NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
There are 72 clubs from 37 nations playing across the Europa League and Conference League league phases. A Scottish side is bottom of each 36-team table.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mit szakadjanak meg, úgyis megnyerik a bajnokságot simán ezer éve így is.lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.Mert a sok magat szupersztarnak kepzelo buta jatekos nem akar, es nem is hajlando megszakadni az NB I nevu sunday league meccseken, ott nem figyeli oket senki, az El-ben igen, ott nem tehetik meg, hogy alibizzenek. Es Rebrov ota nem sikerult olyan edzot talalni, aki kepes motivalni ezeket a focistakat a hazai bajnoksagra is. Ami oriasi problema ezekkel a fizetesekkel es koltsegvetessel.
Kenny
Stez
1 hónapja
a gibraltári Lincoln Red Imps 2-1-re megverte a lengyel Lech Poznant! 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Remélem is hogy az ETO megfricskázza őketlilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.Mert a sok magat szupersztarnak kepzelo buta jatekos nem akar, es nem is hajlando megszakadni az NB I nevu sunday league meccseken, ott nem figyeli oket senki, az El-ben igen, ott nem tehetik meg, hogy alibizzenek. Es Rebrov ota nem sikerult olyan edzot talalni, aki kepes motivalni ezeket a focistakat a hazai bajnoksagra is. Ami oriasi problema ezekkel a fizetesekkel es koltsegvetessel.
Kenny
Stez
1 hónapja
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.Mert a sok magat szupersztarnak kepzelo buta jatekos nem akar, es nem is hajlando megszakadni az NB I nevu sunday league meccseken, ott nem figyeli oket senki, az El-ben igen, ott nem tehetik meg, hogy alibizzenek. Es Rebrov ota nem sikerult olyan edzot talalni, aki kepes motivalni ezeket a focistakat a hazai bajnoksagra is. Ami oriasi problema ezekkel a fizetesekkel es koltsegvetessel.
Kenny
1 hónapja
Ezzel végérvényesen eldőlt, hogy az NB1>>>>>>>ELSajnos az Európa Liga nem készít fel a kőkemény fizz ligára 😕

1 hónapja
hopp, a Go Ahead Eagles megverte az Aston Villát!A sasok a 🦅😊
Löfli
1 hónapja
Víderzén😅😅
1 hónapja
lilak ellen a faszert nem tudtunk igy jatszani.A MOL erősebb, mint a Red Bull.
Kenny
1 hónapja
hopp, a Go Ahead Eagles megverte az Aston Villát!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Már annyiszor lezárhattuk volna...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Ejnye bejnye....
1 hónapja
Mekkora játék volt, a vége hibádzott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
CFS közös rendelésre ki van?😀Youtube-on láttam már sok videójukat.
zacknorb
Körbe is nézek, hogy van-e valami jó kis vintage 2002-es szaúdi mezük
1 hónapja
🎅🎄🎁⛄
— Classic Football Shirts (@classicshirts) October 23, 2025
And the final new design for today is our Gera #11 Tis the Season Christmas jumper!
Dropping at 12pm (UK Time) on October 29th. pic.twitter.com/QEmsX0yuna
CFS közös rendelésre ki van?😀
Poloska vagyok.
1 hónapja
Raemakers nem playmaker sajna
1 hónapja
Ezt mèg el is bukhatjuk....
1 hónapja
Ez egy speciális APU rész lesz, ahol FAM helyett Sobri fog Robival inni.Akkor Puzsér hamarosan csinál egy három órás félrészeg rantet Löfli kapcsolatáról a 21. század metafizikai létsíkjaival.Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
Azért történik a posztmodern is.
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
1 hónapja
Be akartam irni h vertessennel vigyazni kell, nem ertem hogy nem kezdo ebben a gyenge salzburgban
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Korai volt a "meglátásom"
1 hónapja
Azt kell mondanom, most már a Fradinak áll a meccs. Valaki Zombori képet pls
Gergőbácsi
1 hónapja
Akkor Puzsér hamarosan csinál egy három órás félrészeg rantet Löfli kapcsolatáról a 21. század metafizikai létsíkjaival.Ha elfogadjuk azt a férfi alaptézist, miszerint a világ egy WC, Löfli mindig ott van.Az nem számít hogy mi a valóság, elèg amit feltètelezünk 😉Szerintem Löflit valaki bezárt a WCre😛á, itt nincs szupererőm, ilyen minőségi csatákat én nem nézek. na de a Breidablik - KuPS meccs, az már valami!
dande2
Löfli
dande2
Azért történik a posztmodern is.
zacknorb