NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
A teljes Ajax tizipárbaj, ilyet ritkán látsz, 28 percben:

youtu.be/bm1Mq1VFxwk?si=a5GsBSSMZmQjY-E_

Pasveer pszicho volt, az öt fogott mellett kettőnél nagy mákja volt a Panásoknak - különösen a fasz Vilhena-nak, de a végén a karma beütött neki is.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Csak véletlenül szaladtam bele ebbe a tweetbe, de nahhhh, ez elég durvaaa

több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Mekkora botrányok lesznek mikor a milan, juve meccsek kb harmada, meg rangadók mennek a net4+ra

Remélem marad az NFL a proritás. Arena4n minden időpontban élőben vasárnap.
braxa88
De még mindig jobb a net4+-on nézni, mintha nincs rá lehetőséged sehol, nem?

Az NFL marad a helyén.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/

Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
zacknorb
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-heten

És mi van akkor, ha a fél nb1 playoffot játszik, és nincs mit nézni?
csipkelli
NB2!
zacknorb
Costa Rica-i apertura, dél-szudáni másodosztály, indonéz liga, adunk tippeket Löflivel szívesen!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/

Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
zacknorb
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-heten

csipkelli
NB2!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

csipkelli
Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
r.baggio
Nincs az az Isten. Bár én alternate meccseket nézek YouTubeon
😄

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
MI-vel gyártattam új Vasas-indulót a meglévő szövegre, hajrá ❤️💙 😁

suno.com/song/f3bfd905-57af-47cb-934c-ad73c9290071

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

csipkelli
zacknorb

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Na, ma startol a Superleague Premier League is
Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)

Join bowlhu, my Premier League Predictor league on Superbru! You can find my pool here:

www.superbru.com/premierleague_predictor/pool.php?p=12854874

or searching for the league with code: lulurant

zacknorb
nem kedvelem a "besztlíget", de kipróbálom
Gergőbácsi
az a baj hogy tuti pár hét után elfelejteném és leszarnám
próbáltunk BLt haverokkal de esélytelen volt
Negritis, a vajda
ettől tartok én is

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)

Join bowlhu, my Premier League Predictor league on Superbru! You can find my pool here:

zacknorb
Gergőbácsi
az a baj hogy tuti pár hét után elfelejteném és leszarnám
próbáltunk BLt haverokkal de esélytelen volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad

zacknorb

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Mekkora botrányok lesznek mikor a milan, juve meccsek kb harmada, meg rangadók mennek a net4+ra

Remélem marad az NFL a proritás. Arena4n minden időpontban élőben vasárnap.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante

csipkelli
Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404

csipkelli
Végre lehet TóCsa olasz közvetítéseit élvezni, egy élmény lesz!! 😭😭😭😭😭
Tony Adams
akkor a sport tvre kell vmilyen foci nekik mert a hetvege ures.
francia liga.

amugy a networkre hova fer ez a sok ize...ja pay to watchra mehet.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

csipkelli
Végre lehet TóCsa olasz közvetítéseit élvezni, egy élmény lesz!! 😭😭😭😭😭
több mint 1 éve

csipkelli

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 005 — WHO DAT!!!!
Valaki nem tudja ki ez a kb 15 évesnek kinéznő néger csóka aki Fabrizio Romanot másolja kb, csak Here We Go helyett There We land szöveget tol, és 4-5 órával hamarabb lehozza az átigazolási híreket mint Romano?😁

több mint 1 éve
csipkelli 4 010

több mint 1 éve
Goretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.
csebi
Pihen.
Játszik majd eleget év közben.
Őszentsége Sobri Jóska
Ja, max nem Bayern mezben

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
csebi
Pihen.
Őszentsége Sobri Jóska
Insallah

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 138 — #NoStress
csebi
Pihen.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mai friss:
Nassim Chadli (marokkói, cs) Le Havre -> Wydad Casablanca átigazolási ár nem nyilvános
Nicholas Gioacchini (amerikai, cs) Como -> FC Cincinnati kölcsönbe
Marco Reus (német, kp) Dortmund -> Los Angeles Galaxy ingyé
Bojan Miovski (észak-macedón, cs) Aberdeen -> Girona 4.9 millió EUR
Renato Tapia (perui, kp) Celta Vigo -> Leganés ingyé
Natan (brazil, hv) Napoli -> Betis kölcsönbe
Zanka (dán, hv) Brentford -> Anderlecht ingyé
Gauthier Hein (francia, cs) Auxerre -> Metz átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Badar Sanyiban kemeny kisebbsegi komplexus es Fradi-fobia van😃

Volt mar olyan valaha, hogy harom magyar lett volna playoff/utolso korben barmilyen europai ligakban?
Kenny
Ha valami titkos verseny van Gyuri és Badár között, nálam az utóbbi vezet. Ez a tegnapi kifejezetten ötletes. 😊
A csúti levegő jót tesz az önbizalomnak, lehet villogni a Fiorentina ellen.