NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
amugy elofizetni nem eri meg.lesz napi kb 5 meccs a tvben abbol 2 illetve 3 egy idoben.Vodánál HD az RTL3FYI: most olvastam, hogy meg fogják emelni 3.000-re a havi előfizut szeptembertől, de még elérhető egy 16.000/év ajánlat, szóval aki gondolkozik rajta, az ne tétovázzon sokat! (én azért filózok rajta, mert ha jól értelmezem, akkor minden meccs elérhető lesz....)Minden meccset ad online az RTL+, mert fullos online disztribúciós joguk van. A TV-ben csak 1 meccset adhatnak naponta (amit elv nem a nagy RTL-en, hanem az RTL 3-on fognak adni, ami azért szar, mert nem HD), a többiből a Sport Tv mazsolázik (gondolom kettő 18:45-től és még kettő 21:00-tól, az lesz maximum a kérdés, hogy adhatnak-e harmadik meccset az AMC Mikron)
btw:
promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2023/02/02/rtl-plusz-streaming-magyar-elofizetes-telekom-velemenycikk
szerk1: e szerződés alapján viszont elképzelhető, hogy januártól már a full lesz benne a Voda-s előfizuban..
www.goal.com/hu/hírek/rtl-kozlemeny-kiderult-hogy-melyik-tv-szolgaltatoknal-lesznek-elerhetoek-a-bajnokok-ligaja-merkozesek/blt600bf8cf8aee4ce5
szerk2: viszont a Sport TV is közvetít még majd meccseket, csak az első választás joga az RTL-é lesz..
www.sport1tv.hu/sztori/118126/tobb-mint-szaz-elo-bajnokok-ligaja-meccs-a-sport-tv-kepernyojen/
bogjosi
zacknorb
update: te kinél vagy?😊 Digi és T-homenál is HD-t ír!
NB2
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/08/szamitogepes-szoftver-sorsolja-az-europai-kupak-fotablajatAmúgy ezt én már 2-3- hónapja is olvastam, és annyira nem is meglepő nekem. Bár a hoki BL alapján lehetne itt is sorsolni.
Hátha olyan szerencséjük lesz a nagyoknak, mint a judo döntőben a franciáknak mikor Rinert sorsolta a gép egész véletlenül a mindent eldöntő meccsre.
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok-ligaja/2024/08/szamitogepes-szoftver-sorsolja-az-europai-kupak-fotablajatHátha olyan szerencséjük lesz a nagyoknak, mint a judo döntőben a franciáknak mikor Rinert sorsolta a gép egész véletlenül a mindent eldöntő meccsre.
több mint 1 éve
Itthonról továbbra sincs egy fasza streaming platform amiről elérhető jó minőségben a Premier League? Semi legal oldalak is szóba jöhetnek😀version.footybite.io/
esanders10
Btw friss transzferek:
Lassana Coulibaly (mali, kp) Salernitana -> Lecce 1.8 millió EUR
Matteo Cancellieri (olasz,cs) Lazio -> Parma kölcsönbe
Juanmi Latasa (spanyol, cs) Real Madrid -> Valladolid 2.5 millió EUR
Ola Solbakken (norvég, cs) AS Roma -> Empoli kölcsönbe
Alieu Fadera (gambiai, cs) Genk -> Como 5 millió EUR
Mihai Popa (román, kapus) Torino -> CFR Cluj kölcsönbe
Brooke Norton-Cuffy (angol, hv) Arsenal FC -> Genoa 2 millió EUR
Lino Sousa (angol, hv) Aston Villa -> Bristol Rovers kölcsönbe
Brajan Gruda (német, cs) Mainz -> Brighton 30 millió EUR
George Puscas (román, cs) Genoa -> Bodrum FK átigazolási ár nem nyilvános
Ignacio Miramón (argentin, kp) LOSC Lille -> Boca Juniors kölcsönbe
Henrik Meister (dán, cs) Sarpsborg -> Rennes 7 millió EUR
Ibrahim Osman (ghánai, cs) Brighton -> Feyenoord kölcsönbe
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
És a Fradi kajakra igazolt a MidtjyllandbólEgy belsővédőt.
