Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
tényleg az a gáz hogy minek a VAR ha szar döntés jön utána?
Negritis, a vajda
Ez az a példa, amit akart volna tegnap hozni csebi
Ebben számomra semmi olyan nincs, hogy egyértelműen hibásan lett élőben tizenegyes ítélve, ergo szólhatott volna a VAR.
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 661
Én tudok azonosulni ezzel hogy ilyenekért ne adjunk büntetőt ahol épp hogy hozzád érnek, homorítász de a labdát úgy vetted át hogy 8 méterre pattant el
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Megmagyarázhatatlan…nagyon gáz amit a 11-esek terén csinálnak. Lehet az kellene, hogy ha valaki színészkedig azonnal piros és akkor befejeznék. Bár ezt hamarabb adtam volna, mint az első Arsenal 11-est.
2 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 736 — Amerikai sportok rajongója
Ez most hogy nem volt tizi, érthetetlen. Ez volt a legegyértelműbb. És már megint hosszú percekig szenvedtek rajta.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 248 — The Mathematician
Az a baj, hogy ha most azt mondom, hogy valamilyen szinten "rigged" ez a meccs, akkor azt bizonyítanom kéne, amit nyilván nem tudok, akkor meg alusisakos futóbolondnak tűnök. De erre nincs más magyarázat.
Kampman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 880 — beers & Packers
Én eztetet nem értem.
2 hónapja
tényleg az a gáz hogy minek a VAR ha szar döntés jön utána?

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 587
Az a baj, hogy ha most azt mondom, hogy valamilyen szinten "rigged" ez a meccs, akkor azt bizonyítanom kéne, amit nyilván nem tudok, akkor meg alusisakos futóbolondnak tűnök. De erre nincs más magyarázat.
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 776
Elmegyek bírónak, teljesen hülye vagyok én is hozzá

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 352
Aham, labrol kezre porgo tizi atletinek (ertem, elozo meccsen is volt…), meg letaposott lab miatt nincs tizi. Jo hogy az arzenalnak fujnak mindent.
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 375 — WHO DAT!!!!
Ezt hogy vonta vissza? Fullra rálépett a lábfejere miután elpasszolta a labdát

Szerkesztette: kapitnono

2 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 053
Ez hogy nem tizi? Tisztán a lábát találta el...
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
MI A GECI?
2 hónapja
Hancko két tizit is összehoz, hogy lehet még a pályán?

2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 100
Gundi a helyzet magaslatán

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 880 — beers & Packers
Egy kispolgár vallomása: elvileg az Arsenalnak drukkolok, de Budapest szempontjából jobb lenne, ha az Atletico kerülne a döntőbe. Nem hiányzik ide több tízezres angol csürhe. Még jó, hogy a VI. kerületben betiltották az Airbnb-t.
nagylaza, főpohárnok
A reptér szempontjából a Bayern-Arsenal lenne jó. Az angoloknál valami ünnep lesz, 1-2 nappal hamarabb is jöhetnek már menetrend szerinti járatokkal. PSG nem tud hazamenni mert night curfew van a párizsi reptereken. Ráadásul a párizsi szurkolok között is nagy a csürhe. Az Atleti szurkolók meg rengetegen jönnek aznap. Asszony most az UEFA-nak dolgozik, illetve a NRŰ-nek, akik a rendezést csinálják. Hát eléggé fejvakarós. De persze az angol csürhe a francia csürhével gyönyörű lenne…
Klaci79
"Spring Bank Holiday (Május utolsó hétfője): A tavaszi pihenőnap, amelyet gyakran szabadtéri események és piknikek kísérnek."
2 hónapja
az ott ajtó ablak, erre Raya kezébe
Negritis, a vajda
Nem 100%os, látszik is rajta.
2 hónapja
az ott ajtó ablak, erre Raya kezébe

