NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért magyar csapat ellen én nem tudok drukkolni, bár mások vagyunk.Hoppá, van még remény, hogy megbasszák a Puszkászt... De szép lenne!Nagyon is!!!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk itt nekik sem drukkolok, ink semlegesnek érzem.
több mint 1 éve
Úgy látom, a Felcsútnak nem hiányzik a Fiorentina elleni fájdalom, már ma be akarják fejezni a menetelést.

több mint 1 éve
A honlap szerint a rögzítéshez elvileg kell a kódlátom közbenIgen, az előbbit adja nálam a tv szolgáltató pénzért, az utóbbi meg drágul 2990 ft-raMi a különbség az RTL+ szolgáltatásai között?rtl.hu/rtlplusz/szolgaltatasok
Az RTL+ Light segítségével egy egyszerű regisztrációt követően visszanézheted kedvenc TV-műsorod adásait, meghatározott ideig. Amennyiben TV-szolgáltatódtól igényelt RTL+ Active kódodat is megadod, az epizódokat még hosszabb ideig érheted el, és további tartalmak is várnak.
Willie Parker
RTL+ Active
Hogyan érhető el?
TV-szolgáltatótól igényelt aktiváló kóddal (a korábban aktivált RTL Most+ kódot nem szükséges újra aktiválni)
RTL+
Hogyan érhető el?
Előfizetéssel, az ingyenes próbaidőszak után 1990 Ft/hó
Negritis, a vajda
Willie Parker
media1.hu/2024/07/12/aremeles-rtl-uefa-bajnokok-ligaja-kozvetites/
viszont mind2re nincs szükséged
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hoppá, van még remény, hogy megbasszák a Puszkászt... De szép lenne!Nagyon is!!!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
látom közbenIgen, az előbbit adja nálam a tv szolgáltató pénzért, az utóbbi meg drágul 2990 ft-raMi a különbség az RTL+ szolgáltatásai között?rtl.hu/rtlplusz/szolgaltatasok
Az RTL+ Light segítségével egy egyszerű regisztrációt követően visszanézheted kedvenc TV-műsorod adásait, meghatározott ideig. Amennyiben TV-szolgáltatódtól igényelt RTL+ Active kódodat is megadod, az epizódokat még hosszabb ideig érheted el, és további tartalmak is várnak.
Willie Parker
RTL+ Active
Hogyan érhető el?
TV-szolgáltatótól igényelt aktiváló kóddal (a korábban aktivált RTL Most+ kódot nem szükséges újra aktiválni)
RTL+
Hogyan érhető el?
Negritis, a vajda
Willie Parker
media1.hu/2024/07/12/aremeles-rtl-uefa-bajnokok-ligaja-kozvetites/
viszont mind2re nincs szükséged
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Igen, az előbbit adja nálam a tv szolgáltató pénzért, az utóbbi meg drágul 2990 ft-raMi a különbség az RTL+ szolgáltatásai között?rtl.hu/rtlplusz/szolgaltatasok
Willie Parker
RTL+ Active
Hogyan érhető el?
RTL+
Hogyan érhető el?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hoppá, van még remény, hogy megbasszák a Puszkászt... De szép lenne!
több mint 1 éve
Mi a különbség az RTL+ szolgáltatásai között?rtl.hu/rtlplusz/szolgaltatasok
Willie Parker
RTL+ Active
Hogyan érhető el?
RTL+
Hogyan érhető el?
több mint 1 éve
Huhbazdmeg, ezt mint ló a lónak.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi a különbség az RTL+ szolgáltatásai között?nem feltétlen kell saját STB, veszel vmi android boxot azon lesz az app és doneNekem pl kis helyi kábelszolgáltatóm van, mert a Digi/Tkom baszik hálózatot fejleszteni a külvárosi/kertvárosi részeken (nem lenne náluk pl Arena sem), ők meg 10 éve kihozták az optikai kábeleket.Okos tv v set top box és elofizuWin-wintől eléggé távol van szerintem. Például nekem fater meg nagyfater is imádja a külföldi focit, de nyomógombos telefonjuk van, mert kb annyira értenek a modern technikához. Csórók hogy nézzék így a kedvenc csapataikat, mert ha reggelig magyaráznám sem értenék meg mi az a streaming, meg hogy kell elindítani egy meccset élőben...Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
Akkor marad a kalóz stream, mert ezeknek direkt nem adok egy forintot sem
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
kapitnono
Negritis, a vajda
A mostani TV csomagomban minden sportcsatorna benne van 7300FT/hó, ami 1500-t drágult.
Az RTL3 egyel magasabb csonagban van, az plusz 1600 ft lenne. A set top boxot a gecik havi 1500 ft-ért adják/tv.
Az RTL stream ugye 3000ft/hó lesz, a visszanézéshez/rögzítéshez kell elvileg RTL+Light reg és RTL+Active kód. Az utóbbit a szolgáltatóm 1000ft/hó-ért adja.
