NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Durván 110 milla ment 2 centerre, az kb Osimhen ára....Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Ez a Mount meg mekkora egy fos.
Duff
Toto21
több mint 1 éve
166nem jó az a cool hdNálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Anthony 2008 prime 😁EB alatt reddit elkezdte feldobni a soccercirclejerk-t és hát azóta megvilágosodtam hogy egy igazi GOAT van csakMelyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Anthony 😀
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
EB alatt reddit elkezdte feldobni a soccercirclejerk-t és hát azóta megvilágosodtam hogy egy igazi GOAT van csakMelyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Anthony 😀
www.reddit.com/r/soccercirclejerk/comments/1et0snv/90_minute_in_1_match_real_goat/
www.reddit.com/r/soccercirclejerk/comments/1etrh2w/why_was_the_getting_compared_to_random_players/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Melyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
több mint 1 éve
Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Szerkesztette: Toto21
több mint 1 éve
Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb. Ez a Mount meg mekkora egy fos.
több mint 1 éve
Fernandes mint Center nagyon gyenge.
több mint 1 éve
Szá-na-lomwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
zacknorb
És mi van akkor, ha a fél nb1 playoffot játszik, és nincs mit nézni?
csipkelli
több mint 1 éve
Van Nistelrooy nem akar beállni?😁Instant legjobb csatár lenne szerintem a Unitedben ennyi idősen is

több mint 1 éve
nem jó az a cool hdNálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
dande2
több mint 1 éve
Odaküldték azért Anthony Taylor-t az MU meccsre, biztos ami biztos. 🤐
több mint 1 éve
Küld el a címed, megkeresem neked!az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
több mint 1 éve
Nálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
több mint 1 éve
az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
több mint 1 éve
calciopoli, scommessopoli, committee-poliA Seria A ezer okból szidható, de nincs selection committee 😊index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
r.baggio
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A Seria A ezer okból szidható, de nincs selection committee 😊index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
csipkelli
r.baggio
több mint 1 éve
Amúgy ez az United kezdő WTFFernandes a Center komoly 😂
zacknorb

több mint 1 éve
2020 tavaszán a fehérorosz-burundi-tádzsik-salvadori négyszögben mozogtunk emlékeim szerint.Costa Rica-i apertura, dél-szudáni másodosztály, indonéz liga, adunk tippeket Löflivel szívesen!NB2!www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
csipkelli
zacknorb
És mi van akkor, ha a fél nb1 playoffot játszik, és nincs mit nézni?
csipkelli
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
Amúgy ez az United kezdő WTF
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csak véletlenül szaladtam bele ebbe a tweetbe, de nahhhh, ez elég durvaaazp011000.useron17.hostmaster.sk/index.php/hu/archiv-clankov-3/a-csapat/3649-volt-stk-jatekos-a-bajnokok-ligajaban-fog-szerepelni
Evanilson karrierútja is érdekes
— Szabó Bence (@bencee0418) August 15, 2024
Pár éve idehozták a Dunaszerdahely fiokcsapatába Somorjára, 3 meccs után hazaküldték Brazíliába, hogy nem lesz soha elég jó a DAC-hoz, éppen 47 millióért tart Bournemouthba Portobol 😃
Tony Adams