NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 912
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/10/25/nevetseges-az-mlsz-tol-kert-telefonos-segitseget-a-puskas-kispadja-meccs-kozben/?fbclid=IwdGRjcANp4axjbGNrA2nhZGV4dG4DYWVtAjExAAEew1hNwfiFdTPETL9-hiSNUiO4M5fj7lgoh1jshUJr0TVqrqnPbseD3YGmkbc_aem_Kah091y7cB1S_mzLWa019Q

Kibaszott zseniális.
zacknorb
Telefonos segitseg. Edzo kollega. Szakadok.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 898
ez hogy nem volt Dorgu piros?
update: Welbeck beb.szta 😮

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!
"„Hívtuk az MLSZ-t, nem tudom, hogy Csányi urat vagy egy alattasát, mondták: a kiállított játékosnak érvényes a 90 perce. Ezek milyen szabályok? Ki hozta ezeket? Hát aki öt percet játszik, az nem 90. Egy edzőt olyan helyzetbe hoznak, hogy meccs közben kell telefonálgatni, hát ez nevetséges! Persze én nem nevetek ezen, mert az edzőkollégák biztosan értik, miről beszélek. Remélem, ez el lesz magyarázva a kluboknak, hihetetlen, hogy mindezt telefonon kell elintézni”

zseniális a Badár. akkor lehet mégis elmaradt a tájékoztatás ? 😀
Kenny
Lehet esetleg kevesbe kene hulyenek lenni es alairni mindent, amit eled raknak. A fiatalszabaly ugyanis tovabbra is meg lett beszelve a klubokkal, csak a sok buta gyoker azt hitte, ez ugyanaz a szabaly meg mindig, ami eddig is volt. Hiaba lettek tajekoztatva, hogy ez nem az, szo nelkul alairta az osszes. Pontosan ebbol is tudni, hogy senkinek sem volt nagyjabol annyi agya, hogy elolvassa, mit ir ala.

Imadom, hogy kiakadt a fel NB I valamin, amit Szalai SZEMELYESEN beszelt meg mindenkivel, a tobbseg meg legyintett, hogy jol van, ugyanaz a szitu, mint eddig.

Hulye vagy es meg hirdeted is, hogy hulye vagy.
Stez
Badár sose az eszéről volt híres 😀

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
"„Hívtuk az MLSZ-t, nem tudom, hogy Csányi urat vagy egy alattasát, mondták: a kiállított játékosnak érvényes a 90 perce. Ezek milyen szabályok? Ki hozta ezeket? Hát aki öt percet játszik, az nem 90. Egy edzőt olyan helyzetbe hoznak, hogy meccs közben kell telefonálgatni, hát ez nevetséges! Persze én nem nevetek ezen, mert az edzőkollégák biztosan értik, miről beszélek. Remélem, ez el lesz magyarázva a kluboknak, hihetetlen, hogy mindezt telefonon kell elintézni”

Kenny
Lehet esetleg kevesbe kene hulyenek lenni es alairni mindent, amit eled raknak. A fiatalszabaly ugyanis tovabbra is meg lett beszelve a klubokkal, csak a sok buta gyoker azt hitte, ez ugyanaz a szabaly meg mindig, ami eddig is volt. Hiaba lettek tajekoztatva, hogy ez nem az, szo nelkul alairta az osszes. Pontosan ebbol is tudni, hogy senkinek sem volt nagyjabol annyi agya, hogy elolvassa, mit ir ala.

Imadom, hogy kiakadt a fel NB I valamin, amit Szalai SZEMELYESEN beszelt meg mindenkivel, a tobbseg meg legyintett, hogy jol van, ugyanaz a szitu, mint eddig.

Hulye vagy es meg hirdeted is, hogy hulye vagy.

Szerkesztette: Stez

1 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 442 — Patriots fan
Mbuemo mekkora igazolás volt😎
Imádtam Brentfordban is nagyon patika játékos
manuszka86
Lassan kezd összeallni az egesz. Remeljuk meg sem allunk szezon vegeig! 😊
Toto21
Igen és most a letámadás is igen jól megy,lehet valami tényleg elindult

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 361
manuszka86
Lassan kezd összeallni az egesz. Remeljuk meg sem allunk szezon vegeig! 😊
1 hónapja

1 hónapja
Keviiiiiiin
remontada
Nem sok esszel aldotta meg az Isten sajnos
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 314
Keviiiiiiin
1 hónapja
Ettől függetlenül ez egy roppant erős félidő volt.
dugo93
Így van végre egészen összeállós játéknak mutatkozik ez a mai. Remélem Sesko a kövit azért bevágja és Mainoo is több percet kaphat ma

Szerkesztette: manuszka86

1 hónapja
Taylor és a VAR is elhúzhat a picsába. Simán befújható lett volna mindkét tizi, de az egyiket 100%ig be kellett volna...
dugo93
így van. Szerencse nem ezen múlott
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 488
Taylor és a VAR is elhúzhat a picsába. Simán befújható lett volna mindkét tizi, de az egyiket 100%ig be kellett volna...

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/10/25/nevetseges-az-mlsz-tol-kert-telefonos-segitseget-a-puskas-kispadja-meccs-kozben/?fbclid=IwdGRjcANp4axjbGNrA2nhZGV4dG4DYWVtAjExAAEew1hNwfiFdTPETL9-hiSNUiO4M5fj7lgoh1jshUJr0TVqrqnPbseD3YGmkbc_aem_Kah091y7cB1S_mzLWa019Q

Kibaszott zseniális.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezt a Dió W-t nem láttam jönni.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
kedvenc izlandi csapatom a Vestri kiesett az első osztályból, viszont megnyerték a kupát, úgyhogy jövő nyáron a másodosztályból mennek az Európa Ligába 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.

www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
ilyen egy túra, a válogatott vonatos túrái pont ugyanilyenek.
Kenny
Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀

(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
ott voltam a bukaresti vonaton, ez ahhoz kepest kutya fasza volt, de bezzeg amikor kozapor zudult a vonatra akkor a csendorok sehol nem voltak, meg a cikkek.
amugy a tegnapi vezeto allitolag egy regi Fradista csoport tagja volt es O tovabbvitte volna a vonatot, de ugye bar leszoltak Becsbol, hogy nem.

1 hónapja

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 333 — LIGHTS OUT!
És be is húzta a Sunderland a végén.
Megérdemelték, szrul és ötlettelenül játszottunk.
Dzsokijuing
Fel is ugrottak a PL 2. helyére, pedig mindenki, hogy mondja, hogy PLben az újonnan feljutóknak fix a kiesés.

1 hónapja
Dzsokijuing
En örültem a golnak, mert 2.5 overt tettem, de igen nagyon kilatastalan volt az egesz. Egyedul a közeppalya közepe elit a többi mind gyenge.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 333 — LIGHTS OUT!
Dárdai megkapta az első perceit az idei bundásban, 34et a Hamburg ellen.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Ez a játékvezető legalább nem elfogult...szimplán idióta
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
A Gyakadémiát nem tántorítja el az emberhátrány.

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 399 — The Mathematician
Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.

www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
Am ezeknek a piro cuccoknak a hasznalata alapbol engedelyezett?
Beki
nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Gyorsan kiszórtak egy játékost a Felcsútból, pedig ez egy nagyon ártalmatlan szabálytalanság volt, messze nem piros.
Kampman
MTK szurkolóként teljesen egyetértenék...ennek ellenére eléggé visszanézte a VAR, ha tényleg nem volt semmi, vajon érvénybe hagyták volna?
Mindenesetre amit láttam az alapján baromi furcsa ilyenért pirosat adni...