Ha összeadogatom a fentieket, akkor májushoz képest: 1500 drágulás, 1600 a magasabb csomag, 1500 a set top, 3000 a stream, 1000 a kód/hó.
Az 8600 ft, ha az infláció miatti emelést nem nézem, akkor is 7100 ft plusz.
Willie Parker
RTL 3 miért kellene ha előfizetsz úgyis azon néznéd
sztem nem kell RTL aktív, csak RTL+ premium amit külön is meg tudsz kötni sztem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem feltétlen kell saját STB, veszel vmi android boxot azon lesz az app és doneNekem pl kis helyi kábelszolgáltatóm van, mert a Digi/Tkom baszik hálózatot fejleszteni a külvárosi/kertvárosi részeken (nem lenne náluk pl Arena sem), ők meg 10 éve kihozták az optikai kábeleket.Okos tv v set top box és elofizuWin-wintől eléggé távol van szerintem. Például nekem fater meg nagyfater is imádja a külföldi focit, de nyomógombos telefonjuk van, mert kb annyira értenek a modern technikához. Csórók hogy nézzék így a kedvenc csapataikat, mert ha reggelig magyaráznám sem értenék meg mi az a streaming, meg hogy kell elindítani egy meccset élőben...Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
kapitnono
Negritis, a vajda
A mostani TV csomagomban minden sportcsatorna benne van 7300FT/hó, ami 1500-t drágult.
Az RTL3 egyel magasabb csonagban van, az plusz 1600 ft lenne. A set top boxot a gecik havi 1500 ft-ért adják/tv.
Az RTL stream ugye 3000ft/hó lesz, a visszanézéshez/rögzítéshez kell elvileg RTL+Light reg és RTL+Active kód. Az utóbbit a szolgáltatóm 1000ft/hó-ért adja.
Ha összeadogatom a fentieket, akkor májushoz képest: 1500 drágulás, 1600 a magasabb csomag, 1500 a set top, 3000 a stream, 1000 a kód/hó.
Willie Parker
RTL 3 miért kellene ha előfizetsz úgyis azon néznéd
sztem nem kell RTL aktív, csak RTL+ premium amit külön is meg tudsz kötni sztem
több mint 1 éve
Nekem pl kis helyi kábelszolgáltatóm van, mert a Digi/Tkom baszik hálózatot fejleszteni a külvárosi/kertvárosi részeken (nem lenne náluk pl Arena sem), ők meg 10 éve kihozták az optikai kábeleket.Okos tv v set top box és elofizuWin-wintől eléggé távol van szerintem. Például nekem fater meg nagyfater is imádja a külföldi focit, de nyomógombos telefonjuk van, mert kb annyira értenek a modern technikához. Csórók hogy nézzék így a kedvenc csapataikat, mert ha reggelig magyaráznám sem értenék meg mi az a streaming, meg hogy kell elindítani egy meccset élőben...Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
kapitnono
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nagy Zsocó bebasztaA Fiorentina úgyse járt még Felcsúton.
zacknorb
A Paksnak a cseh csapat jutott.
több mint 1 éve
Plusz amúgy az RTL a bemutató sajttájon kijelentette, hogyha Fradi BL, akkor úgyis arra kiváncsi a nézők hatalmas többsége, szóval az fix RTL főcsatorna lenne. Igen, egyszerűen azután jókora az esés nézettségben.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az a gól öröm...😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Hát meg egy BL szerintem bőven lehet a népszerűség miatt a közszolgálat részeEgyrészt a BL-t ki lehetne akár cserélni ÁFA csökkentésre, várólista rövidítésre, EÜ és oktatás fejlesztésre....
Heisman nádor
Másrészt ami leginkább közérdeklődésre tart számot, az a közszolgálatnál van. OTP Bank Liga.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hogy aztán kiessünk a BLASZ-ba? Inkább legyen inkább mondjuk Klopp az új HC. A Honvéd irányítása egyszerű hobbimunka lehetne neki, amíg hivatalosan pihen. 😀Jó hír: végre vége a az undorító Metalcom érának Kispesten, Leisztinger megvette a Honvédot hivatalosan is. (Náluk kártékonyabb bagázs már nem jöhet ugye? UGYE?)Legjobb hír: lehetsz te a HC 😉
Rossz hír: Csertői máris elment a klubtól, szóval jelenleg nincs edző Kispesten...
iktriad
dande2
több mint 1 éve
Win win az anyjuk kínját azt.....nekem ezzel mèg mindig az a bajom, hogyha van tv előfizetés, amiben már egyszer kifizetem a kábel díjat ergo a csatorna díját is akkor mit akarnak mèg plusz előfizukènt hogy szolgáltassanak.....akkor szüntessèk be a règi kábel tv rendszert mindenki arra a csatornára fizet elő amelyikre akar ès azt nèzi ès kèsz...de ez így 2 3 sokszoros lehúzás...ezèrt vagyok morcos az arena4 network 4 stb kombóra is....tudom boomer vagyok így lassan bőven 40-n túl ès ennèl csak rosszabb van ès rosszabb lesz, de ne akarjuk már azt elfogadtatni, hogy ez rendben van így. Az ő szempontjukból lehet, az enyèmből nagyon nem...nem mintha 6 meccset akarnèk nèzni egyszerre meg egyèbkènt ne látnám eleget kedvenc csapataim. Csak az elvvel van a bajom....Egyrészt a kábel tv model már bőven haldoklik, ezért megy mindenki valamilyen streaming felé.
