Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/09/18/ferencvaros-szurkoloi-anket-kubatov-gabor/
NB2
Megkérdezte, hogy ott mennyi az adó, a lakásbérlés, az élet. Kijött neki 1500 euró plusz, de annyiért nem mozgatja a családját. Emellett van vele egy hosszú távú megállapodásunk és jól is érzi magát, szerintem már nem is kellene neki mozognia.

Meg hat ne felejtsük el azt h egy random francia csapatból már nem biztos h beimadkozzak a válogatott kezdojebe… de amúgy is ez aztán kihívás keresés h csak azt nézi karrier szempontjából h mennyivel jönne ki többel

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊
ozibozi
Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
Mondjuk ezek szerint biztosan..
Dzsokijuing
Az RTL3 fizetős? Nekem alapból benne van a kínálatban és biztos nem fizettem pluszban érte.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
DDR lapát
 x.com/ASRomaPress/status/1836299820195053874?t=2JugtsS8EL_wk4_BsjZ7mA&s=19

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
Tegnap én már az RTL+t néztem, és egyszerre 2 eszközről lehet, so TV-n ment a Pool, laptopon a Real
2 hónapja
YoungZeeZee 8 565
én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀
eaglesmcnabb
Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
A héten pl. az Atleti-Lipcse nem lett kiválasztva senkinél, így nemTV-s, de a mai City-Inter meg majd az Atalanta-Arsenal se lesz TV-ben.
zacknorb
ja, csak azért ez nem NFL hogy több meccs is érdekeljen 😀
ha nem lenne kedvenc csapatom, tuti nem nézném már a gurulóst 😕

Ma 9-től egy PSG-Girona és egy Brugge-Dortmund-ot lehet nézni a tv-ben, miközben az rtl hármon A torontói ember fog menni ebben az időpontban.
A City - Intert meg csak fizetősen nézheted.
alatriste
ja így már értem
eaglesmcnabb
ezt irtam korabban.
napi 6 meccs a tvben es a tvk a nagyobb csapatokat valasztjak mint real ,pool,barca stb...oszinten a real stuttgart kit erdekelt elso sorban?
anno az rtl az ELben kb csak roma meccset adott.
2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 936 — Browns GM
én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀
eaglesmcnabb
Most, hogy 3 napon van, azért a napi 9 meccsel úgy is lehet kimaradó, hogy napi 4-5 TV-s meccs van.
A héten pl. az Atleti-Lipcse nem lett kiválasztva senkinél, így nemTV-s, de a mai City-Inter meg majd az Atalanta-Arsenal se lesz TV-ben.
zacknorb

Ma 9-től egy PSG-Girona és egy Brugge-Dortmund-ot lehet nézni a tv-ben, miközben az rtl hármon A torontói ember fog menni ebben az időpontban.
alatriste
ja így már értem
eaglesmcnabb
az MTK is bejutott a BL-be? :o

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
eaglesmcnabb
zacknorb

alatriste
ja így már értem

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/09/18/ferencvaros-szurkoloi-anket-kubatov-gabor/
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Endrick mennyire önző volt ennél a gólnál, a kapus se hitte volna, hogy 3 az 1-ben támadásnál rárúgja 20+ méterről. 😀
Jughead
Vagy csak simán megunta hogy a többiek mindent kihagytak 😁

2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
eaglesmcnabb
zacknorb
De ez hogy megy? RTL hármas csatornára, ahol tegnap ment a 2005ös döntő csak 1 meccset adnak a 3 napból és ennyi? Kalap kabát?
A sporttv viszont ad 4 meccset a játéknapról de gondolom a resztli marad nekik. Szal a legjobb meccsek azok hiába adná a Sport1-2 nem teheti, az RTL meg bemutat és azt mondja ha nézni akarod akkor a plusz-on tudod?

Hát ez zseniális.

Liverpool Fc
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
eaglesmcnabb
2 hónapja
ozibozi
Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
Dzsokijuing
Heti egy meccset adnak TV-ben, ez a fő lényege az első választási jognak. Ez a kötelező.
A többi a digitális terjesztési joggal kapcsolatos, hogy online csak ők adhatnak meccset, de azt mind.
A Samsung TV-s app alapján pedig a Net4+ se működhetne, de itt van, az a gyártó faszsága csak, amivel tisztában vannak.
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
És arról senki nem beszél, hogy kiütöttük a Barcát?!?! 😀

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
9-2 baszki

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
ozibozi
Dzsokijuing
eaglesmcnabb
A többit vissza tudod nézni 😊

2 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ozibozi
Dzsokijuing

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
ozibozi

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 183
2 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Endrick mennyire önző volt ennél a gólnál, a kapus se hitte volna, hogy 3 az 1-ben támadásnál rárúgja 20+ méterről. 😀
2 hónapja
Ilyenkor már simán levihetné Szobót pihenni
ozibozi
mekit is, főleg hogy van 1 sárgája
Negritis, a vajda
3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc is
ozibozi
mondjuk a támadó középpályás poszton jobban megvagyunk amúgy

2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 183
ozibozi
Negritis, a vajda
3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc is
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
ozibozi
Negritis, a vajda
Ibou
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
ozibozi
szezon végén szar lesz neki. Chiesa jöhetne pedig.

choose life
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.
slowmotion
jelenleg sztem az "okosan" rész hiányzik a keretből
Negritis, a vajda
Jön Darwin. Csökken az ész, nő a sebesség.
slowmotion
mondjuk Gakpo helyére jön, szóval nem sok minden tud csökkenni 😀
Negritis, a vajda
Nunezhez képest majdnem atomfizikus