Soccer
41 feliratkozó
28 napja
Ez a fejlett nyugat vmi fura beidegződés lehet, ha meg ezzel kapcsolatban is ez jut eszedbe. 😊Akkor furcsa, hogy meglepődsz azon, hogy a Fradihoz köthető oldalakon a Fradi játékosát védik még akár a kelleténél is erősebben. Valszeg a fejlett nyugaton máshogy működik, például a barcához köthető oldalakon most gondolom Yamalt ütik verik😊Köszi az infót.Fradista közösség, ahol szigorú moderálás van a trollok és a Fradit gyűlölők kigyomlálására. Nem kell olvasni és kommentálni az oldalt ,ha nem vagy Fradista. Ott az internet ezer oldala(köztük ez is), ahol szidhatod, gyűlölheted a Fradit minden probléma nélkül. Szerencsére az üllői129 nem ilyen oldal.amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
Kenny
pfefe8
Ui: Fradi szurkoló vagyok …
csebi
pfefe8
„History is a set of lies agreed upon.”
28 napja
fair play pontok, túl sok sárgát kapott Szaúd-ArábiaLe bizony, ez elég is volt nekik hogy csoportharmadikként továbbjussanak.Szép, a K csoportban mindenki 4 ponttal végzett 😁 (U17 vb)Uganda leverte a franciákat !
warr_b
Sixo
Azt nem tudom, hogy Mexikó és Kampmanék között mi volt dönteni a harmadikok tabelláján? Mindkettő egy győzelem, két vereség, 3 rúgott és 5 kapott gól...
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja
Akkor furcsa, hogy meglepődsz azon, hogy a Fradihoz köthető oldalakon a Fradi játékosát védik még akár a kelleténél is erősebben. Valszeg a fejlett nyugaton máshogy működik, például a barcához köthető oldalakon most gondolom Yamalt ütik verik😊Köszi az infót.Fradista közösség, ahol szigorú moderálás van a trollok és a Fradit gyűlölők kigyomlálására. Nem kell olvasni és kommentálni az oldalt ,ha nem vagy Fradista. Ott az internet ezer oldala(köztük ez is), ahol szidhatod, gyűlölheted a Fradit minden probléma nélkül. Szerencsére az üllői129 nem ilyen oldal.amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
Kenny
pfefe8
csebi
Steelers fan
28 napja
Le bizony, ez elég is volt nekik hogy csoportharmadikként továbbjussanak.Szép, a K csoportban mindenki 4 ponttal végzett 😁 (U17 vb)Uganda leverte a franciákat !
warr_b
Sixo
Azt nem tudom, hogy Mexikó és Kampmanék között mi volt dönteni a harmadikok tabelláján? Mindkettő egy győzelem, két vereség, 3 rúgott és 5 kapott gól...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
28 napja
Köszi az infót.Fradista közösség, ahol szigorú moderálás van a trollok és a Fradit gyűlölők kigyomlálására. Nem kell olvasni és kommentálni az oldalt ,ha nem vagy Fradista. Ott az internet ezer oldala(köztük ez is), ahol szidhatod, gyűlölheted a Fradit minden probléma nélkül. Szerencsére az üllői129 nem ilyen oldal.amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
Kenny
pfefe8
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
28 napja
Szép, a K csoportban mindenki 4 ponttal végzett 😁 (U17 vb)Uganda leverte a franciákat !