dande2
Másrészt amiért extrákat kérnek, azért adnak is extrát (egyszerre többet nézhetsz, olyat nézhetsz ami nincs a TV-ben, multikamera, eredeti nyelv, bárhol bármikor visszanézheted, reklámmentesség...)
Harmadrészt kifizetsz mondjuk 6k-t havonta 100+ csatornáért, komoly 60 forint megy minden csatornának, az ember meg panaszkodik/nyafog/ugat vérmérséklettől függően a reklámok miatt. Hát igen, szerintem is a kurva anyjukat, hogy úgy vannak vele, hogy akkor ezt kerüljük ki, fizess csak nekem, de adok sokkal többet.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó hír: végre vége a az undorító Metalcom érának Kispesten, Leisztinger megvette a Honvédot hivatalosan is. (Náluk kártékonyabb bagázs már nem jöhet ugye? UGYE?)Legjobb hír: lehetsz te a HC 😉
Rossz hír: Csertői máris elment a klubtól, szóval jelenleg nincs edző Kispesten...
iktriad
több mint 1 éve
Win win az anyjuk kínját azt.....nekem ezzel mèg mindig az a bajom, hogyha van tv előfizetés, amiben már egyszer kifizetem a kábel díjat ergo a csatorna díját is akkor mit akarnak mèg plusz előfizukènt hogy szolgáltassanak.....akkor szüntessèk be a règi kábel tv rendszert mindenki arra a csatornára fizet elő amelyikre akar ès azt nèzi ès kèsz...de ez így 2 3 sokszoros lehúzás...ezèrt vagyok morcos az arena4 network 4 stb kombóra is....tudom boomer vagyok így lassan bőven 40-n túl ès ennèl csak rosszabb van ès rosszabb lesz, de ne akarjuk már azt elfogadtatni, hogy ez rendben van így. Az ő szempontjukból lehet, az enyèmből nagyon nem...nem mintha 6 meccset akarnèk nèzni egyszerre meg egyèbkènt ne látnám eleget kedvenc csapataim. Csak az elvvel van a bajom....Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
több mint 1 éve
Hát meg egy BL szerintem bőven lehet a népszerűség miatt a közszolgálat részeWin-wintől eléggé távol van szerintem. Például nekem fater meg nagyfater is imádja a külföldi focit, de nyomógombos telefonjuk van, mert kb annyira értenek a modern technikához. Csórók hogy nézzék így a kedvenc csapataikat, mert ha reggelig magyaráznám sem értenék meg mi az a streaming, meg hogy kell elindítani egy meccset élőben...Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jó hír: végre vége a az undorító Metalcom érának Kispesten, Leisztinger megvette a Honvédot hivatalosan is. (Náluk kártékonyabb bagázs már nem jöhet ugye? UGYE?) Rossz hír: Csertői máris elment a klubtól, szóval jelenleg nincs edző Kispesten...
több mint 1 éve
Mivel így is napi 4-5 meccs megy élőben a TV-ben, még mindig nagyobb az esély arra, hogy nagy csapat a TV-ben lesz, minthogy nem.Win-wintől eléggé távol van szerintem. Például nekem fater meg nagyfater is imádja a külföldi focit, de nyomógombos telefonjuk van, mert kb annyira értenek a modern technikához. Csórók hogy nézzék így a kedvenc csapataikat, mert ha reggelig magyaráznám sem értenék meg mi az a streaming, meg hogy kell elindítani egy meccset élőben...Ergo valaki a kereskedelmileg fontos korosztályt célozza profit alapon, és nem az adópénzekből.Ez megint az idősekkel meg a "falusiakkal" kibaszás, ők csak a tv-ben nézik, nem fognak streamekkel vacakolni...rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/15/uefa-bajnokok-ligaja-hol-nezheto-rtl-plusz-mtva-b-csomag-sport1-sport2/?_gl=1*xwf7ya*_gcl_au*MjExMTY1NDk4LjE3MTY1NjMwNjY.*_ga*NzM4NDU1MjE4LjE3MDg3MjczOTg.*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzc0MzIzOS4zNTYuMC4xNzIzNzQzMjQwLjAuMC4wPont most olvasom, hogy cigány módon a döntőig, a forduló két legjobbnak ítélt meccsét direkt csak az rtl pluszon fogják adni...
YoungZeeZee
kapitnono
warr_b
Ez nekem eléggé win-win.
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.