NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?
Heisman nádor
porto v mu? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
YoungZeeZee 8 561
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
Klaci79
 www.espn.com/soccer/lineups/_/gameId/720528

itt nézve 3 van a pályán
Negritis, a vajda
es 2-2 lett
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Aki bánkódik, az már mehet shoppingolni a Kotonba, ez a lényeg.
Kotonos boxert és kotonos bugyit a népnek!
1 hónapja
Fetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.
Amúgy tényleg jól küzdöttünk, mindent egybevetve
Gergőbácsi
Az Origo lecsap rád azonnal!!!
Willie Parker
7 számjegytől indulunk nettó, homofisz heti 8 nap és álnéven dolgozhatok
Gergőbácsi
Én is mondtam a főnökömnek, h Rogán Antalként szeretnék aláírni
1 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Fetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.
Gergőbácsi
Willie Parker
7 számjegytől indulunk nettó, homofisz heti 8 nap és álnéven dolgozhatok

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 615 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről
Heisman nádor
jaj...még mindig reménykedsz 😀
Klaci79
Hát ez így nagyon feleslegesen egy nervy meccs lett, Spurs szurkolóként biztos nem lennék boldog ezzel.
Első gólnál a dán tag nem veszi észre hogy ott a labda mellette az hatalmas volt 😀
Aztán borzalmas döntéseket hoztak elöl a Fradisok.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEM

Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.

Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Nem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.

Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Gyurcsány?
Willie Parker
Mókamiki
warr_b
Ő nem álomvilágban él, hanem élesben tolja az FM-et
1 hónapja
Gergőbácsi
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Ebben tobb volt, de igy ki lehet kapni egy PL top10 csapattol.

1 hónapja

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább egy találtunk gólt 🤪
1 hónapja
A csirkék majdnem megégtek a budapesti katlanban - írná az Origo, ha színvonalas lenne.
1 hónapja
Így már szopás a 2,5 gól 😕
ozibozi
Over még jöhet
1 hónapja
ozibozi New York Giants 17 170
Így már szopás a 2,5 gól 😕
1 hónapja
Szép gól nem volt les? 😀
Gergőbácsi
Nem, tiszta gól
bobi0092
Nyilván, csak poénnak szántam

1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
Szép gól nem volt les? 😀
Gergőbácsi
Nem, tiszta gól

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
1 hónapja
TAKE IT OUT, CLOWN!
1 hónapja
Szép gól nem volt les? 😀

Szerkesztette: Gergőbácsi

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
Klaci79
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fsoccer.png
RFS 2-2 Galatasaray (Oct 3, 2024) Lineups - ESPN
Starting lineups for the Rigas Futbola Skola vs. Galatasaray Uefa Europa League game from October 3, 2024 on ESPN.

itt nézve 3 van a pályán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
Klaci79
Fradihoz hasonló az arány (2 a kezdőben 6 a padon)
És az egyik gólt is lett szerezte
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Klaci79
2 volt a kezdoben, most három a pályán

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestről
Heisman nádor
jaj...még mindig reménykedsz 😀
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 158 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEM

Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.

Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Nem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.

Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Gyurcsány?
Willie Parker
Mókamiki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta