztálnak a klubba.
davemayer
úgy tudom nagy adóssága van a klubnak, amit törleszteni kell. De igen minőségben nem javultunk. Ahhoz pl Tchouameni kellett volna középre. Santos meg Tielemans meg rotálásra. Belső védő poszton is sok ugyanolyan van, de top védőnk nincs. Bal védő dettó. Csatár dettó
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 779 — "Grammar maci"
Május óta egy percet nem játszott Sesko a sípcsont sérülése miatt,ezt vagy nem gondoltál hogy ennyire gáz vagy tököm tudja,de nagy a kuss és az nem jó. Az meg a másik hogy cserecstàrunk sincs ami agyrém
manuszka86
Én azt hittem h azért nagy a kuss mert minden ok. Na most meglatjuk a mozgásából

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
Nekünk nem 100 millás játékosok kellenek jelenleg,mert a padló is nagyon alacsony,Shaw mellé még fognak igazolni az tuti. Nekem alapvetően tetszenek az igazolások eddig
manuszka86
Mi a cél?

Ha a pl győzelem a cél, akkor nekünk 3-4 100 vagy többet érő igazolás kell(ett volna). Erre a keretre kb 500 milliót kellett volna költeni hogy azt lehessen mondani hogy esélyes.

Ha a tisztes helytállás és az abból való építkezés a cél akkor viszont nem szabad elvárni hogy a bl-ben továbbjutás legyen vagy hogy top 6 legyen a bl-ben. Elég megnézni mit csinál idén a tottenham, lefőtt a keretük, költöttek is szépen. Ezen a szinten ha azonnali minőségbeli ugrást akarsz azt csak így teheted meg.
davemayer
FFP mellett 500 milliót mission impossible egy offseasonben költeni szvsz.
empty taxi
? Spurs ezen a nyáron majdnem annyinál jár.
Sixo
Mert már nincs FFP, sőt PSR volt a PL-ben, FFP az UEFA szabály.
SCR (squad cost ratio) van.
Meg az PSR-t sem tudtad 1 nyár alatt tönkrebaszni, mert 3 éves periódust vizsgált.

Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Május óta egy percet nem játszott Sesko a sípcsont sérülése miatt,ezt vagy nem gondoltál hogy ennyire gáz vagy tököm tudja,de nagy a kuss és az nem jó. Az meg a másik hogy cserecstàrunk sincs ami agyrém

Szerkesztette: manuszka86

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 779 — "Grammar maci"
Azt nem értem hogy most komolyan mit akarunk Seskoval. Pátyolgatni kell egy fiatal srácot hogy nehogy újra lesérüljön, vagy Carrick nem bízik benne? Vagy elengedte ezt a meccset máris?
Mert ok, lehozza Dorgut, nem volt nehéz kitalálni hogy nem lesz pályán a második félidőben de most 2-0nál mire vár?! Nincs target man középen hahó
davemayer
Valszeg kurvára messze van attól hogy focizzon még. Azért erre a sérülésre kíváncsi lennék
manuszka86
Ok de akkor meg kommunikálják le normálisan mert ez komoly kérdéseket vet fel

BEARS BABY!

Sir Alex immortal