NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A teljes Ajax tizipárbaj, ilyet ritkán látsz, 28 percben:youtu.be/bm1Mq1VFxwk?si=a5GsBSSMZmQjY-E_
Pasveer pszicho volt, az öt fogott mellett kettőnél nagy mákja volt a Panásoknak - különösen a fasz Vilhena-nak, de a végén a karma beütött neki is.
több mint 1 éve
Csak véletlenül szaladtam bele ebbe a tweetbe, de nahhhh, ez elég durvaaaEvanilson karrierútja is érdekes
— Szabó Bence (@bencee0418) August 15, 2024
Pár éve idehozták a Dunaszerdahely fiokcsapatába Somorjára, 3 meccs után hazaküldték Brazíliába, hogy nem lesz soha elég jó a DAC-hoz, éppen 47 millióért tart Bournemouthba Portobol 😃
több mint 1 éve
Mekkora botrányok lesznek mikor a milan, juve meccsek kb harmada, meg rangadók mennek a net4+raDe még mindig jobb a net4+-on nézni, mintha nincs rá lehetőséged sehol, nem?
Remélem marad az NFL a proritás. Arena4n minden időpontban élőben vasárnap.
braxa88
Az NFL marad a helyén.
több mint 1 éve
Costa Rica-i apertura, dél-szudáni másodosztály, indonéz liga, adunk tippeket Löflivel szívesen!NB2!www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
zacknorb
És mi van akkor, ha a fél nb1 playoffot játszik, és nincs mit nézni?
csipkelli
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
NB2!www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
zacknorb
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nincs az az Isten. Bár én alternate meccseket nézek YouTubeonindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
csipkelli
r.baggio
😄
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MI-vel gyártattam új Vasas-indulót a meglévő szövegre, hajrá ❤️💙 😁suno.com/song/f3bfd905-57af-47cb-934c-ad73c9290071

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
ettől tartok én isaz a baj hogy tuti pár hét után elfelejteném és leszarnámNa, ma startol anem kedvelem a "besztlíget", de kipróbálomSuperleaguePremier League is
Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)
Join bowlhu, my Premier League Predictor league on Superbru! You can find my pool here:
www.superbru.com/premierleague_predictor/pool.php?p=12854874
or searching for the league with code: lulurant
zacknorb
Gergőbácsi
próbáltunk BLt haverokkal de esélytelen volt
Negritis, a vajda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
az a baj hogy tuti pár hét után elfelejteném és leszarnámNa, ma startol anem kedvelem a "besztlíget", de kipróbálomSuperleaguePremier League is
Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)
Join bowlhu, my Premier League Predictor league on Superbru! You can find my pool here:
zacknorb
Gergőbácsi
próbáltunk BLt haverokkal de esélytelen volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, ma startol anem kedvelem a "besztlíget", de kipróbálomSuperleaguePremier League is
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Mekkora botrányok lesznek mikor a milan, juve meccsek kb harmada, meg rangadók mennek a net4+raRemélem marad az NFL a proritás. Arena4n minden időpontban élőben vasárnap.
több mint 1 éve
index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
csipkelli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
akkor a sport tvre kell vmilyen foci nekik mert a hetvege ures.index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Végre lehet TóCsa olasz közvetítéseit élvezni, egy élmény lesz!! 😭😭😭😭😭
csipkelli
Tony Adams
francia liga.
amugy a networkre hova fer ez a sok ize...ja pay to watchra mehet.
több mint 1 éve
index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Végre lehet TóCsa olasz közvetítéseit élvezni, egy élmény lesz!! 😭😭😭😭😭
csipkelli
több mint 1 éve
index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valaki nem tudja ki ez a kb 15 évesnek kinéznő néger csóka aki Fabrizio Romanot másolja kb, csak Here We Go helyett There We land szöveget tol, és 4-5 órával hamarabb lehozza az átigazolási híreket mint Romano?😁

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
több mint 1 éve
Ja, max nem Bayern mezbenGoretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.Pihen.
csebi
Játszik majd eleget év közben.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
InsallahGoretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.Pihen.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Goretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.Pihen.
csebi
több mint 1 éve
Goretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mai friss:Nassim Chadli (marokkói, cs) Le Havre -> Wydad Casablanca átigazolási ár nem nyilvános
Nicholas Gioacchini (amerikai, cs) Como -> FC Cincinnati kölcsönbe
Marco Reus (német, kp) Dortmund -> Los Angeles Galaxy ingyé
Bojan Miovski (észak-macedón, cs) Aberdeen -> Girona 4.9 millió EUR
Renato Tapia (perui, kp) Celta Vigo -> Leganés ingyé
Natan (brazil, hv) Napoli -> Betis kölcsönbe
Zanka (dán, hv) Brentford -> Anderlecht ingyé
Gauthier Hein (francia, cs) Auxerre -> Metz átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na, ma startol a Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Badar Sanyiban kemeny kisebbsegi komplexus es Fradi-fobia van😃Ha valami titkos verseny van Gyuri és Badár között, nálam az utóbbi vezet. Ez a tegnapi kifejezetten ötletes. 😊
Volt mar olyan valaha, hogy harom magyar lett volna playoff/utolso korben barmilyen europai ligakban?
Kenny
A csúti levegő jót tesz az önbizalomnak, lehet villogni a Fiorentina ellen.