NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 361
Ez kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...
kapitnono
Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
Toto21
mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddig
Negritis, a vajda
igaz ez Kerkez show ma 😊
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 399 — The Mathematician
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnak
kapitnono
nemtom mennyire volt egyértelmű
de jó lett volna látni hogy mi történt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kapitnono
Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
Toto21
mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddig

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 218
kéne Klopp vissza

buhloone mindstate

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnak

1 hónapja
kapitnono
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 116
Ekitike gólpasszpaszt adott
1 hónapja

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 667
Fu ez az eddigi legszarabb liverpooli 37 perc iden az biztos.
1 hónapja
Bognar egy eleg gyenge biro ebben a posvanyban ami itthon van. Tuti Spanyol biroktol tanulnak
1 hónapja
Kerkezt csúnyát leszopatta a csoki
kapitnono
biztos Gakpo hibája volt ez is

1 hónapja
Wirtz 10 méterről üres kapura kb mellé...

1 hónapja
Telen el kene kolteni meg 150-200M-ot a Poolnal. Egy rendes vedo, jobb szelso es Baleba kene meg ide. Akkor lenne eselyuk a szezon masodik feleben.
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 838 — Colts Fan
Kayode-val vettek egy 10+ gólpasszos védőt 18 milláért.
1 hónapja
Kerkezt csúnyát leszopatta a csoki

1 hónapja
mi a fasz történik edzésen hogy ezeket a rögzített szitus gólokat kapjuk nonstop

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 852 — Lucas Scott
Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.

www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
ilyen egy túra, a válogatott vonatos túrái pont ugyanilyenek.
Kenny
Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀

(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
ott voltam a bukaresti vonaton, ez ahhoz kepest kutya fasza volt, de bezzeg amikor kozapor zudult a vonatra akkor a csendorok sehol nem voltak, meg a cikkek.
amugy a tegnapi vezeto allitolag egy regi Fradista csoport tagja volt es O tovabbvitte volna a vonatot, de ugye bar leszoltak Becsbol, hogy nem.
Kenny
Én amúgy ezt meloban sem szoktam elfogadni. Csak azért nem lesz vmi jó szokásjog mit ha egyszer úgy volt de amúgy szar volt.
Mint látható videokon ez a pirozas nem csak a budapesti pályaudvaron volt hanem útközben is. Innentol kezdve én el tudom fogadni h ez balesetveszélyes. Ahogy a rongalas eseten is inkább látom vszinunek h történhetett mint nem, személyes tapasztalatból is tudva h milyen ez a társaság.
Továbbra is kérdem: miért vagyunk felháborodva h az osztrákoknál van egy szint amit elvárnak és ezt pár Fradi ultra kedvéért nem hajlandóak lentebb vinni a balkáni-román szintre?
Kőzáport sem értem h jön ide: attól mert 10 éve romaniaban mi történt egy válogatott meccsre történő utazasnal miért releváns ma egy klub meccs kapcsán ami egy másik országban van? Ettől még igen a k anyját a csendőröknek h nem védtek meg titeket de jelen témában sztem több okból kifolyólag sem releváns

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Azert az MTK es a Barcika sokat köszönhetnek a nagyszeru magyar biraskodasnak ma
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 898
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.
manuszka86
végén még levághatja a srác a haját 😀 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 442 — Patriots fan
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.

1 hónapja
Mbeumo jó vétel. Pont.
bogjosi
Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.

A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.
dugo93
Az látszik,hogy Casemiro után kicsit lyukas volt a középpálya. Idén támadósorba jöttek jövőre tényleg kell a minőségi 6-os mint egy falat kenyér kb

1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 488
Mbeumo jó vétel. Pont.
bogjosi
Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.

A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 898
Mbeumo jó vétel. Pont.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Na azért 3-0-ról is van izgulni ezek szerint. Cserék nem villognak maradjunk annyiban

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 291 — "Grammar maci"
ez hogy nem volt Dorgu piros?
update: Welbeck beb.szta 😮
bogjosi
Nem birtokolta a labdát a brightoni - ezért nem volt pitos a brentfordi esetünk. Nálam mondjuk ezek azok, nem értem minek bonyolították meg

BEARS BABY!

Sir Alex immortal