NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
hú b+, legalja

www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/10/gulacsi-peter-szeretnem-tisztazni-a-kialakult-helyzetet/kommentek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
azert elkepeszto, hogy Kompany mit kovetel meg Upatol meg Kimtol. Nem egyszer az ellenfel kapujatol 35 meterre alltak mint leghatso ember, elkepeszto terulettel a hatuk mogott raadasul igy les csapdazni sem lehet. ebbol sztem vissza kell venni.
csebi
Igen, az ennyire feltolt védekezést de Ligttel nem lehetett volna jól kivitelezni, és Dier sem véletlenül van ennyire partvonalon kívül. És bár egyetértek azzal, hogy Neuer söprögető stílusa többet használt nekünk, mint ártott, azért azt figyelembe kell venni, hogy ő sem lesz már fiatalabb, és nem feltétlenül szerencsés az, hogy egy komplett térfelet kell bejátszania közel 40 évesen a kontráknál.

Alapvetően egyébként jó meg korszerű ez a fajta high pressing (bár tegnap azért nem volt annyira agresszív a letámadás), de ezen lehet azért finomhangolni.
Hungarian Bill
igen es ilyen fajta tapasztalat szerzesre sztem tokeletesek ezek a meccsek. itt mar nincs olyan hatalmas minosegbeli kulonbseg mint egy random bundesliga csapat ellen, de meg azert nem verre megy h egy vereseg miatt oda a szezon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
azert elkepeszto, hogy Kompany mit kovetel meg Upatol meg Kimtol. Nem egyszer az ellenfel kapujatol 35 meterre alltak mint leghatso ember, elkepeszto terulettel a hatuk mogott raadasul igy les csapdazni sem lehet. ebbol sztem vissza kell venni.
csebi
Igen, az ennyire feltolt védekezést de Ligttel nem lehetett volna jól kivitelezni, és Dier sem véletlenül van ennyire partvonalon kívül. És bár egyetértek azzal, hogy Neuer söprögető stílusa többet használt nekünk, mint ártott, azért azt figyelembe kell venni, hogy ő sem lesz már fiatalabb, és nem feltétlenül szerencsés az, hogy egy komplett térfelet kell bejátszania közel 40 évesen a kontráknál.

Alapvetően egyébként jó meg korszerű ez a fajta high pressing (bár tegnap azért nem volt annyira agresszív a letámadás), de ezen lehet azért finomhangolni.
1 hónapja
amúgy ezzel a kapus kérdés okádékkal csak eljutottunk oda, hogy '98 óta, azaz 26 év után nem külföldön, magasabban jegyzett bajnokságban játszó játékos stabilan a magyar válogatott első számú kapusa, hanem random jóska a mennyeiből. szép munka! 👊
peach
Már persze azt leszámítva, hogy '16-ban Király Gabi már a Haladásban volt payrollon.
slowmotion
utolso eve volt a valogatottban, akkor igazolt haza kulfoldrol. picit sem lehet hasonlitani Dibuszhoz, aki csupan azt nezte, hogy mennyivel jon ki anyagilag pluszba, ha magasabban jegyzett csapathoz igazolna. egyik megmerette magat kulfoldon tobb mint 10 even at, es azutan jott haza levezetni mig a masikban annyi ambicio van, mint Orban Balazsban, ha a hazat meg kellene vedeni az oroszokkal szemben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
amúgy ezzel a kapus kérdés okádékkal csak eljutottunk oda, hogy '98 óta, azaz 26 év után nem külföldön, magasabban jegyzett bajnokságban játszó játékos stabilan a magyar válogatott első számú kapusa, hanem random jóska a mennyeiből. szép munka! 👊
peach
Már persze azt leszámítva, hogy '16-ban Király Gabi már a Haladásban volt payrollon.
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
2017 ota eloszor kapott ki a Bayern BL meccsen osszel. Kemeny sorozatot szakitott meg Manu, de en nem banom. inkabb most jojjon ez, es tavaszra johet a csucsforma. raadasul a helyzetek megvoltak, dominaltunk (elso felidoben volt 75-25% a labdabirtoklas is), Upa jegen tancolt ketszer is, de utana behozta.