warr_b
28 napja
Fradista közösség, ahol szigorú moderálás van a trollok és a Fradit gyűlölők kigyomlálására. Nem kell olvasni és kommentálni az oldalt ,ha nem vagy Fradista. Ott az internet ezer oldala(köztük ez is), ahol szidhatod, gyűlölheted a Fradit minden probléma nélkül. Szerencsére az üllői129 nem ilyen oldal.amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
Kenny
Steelers fan
28 napja
Szép, a K csoportban mindenki 4 ponttal végzett 😁 (U17 vb)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
28 napja
Nem, csak pont ez a baj, hogy egybol arra reflektal, hogy XY spanyol, mert hogy a spanyoloknal legendasan fos a jatekvezetes evek ota, mikozben amugy jo par normalis biro van ott is, csak eleg nehez egy olyan bajnoksagban, ahol minden masodik jatekos a meccs minden pillanataban azon van, hogy hogy kurjon at, szineszkedik meg nyomja a musort, kozben meg igazabol a legnagyobb gond a VAR-ozasoknal van, meg a bent ulokkel, mert hogy nagyjabol hobbi szinten, epp milyen kedvuk van alapon vesznek egy halom szabalyt, aztan megadjak ugyanazt, amit tiz perce meg nem.Mondjuk az írás konklúziója pont az, hogy ne pofázzunk neki feleslegesen, mert nem szereti és adja a lapot. Néhol vannak kontraproduktív zárójeles megjegyzései, de egy korrekt összefoglalásnak gondolom. És ha ez hergelés, akkor már tényleg minden az, és Rossinak igaza van 😀 A van-e értelme meg majd eldől, bár ez a tartalom még így is a felső részben van a magyar nyelven elérhető focis anyagok közül. Az meg nyilván rohadtul nem mind1, ki a bíró, mit és hogy szokott fújni, mire háklis...Juhú, spanyol bíró lesz az örmények ellen:A pali tudtommal hot normalis, de mar most hergeljuk magunkat a semmire ilyen fb-posztokkal, aztan fel leszunk haborodva, ha Varga Barnabas megint megvillantja a minusz hatezerketszazas ikujat es picsogni kezd egy tok jelentektelen szitunal, mint valami furdoskurva, amiert sargat kap, mi meg mutogathatunk a birora. 😀
www.facebook.com/share/17cdnsu3N4/
zacknorb
Ennek a fb-posztnak sincs sok ertelme, tok mindegy, ki a biro es mennyire szigoru, senkinel sem szabad reklamalnia a nagytudasu magyar jatekosnak, mert ez a szabaly es reges reg sokkal szigorubbak a zebrak ezzel a dologgal. Illetve inkabb mondjuk ugy, a matekot meg lehetne nezni majd, mert peldaul Szoboszlai veszelyeztetett, ha mondjuk mar fixen megvan a harom pont az ormenyek ellen es a masodik hely, o peldaul lehet, hogy kaphatna egy sargat meg ezen a meccsen, hogy a mar tet nelkuli irek ellen hagyjon ki egy meccset es veletlenul sem valamelyik potselejtezorol sargazza ki magat.
Stez
És azt még mindig tartom hogy általánosságban bajok vannak a spanyol bírókkal.
zacknorb
Szerintem meg konkretan nem lehet mervado, hogy a biro milyen nemzetisegu, az sem, hogy az o bajnoksagaban hogyan vezeti a meccseket, nem lehet kiindulni abbol sem, hogy egy brit spori majd engedi, hogy szetrugd az ellenfeled, mert egyebkent a birok jo resze erezhetoen mashogy fuj nemzetkozi meccsen, mint a hazai viszonyban. Nyilvan persze, arra figyeljunk, ha valaki kioszt meccsenkent atlagosan het lapot, akkor rohadt szigoru es lappal fegyelmez, kevesbe kapsz masodik lehetoseget, de alapvetoen szerintem masodlagos teljesen a nemzetisege az embernek, mert legyen barki a biro, nem pofazhatsz neki es pont, nem kostolgathatod, hogy kinek meddig es mi fer bele.
Varga elmult egy eve peldaul arrol szolt, hogy nagyobbnal nagyobb faszsagok miatt kapdosta a lapokat, az NB I-ben, a valogatott meccseken, megis mindmaig megnezel akarcsak egy bajnokit vagy valogatott meccset, ugyanugy egybol hisztizik es cirkuszol, csak a szezonban a birok elkezdtek jobban ignoralni peldaul itthon es csak emiatt nem kap lapot, de amugy ugyanugy kapnia kellene. Fogjak es amikor hisztizik, egyszeruen elfordulnak a faszba. A valogatottban meg a portugalok ellen lattad, hogy amint valamit csinalt vagy pofazni akart, mar ment is egybol valaki fele, hogy nehogy veletlenul hulye legyen megint.
