NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 321
Maresca látszik Pep tanítvány. Már első meccsen túlgondolja a dolgokat
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 997 — Colts Fan
Jajj véget ért az Emery magic, jajj de fáááj!! 😜
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 333 — The Mathematician
kicsit a semmiből jött a vezetés
mondjuk lehet Guéhi hasznosabb lenne középen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 794 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Spursnek meglesz megint a 17. hely vagy aggódni kell? 😀
Heisman nádor
jobb szélsőt és jobb védőt még nem vettek oda még el kéne költeniük úgy 200 Misit, akkor talán 😀
Toto21
De nem is normális h nincs fel éve hogy kinn voltam megnézni őket viszont a mai 16 jatekosbol 4 játszott azon a meccsen … ilyen turnover mellett nem lehet csapatot építeni
csebi
két 17. hely után érthető, hogy megnyomták a pánik mode-ot, szerintem ezt figyelembe most belefér az eszetlen pénzszórás, főleg, hogy Levy alatt folyamatosan ment a spórolás, míg a többiek már akkor is fosták ki a pénzt játékosokra.

inkább a hozott minőséggel lesz a gond, Robertson nem jobb, mint Spence vagy Udogie (bár legalább ingyé jött), Tonali vicc 100-ért, én van Hecke-től se vagyok elájulva, de majd meglájuk mi sül ki belőle.

a következő katasztrófa pedig a Savinho+Marmoush duó lesz kb. 150ért, a két csávó összesen 4gól+5asszisztot jegyez az előző szezonból 😀
Duff
Ezekkel az emberekkel nincs baj, nyilván a retardált PL túlárazást leszamítva. Ami a nagyobb baj, az a sok ipari hulladék kaliber akit a keretben tartanak.

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 333 — The Mathematician
Sámson levágatta a haját?
mi van ha abba volt a tehetsége?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
sapka Washington Commanders 6 695 — sapka
Heisman nádor
jobb szélsőt és jobb védőt még nem vettek oda még el kéne költeniük úgy 200 Misit, akkor talán 😀
Toto21
De nem is normális h nincs fel éve hogy kinn voltam megnézni őket viszont a mai 16 jatekosbol 4 játszott azon a meccsen … ilyen turnover mellett nem lehet csapatot építeni
csebi
két 17. hely után érthető, hogy megnyomták a pánik mode-ot, szerintem ezt figyelembe most belefér az eszetlen pénzszórás, főleg, hogy Levy alatt folyamatosan ment a spórolás, míg a többiek már akkor is fosták ki a pénzt játékosokra.

inkább a hozott minőséggel lesz a gond, Robertson nem jobb, mint Spence vagy Udogie (bár legalább ingyé jött), Tonali vicc 100-ért, én van Hecke-től se vagyok elájulva, de majd meglájuk mi sül ki belőle.

a következő katasztrófa pedig a Savinho+Marmoush duó lesz kb. 150ért, a két csávó összesen 4gól+5asszisztot jegyez az előző szezonból 😀
Duff
Marmoush nagyon jó pedig, látszott is amikor érkezett és nem volt Haaland, akkor rengeteg helyzetet dolgozott ki, stb.
a Savinho az ami kemény 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
1 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 592
Heisman nádor
Toto21
csebi

1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 997 — Colts Fan
Friss transzferek:

Miguel Rubio (ESP, v) Espanyol -> Valladolid ingyé
Benoit Badiashile (FRA, v) Chelsea FC -> Napoli kölcsönbe
Josip Sutalo (CRO, v) Ajax Amsterdam -> Lazio kölcsönbe
Abdoulaye Camara (FRA, kp) Udinese -> Ajax Amsterdam kölcsönbe
Mihailo Ristic (SRB, v) Celta Vigo -> Crvena Zvezda ingyé
empty taxi
Amikor az Ajax egy Udine-töl vesz kölcsönbe jatekost az azert kemeny...
Toto21
17 éves srác, 190 cm 70 kg, francia utánpótlás válogatott alapember,akit a Jong Ajaxba hoztak a hollandok. Micsoda világot élünk, ez szörnyű....
1 hónapja
Baldé MU valószínűleg. Igazak a pletykák. Amennyit sérült, amilyen gyenge nem feltétlenül kár érte. Cancelo megoldja. Cserének meg ott a fiatal srác B csapatból aki nagyon tehetséges.
1 hónapja
Friss transzferek:

