NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 847 — Saturday Night Lights
Csepel-Csepelen végül sima 0-3 a Nagyétkű csapatának, hiába jött ki szurkolni a polgi (és még American ín Csepel  www.facebook.com/share/191171kw6s/ is kilátogatott családostul 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 573 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
te örüljél, hogy nyert a Leeds 😊
NB2
Örülök is 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 87 120 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
NB2
Vagy 50 éve nem nyertek a Forest otthonában. 😀
1 hónapja
ozibozi New York Giants 22 481
Szájbaqrt Vasas mindig ezt csinálja folyamatosan már vagy 40 éve.
Mikor elhiszed hogy vlm, akkor összeszarják magukat.
Mikor kimennek azok is akiknek van jobb dolguk mint a heti szurkolás, jó idő, jónak kinéző meccs, cserébe belehugyoznak a szurkolók szájába.
ozibozi
Mondjuk most nem értem mibe hugyoznak, amikor dominálnak a listavezető ellen és masszív helyzetetek teremtenek?
zacknorb
Én kint voltam
Megint cserben hagytak minket.
Az árnyékot basztak átlépni
ozibozi
Faszszopó tetű bíró eldöntötte a kamu kuállítással. Első féludőben sokkal jobbak voltunk, csak a kapus mindent kifogott. Aztán a másodikban 10 emberrel törte s gátunkat a háló, volt két elfutásunk aztán annyi. Beszédes volt hogy az utolsó Radó szabad után egyből lefújta a patkány, már a szögletet sem hagyta. Minden ötödik meccsen ki lehet kapni, az eddigieken volt azért masszívan mázlink is, ez most nem jött össze. Józsi is nagyon gyenge napit fogott ki, lehet már előre megünnepelte a szülinapját. Jó lesz ez.
warr_b
Kibaszott idegesség, a niggerek rokonai pl folyamatosan provokálták a szurkolókat, mutogattak táncolgattak, az egyiket sikerült azért egy pohárral majdnem telibeqrnom, de csak félig sikerült.
A sört sajnáltam kicsit nem a qrvát
#régiszépidőklegalábbvisszajöttek
ozibozi
Jah, hát az Afrikakorps külön gusztustalan volt amit összeszínészkedtek meg dobálták magukat, különösen a 9-es gyerek.

A B felöli partjelző volt még vicces, egyrészt egyszer nem sikerült vonalban lennie az akcióval, másrészt rögzített helyzeteknél toporgott mindig, mint kezdő buzi a gőzben 😄

Tábor jó volt, kitartóan nyomták, bár lehetett volna változatosabb, mondjuk a már csak fél óra! bekiáltáson nagyon röhögtünk 😂
warr_b
Az általában bekes rendezők az A oldalról is kivezették a randalírozó, seggüket tánc közben mutagató némbereket, akik ünnepeltek a gólnàl a seggüket verve ünnepeltek a gólnál.
Van olyan Vasasos akinek ez tetszik?
Ciki és gonosz dolog volt a részükről.
🤮
De ezek szerint van olyan egyszerű vidéki drukker akinek ez tetszik, és meg ostobán tapsikol is hozzà😕
Ciki

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 321
oktatják eddig rendesen a Spurts
1 hónapja
Beki New York Jets 3 304
Na Spurs mar szopon is 🤣
1 hónapja
NB2 New England Patriots 30 058 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 573 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mikor kimennek azok is akiknek van jobb dolguk mint a heti szurkolás, jó idő, jónak kinéző meccs, cserébe belehugyoznak a szurkolók szájába.
ozibozi
Mondjuk most nem értem mibe hugyoznak, amikor dominálnak a listavezető ellen és masszív helyzetetek teremtenek?
zacknorb
Én kint voltam
ozibozi
Faszszopó tetű bíró eldöntötte a kamu kuállítással. Első féludőben sokkal jobbak voltunk, csak a kapus mindent kifogott. Aztán a másodikban 10 emberrel törte s gátunkat a háló, volt két elfutásunk aztán annyi. Beszédes volt hogy az utolsó Radó szabad után egyből lefújta a patkány, már a szögletet sem hagyta. Minden ötödik meccsen ki lehet kapni, az eddigieken volt azért masszívan mázlink is, ez most nem jött össze. Józsi is nagyon gyenge napit fogott ki, lehet már előre megünnepelte a szülinapját. Jó lesz ez.
warr_b
Kibaszott idegesség, a niggerek rokonai pl folyamatosan provokálták a szurkolókat, mutogattak táncolgattak, az egyiket sikerült azért egy pohárral majdnem telibeqrnom, de csak félig sikerült.
ozibozi
Jah, hát az Afrikakorps külön gusztustalan volt amit összeszínészkedtek meg dobálták magukat, különösen a 9-es gyerek.

A B felöli partjelző volt még vicces, egyrészt egyszer nem sikerült vonalban lennie az akcióval, másrészt rögzített helyzeteknél toporgott mindig, mint kezdő buzi a gőzben 😄

Tábor jó volt, kitartóan nyomták, bár lehetett volna változatosabb, mondjuk a már csak fél óra! bekiáltáson nagyon röhögtünk 😂

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 385
Mondtak meg fogja bosszulni magát a meccs elején a sok kihagyott helyzet... Kérdés fel tud-e pörögni újra az MTK
1 hónapja
ozibozi
zacknorb
Én kint voltam
ozibozi
Szóval 40 éve nem kaptak ki, sőt előtte sem, csak azóta?
Cserbenhagyták az embereket mert a 60. percig még emberhatrányban is végigdomináltak, utána pedig ment a védekezés, a "harc", a küzdelem ami pont a csapat identitásából eredne?
Nem léptek kina saját árnyékukból sok év szenvedés után úgy hogy eddig veretlenek voltak az NB1ben és ma a listavezető ellen tudtak dominálni?
Emberfeletti bűn kihagyni helyzeteket (vagy nem is kihagyni, hanem a csatár bűnhődjön mert védett a kapus)?

Sőt, ez az írás egy domináns félidő utáni 0-0-nál született egy szerencsétlen, talán vitatható kiállítás után, az se volt 40 éve vagy az előtt, csak azóta nonstop?

Értem hogy anno minden jobbvót meg semmi nem jó csak az, amikor lehet rosszat írni, de ez azért eléggé torzult valóságnak tűnik.
zacknorb
Ide figyelj te kis korrekt gyerek, annak akarod elmagyarázni hogy mi a VASAS aki veled ellentétben már ünnepelt bajnoki és kupagyőzelmet személyesen kint a Szentélyben vagy a Népstadionban SZEMÉLYeSEN, mi akik lent voltunk Szegeden, ha kellett Fehérváron, amikor minket kergettek, volt hogy verekedtünk, volt hogy vertek/többször mint szerettük volna/
napokig voltunk pályaudvarokon, rendőrségen, stoppoltunk, gyalogoltunk, bármit a Csapatért.
Minket vertek - vertünk- éltünk.
Nekünk akarsz te vlm bármiféle erkölcsi faszságot, iránytűt mutatni csak azért mert kaptál országbérletet és néha feljössz Pestre.
A Vasas Mi /is/vagyunk,
Szerényebben kicsi Rigó, sokat kell még tenned a VASAsért hogy egyáltalán méltó legyél egy párbeszédre.
Kicsit erősödjél még bele, mert ez qrva karcsú.

