Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
hülye olasz, faszért nem lőtte ráMert ő hosszabb távon nézi a csapat érdekeit, mint a meccs utolsó tíz perce 😮
Negritis, a vajda
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
8 perc? Mire ? 😅sérülések, ápolások
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Szerencsetlen Szalahnak ez sem jon ossze.
2 hónapja
hülye olasz, faszért nem lőtte rá
2 hónapja
Ja, Szoboszlait lecserélték? Akkor kiégett? 😮
2 hónapja
csak épp rengeteg esetben nem onnan jött a szobó kanadai pont hogy támadóként volt fent, hanem vagy védekező pozícióban vagy pont jobb védőkéntJa ertem. Azt nem tudtam, hogy Slot jos, es a 25. percben azert cserelt ugy, ahogy, mert tudta, hogy xy fel ora mulva golt fog rugni.mármint 2 meccs 4 gól?A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Nem mellekesen senki nem beszelt Ekitikerol, csak ertelmetlenul bele kellett kotnod valamibe. Mert Ekitike nyilvan jobb formaban van ket jo meccs utan, mint Szobo, aki az elmult ket honapban sorra rugdossa a golokat meg osztogatja az asszisztokat.
Ekitike van a legjobb formaban. Igazad van.
Stez
ezért simán rámondani hogy "támadó" csúsztatás
mint támadó Hugo van a legjobb formában
mint játékos Dominik nálunk eddig a szezon legjobbja
2 hónapja
8 perc? Mire ? 😅
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.Ha Jonest teszi RB-nek, akkor outscore lesz abból, mert lesz egy lyuk hátul. Ha Szoboszlai van hátul, akkor jobb a támadásépítés, kevesebb a labdára csavarodás ott, ahol erre a legkevesebb szükség van.
Stez
2 hónapja
Ja ertem. Azt nem tudtam, hogy Slot jos, es a 25. percben azert cserelt ugy, ahogy, mert tudta, hogy xy fel ora mulva golt fog rugni.mármint 2 meccs 4 gól?A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Nem mellekesen senki nem beszelt Ekitikerol, csak ertelmetlenul bele kellett kotnod valamibe. Mert Ekitike nyilvan jobb formaban van ket jo meccs utan, mint Szobo, aki az elmult ket honapban sorra rugdossa a golokat meg osztogatja az asszisztokat.
Ekitike van a legjobb formaban. Igazad van.
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
mármint 2 meccs 4 gól?A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
Stez
2 hónapja
A ket honap alatt rugott harom goljaval biztosan o az.Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
Negritis, a vajda
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.az Hugo
Stez
2 hónapja
Szep passz volt Szalah, nehogy golt rugass a tarssal.
2 hónapja
Szoval a serules miatt Slot behozta Szalaht es hatratette jobbhatvednek Szobot megint. Nem am Jonest, hanem a legjobb formaban levo tamadot.
2 hónapja
Jobban tetszett volna ha inkább pihenne már ilyenkor
2 hónapja
Fogja a fejét az már bajtud sétálni, az "bíztató"
ozibozi
2 hónapja
Hogy ver minket az a gyönyörű kurvaélet...
2 hónapja
Fogja a fejét az már baj
2 hónapja
Dibusz a BHA kapusa? 😊Hát, maradjunk annyiban, ha az Arsenal szerez így gólt, tele van sírva minden.
r.baggio
Poloska vagyok.
2 hónapja
Dibusz a BHA kapusa? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Közeli kamerán csak én látom iszonyatosan pirosban a képet?Nem, mi is
Nomac
2 hónapja
Közeli kamerán csak én látom iszonyatosan pirosban a képet?
2 hónapja
Melyik agyatlan barom már megint a videobíró...Edit: Darren England az, nincs több kérdés
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
az mi talpalás volt?!lap se lesz b+?