Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Wrexham nem bírta ki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 993 — #NoStress

Sixo
Bowlingban strike.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi ez a Dortmund mez, atya ég.

Hajrá Eintracht!
Mikey
A szezon legszarabb meze

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Wrexham is nagyot megy, labda volt a 3-0-ért itt a végén.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 904
Azt a mindenit milyen zavartalanul érkezhetett Beier 10 m-re a kaputól...
Mikey
jó meccs idáig
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 008
Azt a mindenit milyen zavartalanul érkezhetett Beier 10 m-re a kaputól...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Mi ez a Dortmund mez, atya ég.

Hajrá Eintracht!

1 hónapja
Egy kis adalék a tegnapi "bíztató" játékhoz: több mint 600 bajnoki meccs után sikerült azt a bravúrt végrehajtani tegnap, hogy 0, azaz nulla kapura tartó lövése volt a Liverpoolnak.

...
Mikey
Ez csak egy hülye statisztika.
Szoboszlai szabadrúgása is kapuratartó volt, megküldte, csak nem találta el, két arasszal fölé ment.
Nem találta el a kapu felületét, így kiesik ebből a statból.
Ha lazán beleemeli a kapus kezébe, akkor meg kaput eltaláló lövés.
...
Őszentsége Sobri Jóska
van az a mondás, hogy csak az lehet gól ami kapura megy
nem véletlen
egy kapufa ugyanúgy mellé mintha kirúgja valaki taccsra
csak idegesítőbb
Negritis, a vajda
Igen, ez igaz (eltekintve a megpattanó, nem kapura menő, de mégis bepattanó labdától), ráadásul én is lövéspárti vagyok (cselezgetést, passzolgatást legtöbbször értelmetlennek, hatékonytalannak tartom), de ettől meg ez egy hülye statisztika, mert nem arról ad valós képet, hogy mennyire agresszív vagy effektív egy csapat támadójátéka.

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
Egy kis adalék a tegnapi "bíztató" játékhoz: több mint 600 bajnoki meccs után sikerült azt a bravúrt végrehajtani tegnap, hogy 0, azaz nulla kapura tartó lövése volt a Liverpoolnak.

...
Mikey
Szoboszlai szabadrúgása is kapuratartó volt, megküldte, csak nem találta el, két arasszal fölé ment.
...
Őszentsége Sobri Jóska
van az a mondás, hogy csak az lehet gól ami kapura megy
nem véletlen
egy kapufa ugyanúgy mellé mintha kirúgja valaki taccsra
csak idegesítőbb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja

...
Mikey
...

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/613124574_1573808243649185_6593196217531427363_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=yStDuuZk8oUQ7kNvwHCf8Y4&_nc_oc=AdlqnLWuD2KLlHV9H_PkoLM8mjgz8VN5TziBVFhHOjAcbbDuKfWRPsWXRlQu09Cjvig&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=cwUvgxqUoTGvxf2iQ6deEg&oh=00_AfslOmKUESEFcnXkHIaF3BQQ9NRp9v_P3PWlFHFLskXESw&oe=699E52FB
770.669 Aufrufe · 28.258 Reaktionen | Milos Kerkez hopes Arne Slot is happy with is performance against Bukayo Saka today. #AstroPL | Stadium Astro
Milos Kerkez hopes Arne Slot is happy with is performance against Bukayo Saka today. #AstroPL
1 hónapja
Érthetetlen hogy Jesust fixen hamarabb küldi mint Eze-t...
Sebii

Poloska vagyok.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 829
Egy edző szavakban folyamatosan hergel egy játékost egy meccsen, gyerekszint. Vini egy gyerek, de Simeone nem hazudtolja meg önmagát rá ennél sokkal durvább jelzőim lennének.
KeyG
Jatekoskent olyan edzot szeretnek mint o.
JéBé
Abszolút. Nem az a könyvklubos típus, de tűzbe menne a fiaiért és sztem ők is érte.
Dzsokijuing
Vinit életemben először és vélhetően utoljára védve, azért ha ezt ő csinálja és dumák kifelé akkor keresztre feszítjük, ha őt hergelik ráadásul ilyen szinten akkor megveregetjük az edző vállát. Persze tudjuk, hogy erre ugrik a themus CR(mivel ilyen fizetést akar..), de egy ellenfél edző ne ugasson már be ilyeneket. Elég ha a szurkolók ezt tolják.
remontada
Én tegnap pont arra gondoltam, hogy ez lehet trendteremtő.
zacknorb
Nincs elég gyűlölet a pályán, szurkolók között. Ez még hiányzik
1 hónapja
Egy edző szavakban folyamatosan hergel egy játékost egy meccsen, gyerekszint. Vini egy gyerek, de Simeone nem hazudtolja meg önmagát rá ennél sokkal durvább jelzőim lennének.
KeyG
JéBé
Abszolút. Nem az a könyvklubos típus, de tűzbe menne a fiaiért és sztem ők is érte.
Dzsokijuing
Vinit életemben először és vélhetően utoljára védve, azért ha ezt ő csinálja és dumák kifelé akkor keresztre feszítjük, ha őt hergelik ráadásul ilyen szinten akkor megveregetjük az edző vállát. Persze tudjuk, hogy erre ugrik a themus CR(mivel ilyen fizetést akar..), de egy ellenfél edző ne ugasson már be ilyeneket. Elég ha a szurkolók ezt tolják.
remontada
Én tegnap pont arra gondoltam, hogy ez lehet trendteremtő.

Poloska vagyok.
1 hónapja
White amúgy miért nem játszik idén az Arsenalba? Ha Bradleynek jött a szokásos 2-3 hónapos sérülés, esetleg a legrosszabb és ACL akkor ugye off idénre és még jövő év elejére is, akkor Benjit elhozhatnánk ha szeretne játszani is. RB úgy is kéne mert Conor sose egészséges Frimpong meg eredetileg is Salah helyére/mögé jött. Most legalább már a nagyérdemű is megbizonyosodhatott erről.
Sajnos Gomez aki szintén az egészségességéről híres opció RB-be, ha így marad akkor sokat lesz odahúzva ismét Domi.
alatriste
Tavaly volt egy komoly sérülése és idén is ki-be járkál az orvosi szobába kisebb bajokkal. Emellett Timber jelenleg a liga legjobbja a poszton.
Sebii
Világ top1-nek is be merném most mondani Hakimi sérülésével.

Poloska vagyok.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 829
KeyG
JéBé
Dzsokijuing
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 078 — Saturday Night Lights
KeyG
JéBé

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Balogh Norbert:

- Legutóbb 2024. április 20-án lépett pályára az NB I-ben, méghozzá a Ferencváros ellen, azóta nem sokat hallottunk önről. Úgy tudjuk, visszatért a DAC-hoz: mesélne erről az időszakról?
– Nem volt könnyű, de profiként viselkedtem. Tavaly nyárig kötött a szerződésem a DAC-hoz. Minden nap edzettem, a tréningeken jól teljesítettem, készen álltam a játékra, de a klub más döntéseket hozott. Sohasem veszítettem el a hitemet, viszont hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam időnként magam alatt. Tisztában voltam a képességeimmel, és tudtam, mennyi energiát fektettem az edzésekbe.

Ezek szerint keveset fektettél bele tesó…

A másik, amikor kérdezi hogy melyek a szép emlékek:

“…. Még a DAC-os időszakból is, amelynél az első évben győzelmi sorozatunk volt, körém épült a csapat, bejutottunk a Konferencialigába.”

Körém épült a csapat. Hát beszarok 😆

Nem mondom, amikor feltűnt, voltak jó meccsei. Aztán Palermo-ban átmostak vele egy kis pénzt, majd elment az APOEL-hez cserének, volt összesen 12 meccse. Majd a Hull, ahol 3… aztán DAC 12…😆😆😆

Jó volt a menedzsered. Ennyi történt tesó.
Az egész egy gyöngyszem amúgy:

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2026/01/balogh-norbert-egyedul-szivessegek-nelkul-indultam-a-nullarol
1 hónapja

...

1 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
White amúgy miért nem játszik idén az Arsenalba? Ha Bradleynek jött a szokásos 2-3 hónapos sérülés, esetleg a legrosszabb és ACL akkor ugye off idénre és még jövő év elejére is, akkor Benjit elhozhatnánk ha szeretne játszani is. RB úgy is kéne mert Conor sose egészséges Frimpong meg eredetileg is Salah helyére/mögé jött. Most legalább már a nagyérdemű is megbizonyosodhatott erről.
Sajnos Gomez aki szintén az egészségességéről híres opció RB-be, ha így marad akkor sokat lesz odahúzva ismét Domi.
alatriste
Miért akarna váltani? Most lesz bajnok
slowmotion
Játszana is. Btw az érmet szerintem már megkapja mindenképp de most nyilván nem ez volt a lényeg. Csak, hogy egy amúgy elég jó RB aki idén epizodista csak.

Liverpool Fc
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
 www.facebook.com/share/1EvHwvLSrc/?mibextid=wwXIfr

A Transfermarkt szavazásán ám közös listája a LiV-MC játékosok
ozibozi
Egyedül a balbunkóval nem értek egyet, szerintem Calafiori is többet mutatott eddig, mint Kerkez, de Hincapie és Lewis-Skelly sem szar
slowmotion
A szurkolók szavaztak, nem világos a meccs előtt vagy után.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
Semenyo -> City hivatalos

kell nekik még 1 támadó?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
 www.facebook.com/share/1EvHwvLSrc/?mibextid=wwXIfr

A Transfermarkt szavazásán ám közös listája a LiV-MC játékosok
ozibozi
Egyedül a balbunkóval nem értek egyet, szerintem Calafiori is többet mutatott eddig, mint Kerkez, de Hincapie és Lewis-Skelly sem szar
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
alatriste
Miért akarna váltani? Most lesz bajnok