Aki nem volt a keretben 😀😮
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Yamal apját lekéseltékmintha valami celebvilág híreit olvasnám 😕
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/08/14/lamine-yamal-apja-keseles/?_gl=1*17jm27o*_ga*MTkyNTA4NDUwNy4xNjgwMzM0NjU2*_ga_WQCPVWN1XZ*MTcyMzcxNDcxNC45NDMuMS4xNzIzNzE0NzQ4LjAuMC4w
kapitnono
több mint 1 éve
Hallod @petey, és én még csodálkozom hogy nincs fiatal, tehetséges magyar edző a tűz közelében , csak ilyen Pető féle kóklerek, akkora arccal, mint az ólajtó. Meccs előtt keresi a kifogásokat, meccs után meg lecseszi a csapatot, olyan dologért, ami az ő felelőssége.Szánalmas ember.
több mint 1 éve
Vodánál HD az RTL3FYI: most olvastam, hogy meg fogják emelni 3.000-re a havi előfizut szeptembertől, de még elérhető egy 16.000/év ajánlat, szóval aki gondolkozik rajta, az ne tétovázzon sokat! (én azért filózok rajta, mert ha jól értelmezem, akkor minden meccs elérhető lesz....)Minden meccset ad online az RTL+, mert fullos online disztribúciós joguk van. A TV-ben csak 1 meccset adhatnak naponta (amit elv nem a nagy RTL-en, hanem az RTL 3-on fognak adni, ami azért szar, mert nem HD), a többiből a Sport Tv mazsolázik (gondolom kettő 18:45-től és még kettő 21:00-tól, az lesz maximum a kérdés, hogy adhatnak-e harmadik meccset az AMC Mikron)
btw:
promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2023/02/02/rtl-plusz-streaming-magyar-elofizetes-telekom-velemenycikk
szerk1: e szerződés alapján viszont elképzelhető, hogy januártól már a full lesz benne a Voda-s előfizuban..
www.goal.com/hu/hírek/rtl-kozlemeny-kiderult-hogy-melyik-tv-szolgaltatoknal-lesznek-elerhetoek-a-bajnokok-ligaja-merkozesek/blt600bf8cf8aee4ce5
szerk2: viszont a Sport TV is közvetít még majd meccseket, csak az első választás joga az RTL-é lesz..
www.sport1tv.hu/sztori/118126/tobb-mint-szaz-elo-bajnokok-ligaja-meccs-a-sport-tv-kepernyojen/
bogjosi
zacknorb
update: te kinél vagy?😊 Digi és T-homenál is HD-t ír!
Szerkesztette: NB2
több mint 1 éve
Tv gon nekem van Rtl, meg Rtl 3, meg ugye sport tv is adja. Meglátjuk én egyenőre nem tervezek előfizetni pluszban.Ha telekomos vagy ingyen jár az rtl plusz magenta 1 mellé
kapitnonomondjuk mivel muteréknak van előfizetése (az ő TVGOjukat nyúlom) lehet elkérem az RTL+-t isNektek sikerült nézni az RTL+-on?
Negritis, a vajda
Nekem zárolva volt az a tartalom, Vodafone-nál vagyok, RTL+ Active az előfizum, és ahogy utánaolvasgattam, a live stream és full kinálat csak a "prémium RTL+" mellé jár, amit megvehetek havi 2.000-ért...
Feltételezem többi szolgáltatónál is ez van, de azért rákérdezek, mit tapasztaltatok?!
FYI: most olvastam, hogy meg fogják emelni 3.000-re a havi előfizut szeptembertől, de még elérhető egy 16.000/év ajánlat, szóval aki gondolkozik rajta, az ne tétovázzon sokat! (én azért filózok rajta, mert ha jól értelmezem, akkor minden meccs elérhető lesz....)
btw:
bogjosi

több mint 1 éve
FYI: most olvastam, hogy meg fogják emelni 3.000-re a havi előfizut szeptembertől, de még elérhető egy 16.000/év ajánlat, szóval aki gondolkozik rajta, az ne tétovázzon sokat! (én azért filózok rajta, mert ha jól értelmezem, akkor minden meccs elérhető lesz....)Minden meccset ad online az RTL+, mert fullos online disztribúciós joguk van. A TV-ben csak 1 meccset adhatnak naponta (amit elv nem a nagy RTL-en, hanem az RTL 3-on fognak adni, ami azért szar, mert nem HD), a többiből a Sport Tv mazsolázik (gondolom kettő 18:45-től és még kettő 21:00-tól, az lesz maximum a kérdés, hogy adhatnak-e harmadik meccset az AMC Mikron)
btw:
bogjosi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az a baj, hogy akiket megvettek, azoknak egy alsóbb liga nem felelne meg, sőt egy első osztály gyengébb csapata sem. Olyan egókat vettek nagyobb részben akiket a magas szint csábított ide.A rendszer akkor lenne teljes, ha komplett Chelsea 2 indulna valamelyik alsóbb ligában X város színeiben.Jó, de azért van egy marha nagy különbség: itt nem draftolnak,nem kinevelik a játékosokat, hanem rohadt sok pénzért megveszik őket.😀Már tavaly írtam. Farm Systemben gondolkodnak, ennyi.
"People who don’t understand Chelsea’s strategy
- The owners are baseball guys
- They look at young players like number 1 draft picks that you can buy and stash
- If they all develop properly and turn into superstars you win constantly
- 9 year contracts mean they have control"
YoungZeeZee
Dzsokijuing
Ha jól rémlik az MLB ben nincs klasszikus fizetési sapka- fizetési megkötés, itt, főleg a PLben igenis vannak pénzügyi szabályok. Simán lehet hogy 10 prospectből 2 világklasszis lesz, de ezt szó szerint 100 milliókból oldják meg, ezt ne mondja senki hogy normális dolog.
És a szuper rendszernek hála a másik 8 nem világklasszis fizuját is kell 7-8-9 évig állni, el nem akar igazolni, csak ballansz lesz, amivel ép eszű edző nem tud mit kezdeni. Nem véletlen hogy a top klubok gyakorlatilag 15-16 játékost használnak, öket lehet motiválni, meccsben tartani.
Arról most ne beszéljünk, hogy a hihetetlen jó Chelsea utánpótlást ez mennyire öli meg, ha a szeptemberre a nyakukon maradó fiatalokat lelökik az U18 as, vagy u21 es csapatba, a tehetséges angol srácok közé, akik keresnek heti 2-3-4 ezer fontot, megjön 6 brazil a maguk 20 ezres fizujukkal, sok sikert a motiválásukhoz..
Tony Adams
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nektek sikerült nézni az RTL+-on?Hát nem tudom, nekünk simán bejött és ment tegnap a meccs a tv-ben, pedig tuti nincs az a havi 2kilos cuccunk, egy sima mezei Vodafone lófaszunk van.
Nekem zárolva volt az a tartalom, Vodafone-nál vagyok, RTL+ Active az előfizum, és ahogy utánaolvasgattam, a live stream és full kinálat csak a "prémium RTL+" mellé jár, amit megvehetek havi 2.000-ért...
Feltételezem többi szolgáltatónál is ez van, de azért rákérdezek, mit tapasztaltatok?!
FYI: most olvastam, hogy meg fogják emelni 3.000-re a havi előfizut szeptembertől, de még elérhető egy 16.000/év ajánlat, szóval aki gondolkozik rajta, az ne tétovázzon sokat! (én azért filózok rajta, mert ha jól értelmezem, akkor minden meccs elérhető lesz....)
btw:
bogjosi
több mint 1 éve
A rendszer akkor lenne teljes, ha komplett Chelsea 2 indulna valamelyik alsóbb ligában X város színeiben.Jó, de azért van egy marha nagy különbség: itt nem draftolnak,nem kinevelik a játékosokat, hanem rohadt sok pénzért megveszik őket.😀Már tavaly írtam. Farm Systemben gondolkodnak, ennyi.