1 hónapja
wrexham 200
Amúgy ha semleges lennék nagyon adnám a mai játéknapot.
Ez az az agyfasz, amit új BL címszóval ígért Ceferin
zacknorb
Ennek szerintem semmi köze az új rendszernek. Volt pár meglepetés és ennyi. Vagy te mire alapozod ezt?
wrexham
Arra hogy több a meccs, így fáradtabb mindenki, és kijöhetnek ekkora agyfaszok. Plusz mivel több az ellenfél, többféle játékot látsz. És itt jön az, hogy az eredményeken továbbnézve mennyire befolyásolja ez a tabellát és a legjobb 8-as esélyeket, vagy esetleg a kötelező több pontot a többi meccsen, ami hátra van.
zacknorb
Két kör után még nem vonnék le messzemenő következtetéseket. A régi rendszerben is voltak meglepő fordulók, de értem mit mondasz.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Ennek szerintem semmi köze az új rendszernek. Volt pár meglepetés és ennyi. Vagy te mire alapozod ezt?
wrexham
Arra hogy több a meccs, így fáradtabb mindenki, és kijöhetnek ekkora agyfaszok. Plusz mivel több az ellenfél, többféle játékot látsz. És itt jön az, hogy az eredményeken továbbnézve mennyire befolyásolja ez a tabellát és a legjobb 8-as esélyeket, vagy esetleg a kötelező több pontot a többi meccsen, ami hátra van.
1 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 737
azért a Lipcsének meg vannak a helyzetei
Negritis, a vajda
Szerintem egy teljes Serie A fordulóban összesen nincs annyi helyzet, mint amennyit kihagyott az utolsó 25 percben a Lipcse. 😀

Hátha Mottával végre fordul a szerencsénk. Évek óta az összes ilyet buktuk. Ma nagy szerencsénk volt, de hozzá teszem nem is bekkeltünk ész nélkül 2-2nél mint Allegrivel tettük volna.
1 hónapja
wrexham 200
zacknorb
1 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
És megint Durán!
Heisman nádor
És Martínez is miket védett a végén. Up the Villa!

" class="embed">
1 hónapja
wrexham 200
Vili bmeg
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Dibusz "Bravúrkapus" Dániel.
Vitézlő Titoknok tomz
que?!
r.baggio
Első gólnál későn és úgy dőlt el, mint egy kivágott tölgyfa.
Vitézlő Titoknok tomz
nem holnap játszik a fradi?
Negritis, a vajda
Lehet, mert ma csak sz0pn@k.
Vitézlő Titoknok tomz
1. Dénes, nem Dániel
2. A múlt heti meccs ismétlését nézed...

😀
Bálesz
Azért szép próbálkozás volt... 😊
1 hónapja
azért a Lipcsének meg vannak a helyzetei

1 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 737
Aztakurva de jó meccs ez a Lipcse-Juve. Conceição nem ki gólt rúgott.
andree
az első juve gólt nem láttam
de a 2. és 3. azért nem a kapuson múlt sztem
a 3. talán védhető lett volna de
Negritis, a vajda
Nem sok köze volt a gólokhoz, egyik se volt védhető. Orbán baromi jól játszott az első gólig. Azt talán rá lehet verni, de ott is jól érkezett Vlahovics egy tökéletes labdára.
1 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Vitézlő Titoknok tomz
que?!
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
1. Dénes, nem Dániel

😀
Bálesz
bazz most nézem hogy az M4 berakta az ismétlést mostanra 😀
Negritis, a vajda
BL ugye már nincs, gondolom az egyéb sportok is elfogytak így este 10-11-re. Szegény ember vízzel főz. 😀

1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
que?!
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
1. Dénes, nem Dániel

😀
Bálesz
bazz most nézem hogy az M4 berakta az ismétlést mostanra 😀

1 hónapja
A mai játéknap valami egészen agyfasz, vagy boomer szöveggel totógyilkos.
zacknorb
épp azt nézem én is hogy Aston Villa, Lille, Benfica viszi a mixeket jelenleg

1 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Vitézlő Titoknok tomz
que?!
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Negritis, a vajda
Vitézlő Titoknok tomz
1. Dénes, nem Dániel

😀

1 hónapja
A mai játéknap valami egészen agyfasz, vagy boomer szöveggel totógyilkos.
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 535
andree
Negritis, a vajda
Az első se Gulácsié volt
1 hónapja
andree

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak 😊