28 napja
Mondjuk az írás konklúziója pont az, hogy ne pofázzunk neki feleslegesen, mert nem szereti és adja a lapot. Néhol vannak kontraproduktív zárójeles megjegyzései, de egy korrekt összefoglalásnak gondolom. És ha ez hergelés, akkor már tényleg minden az, és Rossinak igaza van 😀 A van-e értelme meg majd eldől, bár ez a tartalom még így is a felső részben van a magyar nyelven elérhető focis anyagok közül. Az meg nyilván rohadtul nem mind1, ki a bíró, mit és hogy szokott fújni, mire háklis...Juhú, spanyol bíró lesz az örmények ellen:A pali tudtommal hot normalis, de mar most hergeljuk magunkat a semmire ilyen fb-posztokkal, aztan fel leszunk haborodva, ha Varga Barnabas megint megvillantja a minusz hatezerketszazas ikujat es picsogni kezd egy tok jelentektelen szitunal, mint valami furdoskurva, amiert sargat kap, mi meg mutogathatunk a birora. 😀
zacknorb
Ennek a fb-posztnak sincs sok ertelme, tok mindegy, ki a biro es mennyire szigoru, senkinel sem szabad reklamalnia a nagytudasu magyar jatekosnak, mert ez a szabaly es reges reg sokkal szigorubbak a zebrak ezzel a dologgal. Illetve inkabb mondjuk ugy, a matekot meg lehetne nezni majd, mert peldaul Szoboszlai veszelyeztetett, ha mondjuk mar fixen megvan a harom pont az ormenyek ellen es a masodik hely, o peldaul lehet, hogy kaphatna egy sargat meg ezen a meccsen, hogy a mar tet nelkuli irek ellen hagyjon ki egy meccset es veletlenul sem valamelyik potselejtezorol sargazza ki magat.
Stez
És azt még mindig tartom hogy általánosságban bajok vannak a spanyol bírókkal.
Poloska vagyok.
28 napja
Ő lesz az új kápó?Lesz még itt Menczer is poziban.És ez még semmi.es a Honvednal orulnek Szijjarto szerepvallalasanak?ugyanitt kíváncsi volnék iktriad véleményére, mert a hányinger kerülgetne egy ilyen kivenezéstől és még enyhén fogalmaztam
Kenny
Az h kakadu geci, aki a munkáját sem tudja ellátni külügyesként, majd most vkit befenyítve, vagy h a seggét fényesre nyalják, ilyen kinevezést adnak neki, áhh... mindegy is
Beki
Ahogy írták is, eddig is ott volt a tűz közelében, igazából ő vele azonosítták ezt az emberek.
A durva az lett volna ami pletyka volt, hogy futsal csarnok és csapat, ha abban játékos lesz Petyaminiszter.
zacknorb
Dzsokijuing
28 napja
Még mindig jobb, mintha lélegeztetőgépre tették volna őket...torleszteni kell a covid alatt vasarolt maszkokert😃Nyilvan, tiszta minden, szingapuri foszponzorral. Mindig is tudtuk, hogy Szingapurban pdaig es vissza vannak a magyar fociert. 😛hat csak, hogy most le is lett papirozva minden. akademia, stadion, szponzor is jon.es a Honvednal orulnek Szijjarto szerepvallalasanak?Mondjuk szerintem valtozni nem fog semmi, eddig is ott volt a tuz kozeleben.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
Kenny
28 napja
plusz remelhetoleg Hajdube is olvassa ezt es majd kozvetitesben o is hergel tovabb ...Juhú, spanyol bíró lesz az örmények ellen:A pali tudtommal hot normalis, de mar most hergeljuk magunkat a semmire ilyen fb-posztokkal, aztan fel leszunk haborodva, ha Varga Barnabas megint megvillantja a minusz hatezerketszazas ikujat es picsogni kezd egy tok jelentektelen szitunal, mint valami furdoskurva, amiert sargat kap, mi meg mutogathatunk a birora. 😀
zacknorb
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
28 napja
jaja azt mondom. mar csak a bejegyzest olvastam, meg tettem egy vicces reakciot, de a komment mezot kerulom. par hete meg beirtam, hogy talan onkenyes es nem tul realis osszehasonlitasi alap volt Toth Balazs bajnoki es Dibusz bajnoki szamok. barcsak ne tettem volna, egybol nekem esett mki (biztosan TE is 😊 ).amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
Kenny
meg a szurkolok hagyjan, de ez a hergeles minek kell, azt nem ertem. nyilvan kozpontilag ki van adva amugy.
28 napja
Juhú, spanyol bíró lesz az örmények ellen:A pali tudtommal hot normalis, de mar most hergeljuk magunkat a semmire ilyen fb-posztokkal, aztan fel leszunk haborodva, ha Varga Barnabas megint megvillantja a minusz hatezerketszazas ikujat es picsogni kezd egy tok jelentektelen szitunal, mint valami furdoskurva, amiert sargat kap, mi meg mutogathatunk a birora. 😀
zacknorb
28 napja
amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...olvass bele ami az ulloin megy. agymosott szekta.
csebi
28 napja
Juhú, spanyol bíró lesz az örmények ellen:Poloska vagyok.
28 napja
Prediction: Ha jól alakulnak jövő héten a dolgok és tavasszal játszunk a VB-ért, Dzsudzsit nagy csinnadratta közepette visszavonultatják a profi futballtól a Puskásban, másnap pedig munkába áll, mint sportigazgató a Honvédnál.
Juhú, a Petitpest is elkezdte már a fifagyista "kommunikációt"
zacknorb
28 napja
Nem kellett volna ebédelés közben ránéznem a Honvéddal kapcsolatos hírekre.... Majdnem visszajött a kaja. Mit tettél 28 napja
amugy vmi elkepeszto, ami a fradihoz kotheto fb oldalakon megy. ez a szintu Dibusz odak, es jajj mkinek aki megprobal bmit is korrekten, tenyek alapjan irni ...
28 napja

Juhú, a Petitpest is elkezdte már a fifagyista "kommunikációt"
Poloska vagyok.
28 napja
Szíjgyártó elnöki kinevezése új szponzort is hoz. Olyan céget, akik egészen véletlenül nem is olyan regen 50 milliárd, mégegyszer leírom: 50 milliárd forint állami támogatást kaptak.lementek Bekescsabara es megtetszett nekik a Honved. Van ez igy😃
Rohadjon el az egész rendszer, rohadjon el a mocskos fidesz ott ahol van.
JC6 (Mr. Miele)
28 napja
Elnökségi vagy középpályás poziban?Lesz még itt Menczer is poziban.És ez még semmi.es a Honvednal orulnek Szijjarto szerepvallalasanak?ugyanitt kíváncsi volnék iktriad véleményére, mert a hányinger kerülgetne egy ilyen kivenezéstől és még enyhén fogalmaztam
Kenny
Az h kakadu geci, aki a munkáját sem tudja ellátni külügyesként, majd most vkit befenyítve, vagy h a seggét fényesre nyalják, ilyen kinevezést adnak neki, áhh... mindegy is
Beki
Ahogy írták is, eddig is ott volt a tűz közelében, igazából ő vele azonosítták ezt az emberek.
A durva az lett volna ami pletyka volt, hogy futsal csarnok és csapat, ha abban játékos lesz Petyaminiszter.
zacknorb
Dzsokijuing
Utóbbiban megnézném hogy agyonrúgják.
Poloska vagyok.
28 napja
Lesz még itt Menczer is poziban.És ez még semmi.es a Honvednal orulnek Szijjarto szerepvallalasanak?ugyanitt kíváncsi volnék iktriad véleményére, mert a hányinger kerülgetne egy ilyen kivenezéstől és még enyhén fogalmaztam
Kenny
Beki
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
És ez még semmi.es a Honvednal orulnek Szijjarto szerepvallalasanak?ugyanitt kíváncsi volnék iktriad véleményére, mert a hányinger kerülgetne egy ilyen kivenezéstől és még enyhén fogalmaztam
Kenny
Beki
Poloska vagyok.