empty taxi
Toto21
Látszik is hol tartanak..
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 385
Friss transzferek:

empty taxi
1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 451 — NFL bracket champion '26
Friss transzferek:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
r.baggio Cleveland Browns UCLA Bruins 65 508 — hotty f*cking toddy
az év gólja a Csampóból volt már?
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.82787-15/777299009_18104041508267235_6197535498921764842_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=A2hxAJtITGIQ7kNvwHBbbwg&_nc_oc=AdrtCXH1NNteBaxYotO8XNfYJ4tD7MAawJeBcUOBWG1Zf1huuWgbV3HwafteRhgChic&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=4tQAC_rxWmZolJEgQVP58w&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQPOhf2zQa8V4hO8BC8ZkFJ2X5W47Z2ElLeB5UxzzUrRDQ&oe=6ACB335D
3,8 Mio. Aufrufe · 38.415 Reaktionen | DOM BALLARD ARE YOU JOKING?! 😳 Puskas worthy from the Bristol City man 🔥 #eflchampionship #bristolcity | CBS Sports Golazo
DOM BALLARD ARE YOU JOKING?! 😳 Puskas worthy from the Bristol City man 🔥 #eflchampionship #bristolcity

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 251 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gróf csapatja rendesen a DVTK-ba igazi balfasz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 251 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hülye majom 7-es, semmit nem tudok már rá mondani, kamerán úgy is látszik hogy a kutya nem ért hozzád csak két ujjal
KeyG
Már rég el kellett volna adni azt a hisztis picsa faszkalapot a gecibe

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Sporinak lett volna töke kiállítja Vinit színészkedésért és nincs a gól, de..🙂
remontada
Vininek mar joval korabban adhatott volna masodik sargat szineszkedesert....

Ha lenne kis esze Pereznek, akkor holnap felhivna az Arsenalt es megkerdezne, hogy ket zsak storniert nem-e akarjak megis... Talan sokat mondam erte.
Toto21
Sebaj. Bemákolták. Szpesöl 100at verte a víz rendesen. Decemberre úgyis Ibizán nyaral majd
1 hónapja
remontada

Ha lenne kis esze Pereznek, akkor holnap felhivna az Arsenalt es megkerdezne, hogy ket zsak storniert nem-e akarjak megis... Talan sokat mondam erte.
Toto21
Na dik véletlen szerkesztés helyett törlésre mentem🤦‍♂️
1 hónapja
remontada

1 hónapja
ozibozi New York Giants 22 481
Konate majdnem össze hozta
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 934
Mikor vigyorog a 70-es IQ-t emberi vigyor formájába így képzelem el

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
La Liga-ban többet dobálják magukat, mint az NB1-ben 😀 Időt is sokkal jobban húzzák. Szerintem ennyi nekem elég is lesz ebből idénre is 😀
1 hónapja
Erre Mourinho Güler-t hozza le 😀 LOL
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 934
Hülye majom 7-es, semmit nem tudok már rá mondani, kamerán úgy is látszik hogy a kutya nem ért hozzád csak két ujjal
KeyG
konkrétan -1 ember a pályán. 😕
Toto21
Szerintem több az

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
ozibozi New York Giants 22 481
Ez a güler nem rossz, csak mire lesz ez elég majd később, ha nem elég jó és nem lesz kiemelkedő a poszton ahol játszik. Kiderül pár hónap múlva.
1 hónapja
KeyG
konkrétan -1 ember a pályán. 😕