2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Egy kispolgár vallomása: elvileg az Arsenalnak drukkolok, de Budapest szempontjából jobb lenne, ha az Atletico kerülne a döntőbe. Nem hiányzik ide több tízezres angol csürhe. Még jó, hogy a VI. kerületben betiltották az Airbnb-t.
nagylaza, főpohárnok
A reptér szempontjából a Bayern-Arsenal lenne jó. Az angoloknál valami ünnep lesz, 1-2 nappal hamarabb is jöhetnek már menetrend szerinti járatokkal. PSG nem tud hazamenni mert night curfew van a párizsi reptereken. Ráadásul a párizsi szurkolok között is nagy a csürhe. Az Atleti szurkolók meg rengetegen jönnek aznap. Asszony most az UEFA-nak dolgozik, illetve a NRŰ-nek, akik a rendezést csinálják. Hát eléggé fejvakarós. De persze az angol csürhe a francia csürhével gyönyörű lenne…
2 hónapja
mekkora tizik, aztakurva!
NB2
Végre nem a totyogó fosógalamb módszerrel lövik

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 154 — nabege2@yahoo.com
mekkora tizik, aztakurva!
2 hónapja
nah ma is megadják

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 154 — nabege2@yahoo.com
itt is tizi
legalább az elődöntőkben következetesek 😊
2 hónapja
Ez tizi lesz, tegnapi után végképp

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 661
Utalom a Bayernt, nem szeretem a PSG-t, de remelem, aki tovabbmegy, az nyeri a BL-t, mert ezek a csapatok legalabb akarnak focizni. Es ez a paros a jelenlegi mezony felett van szerintem legalabb egy polccal, felelmetes, mennyire jok.
Stez
mas felfogas inkabb ugy mondanam. azert ennek a Playstation eredmenynek is megvannak a hatranyai, a Bayern peldaul 5 meccsen kapott 11 golt, ami nem tul idealis.
picit gyengebb napja volt Kimmichnek, es Pavlovicnak is labdavesztesnel beragadtak, nem sikerult visszacsapdazni, amibol a PSG sokszor el tudott jonni. Raadasul egyik golnal a masodik felidoben a PSG nagyon jol hasznalta ki, hogy Laimer fenn ragadt, es a jobb oldalon kijatszottak uresen allo jatekosnak. De alapvetoen ez benne van a Kompanyballban, tul sok egyeni parharcra kenyszeritik Upat meg Tah-t, aminel ha okosan jatsszak meg akkor jon a gol.
Picit a tegnapi meccs nagyon hasonlitott arra a vizilabdara, amit en elkezdtem jatszani a 90es evek kozepen. Nagyreszt szoros emberfogas, parharcok, aztan aki azokat megnyeri, az nyer. Tegnap a PSG volt jobb vegul ebben.
csebi
megvannak a hátrányai, de mi a jobb? egy 5:4 minden meccsen vagy amit a csapatok 90%-a játszik élükön egy Arsenallal.. Barca csoportokban folyamatosan megy a sírás FLick rendszere miatt de én mindig leírom ha ez az ára hogy ne nyerjen a csapatom soha BL-t hát ne nyerjenek. Nem attól lesz olcsóbb a kenyér ha BL-t nyer a kedvenc csapat. Nekem az bőven elég ha leülök és jól szórakozom folyamatosan egy 3:3-as meccsen mintsem kikaparjam a szemem más csapatok játékain vagy nem is kell messzire menni Koeman vagy Xavi alatt ami volt
remontada
Megnézném, ha a Barca 5 évig nem menne BL-be és elesne egy halom pénztől. Bár ez a LaLigában nem fordulhat elő, de Angliában simán.
Willie Parker
Ez most nem tudom hogy jön ide. Csapatként biztos szarul járnának de semmi köze a pénznek ahhoz ki hogy játszik. Ott az arzenál világ minden pénzével mit művel vagy mitomén kompanyval a burnley mit csinált. Szurkolói szempont érdekel engem hogy élvezzem amit nézek a többit lefosom
remontada
De a múltkor írtam, h könnyű Barca, Real, Bayern, City meg Inter szurkolóként jó focit elvàrni, amikor egy halom címet láthattad nyerni a csapatod az elmúlt 15 évben.
Én meg alig
Willie Parker
Nem feltétlenül a címek számítanak. Mit választanál? Most bl győzelem és 15 évig nézd ez a hulladèkot vagy 1 liga kupa de minden meccs után állva tapsolsz? Jó érzés ha kupát nyer a csapat de ha kiég tőle a szemem akkor bl döntőt is elkapcsolom. Számunkra egy arany érem semmit sem oszt vagy szoroz. Hiába nem hiszed el mert volt részem sikerben engem ez akkor sem érdekelne ha sose lett volna.