NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
deyell
11 702
Szobo a padon kezd, meglepő..legutóbb jól játszott, tippem szerint nem a teljesítménye miatt van a padon.
Nomac
choose life
1 hónapja
Mikey
18 752
J⚽️TAAA
1 hónapja
a védelem azért megint bealudt az elején
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Szobo a padon kezd, meglepő..Szobo - CuJo
Nomac
Diaz - Gakpo
Robbo - Tsimi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Szobo a padon kezd, meglepő..
1 hónapja
wrexham
200
Nem hiszem el, de mindig van lejjebb.mennyi ilyen van világszerte is... ilyen játékosok nevét egy mondatban leírni egy semmit sem bizonyított fiataléval vagy jelen esetben semmit nem elérő játékoséval az szentségtörés.
NSO mai kiadásának címlapja:
"Nagy Ádám EGYENLŐ Puskás Ferenccel"
Értem, hogy válogatottság száma, de ilyet akkor sem írok le semmilyen kontextusban.
gyurczi
hány új pelé, maradona jött ki az elmúlt 15 évben? aztán mindegyik valami középcsapatban vergődik.
1 hónapja
Nem hiszem el, de mindig van lejjebb.Létező kontextusok: mindketten felcsútiak, mindketten hízásra hajlamosak. Már ha.
NSO mai kiadásának címlapja:
Értem, hogy válogatottság száma, de ilyet akkor sem írok le semmilyen kontextusban.
gyurczi
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nem hiszem el, de mindig van lejjebb.NSO mai kiadásának címlapja:
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
deyell
11 702
Kurva Sunderlandlehet tipszmixelt.
Persze ezt a Meslier potyát is eltehetjük egy humorosba...
warr_b
Someone needs to check Illan Meslier's betting history.. 🫣 pic.twitter.com/BMrZl4OU4R
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) October 4, 2024
choose life
1 hónapja
esanders10
538
Hogy lehet egy klubot ennyire lerohasztani, mint azt a Valenciával tették? Komolyan, ezen tulajhoz képest még Glazerék is ambíciózusabbak voltak.
1 hónapja
hát ez elég fosadék nap volt az általam követett csapatoknak (csak az Orleans nem kapott ki, egy döntetlen összejött nekik), remélem, holnap kicsit kompenzálás lesz.
1 hónapja
ozibozi
17 170
Kibaszott Felcsút.A 33 éves lengyel akademista beköszönt
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kibaszott Felcsút.
1 hónapja
YoungZeeZee
8 561
na igy mar kerekedik a tortenet.uj h a francia ligaba mar adtak labdateddig a francia ligák játszottak Kipstával, ott fejlesztették.ezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
és hát ha eleget fizetsz akkor a te labdádat használják, nem azt ami a legjobb
Lakers gond nélkül rávarrta a mezre hogy "wish"
Negritis, a vajda
ez olyan mint a suzuki swift,nem reklamozod a 2.keruletben.
foleg h kipstat nem latsz mashol,attol fuggetlenul mint move a reszukrol nem rossz kert tessek feltunt nekem,de nekem nem onazonos az uefaval.
YoungZeeZee
nagy flash, hogy hivatalos meccslabdáért nem 55-60e forintot kell kicsengetni (vb, eb, bl), hanem csak 30-35e forintot.
slowmotion
1 hónapja
eddig a francia ligák játszottak Kipstával, ott fejlesztették.ezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
foleg h kipstat nem latsz mashol,attol fuggetlenul mint move a reszukrol nem rossz kert tessek feltunt nekem,de nekem nem onazonos az uefaval.
YoungZeeZee
nagy flash, hogy hivatalos meccslabdáért nem 55-60e forintot kell kicsengetni (vb, eb, bl), hanem csak 30-35e forintot.
1 hónapja
www.skysports.com/football/news/11096/13227017/fortuna-dusseldorf-letting-fans-in-for-free-german-second-division-side-playing-to-52-000-and-are-now-top-of-the-table
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
csipkelli
4 008
Ez tegnap megvolt?Direkt volt, így edukálják a népet. Micsoda önfeláldozás!
444.hu/2024/10/04/meg-nem-keso-szolni-a-fradi-tabornak-hogy-ne-abba-a-frankfurtba-induljanak-amit-megtalaltak-a-terkepen?appview
csebi
1 hónapja
Bocs. Pont a te hszd nem töltött be telon …Ez tegnap megvolt?Reggel dobtam be
444.hu/2024/10/04/meg-nem-keso-szolni-a-fradi-tabornak-hogy-ne-abba-a-frankfurtba-induljanak-amit-megtalaltak-a-terkepen?appview
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Ez tegnap megvolt?Reggel dobtam be
csebi
1 hónapja
Ez tegnap megvolt?444.hu/2024/10/04/meg-nem-keso-szolni-a-fradi-tabornak-hogy-ne-abba-a-frankfurtba-induljanak-amit-megtalaltak-a-terkepen?appview
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2024. október 27-én (vasárnap) 17 órára kisorsolt Gyirmót FC Győr–Vasas FC, valamint a 2024. november 3-án (vasárnap) 17 órára kisorsolt Vasas FC–Szentlőrinc Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2024. október 28., illetve 2024. november 4., hétfő 20 órára módosította.A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.
Hurrá, mindeni primetime élvezheti ezt a förtelmes szart.
Mondom én, aki megy a BVSC, és így a Szentlőrinc ellen is 😀
Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Én vettem a decathlonba egy kicsi EL-s labdát amit dobálgatni lehet, nem mondanám meg a különbséget közte és az Adidas közöttnalam a lakers fura,ok tudjak.arra próbáltam utalni hogy ha a Lakersnek ami egy premium brand nem derogál a pénzért felvarrni a Wish-tezekkel tisztaban vagyok.penz es marketing.de ha kimondod h decathlon kipsta.mi jut eszedbe?nekem nem a vilagy egyik legnagyobb kupaja.attól hogy valami budget még bőven lehet ott mint szponzorsemmi, de sztem a decathlon nem premium cucc vhogy fura az ELben latni.dikk a nap meglepetese h az officiak EL labdami a gond? elég minőségi cuccaik vannak
KIPSTA😀
Beszarok
YoungZeeZee
petey
inkabb mondjuk egy nb2
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
szted az uefa ami egy korrupt geci aminek nem kell figyelnie az optikára kb mert nincs kivel versenyeznie simán bepucsít a pénzért
ami érdekes nekem inkább hogy a decathlon képes volt az adidas, nike és a többit túllicitálni
Negritis, a vajda
es pont ez is lepett meg.nincs adidas,se nike se puma...
de ugye a biro ruhak sem adidas evek ota hanem macron vagy mi.
nalam a lidl is fura,de nem akarok jobban belemenni
www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/0291-1bd66b674296-03e6de1410f0-1000--decathlon-to-supply-europa-league-and-uefa-conference-lea/
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
index.hu/bajnokokligaja/2024/10/04/labdarugas-futball-bajnokok-ligaja-dortmund-karim-adeyemi-serules/Keresd a hibát | végülis török-német középpályás 😀 |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz