Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Húbaszki Ibou mikor rúgott utoljára góltmost se rúgta 😀
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Húbaszki Ibou mikor rúgott utoljára gólt
2 hónapja
De hülye vagy te digó, édes istenem
2 hónapja
Tudtam hogy fos lesz ma a real, de azert ekkora fost nem vártam... hárommal mehetne a stuttgart simán. Jó lenne ha összekapnák magukat a gyerekek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Második erajaban. Akkor nem nyertek bl-t.Hat ez megint katasztrófa. Ennyire ötlettelen fos játékot utoljára szerintem Zidane második erajaban láttam.Amikor halomra nyerték a BL-eket?
rob3r7o
slowmotion
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Hat ez megint katasztrófa. Ennyire ötlettelen fos játékot utoljára szerintem Zidane második erajaban láttam.Amikor halomra nyerték a BL-eket?
rob3r7o
2 hónapja
Hat ez megint katasztrófa. Ennyire ötlettelen fos játékot utoljára szerintem Zidane második erajaban láttam.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Komoly a müncheni történet: már második müncheni gólt vette el a VAR les miatt de a második esetnél meg tizit ítéltek varozas után buktatás miatt 😊Kane be is vágta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 565
lehet rosszul lepett, de mind1 is 😊digóktól nem lepődnék megmegvan a vezetés lehet húzni az időt?meredek lenne 😀 3. perctol
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
mással nehezen magyarázom Maignan miért kért ápolást mikor még a félpályát se léptük át előtte kb
Negritis, a vajda
nekem is fura volt
2 hónapja
Stuttgart 1.57 xg 18 perc alattszal 1-0ra fog nyerni a real
zacknorb
2 hónapja
Stuttgart 1.57 xg 18 perc alatt
2 hónapja
digóktól nem lepődnék megmegvan a vezetés lehet húzni az időt?meredek lenne 😀 3. perctol
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
mással nehezen magyarázom Maignan miért kért ápolást mikor még a félpályát se léptük át előtte kb
2 hónapja
YoungZeeZee
8 565
megvan a vezetés lehet húzni az időt?meredek lenne 😀 3. perctol
Negritis, a vajda
2 hónapja
megvan a vezetés lehet húzni az időt?
2 hónapja
Petkovic milyen patkány volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Hoppá a LeBron James of soccer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Kampman
28 330
szép kezdés 😊
2 hónapja
5. meccsJuve ellen senki sem tud támadni. 4. meccs hosszabbításában kapta a csapat az első gólját az idei szezonban. Az első háromban még csak kapura menő lövést sem engedett.Az teny, a psv nem áll be sosem csak védekezni. Mondjuk azt nem is tudnak... de ma támadni sem sajnosNaná hogy ilyenkor találja el a kis török így a labdát, nem a hétvégén amikor kinyírták a szelómat a langyi 0-0val...Juve szurkoló haverom szerint: itt könnyű, ezek nem buszozó olaszok 😀
davemayer
zacknorb
davemayer
Sixo
2 hónapja
Juve ellen senki sem tud támadni. 4. meccs hosszabbításában kapta a csapat az első gólját az idei szezonban. Az első háromban még csak kapura menő lövést sem engedett.Az teny, a psv nem áll be sosem csak védekezni. Mondjuk azt nem is tudnak... de ma támadni sem sajnosNaná hogy ilyenkor találja el a kis török így a labdát, nem a hétvégén amikor kinyírták a szelómat a langyi 0-0val...Juve szurkoló haverom szerint: itt könnyű, ezek nem buszozó olaszok 😀
davemayer
zacknorb
davemayer
2 hónapja
Ez akit a Bayern ingyen engedett el ifiből?Ha Yildizre gondolsz akkor igen.
ozibozi
2 hónapja
Vor fünf Jahren trafen der @fcunion und der @VfB in der Relegation um die Bundesliga aufeinander. Nun steht für die Schwaben, wie bei den Köpenickern im letzten Jahr, das Auftaktspiel in der UEFA Champions League bei Real Madrid an. 🤯 #RMAVfB #VfB #fcunion pic.twitter.com/TINkplXU9f
— Die falsche 9 (@die_falsche_9) September 17, 2024
2 hónapja
Beki
818
Láss csodát, ha nem okádék a pálya minősége, mint az Empolinál és van terület... egyből működik a Motta magic
2 hónapja
Az teny, a psv nem áll be sosem csak védekezni. Mondjuk azt nem is tudnak... de ma támadni sem sajnosNaná hogy ilyenkor találja el a kis török így a labdát, nem a hétvégén amikor kinyírták a szelómat a langyi 0-0val...Juve szurkoló haverom szerint: itt könnyű, ezek nem buszozó olaszok 😀
davemayer
zacknorb
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Naná hogy ilyenkor találja el a kis török így a labdát, nem a hétvégén amikor kinyírták a szelómat a langyi 0-0val...Juve szurkoló haverom szerint: itt könnyű, ezek nem buszozó olaszok 😀
davemayer
2 hónapja
Naná hogy ilyenkor találja el a kis török így a labdát, nem a hétvégén amikor kinyírták a szelómat a langyi 0-0val...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal