NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/

Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 007 — WHO DAT!!!!
Valaki nem tudja ki ez a kb 15 évesnek kinéznő néger csóka aki Fabrizio Romanot másolja kb, csak Here We Go helyett There We land szöveget tol, és 4-5 órával hamarabb lehozza az átigazolási híreket mint Romano?😁

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/

Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Goretzka közben úgy nem lesz benne a mai meccs keretben h fitt és egészséges.
csebi
Pihen.
Játszik majd eleget év közben.
Őszentsége Sobri Jóska
Ja, max nem Bayern mezben

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
csebi
Pihen.
Őszentsége Sobri Jóska
Insallah

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 143 — #NoStress
csebi
Pihen.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mai friss:
Nassim Chadli (marokkói, cs) Le Havre -> Wydad Casablanca átigazolási ár nem nyilvános
Nicholas Gioacchini (amerikai, cs) Como -> FC Cincinnati kölcsönbe
Marco Reus (német, kp) Dortmund -> Los Angeles Galaxy ingyé
Bojan Miovski (észak-macedón, cs) Aberdeen -> Girona 4.9 millió EUR
Renato Tapia (perui, kp) Celta Vigo -> Leganés ingyé
Natan (brazil, hv) Napoli -> Betis kölcsönbe
Zanka (dán, hv) Brentford -> Anderlecht ingyé
Gauthier Hein (francia, cs) Auxerre -> Metz átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na, ma startol a Superleague Premier League is
Csináltam a Superbrun egy tippligát, ha akarjuk tolni (vagy ha valakinek van más/jobb felület erre, mehet ott is)

Join bowlhu, my Premier League Predictor league on Superbru! You can find my pool here:

www.superbru.com/premierleague_predictor/pool.php?p=12854874

or searching for the league with code: lulurant

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Badar Sanyiban kemeny kisebbsegi komplexus es Fradi-fobia van😃

Volt mar olyan valaha, hogy harom magyar lett volna playoff/utolso korben barmilyen europai ligakban?
Kenny
Ha valami titkos verseny van Gyuri és Badár között, nálam az utóbbi vezet. Ez a tegnapi kifejezetten ötletes. 😊
A csúti levegő jót tesz az önbizalomnak, lehet villogni a Fiorentina ellen.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Badar Sanyiban kemeny kisebbsegi komplexus es Fradi-fobia van😃

Volt mar olyan valaha, hogy harom magyar lett volna playoff/utolso korben barmilyen europai ligakban?

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 023 — "Montoya por favor!"
Hát meg egy BL szerintem bőven lehet a népszerűség miatt a közszolgálat része
Heisman nádor
Egyrészt a BL-t ki lehetne akár cserélni ÁFA csökkentésre, várólista rövidítésre, EÜ és oktatás fejlesztésre....
Másrészt ami leginkább közérdeklődésre tart számot, az a közszolgálatnál van. OTP Bank Liga.
zacknorb
Jól hangzik hogy BL helyett ÁFA csökkentés meg EÜ, de hát lehet látni amennyi pénzt a közmédia kap hogy köze nincs a két dolognak egymáshoz, 2026-ig nem nagyon lesz ebben változás. Abból a keretből amit kap a csatorna, a BL is, a VB/EB, Olimpia, Forma-1 mindenki számára elérhető, az közszolgálat imo. Pl BBC-re is elhoznak egy Copa Libertadores vagy egy AFCON döntőt, hogy más kultúrával is találkozzon az ember a sporton keresztül. Egyébként igényes stúdiózással, különböző sportról szóló edukációs anyagokkal (kis videók hogy mi az xG, inverted FB, stb) egy igényes szórakoztatás, ami ugyanúgy része egy köztévének. És azért itt nincsenek akkora rohadt nagy cégek mint a Sky vagy a Dazn, most az RTL húzott egyet gurulósban. Jah, és emellett vannak reklámblokkok, ami szintén alapvetően szembe megy ezzel.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 211
🔴⚪️ After 17 penalties (!), Ajax advance to next stage of Europa League qualifying round beating Panathinaikos.

Remko Pasveer, 40 year old, saved 5 penalties and scored (!) one.

Hero. 🇳🇱
több mint 1 éve
A Wisla is a 14. kör után jutott tovább.
Másodosztályúként Konfetti playoff...

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Brobbey sem az 5. sem a 16. körben nem tudta befejezni
zacknorb
nagyon kuplung a gyerek
több mint 1 éve
17 kör után megy tovább az Ajax

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Brobbey sem az 5. sem a 16. körben nem tudta befejezni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ajax-Pana tizik
15. kör

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kis vigasz, hogy legalább az eszékiek legalább jól kiszoptak
több mint 1 éve
A Klaksvik is megsül a bosnyák hőségben

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
 www.eredmenyek.com/merkozes/Emz5IYnS/#/osszefoglalas/osszefoglalas
Ez is durva lehetett

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mindentől függetlenül ennek a meccsnek ajánlom az összefoglalóját

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Mondjuk az örmények verhettek volna még egyet középkezdésből itt a végén, pont illett volna a sorba.

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
meg lesznek vadulva a népek a puskás merch boltban

több mint 1 éve
Mondjuk a felcsutiaknak egy értelme van, hogy rávezetik azt a kommunizmusból itt ragadt csökevényt harsogó szerencsétlent is arra, hogy nem biztos, hogy hazaáruló az, aki nem drukkol egy internacionalista klubnak csak azért mert magyar színekkel takarózik, akár ma, akár tegnap /főleg.

Szerkesztette: ozibozi