Soccer
41 feliratkozó
26 napja
Lukacs egy percig nem akart kapuraloni, csak beljebb tolni es elesni szemben a kapuval. zseni😃
26 napja
Na esély a Szobo gólra
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanPedig nagyon jo kis jatekos. Itt a helye.
csebi
26 napja
YoungZeeZee
9 379
hova megy?Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanpedig nyartol jo esellyel az ulloin kergeti a labdat Alex helyen.
csebi
Kenny
26 napja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottbanpedig nyartol jo esellyel az ulloin kergeti a labdat Alex helyen.
csebi
26 napja
Dominik azert nagyon rutinosan oli az idot.erre van most szükség, ennél több már úgysincs ebben
mar-mar pofatlanul.
Kenny
26 napja
Uristen Vitális. Egyszer nem lattam jól játszani a válogatottban
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
26 napja
Dominik azert nagyon rutinosan oli az idot. mar-mar pofatlanul.
26 napja
kerkez elképesztő mélyen van amúgy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
26 napja
Levinni egyszerre a két középső közepedet nagy ötlet volt
26 napja
Séfert nettó emberhátránynak érzemPedig az első negyedórában jó volt de azóta szörnyű
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
26 napja
Mondjuk Schaferrel is az a baj, hogy hatvan percig kiraly, azzal meg is hal. Husz perce semmit nem csinal, ot is le kene hozni, ha mar bekkelni akarunk.
26 napja
Séfert nettó emberhátránynak érzem
Draft

26 napja
Most annyira nem aggodok mint az írek ellenMondom én, hogy tűzzel játszunkfőleg Dibusszal a kapuban 😀
Toto21
26 napja
Jah nyernek 2-1-re😁😁😁ki fognak egyenlíteni meglássátokNem fognak
petey
Stez
Draft

26 napja
Remélem sose jutnak ki sehova ha ma nem ver gólt Szoboszlai
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
26 napja
ki fognak egyenlíteni meglássátokNem fognak
petey
26 napja
Huh bmeg TóthItt is... Ott is
csebi
Draft

26 napja
Mondom én, hogy tűzzel játszunkfőleg Dibusszal a kapuban 😀
26 napja
Tóth Alex elintézte volna, rajta ez már nem múlott
26 napja
dibusz jött is meg nem is, megúszta
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
26 napja
Huh bmeg Tóth
26 napja
Mondom én, hogy tűzzel játszunk
Draft