NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
igaz ez Kerkez show ma 😊mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
Negritis, a vajda
1 hónapja
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnaknemtom mennyire volt egyértelmű
kapitnono
de jó lett volna látni hogy mi történt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
mondjuk ez most Konaté meg Kerkez "műsora" erddigEz kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
Toto21
1 hónapja
Mondjuk érdekes hogy a full egyértelmű tizit nem is videózták a gól előtt a Poolnak

1 hónapja
Ez kb el is dőlt ha nem változtat valamin a Pool...Salah-t le kell hozni örökre, amíg ez nem történik meg addig nem lesz idén semmire se esélye a Poolnak
kapitnono
1 hónapja
Ekitike gólpasszpaszt adott
1 hónapja
Fu ez az eddigi legszarabb liverpooli 37 perc iden az biztos.
1 hónapja
Bognar egy eleg gyenge biro ebben a posvanyban ami itthon van. Tuti Spanyol biroktol tanulnak
1 hónapja
Kerkezt csúnyát leszopatta a csokibiztos Gakpo hibája volt ez is
kapitnono
1 hónapja
Telen el kene kolteni meg 150-200M-ot a Poolnal. Egy rendes vedo, jobb szelso es Baleba kene meg ide. Akkor lenne eselyuk a szezon masodik feleben.
1 hónapja
Kayode-val vettek egy 10+ gólpasszos védőt 18 milláért.
1 hónapja
mi a fasz történik edzésen hogy ezeket a rögzített szitus gólokat kapjuk nonstop
1 hónapja
Én amúgy ezt meloban sem szoktam elfogadni. Csak azért nem lesz vmi jó szokásjog mit ha egyszer úgy volt de amúgy szar volt.ott voltam a bukaresti vonaton, ez ahhoz kepest kutya fasza volt, de bezzeg amikor kozapor zudult a vonatra akkor a csendorok sehol nem voltak, meg a cikkek.Csak halkan kérdezem h mikor volt az utolsó ilyen vonat túra a válogatottnak? Gondolom nem Portugália, Írország sem, Azerbajdzsán sem. Ahigy visszamegyek mondjuk egy éve Zenica lehetett de ne vegyük alapul h ami a balkáni szint az ugyanaz mint Ausztria.Igen, pont ezért vicces. Amikor a válogatott meccsre indul így a nép, akkor napokig attól zeng a net, hogy micsoda fantasztikus hangulatban indultak el a szurkolók, parádé. Most meg legalja csürhe, mert Fradi. 😀Mondjuk nem csodalom, ha ebbol valaki nem ker.ilyen egy túra, a válogatott vonatos túrái pont ugyanilyenek.
www.facebook.com/share/r/17Fy2FVtGo/
Stez
Kenny
(Azt pedig rohadt halkan teszem csak hozzá, hogy állítólag semmi baja nem lett a vonatnak, de sebaj)
Bálesz
Azért olyan rengeteg vonat túra nem lehetett válogatottnak így ránézésre kb 2023 óta max 3-4 összesen és akkor jóindulatú vagyok. Ráadásul meglepődnek ha ennyi fo ment volna akkor egyszerre külön vonaton.
csebi
amugy a tegnapi vezeto allitolag egy regi Fradista csoport tagja volt es O tovabbvitte volna a vonatot, de ugye bar leszoltak Becsbol, hogy nem.
Kenny
Mint látható videokon ez a pirozas nem csak a budapesti pályaudvaron volt hanem útközben is. Innentol kezdve én el tudom fogadni h ez balesetveszélyes. Ahogy a rongalas eseten is inkább látom vszinunek h történhetett mint nem, személyes tapasztalatból is tudva h milyen ez a társaság.
Továbbra is kérdem: miért vagyunk felháborodva h az osztrákoknál van egy szint amit elvárnak és ezt pár Fradi ultra kedvéért nem hajlandóak lentebb vinni a balkáni-román szintre?
Kőzáport sem értem h jön ide: attól mert 10 éve romaniaban mi történt egy válogatott meccsre történő utazasnal miért releváns ma egy klub meccs kapcsán ami egy másik országban van? Ettől még igen a k anyját a csendőröknek h nem védtek meg titeket de jelen témában sztem több okból kifolyólag sem releváns
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Azert az MTK es a Barcika sokat köszönhetnek a nagyszeru magyar biraskodasnak ma
1 hónapja
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.végén még levághatja a srác a haját 😀 😀
manuszka86
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Zsinórban 3 győzés milyen rég volt ilyen ennek is örülni kell. 3 pont a lényeg de ma jól is fociztunk.
1 hónapja
Az látszik,hogy Casemiro után kicsit lyukas volt a középpálya. Idén támadósorba jöttek jövőre tényleg kell a minőségi 6-os mint egy falat kenyér kbMbeumo jó vétel. Pont.Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.
bogjosi
A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.
dugo93
1 hónapja
Mbeumo jó vétel. Pont.Az egész támadótrió patika. És Lammens is nagyon biztató.
bogjosi
A mait rohadt jó volt nézni. Legalábbis addig amíg nem jöttek a cserék.
1 hónapja
Na azért 3-0-ról is van izgulni ezek szerint. Cserék nem villognak maradjunk annyiban
1 hónapja
ez hogy nem volt Dorgu piros?Nem birtokolta a labdát a brightoni - ezért nem volt pitos a brentfordi esetünk. Nálam mondjuk ezek azok, nem értem minek bonyolították meg
update: Welbeck beb.szta 😮
bogjosi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal