NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
6
3
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?porto v mu? 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Na vajon lesz edzőbuktatás Portugáliában?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
es 2-2 lettaz a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekeswww.espn.com/soccer/lineups/_/gameId/720528
Klaci79
itt nézve 3 van a pályán
Negritis, a vajda
1 hónapja
Willie Parker
15 384
Aki bánkódik, az már mehet shoppingolni a Kotonba, ez a lényeg.Kotonos boxert és kotonos bugyit a népnek!
1 hónapja
Willie Parker
15 384
Én is mondtam a főnökömnek, h Rogán Antalként szeretnék aláírni7 számjegytől indulunk nettó, homofisz heti 8 nap és álnéven dolgozhatokFetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.Az Origo lecsap rád azonnal!!!
Amúgy tényleg jól küzdöttünk, mindent egybevetve
Gergőbácsi
Willie Parker
Gergőbácsi
1 hónapja
7 számjegytől indulunk nettó, homofisz heti 8 nap és álnéven dolgozhatokFetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.Az Origo lecsap rád azonnal!!!
Gergőbácsi
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Hát ez így nagyon feleslegesen egy nervy meccs lett, Spurs szurkolóként biztos nem lennék boldog ezzel.Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestrőljaj...még mindig reménykedsz 😀
Heisman nádor
Klaci79
Első gólnál a dán tag nem veszi észre hogy ott a labda mellette az hatalmas volt 😀
Aztán borzalmas döntéseket hoztak elöl a Fradisok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Willie Parker
15 384
Ő nem álomvilágban él, hanem élesben tolja az FM-etMókamikiGyurcsány?ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.
Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Willie Parker
warr_b
1 hónapja
Willie Parker
15 384
Fetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.Az Origo lecsap rád azonnal!!!
Gergőbácsi
1 hónapja
Ebben tobb volt, de igy ki lehet kapni egy PL top10 csapattol.
1 hónapja
Fetrengő angolok, ellenséges játékvezetés, majdnem megtörtént csoda. Küldöm a CV-t.Amúgy tényleg jól küzdöttünk, mindent egybevetve
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Legalább egy találtunk gólt 🤪
1 hónapja
Willie Parker
15 384
A csirkék majdnem megégtek a budapesti katlanban - írná az Origo, ha színvonalas lenne.
1 hónapja
ozibozi
17 170
Így már szopás a 2,5 gól 😕
1 hónapja
Nyilván, csak poénnak szántamSzép gól nem volt les? 😀Nem, tiszta gól
Gergőbácsi
bobi0092
1 hónapja
bobi0092
4 353
Szép gól nem volt les? 😀Nem, tiszta gól
Gergőbácsi
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
1 hónapja
Willie Parker
15 384
TAKE IT OUT, CLOWN!
1 hónapja
Szép gól nem volt les? 😀
Szerkesztette: Gergőbácsi
1 hónapja
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
Klaci79
itt nézve 3 van a pályán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekesFradihoz hasonló az arány (2 a kezdőben 6 a padon)
Klaci79
És az egyik gólt is lett szerezte
1 hónapja
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes2 volt a kezdoben, most három a pályán
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Klaci79
22 221
az a durva, hogy egy lett csapat 2-2-re áll a Galata ellen...nem tudom ott hány lett focista van, de mindenképp érdekes
1 hónapja
Klaci79
22 221
Mondjuk a Spurs is megérdemelné hogy ne 3 ponttal távozzon Pestrőljaj...még mindig reménykedsz 😀
Heisman nádor
1 hónapja
MókamikiGyurcsány?ERIK TEN HAG: BIZONYÍTOTTAM MÁR, MINDIG NYEREK! AZ ELMÚLT HAT ÉVBEN NYOLC TRÓFEÁT GYŰJTÖTTEMNem akarok politizálni, de van itthon is valaki, aki azt hiszi, hogy ő maga a tökély, és éli a kis világát a fejében lejátszódó álomvilágban.
Nem tudom mit szív a pali, de kérek belőle.
Abból a 8-ból nyert egy FA kupát vagy liga kupát nem? Többi a nem túl veretes holland bajnokságban jött össze
wrexham
Szóval a lényeg: nem egyedüli eset 😊
shagi0206
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta