NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
There are 72 clubs from 37 nations playing across the Europa League and Conference League league phases. A Scottish side is bottom of each 36-team table.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.
Kenny
Mert a sok magat szupersztarnak kepzelo buta jatekos nem akar, es nem is hajlando megszakadni az NB I nevu sunday league meccseken, ott nem figyeli oket senki, az El-ben igen, ott nem tehetik meg, hogy alibizzenek. Es Rebrov ota nem sikerult olyan edzot talalni, aki kepes motivalni ezeket a focistakat a hazai bajnoksagra is. Ami oriasi problema ezekkel a fizetesekkel es koltsegvetessel.
Stez
Mit szakadjanak meg, úgyis megnyerik a bajnokságot simán ezer éve így is.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a gibraltári Lincoln Red Imps 2-1-re megverte a lengyel Lech Poznant! 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 472
Kenny
Mert a sok magat szupersztarnak kepzelo buta jatekos nem akar, es nem is hajlando megszakadni az NB I nevu sunday league meccseken, ott nem figyeli oket senki, az El-ben igen, ott nem tehetik meg, hogy alibizzenek. Es Rebrov ota nem sikerult olyan edzot talalni, aki kepes motivalni ezeket a focistakat a hazai bajnoksagra is. Ami oriasi problema ezekkel a fizetesekkel es koltsegvetessel.
Stez
Remélem is hogy az ETO megfricskázza őket
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny

1 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
Ezzel végérvényesen eldőlt, hogy az NB1>>>>>>>EL

Sajnos az Európa Liga nem készít fel a kőkemény fizz ligára 😕

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
hopp, a Go Ahead Eagles megverte az Aston Villát!
Löfli
A sasok a 🦅😊
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 314
Víderzén😅😅
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Kenny
A MOL erősebb, mint a Red Bull.

1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hopp, a Go Ahead Eagles megverte az Aston Villát!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!

1 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 296 — Packers Suicide Squad
Már annyiszor lezárhattuk volna...

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ejnye bejnye....
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!
ez a ket meccslabda remeljuk nem fog hianyozni a vegen.

1 hónapja
Mekkora játék volt, a vége hibádzott

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
CFS közös rendelésre ki van?😀
zacknorb
Youtube-on láttam már sok videójukat.

Körbe is nézek, hogy van-e valami jó kis vintage 2002-es szaúdi mezük

1 hónapja

CFS közös rendelésre ki van?😀

Poloska vagyok.
1 hónapja
Raemakers nem playmaker sajna

1 hónapja
Ezt mèg el is bukhatjuk....
1 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛
dande2
á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
Löfli
Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉
dande2
Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.
Azért történik a posztmodern is.
zacknorb
Akkor Puzsér hamarosan csinál egy három órás félrészeg rantet Löfli kapcsolatáról a 21. század metafizikai létsíkjaival.
Kampman
Ez egy speciális APU rész lesz, ahol FAM helyett Sobri fog Robival inni.

Poloska vagyok.
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 291 — "Grammar maci"
Be akartam irni h vertessennel vigyazni kell, nem ertem hogy nem kezdo ebben a gyenge salzburgban

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
Korai volt a "meglátásom"

1 hónapja
Azt kell mondanom, most már a Fradinak áll a meccs. Valaki Zombori képet pls
Gergőbácsi

1 hónapja
Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛
dande2
á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
Löfli
Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉
dande2
Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.
Azért történik a posztmodern is.
zacknorb
Akkor Puzsér hamarosan csinál egy három órás félrészeg rantet Löfli kapcsolatáról a 21. század metafizikai létsíkjaival.