1 hónapja
Gróf újabb gólt kapott. Lehet már nem ezekkel a kiégett kapusokkal kéne próbálkozni, mint Szappanos vagy Gróf.
1 hónapja
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 434
 www.facebook.com/share/r/19PeFtmujz/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Meglátjuk, haraptak már nem is egyszer az aszfaltba a millwallos srácok. minden pofon jó helyre fog menni.
pfefe8
Kb a sutyerák angolok között is a kegsuttyóbb proli banda 😆
Remélem a Hammers fanok jól helyre teszik őket.
warr_b
A 90-es évek közepén volt egy Milwall-Fradi kupameccs, akkor Budapestre is megérkeztek a Doktorok, ez egy olyan ultra csoport volt, akik fehér köpenyben késeltek.
Dzsokijuing
Akkor már nagyobb volt a füst mint a láng a budapesti kirándulásukkor. Azóta pedig végképp megváltozott a helyzet. Amikor kilépnek a szigetükről(bármelyik brigádjuk is jön a kontinensre) megkapják a beosztásukat. A lengyel eb-n és utána a franciák rendezte eb-n volt ez csúcsponton. a francia eb- például a ruszki brigádok(francia logisztikai segítséggel) verték szét őket.
pfefe8
az angol huligánok nem lépnek ki, mert utazási tilalom (football banning order) alatt vannak, akkor amikor az angol válogatott játszik külföldön. ilyen részeges kocsmatöltelék angol chavokat vertek meg az oroszok 2016-ban, nem szervezett huligánbandákat.
deyell
Leszarja mindenki hogy ki van az angoloknál éppen utazóban. aki ott van azt ütik. Nagyon helyesen. Szerencsére elmúlt az az idő amikor az angolok azt csináltak amit akartak(haláleseteket is okozva). Egyébként angliában is kaptak nem is egyszer. Például a west ham brigádjainak segítve Fradisták is osztották a millwall szurkolókat. igaz ez nem most volt.

Steelers fan
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 861 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kvasina nem akarta berúgni 😀
Toto21
Amióta nem NB2 a Vasas ez még fel se jött
Köszi, mostmár tényleg megy az idény (remélem idén csak így ironikusan jön elő ez a szókapcsolat)
1 hónapja
Kvasina tizije legalább tényleg jó ötletnek tűnt, csak hát...
zacknorb
ez egy polcon van nálam J. David Juve-s büntetőjével 😀
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 861 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kvasina tizije legalább tényleg jó ötletnek tűnt, csak hát...
1 hónapja
Kvasina nem akarta berúgni 😀
1 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 3 032 — Pfizer & Moderna fan
MTK ma miket ki nem hagy, ez még megbosszulhatja magát
Toto21
Te jo eg, nem talalta el meg a kaput sem 1v1ben

1 hónapja
ozibozi
Mondjuk ez a niggerezés a dobálással egy mondatban nagyon vicces, mert ez a pohár meg italdobálás konkrétan olyan előemberi mint amikor a majmok egy vitában szarral dobálják egymást.
1 hónapja
ozibozi
zacknorb
Én kint voltam
ozibozi
Szóval 40 éve nem kaptak ki, sőt előtte sem, csak azóta?
Cserbenhagyták az embereket mert a 60. percig még emberhatrányban is végigdomináltak, utána pedig ment a védekezés, a "harc", a küzdelem ami pont a csapat identitásából eredne?
Nem léptek kina saját árnyékukból sok év szenvedés után úgy hogy eddig veretlenek voltak az NB1ben és ma a listavezető ellen tudtak dominálni?
Emberfeletti bűn kihagyni helyzeteket (vagy nem is kihagyni, hanem a csatár bűnhődjön mert védett a kapus)?

Sőt, ez az írás egy domináns félidő utáni 0-0-nál született egy szerencsétlen, talán vitatható kiállítás után, az se volt 40 éve vagy az előtt, csak azóta nonstop?

Értem hogy anno minden jobbvót meg semmi nem jó csak az, amikor lehet rosszat írni, de ez azért eléggé torzult valóságnak tűnik.
1 hónapja
MTK ma miket ki nem hagy, ez még megbosszulhatja magát
1 hónapja
ozibozi
zacknorb
Én kint voltam
ozibozi
warr_b

1 hónapja
ozibozi
zacknorb
Én kint voltam
ozibozi

1 hónapja
Bódog elég keményen nyilatkozik... De sajnos igaza van
Toto21
Valojaban pont azt csinalja, amit az elso alkalommal is, miutan hazajott kulfoldrol. Hiaba van igaza, akkor is csak ideig-oraig turtek.
Stez
talán változnak majd a dolgok az MLSZ körül is.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 361 — Whoops, looks like something went wrong.
Bódog elég keményen nyilatkozik... De sajnos igaza van
Toto21
Valojaban pont azt csinalja, amit az elso alkalommal is, miutan hazajott kulfoldrol. Hiaba van igaza, akkor is csak ideig-oraig turtek.

1 hónapja
ozibozi
zacknorb
Én kint voltam