- They look at young players like number 1 draft picks that you can buy and stash
YoungZeeZee
Dzsokijuing
Ha jól rémlik az MLB ben nincs klasszikus fizetési sapka- fizetési megkötés, itt, főleg a PLben igenis vannak pénzügyi szabályok. Simán lehet hogy 10 prospectből 2 világklasszis lesz, de ezt szó szerint 100 milliókból oldják meg, ezt ne mondja senki hogy normális dolog.
És a szuper rendszernek hála a másik 8 nem világklasszis fizuját is kell 7-8-9 évig állni, el nem akar igazolni, csak ballansz lesz, amivel ép eszű edző nem tud mit kezdeni. Nem véletlen hogy a top klubok gyakorlatilag 15-16 játékost használnak, öket lehet motiválni, meccsben tartani.
Arról most ne beszéljünk, hogy a hihetetlen jó Chelsea utánpótlást ez mennyire öli meg, ha a szeptemberre a nyakukon maradó fiatalokat lelökik az U18 as, vagy u21 es csapatba, a tehetséges angol srácok közé, akik keresnek heti 2-3-4 ezer fontot, megjön 6 brazil a maguk 20 ezres fizujukkal, sok sikert a motiválásukhoz..
Tony Adams
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ha telekomos vagy ingyen jár az rtl plusz magenta 1 mellé
kapitnono
mondjuk mivel muteréknak van előfizetése (az ő TVGOjukat nyúlom) lehet elkérem az RTL+-t isNektek sikerült nézni az RTL+-on?
Negritis, a vajda
btw:
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Jó, de azért van egy marha nagy különbség: itt nem draftolnak,nem kinevelik a játékosokat, hanem rohadt sok pénzért megveszik őket.😀Már tavaly írtam. Farm Systemben gondolkodnak, ennyi.
YoungZeeZee
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Azt nem ertem hogy egy iylen meccsen 78. Perc 2-0, fasznak nem cserél? Hadd jatszanak mar a sihederekSzinte érzem hogy Modricon kívül mást nem fog cserélni 😁
eaglesmcnabb

több mint 1 éve
Azt nem ertem hogy egy iylen meccsen 78. Perc 2-0, fasznak nem cserél? Hadd jatszanak mar a sihederek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Megvannak ott is boven sztem, Kroos szerepet ki kell venni nem megprobalni potolni es jo lesz ez.Ha ezek harman megtalaljak majd a harmoniat ez mindenidok egyik legerosebb csapata lesz. Carlo meg a legjobb ember a feladatra.Középpályán kell valami harmóniát találnia a Donnak, mert egy Kroos típusú játékmester hiányzik a keretből.(Luka ott van de teljes meccset már nyilván nem tud)
JéBé
kapitnono
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Bellingham fog mélyebben jatszani szerintem, mert más nem leszHa ezek harman megtalaljak majd a harmoniat ez mindenidok egyik legerosebb csapata lesz. Carlo meg a legjobb ember a feladatra.Középpályán kell valami harmóniát találnia a Donnak, mert egy Kroos típusú játékmester hiányzik a keretből.(Luka ott van de teljes meccset már nyilván nem tud)
JéBé
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy ki a tokom tervezte ezt a mezszam típust a Real mezere? Vmi kegyetlen ocsmány lett. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ha ezek harman megtalaljak majd a harmoniat ez mindenidok egyik legerosebb csapata lesz. Carlo meg a legjobb ember a feladatra.Középpályán kell valami harmóniát találnia a Donnak, mert egy Kroos típusú játékmester hiányzik a keretből.(Luka ott van de teljes meccset már nyilván nem tud)
JéBé

több mint 1 éve
Ha ezek harman megtalaljak majd a harmoniat ez mindenidok egyik legerosebb csapata lesz. Carlo meg a legjobb ember a feladatra.
több mint 1 éve
Ennyi önzetlen passzt egy szezonban szoktak nyomni mint amennyi ma sikerült.